λίστα 15 καταστήματα γυναικείων ρούχων στην Κατερίνης Πιερίας

Γιώργος Ανδρέου

• Ενημερώθηκε: 2024-08-25

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το καταστήματα γυναικείων ρούχων στην Κατερίνης Πιερίας, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως Μπέρσκα, Pink Woman, ICON, Maraka, Desiree Katerini. Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

1.Μπέρσκα

Μπέρσκα, η επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα σε προσιτή τιμή.

Μπέρσκα
  • Αξιολόγηση: 4,2/5 (377 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Πλ. Ελευθερίας 1, Κατερίνη 601 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

  • Ποικίλη προϊόντα:

    Ποικιλία προϊόντων προσιτή σε όσους αναζητούν ποιότητα.

  • Ποιότητα προϊόντος:

    Προϊόντα άριστης ποιότητας, φτιαγμένα με μεράκι και προσοχή στη λεπτομέρεια.

  • Εξυπηρέτηση πελατών:

    Άψογη εξυπηρέτηση πελατών, πάντα πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν και να συμβουλεύσουν.

  • Εύρος τιμών:

    $

  • Παροχές:

    Εύκολη πρόσβαση, Άνετο περιβάλλον, Ευγενικό προσωπικό, Επαγγελματική καθοδήγηση, Ποικιλία επιλογών

Αν και η ποικιλία σε ανδρικά ρούχα ενδέχεται να είναι περιορισμένη, τα εσώρουχα και οι κάλτσες ξεχωρίζουν για την άνεσή τους. Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε τον υπόγειο χώρο, όπου η δυνατή μουσική δημιουργεί μια ατμόσφαιρα ενθουσιασμού. Οι τιμές μπορεί να είναι ελαφρώς υψηλότερες σε σύγκριση με τη χώρα προέλευσης του καταστήματος, την Τουρκία, αλλά η ποιότητα και η μοντέρνα αισθητική του Bershka είναι ασυναγώνιστες.

2.Pink Woman

Pink Woman
  • Αξιολόγηση: 4,5/5 (15 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Μεγ. Αλεξάνδρου 38, Κατερίνη 601 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Η Pink Woman προσφέρει προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές, με μια εκτεταμένη γκάμα επιλογών που ανταποκρίνεται σε όλα τα γούστα. Η εξυπηρέτηση είναι απαράμιλλη, με το φιλικό και ευγενικό προσωπικό να είναι πάντα πρόθυμο να βοηθήσει και να προσφέρει εξατομικευμένες συμβουλές.

Από την πρώτη σας επίσκεψη στην Pink Woman, θα νιώσετε ένα οικείο και ζεστό περιβάλλον, όπου κάθε πελάτης αισθάνεται ότι είναι σημαντικός. Η εντυπωσιακή ποικιλία και οι ασύγκριτες τιμές καθιστούν την Pink Woman τον ιδανικό προορισμό για αγορές που θα καλύψουν όλες τις ανάγκες σας. Αφήστε τον εαυτό σας να γοητευτεί από την εξαιρετική ποιότητα και την προσεκτική εξυπηρέτηση της Pink Woman και βιώστε μια μοναδική εμπειρία αγορών!

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 11 εστιατόρια στην Κατερίνης Πιερίας

3.ICON

ICON
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (48 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Μεγ. Αλεξάνδρου 11, Κατερίνη 601 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

ICON Όλα τέλεια! Από τα ρούχα και το προσωπικό ως την ιδιοκτήτρια και το κατάστημα, όλα είναι άψογα! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Εξαιρετική εξυπηρέτηση! Χθες το μεσημέρι έστειλα email στην εταιρεία για να ρωτήσω κάποιες πληροφορίες σχετικά με ένα προϊόν. Σχεδόν αμέσως, μια πολύ ευγενική κοπέλα με κάλεσε στο τηλέφωνο και μου έλυσε όλες τις απορίες μου!

