λίστα 12 καταστήματα ρούχων στην Ηλιούπολη Κεντρικός Τομέας Αθηνών

Έλενα Γεωργίου

• Ενημερώθηκε: 2024-09-04

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το καταστήματα ρούχων στην Ηλιούπολη Κεντρικός Τομέας Αθηνών, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως Millennium Fashion Group, Fiorenti Stores Ηλιούπολη, ΚΑΡΠΕΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, TWIST ΕΝΔΥΜΑΤΑ, DRESSING BAR. Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

1.Millennium Fashion Group

Η μόδα συναντά την πολυτέλεια.

Millennium Fashion Group
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (158 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Ειρήνης 37, Ηλιούπολη 163 45, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

  • Ποικίλη προϊόντα:

    Ποικιλία σχεδίων και στιλ για κάθε περίσταση.

  • Ποιότητα προϊόντος:

    Premium υφάσματα και άριστη κατασκευή.

  • Εξυπηρέτηση πελατών:

    Εξυπηρετικοί και φιλικοί υπάλληλοι.

  • Εύρος τιμών:

    $$ - $$$

  • Παροχές:

    Εύκολη πρόσβαση με αυτοκίνητο, Άνετα δοκιμαστήρια, Συμβουλευτική από ειδικούς στυλίστες, Δυνατότητα παραγγελίας μέσω διαδικτύου, Πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών

Το Millennium Fashion Group βρίσκεται στην καρδιά της Ηλιούπολης, προσφέροντας μια εκπληκτική συλλογή ανδρικών ενδυμάτων για όλες τις περιστάσεις. Με την είσοδό σας στο κατάστημα, θα εντυπωσιαστείτε από την ευρεία γκάμα επιλογών, από κομψά κοστούμια και σακάκια έως άνετα πουκάμισα και παντελόνια. Η έμπειρη ομάδα του καταστήματος είναι πάντα πρόθυμη να σας βοηθήσει να βρείτε τα τέλεια ρούχα που θα ταιριάζουν στο στυλ και τις ανάγκες σας.

Είτε αναζητάτε μια κομψή εμφάνιση για μια σημαντική εκδήλωση είτε ένα χαλαρό σύνολο για μια βραδινή έξοδο, το Millennium Fashion Group έχει κάτι για κάθε γούστο και προϋπολογισμό. Τα ρούχα είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας και η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι εμφανής σε κάθε ραφή. Επισκεφθείτε το Millennium Fashion Group σήμερα και ανακαλύψτε έναν νέο κόσμο ανδρικής μόδας που θα ανεβάσει την εμφάνισή σας στο επόμενο επίπεδο.

2.Fiorenti Stores Ηλιούπολη

Fiorenti Stores Ηλιούπολη
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (25 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 142, Ηλιούπολη 163 45, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

**Παράγραφος 1:** Το Fiorenti Stores στην Ηλιούπολη είναι ένας εμπορικός παράδεισος μόδας, που προσφέρει μια αστείρευτη ποικιλία ρούχων για κάθε στυλ και σιλουέτα. Η εξυπηρετικότατη ομάδα μας θα σας καθοδηγήσει στην επιλογή του ιδανικού ενδύματος, έχοντας στη διάθεσή της όλα τα μεγέθη για να σας εγγυηθούμε την τέλεια εφαρμογή.

**Παράγραφος 2:** Ξεφυλλίστε τις κρεμάστρες μας για να ανακαλύψετε τις τελευταίες τάσεις της μόδας και διαχρονικά κομμάτια που θα ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα σας. Η άψογη εξυπηρέτηση πελατών και οι προσιτές τιμές κάνουν την επίσκεψή σας στο Fiorenti Stores μια ευχάριστη εμπειρία. Ελάτε να βιώσετε τη διαφορά σήμερα και βρείτε τα ρούχα που θα σας κάνουν να λάμψετε με αυτοπεποίθηση.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 19 εστιατόρια στην Ηλιούπολη Κεντρικός Τομέας Αθηνών

3.ΚΑΡΠΕΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΚΑΡΠΕΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (15 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αισχύλου 16, Ηλιούπολη 163 43, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Επισκεφτείτε το κατάστημα του Ευάγγελου Κάρπερου για μια μοναδική αγοραστική εμπειρία γυναικείων ενδυμάτων άριστης ποιότητας! Τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται είναι απαράμιλλα, προσφέροντας διάρκεια κι αντοχή που θα σας εκπλήξει. Απολαύστε μια ευρεία γκάμα ρούχων, από casual επιλογές μέχρι κομψές δημιουργίες, όλα από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες του κλάδου.

Το κατάστημα του Ευάγγελου Κάρπερου φημίζεται για τις προσιτές τιμές του και την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών. Βρείτε ρούχα που ταιριάζουν στο προσωπικό σας στυλ και επωφεληθείτε από τις τακτικές προσφορές και εκπτώσεις. Είτε αναζητάτε είδη καθημερινής χρήσης είτε ξεχωριστά κομμάτια για ειδικές περιστάσεις, ο Ευάγγελος Κάρπερος έχει τα πάντα!

