λίστα 17 ξενοδοχεία στην Σερρών

Κατερίνα Παπαδοπούλου

• Ενημερώθηκε: 2024-08-01

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το ξενοδοχεία στην Σερρών, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως Hotel Erodios, Elpida Resort & Spa, Philippos Xenia Hotel, AGNANTIO HOTEL SPA, Acropol Hotel & Spa. Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

1.Hotel Erodios

Άνετη διαμονή δίπλα στο κύμα

Hotel Erodios
  • Αξιολόγηση: 4,4/5 (1070 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λιθότοπος 624 00, Ελλάδα

  • Πλεονεκτήματα:

    Τοποθεσία κοντά στη θάλασσα, άνετα δωμάτια, φιλικό προσωπικό

  • Μειονεκτήματα:

    Μικροί χώροι στάθμευσης, μέτριο πρωινό, παλιωμένο ντους

  • Κοντινά σημεία:

    Παραλία Λιθότοπος, Λιμνοθάλασσα Βιστωνίδα, Αρχαιολογικό Μουσείο Ξάνθης, Παλιά Πόλη Ξάνθης, Λαογραφικό Μουσείο Ξάνθης

  • Παροχές:

    Κλιματισμός, Τηλεόραση, Ψυγείο, Στεγνωτήρας μαλλιών, Δωρεάν Wi-Fi

  • Μέση τιμή:

    Μέτριο

  • Κατάλληλο για:

    Ζευγάρια, οικογένειες, φίλοι

Το πολυτελές ξενοδοχείο "Ερωδιός" σας προσκαλεί να απολαύσετε την ονειρική θέα στη μαγευτική λίμνη Κερκίνη, προσφέροντάς σας μια αξέχαστη εμπειρία φιλοξενίας. Με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και ζεστούς χώρους, το ξενοδοχείο μας διαθέτει όλες τις ανέσεις για να κάνουν τη διαμονή σας ξεχωριστή.

Οι εξωτερικοί χώροι του ξενοδοχείου είναι ιδανικοί για χαλάρωση και αναψυχή. Ερωδιός". Απολαύστε το ποτό σας δίπλα στην πισίνα, χαζέψτε τη φύση από τη βεράντα σας ή εξερευνήστε τα πανέμορφα μονοπάτια που περιβάλλουν το ξενοδοχείο. Για τους μικρούς μας επισκέπτες, έχουμε δημιουργήσει έναν ασφαλή και διασκεδαστικό παιδότοπο όπου μπορούν να κάνουν νέους φίλους και να δημιουργήσουν αναμνήσεις που θα κρατήσουν μια ζωή.

2.Elpida Resort & Spa

Υπέροχη θέα στη λίμνη Κερκίνη και στα βουνά της Ροδόπης.

Elpida Resort & Spa
  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (2447 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Έξοχων 12, Σέρρες 621 22, Ελλάδα

  • Πλεονεκτήματα:

    Το Elpida Resort & Spa διαθέτει άνετα δωμάτια, εξαιρετικές ανέσεις και προσωπικό που είναι πρόθυμο να εξυπηρετήσει.

  • Μειονεκτήματα:

    Ορισμένοι επισκέπτες μπορεί να βρουν την τοποθεσία λίγο απομακρυσμένη και ορισμένοι έχουν αναφέρει προβλήματα με την καθαριότητα.

  • Κοντινά σημεία:

    Ιερά Μονή Αγίου Διονυσίου, Λίμνη Κερκίνη, Σπήλαιο Αλιστράτης, Φράγμα Σερρών, Οχυρό Ρούπελ

  • Παροχές:

    Εξωτερική πισίνα, Εστιατόριο, Γυμναστήριο, Σάουνα, Κέντρο ευεξίας

  • Μέση τιμή:

    100€

  • Κατάλληλο για:

    Το ξενοδοχείο είναι ιδανικό για ζευγάρια, οικογένειες και επαγγελματίες ταξιδιώτες.

Το Elpida Resort & Spa υπόσχεται μια ονειρική απόδραση σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία. Αφεθείτε στην πολυτέλεια των ευρύχωρων εγκαταστάσεων, απολαύστε την κρυστάλλινη πισίνα και εξερευνήστε τους άψογα καθαρούς χώρους. Το φιλόξενο προσωπικό σας περιμένει να φροντίσει κάθε ανάγκη σας, κάνοντας την διαμονή σας μια αξέχαστη εμπειρία.