4.Maraka

Maraka
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (19 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Μεγ. Αλεξάνδρου 42, Κατερίνη 601 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Επισκεφθείτε το Maraka και ζήστε μια μοναδική εμπειρία αγορών! Με εκλεκτό γούστο και αμέτρητες επιλογές, θα βρείτε το ιδανικό ρούχο που θα ταιριάξει στη δική σας αισθητική και τις ανάγκες σας. Η εξυπηρέτηση θα σας εντυπωσιάσει, με το φιλικό και εξειδικευμένο προσωπικό να είναι πάντα πρόθυμο να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Και το καλύτερο; Όλα αυτά σε απίστευτα προσιτές τιμές!

Στο Maraka, η μόδα γίνεται προσιτή, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα και το στυλ. Ανακαλύψτε την τελευταία λέξη της μόδας σε γυναικεία, ανδρικά και παιδικά ρούχα, καθώς και μια εκπληκτική συλλογή από αξεσουάρ. Η ποικιλία των σχεδίων και χρωμάτων θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες, ενώ οι συχνές προσφορές και εκπτώσεις θα σας κάνουν να επιστρέφετε ξανά και ξανά. Εμπιστευτείτε το Maraka για να αναβαθμίσετε την γκαρνταρόμπα σας και να κάνετε κάθε εμφάνισή σας να ξεχωρίζει με στυλ και αυτοπεποίθηση!

Διαβάστε περισσότερα: Τα 13 καλύτερα καφετέριες στην Κατερίνης Πιερίας

5.Desiree Katerini

Desiree Katerini
  • Αξιολόγηση: 4,6/5 (38 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Μεγ. Αλεξάνδρου 15, Κατερίνη 601 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:30 π

Επισκεφθείτε το Desiree στην Κατερίνη και ανακαλύψτε έναν κόσμο μόδας που σας περιμένει να τον εξερευνήσετε! Βυθιστείτε σε μια συλλογή μοναδικών ρούχων, που σχεδιάστηκαν για να αναδείξουν την προσωπικότητά σας και να σας κάνουν να νιώσετε αυτοπεποίθηση.

Η αφιερωμένη ομάδα μας είναι πάντα εκεί για να σας βοηθήσει να βρείτε το τέλειο μέγεθος και στιλ που ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας. Με ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον, θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας από την πρώτη στιγμή. Ετοιμαστείτε να αναβαθμίσετε την γκαρνταρόμπα σας με ποιοτικά ρούχα και μια αξέχαστη εμπειρία αγορών στο Desiree!

6.dorothy boutique

dorothy boutique
  • Αξιολόγηση: 4,5/5 (15 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αγίας Λαύρας 5, Κατερίνη 601 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Το Dorothy Boutique: Ένας Εμπορικός Προορισμός για Κομψότητα και Εξαιρετική Εξυπηρέτηση Όταν αναζητάτε κομψότητα και εξαιρετική εξυπηρέτηση, το Dorothy Boutique είναι ο κορυφαίος προορισμός σας. Με τις φανταστικές συλλογές ρούχων και όχι μόνο, η Dorothy Boutique διαθέτει άριστη ποιότητα και διαχρονικό σχεδιασμό, προσκαλώντας σας να αναβαθμίσετε την γκαρνταρόμπα σας με κομμάτια που θα αγαπάτε για πάντα.

Στο Dorothy Boutique, η ικανοποίηση των πελατών μας είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας. Η ιδιοκτήτρια, Dorothy, είναι πάντα πρόθυμη, ευγενική και χαμογελαστή, έτοιμη να σας καθοδηγήσει στις επιλογές σας. Η αφοσίωσή της στην εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών είναι εμφανής σε κάθε αλληλεπίδραση, καθιστώντας την αγοραστική εμπειρία σας άνετη και ευχάριστη.

