λίστα 20 Αρτοποιία στην Βέροιας Ημαθίας

Κατερίνα Παπαδοπούλου

• Ενημερώθηκε: 2024-08-06

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το Αρτοποιία στην Βέροιας Ημαθίας, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως Φούρνος Φυτίκα, ΣΕΡΕΜΕΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, Ευθύμογλου, Κόγιας, Φούρνος "ΦΡΑΝΤΖΗΣ" (Κεντρικό Εργαστήριο). Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

1.Φούρνος Φυτίκα

Φούρνος Φυτίκα
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (60 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Κεντρικής 151, Βέροια 591 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    7:30 π

Το πέρασμα των χρόνων δε στέρησε την αυθεντικότητα και τη λαχταριστή γεύση από τον αγαπημένο φούρνο της Βέροιας, τον Φούρνο Φυτίκα. Από τα πιο παλιά αρτοποιεία της πόλης, φημίζεται για τα εξαιρετικά του προϊόντα, όπως το πλαστό ψωμί και τα μοναδικά κουλούρια του.

Μια μπουκιά από το πλαστό ψωμί, που ζυμώνεται με παραδοσιακές τεχνικές, θα σας μεταφέρει σε άλλες εποχές, ενώ τα κουλούρια του Φούρνου Φυτίκα θα σας προσφέρουν μια γλυκιά απόλαυση που θα συνοδεύει ιδανικά τον καφέ σας. Η προσήλωση στην ποιότητα και η αφοσίωση στην παράδοση κάνουν τον Φούρνο Φυτίκα μια στάση που πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε στη Βέροια. Επισκεφθείτε τον και ζήστε τη μαγεία της αυθεντικής αρτοποιίας.

2.ΣΕΡΕΜΕΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΣΕΡΕΜΕΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  • Αξιολόγηση: 4,5/5 (16 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Καπετάν Άγρα 1, Βέροια 591 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

Στον φούρνο του ΣΕΡΕΜΕΤΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, στη γραφική Βέροια, ο χρόνος μοιάζει να έχει σταματήσει. Από τα πιο παλιά αρτοποιεία της πόλης, ο φούρνος του ΣΕΡΕΜΕΤΑ παραμένει πιστός στην παράδοση, χαρίζοντάς μας καθημερινά το πιο φρέσκο και λαχταριστό ψωμί, φτιαγμένο με μεράκι στο δικό τους εργαστήριο.

Αλλά το ταξίδι των γεύσεων δεν σταματά εκεί! Τα τραγανά κουλούρια, ολόφρεσκα και μυρωδάτα, θα γίνουν το αγαπημένο σας πρωινό σνακ. Τα νόστιμα κριτσίνια θα συνοδεύσουν μοναδικά τα γεύματά σας, ενώ τα πεντανόστιμα κουλουράκια θα σας ταξιδέψουν σε γλυκές αναμνήσεις. Αφήστε τις αισθήσεις σας να παρασυρθούν από τις αυθεντικές γεύσεις του φούρνου ΣΕΡΕΜΕΤΑ, και ανακαλύψτε την αληθινή απόλαυση του παραδοσιακού αρτοποιείου.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 20 καφετέριες στην Βέροιας Ημαθίας

3.Ευθύμογλου

Ευθύμογλου
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (16 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Καραϊσκάκη 55, Βέροια 591 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    6:30 π

Ο Συνοικιακός Φούρνος Ευθύμογλου στη Βέροια είναι ο παράδεισος για τους λάτρεις της πίτας. Με μια μεγάλη ποικιλία από γεύσεις, όπως η κλασική χωριάτικη, ο φούρνος προσφέρει ατελείωτες επιλογές που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Είτε επιλέξετε την παραδοσιακή χωριάτικη με τα μεγάλα κομμάτια είτε την αφράτη με τα μικρά τετράγωνα, ο Συνοικιακός Φούρνος Ευθύμογλου εγγυάται γευστικές απολαύσεις σε προσιτές τιμές. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε την εξαιρετική ποιότητα και τη φιλική εξυπηρέτηση που τον κάνει ξεχωριστό.