Μπαίνοντας στον κόσμο του Elpida Resort & Spa, θα διαπιστώσετε ότι έχει επαναπροσδιορίσει την έννοια της χαλάρωσης. Ενώ οι υπηρεσίες spa δεν λειτουργούν πλέον, το ξενοδοχείο προσφέρει ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων που θα σας κρατήσουν χαρούμενους και ζωηρούς. Από aqua aerobic μέχρι baby swimming, υπάρχουν επιλογές για κάθε ηλικία και προτίμηση.

Διαβάστε περισσότερα: Τα 25 καλύτερα καφετέριες στην Σερρών

3.Philippos Xenia Hotel

Ξενοδοχείο Φίλιππος Ξενία: Η ιδανική βάση για εξερεύνηση των Σερρών

Philippos Xenia Hotel
  • Αξιολόγηση: 4,4/5 (1485 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αγίας Σοφίας 1, Σέρρες 621 22, Ελλάδα

  • Πλεονεκτήματα:

    Κεντρική τοποθεσία, άνετα δωμάτια, φιλικό προσωπικό

  • Μειονεκτήματα:

    Μικρό parking, παλιές εγκαταστάσεις, θορυβώδες περιβάλλον

  • Κοντινά σημεία:

    1. Αρχαιολογικό Μουσείο Σερρών (200 μέτρα) 2. Λαογραφικό Μουσείο Σερρών (300 μέτρα) 3. Δημοτικός Κήπος Σερρών (500 μέτρα) 4. Πλατεία Ελευθερίας (600 μέτρα) 5. Κάστρο Σερρών (900 μέτρα)

  • Παροχές:

    1. Δωρεάν Wi-Fi 2. Κλιματισμός 3. Μίνι μπαρ 4. Δορυφορική τηλεόραση 5. Υπηρεσία δωματίου

  • Μέση τιμή:

    Μέτρια

  • Κατάλληλο για:

    Επιχειρηματίες, οικογένειες με παιδιά, τουρίστες

Το ξενοδοχείο Philippos Xenia αποτελεί την ιδανική επιλογή διαμονής για την πόλη των Σερρών. Στην καρδιά της πόλης, με συνεχώς ανανεωμένο χώρο στάθμευσης, ο εσωτερικός διάκοσμος διακρίνεται για την κομψότητά του και τα δωμάτια για την άνεσή τους. Απολαύστε ένα πλούσιο πρωινό με ευρεία γκάμα επιλογών, ενώ το ευγενικό και φιλικό προσωπικό θα κάνει τα πάντα για να σας εξασφαλίσει μια άνετη και ευχάριστη διαμονή.

Αξίζει να σημειωθεί, πως με αφορμή μια αποκριάτικη εκδήλωση σχολείου, είδαμε πως το ξενοδοχείο διαθέτει πανέμορφο, ευρύχωρο χώρο για κοινωνικές εκδηλώσεις και το προσωπικό αποδείχθηκε εξαιρετικά ευγενικό και εξυπηρετικό.

4.AGNANTIO HOTEL SPA

AGNANTIO HOTEL SPA
  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (870 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Επαρ.Οδ. Σερρών − Προμαχώνα, Σιδηρόκαστρο 623 00, Ελλάδα

Ελάτε στο Agnantio Hotel & Spa, όπου η άνεση και η πολυτέλεια σας περιμένουν! Απολαύστε χαλαρωτικές στιγμές στο πολυτελές μας spa και ανανεώστε το σώμα και το πνεύμα σας. Τα δωμάτιά μας είναι σχεδιασμένα για να σας προσφέρουν μέγιστη άνεση και χαλάρωση, με σχολαστική καθαριότητα και φιλική εξυπηρέτηση. Ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα πλούσιο πρωινό, που θα σας γεμίσει ενέργεια για τις περιπέτειές σας.