7.Men's & Women's Collection

Men's & Women's Collection
  • Αξιολόγηση: 4,3/5 (62 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Κοσμά Ιωάννου 1, Κατερίνη 601 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Διαθέτουμε μια εκλεκτή συλλογή ανδρικών και γυναικείων αξεσουάρ, επιμελημένα με αξεπέραστη προσοχή στη λεπτομέρεια. Κάθε κομμάτι είναι ένα έργο τέχνης, σχεδιασμένο να συμπληρώνει το μοναδικό σας στυλ. Η άψογη εξυπηρέτηση πελατών μας, η άμεση αποστολή ηλεκτρονικών παραγγελιών και οι προσεκτικά επιλεγμένες επιλογές ταχυμεταφοράς εξασφαλίζουν μια απρόσκοπτη αγοραστική εμπειρία.

Η αφοσιωμένη ομάδα μας είναι δίπλα σας σε κάθε βήμα, προσφέροντας εξατομικευμένες συμβουλές και βοηθώντας σας να βρείτε τα τέλεια αξεσουάρ για να εκφράσετε την προσωπική σας αισθητική. Είτε αναζητάτε ένα διαχρονικό αριστούργημα είτε μια μοντέρνα πινελιά, έχουμε να σας προσφέρουμε αμέτρητες επιλογές για να δημιουργήσετε το ιδανικό look. Η προσεγμένη συσκευασία μας είναι ένα ακόμα δείγμα της προσοχής που δίνουμε στη λεπτομέρεια, εξασφαλίζοντας ότι τα αξεσουάρ σας φτάνουν σε άριστη κατάσταση.

8.BSB Κατερίνη

  • Αξιολόγηση: 4,6/5 (28 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Μεγ. Αλεξάνδρου 51, Κατερίνη 601 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Το BSB Κατερίνης είναι ένα μαγευτικό ταξίδι γεύσεων και απολαύσεων! Με ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, το εξυπηρετικό προσωπικό μας είναι πάντα πρόθυμο να σας καλωσορίσει με ένα πλατύ χαμόγελο και να σας ξεναγήσει στον γαστρονομικό μας παράδεισο. Κάθε πιάτο, προσεκτικά επιμελημένο με τα πιο εκλεκτά συστατικά, θα δελεάσει τον ουρανίσκο σας και θα σας μεταφέρει σε ένα μαγευτικό κόσμο γεύσεων.

Απολαύστε τις μοναδικές μας προτάσεις, από ζουμερά μπιφτέκια και νόστιμες σαλάτες μέχρι λαχταριστά γλυκά και δροσιστικά ροφήματα. Στο BSB Κατερίνης, η ποιότητα είναι η απόλυτη προτεραιότητά μας, γι' αυτό και συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους προμηθευτές για να φέρουμε στα τραπέζια σας μόνο τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά. Ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία που θα σας αφήσει με τις καλύτερες αναμνήσεις!

9.ΣΑΝΕΛ

  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (8 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Κρέσνας 3, Κατερίνη 601 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

**Παράγραφος 1:** Στο Σανέλ, η εμπειρία αγορών υπερβαίνει την απλή συναλλαγή. Είναι μια ονειρική απόδραση, όπου κάθε λεπτομέρεια έχει σχεδιαστεί για να σας εντυπωσιάσει. Απολαύστε απρόσκοπτη εξυπηρέτηση από το έμπειρο προσωπικό μας, καθώς σας καθοδηγούν σε έναν κόσμο εκλεπτυσμένου στυλ.

**Παράγραφος 2:** Η καρδιά του Σανέλ είναι η εξαιρετική ποιότητα των ενδυμάτων του. Κάθε κομμάτι είναι ένα έργο τέχνης, φτιαγμένο από τα καλύτερα υλικά και με απαράμιλλη δεξιοτεχνία. Από τα αιθέρια φορέματα μέχρι τα κομψά κοστούμια, η συλλογή μας θα αναδείξει την εσωτερική σας λάμψη. Εμπιστευτείτε το Σανέλ για εμπειρίες αγορών που θα σας αφήσουν με ανεξίτηλες αναμνήσεις και μια ντουλάπα που αξίζει τον θαυμασμό.