4.Κόγιας

Κόγιας
  • Αξιολόγηση: 4,6/5 (21 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Πιερίων 2-4, Βέροια 591 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    6:00 π

Γεύσεις που ξυπνούν τις αισθήσεις, ποιότητα που φανερώνεται σε κάθε μπουκιά... Στο Κόγιας, η κάθε δημιουργία αποτελεί ένα ταξίδι γεύσεων, όπου η παράδοση συναντά τη φαντασία. Αφεθείτε στην αρμονία των γεύσεων, απογειώστε τις αισθήσεις σας και αφήστε την κάθε μπουκιά να σας μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο απόλαυση.

Εδώ, η ποιότητα δε διαπραγματεύεται. Με προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες και την αφοσίωση των έμπειρων ζαχαροπλαστών μας, το Κόγιας γίνεται συνώνυμο της γλυκιάς τελειότητας. Από τις κλασικές γεύσεις που μας συντροφεύουν χρόνια, μέχρι και τις πιο πρωτότυπες δημιουργίες, κάθε γλυκό μας είναι ένα έργο τέχνης που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 21 εστιατόρια στην Βέροιας Ημαθίας

5.Φούρνος "ΦΡΑΝΤΖΗΣ" (Κεντρικό Εργαστήριο)

Φούρνος "ΦΡΑΝΤΖΗΣ" (Κεντρικό Εργαστήριο)
  • Αξιολόγηση: 4,6/5 (22 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Μιαούλη 17, Βέροια 591 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    12:00 π

Ο φούρνος "ΦΡΑΝΤΖΗΣ" αποτελεί μια όαση νοστιμιάς και ποικιλίας που ικανοποιεί τις πιο απαιτητικές προτιμήσεις. Το κεντρικό εργαστήριο του φημίζεται για τις άριστες πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί, καθώς και για τις μοναδικές συνταγές με τις οποίες δημιουργεί τα εκλεκτά του προϊόντα.

Από τραγανά ψωμιά μέχρι λαχταριστές πίτες και αρωματικά γλυκά, η ποικιλία του "ΦΡΑΝΤΖΗ" είναι απλά ανεπανάληπτη. Οι έμπειροι αρτοποιοί του εργαστηρίου φροντίζουν με αφοσίωση, ώστε κάθε δημιουργία τους να πλημμυρίζει από φρεσκάδα και νοστιμιά, χαρίζοντας μια αξέχαστη εμπειρία στον ουρανίσκο σας. Ελάτε στον φούρνο "ΦΡΑΝΤΖΗΣ", όπου η ποιότητα έχει γίνει τέχνη, και ανακαλύψτε έναν κόσμο γευστικών απολαύσεων που θα σας συναρπάσουν.

6.“Χονδραντώνης αρτοεργαστήρια" Κωνσταντίνος

“Χονδραντώνης αρτοεργαστήρια" Κωνσταντίνος
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (20 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Μητροπόλεως 23, Βέροια 591 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    6:00 π

Το "Χονδραντώνης αρτοεργαστήρια" στη Βέροια προσφέρει μια μοναδική εμπειρία αρτοποιίας, με φρέσκα και νόστιμα προϊόντα που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Οι έμπειροι και εξυπηρετικοί αρτοποιοί του φούρνου χρησιμοποιούν παραδοσιακές συνταγές και τα καλύτερα υλικά για να δημιουργήσουν μια συμφωνία γεύσεων άξια κάθε είδους εκδήλωσης.

Περπατώντας στον παραμυθένιο κόσμο του "Χονδραντώνης αρτοεργαστήρια", οι αισθήσεις σας θα πλημμυρίσουν από την ακαταμάχητη μυρωδιά του φρεσκοψημένου ψωμιού και των αλμυρών σφολιατικών. Το περίφημο Brezel, με την τραγανή του κρούστα και τη μαλακή του υφή, υπόσχεται να γίνει ο αγαπημένος σας σύντροφος σε κάθε γαστρονομική περιπέτεια. Ετοιμαστείτε για ένα γευστικό ταξίδι που θα σας αφήσει με μια μακροχρόνια ανάμνηση γεύσεων και αρωμάτων.

