λίστα 10 μαθήματα αυτοάμυνασ στην Πάτρα

Γιάννης Παπαδόπουλος

• Ενημερώθηκε: 2024-08-10

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το μαθήματα αυτοάμυνασ στην Πάτρα, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως Patras Kickboxing Academy, Raptor Krav Maga, ΑΣΠΤ ΕΥΜΑΧΟΣ ΠΑΤΡΩΝ MUAYTHAI ACADEMY, Taekwondo Fight Club Patras Since 2004, MUAY THAI PATRAS (Αθλητικός Σύλλογος Μουάι Ταϊ Πάτρας). Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

1.Patras Kickboxing Academy

Patras Kickboxing Academy
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (149 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Βορείου Ηπείρου 80, Πάτρα 264 42, Ελλάδα

  • Ώρα:

    4:00 έως 10:00 μ

Η Ακαδημία Kickboxing Πάτρας ξεχωρίζει για τον άρτια εξοπλισμένο και πεντακάθαρο χώρο της, δημιουργώντας ένα ιδανικό περιβάλλον για προπόνηση. Αλλά αυτό που πραγματικά κάνει τη διαφορά είναι οι εκπληκτικοί δάσκαλοι, που βρίσκονται στην κορυφή του χώρου.

Με πολυετή εμπειρία και βαθιά γνώση των πολεμικών τεχνών, οι δάσκαλοι της Ακαδημίας Kickboxing Πάτρας αναγνωρίζουν τις ανάγκες κάθε μαθητή και προσαρμόζουν την εκπαίδευση ανάλογα. Σε ένα περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από σεβασμό και υποστήριξη, καθοδηγούν τους μαθητές τους στο να ξεπεράσουν τα όριά τους και να πετύχουν τους στόχους τους. Αν αναζητάτε μια κορυφαία ακαδημία πολεμικών τεχνών, η Ακαδημία Kickboxing Πάτρας είναι η ιδανική επιλογή για σας. Ελάτε να βιώσετε τη διαφορά σήμερα!

Διαβάστε περισσότερα: Τα 13 καλύτερα εστιατόρια στην Πάτρα

2.Raptor Krav Maga

Raptor Krav Maga
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (52 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Καραϊσκάκη 141, Πάτρα 262 25, Ελλάδα

  • Ώρα:

    11:00 π

Το Raptor Krav Maga υπόσχεται μια ανεπανάληπτη εμπειρία γυμναστικής που όχι μόνο θα σας δυναμώσει, αλλά θα σας εξοπλίσει και με ζωτικής σημασίας δεξιότητες αυτοάμυνας. Η εξειδικευμένη μας ομάδα ειδικών στη μάχη εκπαιδεύει αποτελεσματικά τους μαθητές μας σε τεχνικές αυτοάμυνας που βασίζονται σε πραγματικές συνθήκες, επιτρέποντάς τους να προστατεύσουν τον εαυτό τους και τους αγαπημένους τους από κινδύνους.

Μέσω προηγμένων μεθοδολογιών εκπαίδευσης, ενισχύουμε τη φυσική σας κατάσταση, την ευελιξία και την αντοχή σας, μετατρέποντάς σας σε μια δυναμική δύναμη. Η ολιστική προσέγγισή μας εστιάζει στην ανάπτυξη τόσο των σωματικών όσο και των γνωστικών ικανοτήτων, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία που θα αλλάξει τη ζωή σας. Ελάτε να ενταχθείτε στην κοινότητα Raptor Krav Maga και να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας, τόσο μέσα όσο και έξω από το γυμναστήριο.

