λίστα 11 βιβλιοπωλεία στην Νέα Σμύρνη Νότιος Τομέας Αθηνών

Μαρία Αντωνίου

• Ενημερώθηκε: 2024-09-04

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το βιβλιοπωλεία στην Νέα Σμύρνη Νότιος Τομέας Αθηνών, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως BIBLIOTOPIA BOOKSTORES, Σαίξπηρ Βιβλιοκαφέ, Παπανικολαου Store Παιχνίδια Βιβλία Διακόσμηση, Σβούρα - Νέα Σμύρνη - Βιβλιοπωλείο, ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Ω. Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

1.BIBLIOTOPIA BOOKSTORES

Η γωνιά του βιβλιόφιλου με σπάνιες εκδόσεις

BIBLIOTOPIA BOOKSTORES
  • Αξιολόγηση: 4,3/5 (616 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    25ης Μαρτίου 9, Νέα Σμύρνη 171 21, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

  • Ποικίλη προϊόντα:

    Πλούσια ποικιλία βιβλίων και ειδών γραφείου

  • Ποιότητα προϊόντος:

    Υψηλής ποιότητας βιβλία και χαρτικά

  • Εξυπηρέτηση πελατών:

    Φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό

  • Εύρος τιμών:

    $$

  • Παροχές:

    Βιβλιοθήκη, Καφετέρια, Χώρος εκδηλώσεων, Δωρεάν Wi-Fi, Πάρκινγκ

Βιβλιοπωλείο Βιβλιοτοπία! Βιβλιοφάγοι της Αθήνας, υπάρχει ένας νέος παράδεισος για εσάς! Στην καρδιά της Νέας Σμύρνης, δίπλα στην κεντρική πλατεία, η Βιβλιοτοπία ξεχωρίζει ως ένας πολυσύχναστος κόμβος βιβλιολατρίας και δημιουργικής έκφρασης.

Περνώντας τις φιλόξενες πόρτες της, βυθίζεσαι σε έναν κόσμο όπου οι λέξεις χορεύουν και οι σελίδες ψιθυρίζουν μυστικά. Από τα κλασικά της παγκόσμιας λογοτεχνίας μέχρι τις τελευταίες εκδόσεις, από τα συναρπαστικά παιδικά βιβλία μέχρι τις εμπεριστατωμένες ακαδημαϊκές μελέτες, η Βιβλιοτοπία έχει κάτι για κάθε αναγνώστη. Και δεν είναι μόνο βιβλία! Από παιχνίδια και είδη δώρων μέχρι στυλάτες τσάντες και πρακτικά σχολικά είδη, η Βιβλιοτοπία προσφέρει έναν αστείρευτο θησαυρό για όλες τις ηλικίες και ενδιαφέροντα.

Διαβάστε περισσότερα: Τα 24 καλύτερα εστιατόρια στην Νέα Σμύρνη Νότιος Τομέας Αθηνών

2.Σαίξπηρ Βιβλιοκαφέ

Σαίξπηρ Βιβλιοκαφέ
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (102 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Μεγ. Αλεξάνδρου 78, Νέα Σμύρνη 171 22, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Το Σαίξπηρ Βιβλιοκαφέ σας προσκαλεί σε έναν κόσμο βιβλίων και αρωμάτων καφέ! Ένα μικρό κόσμημα που μαγεύει με την αισθητική του τελειότητα και την ηρεμία του. Εδώ, ο χρόνος αποκτά άλλο νόημα, προσκαλώντας σας σε ένα γλυκό ταξίδι ανάγνωσης και απόλαυσης. Απολαύστε τον αρωματικό καφέ σας, βυθιστείτε στις σελίδες ενός βιβλίου και αφεθείτε στη μαγεία της δημιουργικής έκφρασης.

Το Σαίξπηρ Βιβλιοκαφέ δεν είναι απλώς ένα καφέ, είναι ένας προορισμός για λάτρεις των βιβλίων και της καλοπέρασης. Με προσεκτικά επιλεγμένα βιβλία για όλα τα γούστα, θα βρείτε τον τέλειο σύντροφο για τις χαλαρές σας στιγμές. Αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από τη γοητεία του, χαλαρώστε και απολαύστε την εμπειρία.

Διαβάστε περισσότερα: Τα 22 καλύτερα καφετέριες στην Νέα Σμύρνη Νότιος Τομέας Αθηνών

3.Παπανικολαου Store Παιχνίδια Βιβλία Διακόσμηση

Παπανικολαου Store Παιχνίδια Βιβλία Διακόσμηση
  • Αξιολόγηση: 4,5/5 (130 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 30, Νέα Σμύρνη 171 21, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Στο βιβλιοπωλείο «Παπανικολάου», στη Νέα Σμύρνη, θα βρείτε τον δικό σας λογοτεχνικό παράδεισο! Από τη στιγμή που θα διαβείτε το κατώφλι, το άρωμα του χαρτιού και η ζεστή ατμόσφαιρα θα σας ταξιδέψουν σε κόσμους φανταστικούς και πραγματικούς. Ευγενικές κυρίες στην υποδοχή και έμπειρο προσωπικό περιμένουν να σας καθοδηγήσουν στη βιβλιοθήκη των ονείρων σας.