7.Χονδραντώνης αρτοεργαστήρια

Χονδραντώνης αρτοεργαστήρια
  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (54 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Πλουτάρχου 20, Βέροια 591 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    2:00 π

Ο Χονδραντώνης είναι ένα αρτοποιείο της γειτονιάς με φιλικούς και εξυπηρετικούς υπαλλήλους. Όλα τα αρτοσκευάσματά του είναι φρέσκα και νόστιμα, με μια ποικιλία επιλογών για να διαλέξετε. Είτε ψάχνετε ψωμί, ζαχαροπλαστική ή άλλα είδη αρτοποιίας, ο Χονδραντώνης έχει κάτι για όλους.

Όταν επισκεφτήκαμε πρόσφατα, δοκιμάσαμε διάφορα προϊόντα και εντυπωσιαστήκαμε από τη γεύση και την ποιότητά τους. Το προσωπικό ήταν επίσης πολύ φιλικό και εξυπηρετικό, πρόθυμο να μας βοηθήσει να βρούμε τα καλύτερα είδη για τις ανάγκες μας. Είτε είστε ντόπιος είτε επισκέπτης, σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε το αρτοποιείο Χονδραντώνη. Δεν θα απογοητευτείτε!

8.Σερεμέτας

Σερεμέτας
  • Αξιολόγηση: 4,0/5 (41 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Πιερίων 52, Βέροια 591 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    6:30 π

Το αρτοποιείο Σερεμέτας αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για τους λάτρεις των φρεσκοψημένων αρτοσκευασμάτων. Κάθε μέρα, οι έμπειροι αρτοποιοί μας προσφέρουν ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων με τη μεγάλη ποικιλία από φρέσκου ψωμιού, λαχταριστών κρουασάν και άλλων απολαυστικών λιχουδιών. Η εξαιρετική εξυπηρέτηση και οι πολύ προσιτές τιμές καθιστούν το Σερεμέτα την κορυφαία επιλογή για όλους όσους αναζητούν την απόλυτη εμπειρία αρτοποιίας.

Αν επισκεφτείς το Σάββατο πρωί,千萬 δοκιμάστε τα φρεσκοψημένα κουλούρια μας. Η τραγανή κρούστα και η απαλή ψίχα θα σας μαγέψουν, αφήνοντάς σας μια γεύση που θα σας μείνει αξέχαστη. Αποτελούν τον ιδανικό τρόπο για να ξεκινήσετε τη μέρα σας, παρέχοντας τη απαραίτητη ενέργεια για τις δραστηριότητες που ακολουθούν.

9.“Ζυμωτάρι” ΚΑΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

“Ζυμωτάρι” ΚΑΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (23 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ακροπόλεως, Σοφοκλέους 1, Βέροια 591 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

Στον κουκλίστικο Προμηθέα Βέροιας, κρύβεται ένας μικρός φούρνος, το "Ζυμωτάρι" του Γεωργίου Κανακή, που θα σας μαγέψει με τις νοστιμιές του. Από την πρώτη στιγμή, το μεθυστικό άρωμα φρεσκοψημένου ψωμιού σας καλωσορίζει, ενώ η θερμή υποδοχή του ιδιοκτήτη σας κάνει να νιώθετε σαν στο σπίτι σας.

Κάθε πρωί, οι φούρνοι του "Ζυμωταριού" σιγοψήνουν, χαρίζοντας σας μοναδικά αρτοσκευάσματα. Το ψωμί του είναι απαράμιλλης ποιότητας, φτιαγμένο με αγνά υλικά και μεράκι, για να σας προσφέρει την πιο αυθεντική γευστική εμπειρία. Στις βιτρίνες του φούρνου, θα βρείτε επίσης ολόφρεσκα κουλουράκια, τραγανές πίτες και λαχταριστές λιχουδιές, που θα συμπληρώσουν τέλεια το τραπέζι σας.

10.Φούρνος Χονδραντώνη

Φούρνος Χονδραντώνη
  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (51 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ναούσης, Μαρκ. Μπότσαρη 5, Βέροια 591 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    5:00 π

Ο φούρνος Χονδραντώνη, ένας παράδεισος γεύσεων, σας προσκαλεί να βυθιστείτε σε έναν κόσμο αρτοποιηματικών απολαύσεων. Από τον ζεστό κόσμο των τυροπιτοειδών μέχρι την αφράτη γκάμα των ψωμιών και την αμαρτωλή ποικιλία των τσουρεκιών, κάθε μπουκιά είναι μια γιορτή για τις αισθήσεις.