Μόλις φτάσετε, η άψογη εξυπηρέτηση του προσωπικού μας θα σας κάνει να νιώσετε σαν στο σπίτι σας. Το Agnantio Hotel & Spa είναι ο ιδανικός προορισμός για όσους αναζητούν μια πολυτελή και αξέχαστη εμπειρία. Ζήστε στιγμές χαλάρωσης, αναζωογόνησης και απολαύστε την άψογη εξυπηρέτηση και τις ανέσεις που προσφέρουμε. Δημιουργήστε αναμνήσεις που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη σας στο Agnantio Hotel & Spa.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 32 εστιατόρια στην Σερρών

5.Acropol Hotel & Spa

Acropol Hotel & Spa
  • Αξιολόγηση: 4,3/5 (843 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    5th km Serres-Thessaloniki Nat. Road, Serres 62100, Σέρρες 621 00, Ελλάδα

Το Acropol Hotel & Spa είναι ένας πραγματικός παράδεισος στον κάμπο των Σερρών. Η φιλοξενία εδώ είναι ασυναγώνιστη, με το ευγενικό προσωπικό μας να είναι πάντοτε έτοιμο να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία σας. Τα άνετα και πολυτελή δωμάτιά μας προσφέρουν εκπληκτική θέα στη γύρω εξοχή. Είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, με την οικογένειά σας ή για επαγγελματικούς λόγους, το Acropol Hotel & Spa είναι η ιδανική επιλογή για μια αξέχαστη διαμονή.

Αυτό το ξενοδοχείο ξεχωρίζει πραγματικά. Η καθαριότητα είναι άψογη και η εξυπηρέτηση είναι υπερβατική. Ο πλούσιος μπουφές πρωινού μας προσφέρει μια ποικιλία από γεύσεις, ενώ η μεγάλη μας πισίνα είναι το τέλειο μέρος για να χαλαρώσετε και να ανανεωθείτε. Οι εγκαταστάσεις μας είναι εκτεταμένες και αφοσιωμένες στην παροχή μιας εξαιρετικής εμπειρίας για κάθε επισκέπτη. Εφόσον το επισκεφθείτε, το Acropol Hotel & Spa θα γίνει σίγουρα η αγαπημένη σας επιλογή στις Σέρρες.

6.HOTEL METROPOLIS

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία για να εξερευνήσετε τις Σέρρες.

HOTEL METROPOLIS
  • Αξιολόγηση: 4,1/5 (340 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Διονυσίου Σολωμού 49, Σέρρες 621 22, Ελλάδα

  • Πλεονεκτήματα:

    Το ξενοδοχείο είναι κοντά στο κέντρο της πόλης, έχει άνετα δωμάτια και φιλικό προσωπικό.

  • Μειονεκτήματα:

    Το ξενοδοχείο είναι λίγο παλιό, το πρωινό είναι μέτριο και η τιμή είναι λίγο τσιμπημένη.

  • Κοντινά σημεία:

    Κεντρική Πλατεία Σερρών, Λαογραφικό και Εθνολογικό Μουσείο Σερρών, Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Σερρών, Δημοτικό Πάρκο ΟΛΥΜΠΙΑ, ΣΣ Πανσερραϊκός

  • Παροχές:

    Δωρεάν Wi-Fi, Κλιματισμός, Τηλεόραση, Μίνι μπαρ, Στεγνωτήρας μαλλιών

  • Μέση τιμή:

    60€

  • Κατάλληλο για:

    Ζευγάρια, οικογένειες, επαγγελματίες ταξιδιώτες

Το ξενοδοχείο Metropolis βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία στο κέντρο της πόλης, προσφέροντας στους επισκέπτες του την ευκαιρία να ζήσουν ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η πόλη. Με το φιλικό του προσωπικό και τις πεντακάθαρες εγκαταστάσεις του, το Metropolis υπόσχεται μια άνετη και αξέχαστη διαμονή. Τα δωμάτια, αν και μπορεί να χρειάζονται κάποια ανακαίνιση επίπλων, προσφέρουν όλες τις ανέσεις για μια χαλαρωτική διαμονή.

Αν και το ξενοδοχείο δεν διαθέτει ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, το πρόθυμο προσωπικό φροντίζει για τις ανάγκες των επισκεπτών, βρίσκοντας πάντα μια λύση για να κάνουν την παραμονή τους όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστη. Από τη στιγμή που θα μπείτε στο Metropolis, θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας, περιτριγυρισμένοι από ζεστή φιλοξενία και εξαιρετική εξυπηρέτηση που θα σας κάνει να θέλετε να ξανάρθετε.

Διαβάστε περισσότερα: Τα 25 καλύτερα μπαρ στην Σερρών

7.Guesthouse Fragma

Guesthouse Fragma
Θα έχετε μια άνετη διαμονή στον ξενώνα Fragma, με πεντακάθαρα δωμάτια, χαμηλές τιμές και υπέροχο πρωινό με θέα που κόβει την ανάσα.