Διαβάστε περισσότερα: Τα 16 καλύτερα καφετέριες στην Πάτρα

3.ΑΣΠΤ ΕΥΜΑΧΟΣ ΠΑΤΡΩΝ MUAYTHAI ACADEMY

ΑΣΠΤ ΕΥΜΑΧΟΣ ΠΑΤΡΩΝ MUAYTHAI ACADEMY
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (55 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Χαραλάμπη 93, Πάτρα 262 24, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Ανεβείτε στο ρινγκ της επιτυχίας με την ΑΣΠΤ ΕΥΜΑΧΟΣ ΠΑΤΡΩΝ MUAYTHAI ACADEMY, τον κορυφαίο προορισμό για την τέχνη του Μουάι Τάι στην Πάτρα! Με ένα ασυναγώνιστο κλίμα ενθουσιασμού, θα βυθιστείτε σε έναν κόσμο αγωνιστικού πνεύματος και σωματικής υπεροχής. Οι αφοσιωμένοι δάσκαλοί μας θα μεταλαμπαδεύσουν τις βαθιές γνώσεις τους, καθοδηγώντας σας σε ένα ταξίδι αυτοβελτίωσης και σωματικής κατάρτισης.

Ανακαλύψτε τις αμέτρητες ευκαιρίες που προσφέρει η ΑΣΠΤ ΕΥΜΑΧΟΣ ΠΑΤΡΩΝ MUAYTHAI ACADEMY. Από τον ασυναγώνιστο χώρο προπόνησης μέχρι την ασυναγώνιστη τεχνογνωσία μας, δεσμευόμαστε να παρέχουμε ένα μεταμορφωτικό περιβάλλον. Η ακαδημία μας είναι ένα καταφύγιο για όσους αναζητούν αριστεία στο Μουάι Τάι, μια κοινότητα ενωμένη από την κοινή μας δίψα για πρόοδο και τελειότητα. Ελάτε να βιώσετε τη δύναμη της πολεμικής τέχνης που έχει μαγέψει τον κόσμο. Εδώ, στην ΑΣΠΤ ΕΥΜΑΧΟΣ ΠΑΤΡΩΝ MUAYTHAI ACADEMY, η νίκη είναι το μόνο αποδεκτό αποτέλεσμα.

4.Taekwondo Fight Club Patras Since 2004

Taekwondo Fight Club Patras Since 2004
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (29 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Διομείας 31 &, Ακρωτηρίου, Πάτρα 263 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    5:00 έως 10:00 μ

Η λέσχη Taekwondo Fight Club στην Πάτρα έχει γίνει συνώνυμο της υψηλής ποιότητας στις πολεμικές τέχνες από το 2004. Η έμπειρη ομάδα της σχολής παρέχει κορυφαία εκπαίδευση σε παιδιά και ενήλικες, ανεξαρτήτως επιπέδου. Από αρχάριους έως προχωρημένους αθλητές, το Taekwondo Fight Club Patras προσφέρει ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα που θα προσαρμόζεται στις ανάγκες και τους στόχους σας. Με έμφαση στην πειθαρχία, τον σεβασμό και την αφοσίωση, η σχολή έχει δημιουργήσει μια δυναμική κοινότητα μαθητών που μοιράζονται το πάθος τους για τις πολεμικές τέχνες. Ελάτε σήμερα στο Taekwondo Fight Club Patras και ανακαλύψτε την πραγματική δύναμη και το πνεύμα των πολεμικών τεχνών.

5.MUAY THAI PATRAS (Αθλητικός Σύλλογος Μουάι Ταϊ Πάτρας)

MUAY THAI PATRAS (Αθλητικός Σύλλογος Μουάι Ταϊ Πάτρας)
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (40 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αυλιδος 10, Πάτρα 263 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Ο Αθλητικός Σύλλογος Μουάι Ταϊ Πάτρας σας προσκαλεί σε έναν κόσμο δράσης και άθλησης, όπου η παράδοση της Ταϊλάνδης συναντά τη σύγχρονη προπονητική. Σε ένα περιβάλλον φιλικότητας και χαράς, οι έμπειροι προπονητές μας θα σας καθοδηγήσουν στην τέχνη του Muay Thai, του αρχαίου αθλήματος που συνδυάζει δύναμη, ευκινησία και τεχνική. Είτε είστε αρχάριοι είτε έμπειροι μαχητές, ο Αθλητικός Σύλλογος Μουάι Ταϊ Πάτρας είναι το σπίτι σας, όπου θα βρείτε την υποστήριξη και την καθοδήγηση που χρειάζεστε για να ξεπεράσετε τα όριά σας.