Μεγάλη ποικιλία σε βιβλία, γραφική ύλη, δώρα, σχολικά είδη και είδη σπιτιού συμπληρώνονται αρμονικά από μοναδικά παιχνίδια, μετατρέποντας το κατάστημα σε έναν πολυχώρο ψυχαγωγίας και όχι μόνο. Η οικογενειακή ατμόσφαιρα, η άψογη εξυπηρέτηση και οι ιδιαίτερα δελεαστικές τιμές θα σας κάνουν να επιστρέφετε ξανά και ξανά!

4.Σβούρα - Νέα Σμύρνη - Βιβλιοπωλείο

Σβούρα - Νέα Σμύρνη - Βιβλιοπωλείο
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (47 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 1Α, Νέα Σμύρνη 171 23, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Στη γλυκιά περιοχή της Νέας Σμύρνης, ανακαλύψτε το βιβλιοπωλείο "Σβούρα", έναν παράδεισο για βιβλιόφιλους και λάτρεις της τέχνης. Βυθιστείτε στον εκπληκτικό του χώρο, που σας προσκαλεί να εξερευνήσετε ένα εκλεκτό σύμπαν γραφικής ύλης, βιβλίων, τσαντών και πολλά άλλα.

Στη συμβολή των οδών Αιγαίου και Ελευθ. Βενιζέλου, η "Σβούρα" ξεχωρίζει ως το ιδανικό σημείο προορισμού για τους μαθητές και τους εραστές της λογοτεχνίας. Εδώ, θα βρείτε μια πλούσια συλλογή σχολικών ειδών και βιβλίων, που θα σας εμπνεύσουν και θα πυροδοτήσουν την φαντασία σας.

5.ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Ω

ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Ω
  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (46 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 133, Νέα Σμύρνη 171 23, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

Το Α και το Ω Βιβλιοπωλείο και χαρτοπωλείο με πάθος για την ποιότητα και την εξυπηρέτηση. Από φωτοτυπίες και φαξ μέχρι κάθε είδους γραφική ύλη, διαθέτουμε όλα όσα χρειάζεται ένα σύγχρονο γραφείο. Με άρτια εξειδικευμένο και φιλικό προσωπικό, είμαστε πάντοτε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε και να συμβουλεύσουμε, δημιουργώντας ένα ευχάριστο και παραγωγικό περιβάλλον για τους πελάτες μας.

Η δέσμευσή μας στην εξυπηρέτηση πελατών είναι αδιαμφισβήτητη. Αντιμετωπίζουμε κάθε πελάτη ως μοναδικό και είμαστε προσηλωμένοι στην παροχή εξατομικευμένων λύσεων για τις συγκεκριμένες ανάγκες τους. Είτε είστε επιχειρηματίας, φοιτητής ή απλά κάποιος που χρειάζεται είδη γραφείου, στο "Το Α και το Ω" θα βρείτε την εξαιρετική εξυπηρέτηση και την εκτενή γκάμα προϊόντων που ψάχνετε. Επισκεφθείτε μας σήμερα και ανακαλύψτε τη διαφορά που κάνει η ποιότητα στην εμπειρία αγορών σας!

6.Κουκίδα

Κουκίδα
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (31 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Τροίας 4, Νέα Σμύρνη 171 21, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:30 π

Δεν είναι τυχαίο που οι ειδικοί της Κουκίδας είναι πάντα πρόθυμοι να μοιραστούν τις γνώσεις και τις προτάσεις τους, βοηθώντας τους αναγνώστες να βρουν το τέλειο βιβλίο για κάθε περίσταση. Και το καλύτερο απ' όλα; Η εξαιρετική εξυπηρέτηση και το ζεστό περιβάλλον κάνουν κάθε επίσκεψη στην Κουκίδα μια μοναδική εμπειρία.

7.Ηριδανός

Ηριδανός
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (40 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αγχιάλου 35-39, Νέα Σμύρνη 171 24, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Ο Ηριδανός, το αγαπημένο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς μας, αποτελεί έναν αμείωτο πυλώνα πολιτισμού. Με εξαιρετική εξυπηρέτηση και την ακούραστη κυρία Σοφία να καθοδηγεί κάθε αναζήτησή μας, ο Ηριδανός είναι υπερήφανος υποστηρικτής του πλούσιου πνευματικού κόσμου που υπάρχει κρυμμένος σε κάθε σελίδα βιβλίου.