Η τελευταίας στιγμής κράτησή σας μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας σας εξασφάλισε την καλύτερη τιμή και μια εμπειρία που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστη. Στον ξενώνα Fragma, η ικανοποίηση του πελάτη είναι προτεραιότητά μας, και θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι η διαμονή σας θα είναι όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη.

8.Amazing apartment

Amazing apartment
Απολαύστε τη διαμονή σας σε ένα άνετο και άνετο διαμέρισμα που έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει τη μέγιστη άνεση. Με τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια και έναν συνδυασμένο χώρο καθιστικού και κουζίνας, το διαμέρισμα παρέχει άφθονο χώρο για εσάς και την οικογένειά σας. Απολαύστε την ιδιωτικότητα δύο μπάνιων, το ένα με μπανιέρα, ενώ η βολική τοποθεσία απέναντι από ένα όμορφο πάρκο σας προσφέρει ένα ήσυχο καταφύγιο στην καρδιά της πόλης.

Κάθε λεπτομέρεια του διαμερίσματος έχει μελετηθεί προσεκτικά για να εξασφαλίσει την ευχάριστη διαμονή σας. Η αστραφτερή καθαριότητα και οι προσεγμένες ανέσεις δημιουργούν μια ατμόσφαιρα όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να αναζωογονηθείτε. Αφεθείτε στη θαλπωρή του σπιτιού σας μακριά από το σπίτι και δημιουργήστε αξέχαστες αναμνήσεις κατά τη διάρκεια της διαμονής σας σε αυτό το υπέροχο διαμέρισμα.

9.GRAND LUX APARTMENT

GRAND LUX APARTMENT
  • Αξιολόγηση: 4,5/5 (19 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Προύσης, Σαρανταπόρου &, Σέρρες 621 24, Ελλάδα

Το GRAND LUX APARTMENT προσφέρει μια όαση ξεκούρασης και αναζωογόνησης, εξασφαλίζοντας έναν άνετο ύπνο σε ένα χώρο απαράμιλλης καθαριότητας και αισθητικής.

Με προσοχή στη λεπτομέρεια, ο εγκάρδιος ιδιοκτήτης του GRAND LUX APARTMENT παρέχει αστραπιαία εξυπηρέτηση, εξαλείφοντας κάθε ταλαιπωρία. Η ευρυχωρία του διαμερίσματος εντυπωσιάζει, ενώ η εξαιρετική καθαριότητα διασφαλίζει ένα υγιεινό και αναζωογονητικό περιβάλλον. Επιπλέον, η κοντινή του τοποθεσία στην πίστα των Σερρών το καθιστά ιδανικό προορισμό για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν τη χαλάρωση με την αδρεναλίνη.

10.Villa Agnanti Rent Apts and Suites

Villa Agnanti Rent Apts and Suites
Το Villa Agnanti Rent Apts and Suites είναι τοποθετημένο σε ένα γραφικό χωριό, μακριά από τη ζέστη των Σερρών. Η ήρεμη και φιλική ατμόσφαιρα του χωριού θα σας κάνει να ξεχάσετε όλα τα προβλήματά σας. Ο ιδιοκτήτης είναι εξυπηρετικός και ευγενής, και θα κάνει τα πάντα για να διασφαλίσει ότι η διαμονή σας θα είναι άνετη και ευχάριστη.

Το διαμέρισμα διαθέτει τρία κρεβάτια και μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με φούρνο και εστίες. Είναι ιδανικό για οικογένειες ή ομάδες φίλων που αναζητούν ένα άνετο και οικονομικό μέρος για να μείνουν. Απολαύστε την εκπληκτική θέα από το μπαλκόνι του διαμερίσματος και χαλαρώστε στην ηρεμία του περιβάλλοντος. Μετατρέψτε τη διαμονή σας σε μια αξέχαστη εμπειρία στο Villa Agnanti Rent Apts and Suites.

11.Villa Armonia

Villa Armonia
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (31 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Μελενικιώτικα, Σέρρες 621 21, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Ανοιχτό όλο το 24ωρο

12.Konstantina

Konstantina

13.Villa Belles Hotel 3 Stars

Βίλα Μπελές: Απόδραση στη φύση με άνεση και απόλαυση.

Villa Belles Hotel 3 Stars
  • Αξιολόγηση: 4,4/5 (368 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Akritochori Ακριτοχώρι, Serres 620 43, Ελλάδα

  • Πλεονεκτήματα:

    Τοποθεσία με όμορφη θέα, άνετα δωμάτια, νόστιμο φαγητό.