4.TWIST ΕΝΔΥΜΑΤΑ

TWIST ΕΝΔΥΜΑΤΑ
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (52 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Ειρήνης 48, Ηλιούπολη 163 45, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Επισκεφθείτε τα TWIST ΕΝΔΥΜΑΤΑ για μια απαράμιλλη εμπειρία αγορών! Το φιλόξενο προσωπικό μας παρέχει εξαιρετική εξυπηρέτηση, οδηγώντας σας σε μια πληθώρα προϊόντων που θα ικανοποιήσουν κάθε σας επιθυμία. Απολαύστε ανταγωνιστικές τιμές και αφεθείτε στην καθοδήγηση των ειδικών μας, οι οποίοι είναι πάντα έτοιμοι να σας βοηθήσουν να κάνετε τις τέλειες επιλογές για το στυλ σας.

Στα TWIST ΕΝΔΥΜΑΤΑ, θα βρείτε μια εκτενή συλλογή από ρούχα, αξεσουάρ και είδη ένδυσης για κάθε περίσταση. Ειδικευόμαστε στην προσφορά εντυπωσιακών ειδών που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε από το πλήθος. Ενημερωνόμαστε συνεχώς με τις τελευταίες τάσεις της μόδας, διασφαλίζοντας ότι θα είστε πάντα ένα βήμα μπροστά στο παιχνίδι. Αφεθείτε στον κόσμο των TWIST ΕΝΔΥΜΑΤΑ και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία αγορών!

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 22 καφετέριες στην Ηλιούπολη Κεντρικός Τομέας Αθηνών

5.DRESSING BAR

DRESSING BAR
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (38 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Ειρήνης 36, Ηλιούπολη 163 45, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Επισκεφτείτε το DRESSING BAR και ζήστε μια μοναδική εμπειρία αγορών, με τις κοπέλες του καταστήματος να σας βοηθούν σε κάθε βήμα. Είτε αναζητάτε την τέλεια εμφάνιση για μια ειδική περίσταση είτε απλώς θέλετε να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας, το DRESSING BAR έχει ό,τι χρειάζεστε. Από κομψά φορέματα μέχρι μοντέρνα παντελόνια και υπέροχα αξεσουάρ, η συλλογή του καταστήματος είναι εκτεταμένη και σίγουρα θα βρείτε κάτι που θα ταιριάζει στο γούστο σας. Απολαύστε την εμπειρία των αγορών σας στο DRESSING BAR και βγείτε από το κατάστημα με μια εμφάνιση που θα σας κάνει να λάμψετε!

Η επίσκεψη στο DRESSING BAR δεν είναι απλώς μια αγοραστική εμπειρία, αλλά μια ευκαιρία να ανακαλύψετε τον προσωπικό σας στυλ. Οι κοπέλες του καταστήματος είναι στυλίστριες με εξειδίκευση, που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε εμφανίσεις που θα ταιριάζουν απόλυτα στην προσωπικότητά σας. Είτε είστε λάτρης του κλασικού είτε προτιμάτε πιο τολμηρές επιλογές, οι κοπέλες του DRESSING BAR θα σας καθοδηγήσουν με χαρά και θα σας βοηθήσουν να βρείτε τα τέλεια κομμάτια που θα αναδείξουν την ομορφιά σας. Οπότε, ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη εμπειρία αγορών που θα σας αφήσει με μια ολόκληρη νέα γκαρνταρόμπα και μια ανανεωμένη αίσθηση αυτοπεποίθησης!

6.ΛΙΝΕΑ ΙΜΠΟΡΤΣ Α.Ε.

ΛΙΝΕΑ ΙΜΠΟΡΤΣ Α.Ε.
  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (18 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφόρος Βουλιαγμένης 401, Ηλιούπολη 163 46, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 15 μπαρ στην Ηλιούπολη Κεντρικός Τομέας Αθηνών

7.ΚΑΤΣΙΚΑΔΑΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΚΑΤΣΙΚΑΔΑΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
  • Αξιολόγηση: 3,9/5 (7 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Ειρήνης 30-32, Ηλιούπολη 163 45, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

8.Ths ηλιούπολη

Ths ηλιούπολη
  • Αξιολόγηση: 4,3/5 (6 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Βύρωνος 8, Ηλιούπολη 163 42, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Θα βρείτε την ηλιούπολη στην οδό Χίου 12, στο κέντρο της πόλης Αγίας Παρασκευής, σε έναν πεζόδρομο πίσω από το δημαρχείο της πόλης.

Στο ηλιούπολη θα βρείτε ρούχα σε προσιτές τιμές για όλες τις γυναίκες, καθώς και παπουτσιά, τσάντες, αξεσουάρ και μοναδικά κομμάτια. Η ιδιοκτήτρια της Ηλιούπολης είναι η Εύη Φαλλιά που με χαμόγελο και καλή διάθεση είναι πάντα εκεί για να σας εξυπηρετήσει.