Στον Αθλητικό Σύλλογο Μουάι Ταϊ Πάτρας, η σκληρή δουλειά ανταμείβεται με αποτελέσματα. Οι προπονήσεις μας είναι σχεδιασμένες προσεκτικά για να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε δύναμη, αντοχή και αυτοπεποίθηση. Θα μάθετε τις βασικές τεχνικές του Muay Thai, όπως κλωτσιές, γροθιές, αγκώνες και γόνατα, καθώς και τακτικές και στρατηγικές που θα σας κάνουν έναν αποτελεσματικό μαχητή. Αλλά πέρα από τις σωματικές δεξιότητες, θα καλλιεργήσετε και τον σεβασμό, την πειθαρχία και την αθλητική πνεύμα.

6.Α.Σ. ΑΓΩΓΗ (TAEKWONDO - HAPKIDO)

Α.Σ. ΑΓΩΓΗ (TAEKWONDO - HAPKIDO)
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (23 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αρέθα 152, Πάτρα 264 43, Ελλάδα

  • Ώρα:

    5:00 έως 10:00 μ

Απολαύστε μια μοναδική μαχητική εμπειρία με την Α.Σ. Αγωγής, όπου η απόκτηση δεξιοτήτων σε Taekwondo και Hapkido γίνεται παιχνιδάκι.

Υπό την καθοδήγηση των εξαιρετικών δασκάλων Παναγιώτη και Γιώργου, η πορεία σας από την άσπρη ζώνη έως και την πολυπόθητη μαύρη θα είναι συναρπαστική. Κάθε επίτευγμα θα σηματοδοτεί μια νέα νίκη, χαρίζοντάς σας αυτοπεποίθηση και ικανοποίηση. Η Α.Σ. Αγωγής δεν είναι απλά ένας σύλλογος. Είναι η πύλη σας στον κόσμο των πολεμικών τεχνών και της προσωπικής ανάπτυξης.

7.Α.Σ. Αστραπή

Α.Σ. Αστραπή
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (23 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Εύβοιας 184, Πάτρα 263 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    4:30 έως 10:00 μ

Ο Α.Σ. Αστραπή, ο σύλλογος που έχει αναδείξει πρωταθλητές, είναι η ιδανική επιλογή για την προετοιμασία των παιδιών σας σε αυτό το υψηλό επίπεδο.

Με την άριστη γνώση και την αγάπη του συλλόγου για το άθλημα, τα παιδιά ενσταλάζονται με τις σωστές αξίες και δεξιότητες για να διαπρέψουν στο μπάσκετ και στη ζωή. Εμπνεύστε το παιδί σας να φτάσει στο επόμενο επίπεδο με τον Α.Σ. Αστραπή.

8.ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΤΣΑΜΗΣ - ΜΠΙΜΗ

ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΤΣΑΜΗΣ - ΜΠΙΜΗ

9.Συναίσθηση Πάτρας-Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

Συναίσθηση Πάτρας-Κέντρο Ειδικών Θεραπειών
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (12 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Δημ. Γούναρη 210, Πάτρα 263 31, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

10.𝙈𝙊𝙏𝙄𝙊𝙉 𝙍𝙀𝙑𝙊𝙇𝙐𝙏𝙄𝙊𝙉 - 𝝦𝝪𝝝𝝡𝝞𝝟𝝜 𝝘𝝪𝝡𝝢𝝖𝝨𝝩𝝞𝝟𝝜, 𝝚𝝢𝝤𝝦𝝘𝝖𝝢𝝜 - 𝚷𝚨𝚻𝚸𝚨

𝙈𝙊𝙏𝙄𝙊𝙉 𝙍𝙀𝙑𝙊𝙇𝙐𝙏𝙄𝙊𝙉 - 𝝦𝝪𝝝𝝡𝝞𝝟𝝜 𝝘𝝪𝝡𝝢𝝖𝝨𝝩𝝞𝝟𝝜, 𝝚𝝢𝝤𝝦𝝘𝝖𝝢𝝜 - 𝚷𝚨𝚻𝚸𝚨
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (1 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Διομείας 31, Πάτρα 263 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    4:30 έως 9:30 μ

Προτάσεις αναρτήσεων