  • Μειονεκτήματα:

    Μικρά δωμάτια, αργό Wi-Fi, περιορισμένες επιλογές πρωινού.

  • Κοντινά σημεία:

    Λίμνη Κερκίνη, Πάρκο Ουρανούπολης, Σπήλαιο Αλιστράτης, Μονή Εικοσιφοίνισσας, Νέα Ζίχνη

  • Παροχές:

    Δωρεάν Wi-Fi, Κλιματισμός, Τηλεόραση, Ψυγείο, Στεγνωτήρας μαλλιών

  • Μέση τιμή:

    Μέτρια τιμή

  • Κατάλληλο για:

    Ζευγάρια, οικογένειες, ταξιδιώτες αναψυχής

14.Λιμναίο Παραδοσιακός Ξενώνας | Limneo traditional hotel

Αποδράστε στην παράδοση στην καρδιά του Ζαγορίου

Λιμναίο Παραδοσιακός Ξενώνας | Limneo traditional hotel
  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (210 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Χρυσοχώραφα 624 00, Ελλάδα

  • Πλεονεκτήματα:

    Συνεπής εξυπηρέτηση, ζεστή φιλοξενία, παραδοσιακός χαρακτήρας

  • Μειονεκτήματα:

    Παλιό κτίριο, μικρά δωμάτια, περιορισμένες εγκαταστάσεις

  • Κοντινά σημεία:

    Φαράγγι του Βίκου, Δρακόλιμνη, Ζαγοροχώρια, Μονή Στομίου, Καταρράκτης Ρογκοβού

  • Παροχές:

    Δωρεάν Wi-Fi, Πρωινό, Στάθμευση, Κήπος, Βεράντα

  • Μέση τιμή:

    Μέση τιμή

  • Κατάλληλο για:

    Ζευγάρια, οικογένειες, ταξιδιώτες που αναζητούν παραδοσιακή εμπειρία

15.Panorama Hotel

Panorama Hotel

16.Ξενοδοχείο Γαλαξίας Σέρρες - Hotel Galaxy Serres

Ζήστε την άνεση και τη φιλοξενία στο Hotel Galaxy Serres.

Ξενοδοχείο Γαλαξίας Σέρρες - Hotel Galaxy Serres
  • Αξιολόγηση: 3,7/5 (448 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Π. Τσαλδάρη 1, Σέρρες 621 23, Ελλάδα

  • Πλεονεκτήματα:

    Προσφέρει εξαιρετική διαμονή, άνετα δωμάτια και φιλικό προσωπικό.

  • Μειονεκτήματα:

    Μπορεί να είναι ακριβό, δεν έχει ψυγείο στα δωμάτια και ο κλιματισμός δεν λειτουργεί καλά.

  • Κοντινά σημεία:

    Λαογραφικό Μουσείο Σερρών, Ιερός Ναός Αγίων Θεοδώρων, Δημοτικό Πάρκο Σερρών, Μπέλλες, Λίμνη Κερκίνη

  • Παροχές:

    Δωρεάν Wi-Fi, Κλιματισμός, Τηλεόραση επίπεδης οθόνης, Μίνι μπαρ, Στεγνωτήρας μαλλιών

  • Μέση τιμή:

    Μέτρια

  • Κατάλληλο για:

    Είναι ιδανικό για οικογένειες, ζευγάρια και επαγγελματίες ταξιδιώτες.

Το Ξενοδοχείο Γαλαξίας στη Σέρρες ξεχωρίζει με την προνομιακή του θέση, στην καρδιά της πόλης, όπου η άνεση και η σπιτική φιλοξενία συνδυάζονται αρμονικά. Απολαύστε την κεντρική τοποθεσία που σας δίνει πρόσβαση σε όλα τα αξιοθέατα και τις ανέσεις με τα πόδια, ενώ το φιλικό προσωπικό μας θα φροντίσει για όλα όσα χρειάζεστε.

Το Ξενοδοχείο Γαλαξίας είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν άνετη διαμονή με σπιτικό περιβάλλον. Οι καθαροί χώροι, το πλούσιο πρωινό και η εξαιρετική εξυπηρέτηση θα κάνουν τη διαμονή σας αξέχαστη. Και όταν έρθει η ώρα να εξερευνήσετε την πόλη, τα πάντα βρίσκονται ένα βήμα μακριά!

17.Ξενοδοχείο Elena

Ξενοδοχείο Elena
Προτάσεις αναρτήσεων