Ας ενωθούμε λοιπόν, ως μια ενωμένη κοινότητα, για να στηρίξουμε αυτό το υπέροχο ορόσημο της γειτονιάς μας. Με κάθε αγορά, με κάθε ζεστή συζήτηση, ας συμβάλουμε στη διαφύλαξη του Ηριδανού και των πολύτιμων θησαυρών γνώσης που φιλοξενεί. Μαζί, μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι η λαμπερή φλόγα του πνευματισμού θα συνεχίσει να φωτίζει τους δρόμους μας.

8.ΤΟ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΟ

Ποικίλη επιλογή χαρτικών με μοναδικά σχέδια και ζωντανά χρώματα. Η άριστη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση προσθέτει αξία στην εμπειρία αγορών σας.

Αυτό το μικρό αλλά γοητευτικό κατάστημα προσφέρει έναν μοναδικό κόσμο παιχνιδιών, σχεδιασμένα για να εμπνεύσουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία. Με έξυπνο σχεδιασμό και προσεγμένη αισθητική, κάθε παιχνίδι γίνεται ένα εκλεκτό κομμάτι που ξεχωρίζει από τα συνηθισμένα.

9.Βιβλιοπωλείο Όαση

  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (68 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Σταδίου 20-22, Νέα Σμύρνη 171 23, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Βιβλιοπωλείο Όαση, το καταφύγιο κάθε βιβλιόφιλου! Αφεθείτε στην αγκαλιά μας και βυθιστείτε σε έναν μαγευτικό κόσμο από σελίδες. Όλα τα μυστικά των μεγαλύτερων συγγραφέων σας περιμένουν, περιμένοντας να φωτίσουν τον νου σας. Το ταξίδι της γνώσης και της φαντασίας ξεκινάει εδώ.

Οι θερμοί χαμόγελοι του καταρτισμένου προσωπικού μας θα σας καλωσορίσουν, καθοδηγώντας σας στη θάλασσα των βιβλίων. Αφήστε τις ευγενικές τους προτάσεις να σας εμπνεύσουν και ανακαλύψτε νέους ορίζοντες. Και αν το βιβλίο που αναζητάτε δεν βρίσκεται στα ράφια μας, μη διστάσετε να το ζητήσετε. Θα φροντίσουμε να το φέρουμε ταχύτατα στα χέρια σας. Στο Βιβλιοπωλείο Όαση, η αγάπη για το ανάγνωσμα είναι η κινητήριος δύναμή μας. Επισκεφθείτε μας και ανοίξτε το βιβλίο της γνώσης και της ψυχαγωγίας!

10.ΒΩΒΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (15 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αγχιάλου 15, Νέα Σμύρνη 171 24, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 έως 8:30 π

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΒΩΒΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ Αν αναζητάτε ένα φιλόξενο και πλήρως εξοπλισμένο βιβλιοπωλείο, το Βιβλιοπωλείο Βώβου Ειρήνης είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Με ένα ευρύ φάσμα βιβλίων που καλύπτει όλα τα είδη και τα ενδιαφέροντα, σίγουρα θα βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Εκτός από την εκτενή συλλογή βιβλίων, το Βιβλιοπωλείο Βώβου Ειρήνης φημίζεται για την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών του. Το προσωπικό είναι φιλικό, υπομονετικό και πάντα πρόθυμο να σας βοηθήσει να βρείτε το ιδανικό βιβλίο. Επισκεφθείτε το Βιβλιοπωλείο Βώβου Ειρήνης σήμερα και ανακαλύψτε τη μαγεία των βιβλίων!

11.Βιβλιοπωλείο Βιβλιομάθηση

Βιβλιοπωλείο Βιβλιομάθηση
  • Αξιολόγηση: 4,3/5 (6 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ομήρου 34, Νέα Σμύρνη 171 24, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Στο Βιβλιομάθηση, ο κόσμος των βιβλίων ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια σας με την τάξη ενός καθεδρικού ναού. Ψύχραιμοι ειδικοί στέκονται έτοιμοι να σας οδηγήσουν στα μονοπάτια της γνώσης, προσφέροντάς σας εξατομικευμένες συστάσεις που θα σας αφήσουν άφωνους.

Γνωρίστε την τάξη και την πληρότητα σε κάθε ράφι, όπου τα βιβλία στέκονται προσοχή σαν στρατιώτες της φαντασίας. Αφήστε την άμεση εξυπηρέτηση να σας καθοδηγήσει στις σελίδες του ονείρου και της ανακάλυψης. Βυθιστείτε σε έναν κόσμο όπου η μυρωδιά του χαρτιού ενώνεται με την υπόσχεση της περιπέτειας. Το Βιβλιομάθηση δεν είναι απλώς ένα βιβλιοπωλείο, είναι ένας ναός της γνώσης που περιμένει να σας υποδεχτεί στα ιερά του βάθη.
Προτάσεις αναρτήσεων