9.Γκαρδιακός Γυναικεία Ενδύματα

Γκαρδιακός Γυναικεία Ενδύματα
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (3 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ρήγα Φεραίου 15, Ηλιούπολη 163 45, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Ανακαλύψτε τον εαυτό σας στον κόσμο της γκαρνταρόμπας σας με το Γκαρδιακό, έναν παράδεισο ενδυμάτων που θα αφήσει το στυλ σας να εκφραστεί! Από πρωινές εμφανίσεις μέχρι συναρπαστικές βραδιές, το Γκαρδιακό σας περιποιείται με μια απέραντη συλλογή υπέροχων ρούχων που αγκαλιάζουν κάθε γυναίκα, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή την ηλικία της.

Βυθιστείτε σε μια εμπειρία αγορών όπου η εξατομικευμένη φροντίδα του Λεωνίδα θα σας κάνει να νιώσετε σαν βασίλισσα. Με την άψογη εξυπηρέτησή του και τις στοχαστικές συμβουλές του, θα φροντίσει κάθε επιλογή σας να είναι μια δήλωση αυτοπεποίθησης και κομψότητας. Αφήστε το Γκαρδιακό να σας οδηγήσει σε έναν συναρπαστικό κόσμο μόδας, όπου η θηλυκότητα και η ομορφιά γιορτάζονται με κάθε ρούχο.

10.Γιάννα fashion

Γιάννα fashion
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (5 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Μαρίνου Αντύπα 40, Ηλιούπολη 163 46, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Η Γιάννα αποτελεί την ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της μόδας και της ποιότητας. Με τα κατάστημά της να στεγάζονται σε κομβικά σημεία της πόλης, προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα ενδυμάτων και υποδημάτων από εκλεκτά υλικά. Οι άριστης ποιότητας πρώτες ύλες εξασφαλίζουν ανθεκτικότητα και άνεση, ενώ οι προσιτές τιμές καθιστούν τα προϊόντα μας προσιτά σε όλους.

Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας είναι πρόθυμο να σας βοηθήσει να βρείτε το ιδανικό σας ρούχο ή παπούτσι, προσφέροντας εξατομικευμένες συμβουλές και άψογη εξυπηρέτηση. Η ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα στα καταστήματα μας δημιουργεί ένα ευχάριστο περιβάλλον για αγορές, καθιστώντας την Γιάννα τον απόλυτο προορισμό για τους λάτρεις της μόδας που αναζητούν ποιότητα, προσιτές τιμές και εξαιρετική εξυπηρέτηση.

11.ΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Ανακαλύψτε τον παράδεισο των μεγάλων μεγεθών στη "Πούλου Ευαγγελία"! Εδώ, θα βρείτε μια εκθαμβωτική ποικιλία από υπέροχα ρούχα που σχεδιάστηκαν ειδικά για τη σιλουέτα σας. Από κομψά φορέματα μέχρι άνετα παντελόνια και κομψές μπλούζες, η συλλογή μας προσφέρει κάτι για κάθε σωματότυπο και στιλ. Η ποιότητα των υφασμάτων μας είναι ασυναγώνιστη, εξασφαλίζοντας άνεση και κομψότητα σε κάθε κίνηση.

Η εξυπηρέτηση πελατών μας είναι ασυναγώνιστη. Η φιλική και έμπειρη ομάδα μας θα σας βοηθήσει να πλοηγηθείτε στη συλλογή μας και να βρείτε τα τέλεια ρούχα που θα αναδείξουν τις καμπύλες σας και θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα. Είτε ψάχνετε για μια εντυπωσιακή εμφάνιση για μια ειδική περίσταση είτε για άνετα καθημερινά κομμάτια, το "Πούλου Ευαγγελία" είναι ο ιδανικός προορισμός σας. Εμπιστευτείτε μας για να σας βοηθήσουμε να αναδείξετε την αυτοπεποίθησή σας και να αγαπήσετε τη φιγούρα σας!

12.ΡΩΜΑΝΑΣ

ΡΩΜΑΝΑΣ
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (6 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Ειρήνης 28, Ηλιούπολη 163 45, Ελλάδα

Γνωρίστε την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και υφασμάτων του ΡΩΜΑΝΟΣ, που συνδυάζεται αρμονικά με τις προσιτές τιμές, δημιουργώντας την ιδανική επιλογή για κάθε σας ανάγκη! Η άψογη εξυπηρέτηση που παρέχεται θα σας κάνει να νιώσετε ξεχωριστοί, αναβαθμίζοντας την εμπειρία των αγορών σας.

Η ΡΩΜΑΝΟΣ αποτελεί συνώνυμο της κομψότητας και της διαχρονικής αξίας. Τα υφάσματά μας, απαλά σαν μετάξι και ανθεκτικά σαν χάλυβας, θα αγκαλιάσουν το σώμα σας, χαρίζοντάς σας άνεση και στυλ σε κάθε περίσταση. Χαθείτε στον μαγικό κόσμο της ΡΩΜΑΝΟΣ, όπου η ποιότητα συναντά την προσιτή πολυτέλεια, και αποκτήστε κομμάτια που θα συνοδεύσουν τις μοναδικές σας στιγμές για μια ζωή!
Προτάσεις αναρτήσεων