10.Rouli

Rouli
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (7 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αγίας Τριάδος 10, Κατερίνη 601 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Ελάτε στην Rouli, τον παράδεισο των κοσμημάτων που προσφέρει τις πιο προσιτές τιμές της αγοράς! Ανακαλύψτε μια εκθαμβωτική συλλογή από διαχρονικά αριστουργήματα και μοντέρνα σχέδια, ιδανικά για κάθε ηλικία και περίσταση. Από εκλεπτυσμένα σκουλαρίκια μέχρι λαμπερά περιδέραια και εντυπωσιακά δαχτυλίδια, η Rouli έχει κάτι για κάθε προτίμηση και στυλ.

Αλλά δεν είναι μόνο η εκπληκτική γκάμα κοσμημάτων που θα σας κάνει να λατρέψετε τη Rouli. Οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης, γνωστοί για τη ζεστή τους προσωπικότητα και την ακούραστη φροντίδα τους, είναι πάντα πρόθυμοι να σας βοηθήσουν να βρείτε το τέλειο κόσμημα για εσάς ή τους αγαπημένους σας. Επισκεφθείτε τη Rouli σήμερα και αφήστε τον κόσμο των κοσμημάτων να σας μαγέψει!

11.ΠΡΙΝΤΖΙΟΣ Ε.Π.Ε.

ΠΡΙΝΤΖΙΟΣ Ε.Π.Ε.
  • Αξιολόγηση: 3,7/5 (31 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Μεγ. Αλεξάνδρου 46, Κατερίνη 601 33, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Η ΠΡΙΝΤΖΙΟΣ Ε.Π.Ε. θα σας χαρίσει μια εξαιρετική εμπειρία αγορών, όπου καλύπτονται όλες σας οι ανάγκες για κοστούμια. Εάν αναζητάτε ένα κομψό κουστούμι, ένα κομψό πουκάμισο ή ένα κομψό γιλέκο, θα βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε σε μία από τις δύο αίθουσες έκθεσης της εταιρείας. Το έμπειρο προσωπικό μας θα σας καθοδηγήσει στην επιλογή του τέλειου συνδυασμού που ταιριάζει στην περίσταση, εξασφαλίζοντας ότι θα ξεχωρίσετε με στυλ σε οποιαδήποτε εκδήλωση.

Η ΠΡΙΝΤΖΙΟΣ Ε.Π.Ε. διαθέτει μια εξαιρετική συλλογή από υφάσματα ύψιστης ποιότητας, τα οποία χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία κοστουμιών με άψογη εφαρμογή. Κάθε ρούχο κατασκευάζεται προσεκτικά από τους έμπειρους τεχνίτες μας, οι οποίοι εργάζονται με μεράκι για να δημιουργήσουν κομμάτια που όχι μόνο φαίνονται καταπληκτικά, αλλά είναι και άνετα στη χρήση. Η αφοσίωσή μας στην ποιότητα και τη λεπτομέρεια είναι εμφανής σε κάθε ραφή και κουμπί. Δοκιμάστε ένα κοστούμι της ΠΡΙΝΤΖΙΟΣ Ε.Π.Ε. σήμερα και αισθανθείτε τη διαφορά της πραγματικής πολυτέλειας.

12.Lady Ross Boutique

Lady Ross Boutique
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (4 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Θαλη, Νικ. Πλαστήρα 1, Κατερίνη 601 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:30 π

13.InFashion Boutique

InFashion Boutique
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (4 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Δημ. Δημάδη 2, Κατερίνη 601 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

14.+UP PlusUpClothes & more!

+UP PlusUpClothes & more!
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (3 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Κρέσνας 1, Κατερίνη 601 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

15.Boutique naf

Boutique naf
  • Αξιολόγηση: 4,0/5 (4 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Βασιλείου Β' 4, Κατερίνη 601 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Προτάσεις αναρτήσεων