Το ταξίδι της γεύσης συνεχίζεται με τη συναρπαστική συλλογή γλυκών. Αφήστε τον ουρανίσκο σας να απογειωθεί με το βελούδινο τσιζκέικ, τη λαχταριστή μιλφέιγ και τις αμέτρητες ακόμα λιχουδιές. Το έμπειρο και χαμογελαστό προσωπικό θα σας καθοδηγήσει με χαρά σε αυτόν τον γλυκό παράδεισο, εξασφαλίζοντας ότι κάθε επίσκεψή σας θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία γεύσης.

11.Φούρνος "ΦΡΑΝΤΖΗΣ" (Πλατεία Ρακτιβάν)

  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (6 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Μαυρομιχάλη 2, Βέροια 591 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    6:00 π

Ο φούρνος "ΦΡΑΝΤΖΗΣ", που βρίσκεται στην καρδιά της Πλατείας Ρακτιβάν, αποτελεί έναν παράδεισο γεύσεων για τους λάτρεις του φρέσκου, χειροποίητου ψωμιού. Από νωρίς το πρωί, ο αέρας πλημμυρίζει με τα αρώματα των φρεσκοψημένων εδεσμάτων, που υπόσχονται μια υπέροχη ημέρα γεμάτη γεύσεις. Οι ειδικευμένοι αρτοποιοί του φούρνου φροντίζουν να παρασκευάζουν καθημερινά μια μεγάλη ποικιλία ψωμιών, με διάφορα μείγματα και υλικά, που ικανοποιούν κάθε γούστο.

Εκτός από τα εξαιρετικά ψωμιά, ο φούρνος "ΦΡΑΝΤΖΗΣ" προσφέρει και μια μεγάλη γκάμα αρτοσκευασμάτων, όπως κριτσίνια, φρυγανιές και σφολιατοειδή, που θα συνοδεύσουν ιδανικά το γεύμα ή τον καφέ σας. Το ευγενικό και εξυπηρετικό προσωπικό, πάντα με ένα χαμόγελο στα χείλη, είναι έτοιμο να σας βοηθήσει να επιλέξετε το ιδανικό ψωμί ή αρτοσκεύασμα για εσάς. Αξίζει να τονιστεί ότι ο φούρνος "ΦΡΑΝΤΖΗΣ" είναι ο μοναδικός στην περιοχή που παρασκευάζει το παραδοσιακό αρκάδικο ψωμί, έναν ύμνο στη γεύση και την παράδοση. Οι εξαιρετικές πρώτες ύλες και η μαεστρία των αρτοποιών συνδυάζονται μοναδικά, για να σας προσφέρουν μια αξέχαστη γευστική εμπειρία.

12.Σταματόπουλος

Σταματόπουλος
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (5 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Εμμανουήλ Ζάχου 11, Βέροια 591 32, Ελλάδα

13.ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ “Ο Φούρνος ”

ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ “Ο Φούρνος ”
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (2 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Μητροπόλεως 1, Βέροια 591 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

14.Σερεμέτα Δήμητρα

Σερεμέτα Δήμητρα
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (6 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Μεγ. Αλεξάνδρου 7, Βέροια 591 32, Ελλάδα

15.«Σουσαμι» Αρτοποιείο Καπουσίζης Γεώργιος

«Σουσαμι» Αρτοποιείο Καπουσίζης Γεώργιος

16.Ο Φούρνος στον Πεζόδρομο Άννα Σερεμέτα

Ο Φούρνος στον Πεζόδρομο Άννα Σερεμέτα

17.“Ευθύμογλου” Βασιλική Ευθύμογλου & ΣΙΑ ΟΕ

“Ευθύμογλου” Βασιλική Ευθύμογλου & ΣΙΑ ΟΕ
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (5 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Τρεμπεσίνας 32, Βέροια 591 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    7:00 π

18.φούρνος-καφέ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

φούρνος-καφέ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ
  • Αξιολόγηση: 4,0/5 (4 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Μαρκ. Μπότσαρη 58, Βέροια 591 32, Ελλάδα

19.ΧΟΝΤΡΑΝΤΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΧΟΝΤΡΑΝΤΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

20.Παπακώστα

Παπακώστα
  • Αξιολόγηση: 0/5 ( Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Μίκρας Ασίας 32, Βέροια 591 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    6:00 π

Προτάσεις αναρτήσεων