Τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία με Πισίνα στην Σπάτων - Αρτέμιδος Ανατολικής Αττικής

Μαρία Αντωνίου

• Ενημερώθηκε: 2024-07-10

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το ξενοδοχεία με Πισίνα στην Σπάτων - Αρτέμιδος Ανατολικής Αττικής, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως Hotel Sofitel, Seasabelle The Hotel, Stone Palace Hotel, Ξενοδοχείο Περις, Luxury home. Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

1.Hotel Sofitel

Το ξενοδοχείο Sofitel προσφέρει μια εμπειρία διαμονής που θα σας μείνει αξέχαστη. Αυτός ο πολυτελής χώρος είναι άψογα καθαρός και σας προσφέρει μια σειρά από ανέσεις που θα κάνουν τη διαμονή σας ευχάριστη και άνετη.

Τα δωμάτια είναι ευρύχωρα και διαθέτουν άνετα κρεβάτια, καθαρές εγκαταστάσεις και όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Η εξυπηρέτηση είναι άψογη και το προσωπικό είναι πρόθυμο να ικανοποιήσει κάθε σας ανάγκη. Είτε ταξιδεύετε για αναψυχή είτε για επαγγελματικούς λόγους, το Sofitel είναι η ιδανική επιλογή για μια αξέχαστη διαμονή.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 15 ξενοδοχεία με Πισίνα στην Ανατολικής Αττικής

2.Seasabelle The Hotel

Απόδραση στην παραλία με άνετη πολυτέλεια!

Seasabelle The Hotel
  • Αξιολόγηση: 4,3/5 (458 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Αρτέμιδος 2, Άρτεμις 190 16, Ελλάδα

  • Πλεονεκτήματα:

    Το Seasabelle Hotel στην Αρτέμιδα προσφέρει εξαιρετική τοποθεσία κοντά στην παραλία, άνετα δωμάτια και ποιοτική εξυπηρέτηση.

  • Μειονεκτήματα:

    Το ξενοδοχείο μπορεί να είναι θορυβώδες κατά τη διάρκεια της υψηλής περιόδου, ορισμένα δωμάτια έχουν παρωχημένη διακόσμηση και ο χώρος στάθμευσης είναι περιορισμένος.

  • Κοντινά σημεία:

    Παραλία Αρτέμιδας, Εμπορικό Κέντρο McArthurGlen, Ζωολογικός Κήπος Αττικής, Μαρίνα Φλοίσβου, Ακρωτήρι Σούνιο

  • Παροχές:

    Εστιατόριο, Μπαρ, Πισίνα, Γυμναστήριο, Σάουνα

  • Μέση τιμή:

    Μέτρια τιμή

  • Κατάλληλο για:

    Ζευγάρια, οικογένειες και επαγγελματίες ταξιδιώτες αναψυχής

Το Seasabelle Hotel, ένα παραθαλάσσιο καταφύγιο στην καρδιά της πόλης, προσκαλεί τους επισκέπτες σε μια πολυτελή εμπειρία διακοπών. Καθώς βουτάτε στην υπέροχη θέα του Αιγαίου Πέλαγους, αφήστε τον ήχο των κυμάτων να σας ηρεμήσει καθώς απολαμβάνετε ένα αναζωογονητικό τσάι στον φιλόξενο κήπο μας. Ο εσωτερικός χώρος μας, ένας θησαυρός κομψότητας και άνεσης, είναι διακοσμημένος με γήινα χρώματα που συμπληρώνουν το θαλάσσιο τοπίο. Οι τιμές μας, αντικατοπτρίζοντας την εξαιρετική ποιότητά μας, θα σας αφήσουν ικανοποιημένους.

Η ομάδα μας, αποτελούμενη από ευγενείς και εξυπηρετικούς επαγγελματίες, είναι πάντα πρόθυμη να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε αξέχαστες αναμνήσεις. Είτε αναζητάτε μια ήσυχη απόδραση είτε μια συναρπαστική εξερεύνηση, το Seasabelle Hotel είναι ο ιδανικός προορισμός για να ζήσετε την ουσία της πολυτέλειας και της φιλοξενίας του Αιγαίου. Σας προσκαλούμε να έρθετε και να ανακαλύψετε τα μυστικά του, ένα κεφάλαιο που γράφτηκε ειδικά για εσάς.

Διαβάστε περισσότερα: Τα 20 καλύτερα καφετέριες στην Σπάτων - Αρτέμιδος Ανατολικής Αττικής

3.Stone Palace Hotel

Η ιδανική επιλογή για μια άνετη διαμονή κοντά στο αεροδρόμιο

Stone Palace Hotel
  • Αξιολόγηση: 4,1/5 (176 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    DIADOXOU KON .3, Σπάτα 190 04, Ελλάδα

  • Πλεονεκτήματα:

    Πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια, βολική τοποθεσία, φιλόξενο προσωπικό

  • Μειονεκτήματα:

    Μικρή πισίνα, περιορισμένος χώρος στάθμευσης, θορυβώδες περιβάλλον τη νύχτα

  • Κοντινά σημεία:

    Εμπορικό Κέντρο McArthurGlen, Λίμνη Κουμουνδούρου, Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, Ολυμπιακό Στάδιο

  • Παροχές:

    Δωρεάν Wi-Fi, Εστιατόριο, Μπαρ, Γυμναστήριο, Υπηρεσία δωματίου

  • Μέση τιμή:

    €70-€120 ανά διανυκτέρευση

  • Κατάλληλο για:

    Επαγγελματίες ταξιδιώτες, οικογένειες

Το Stone Palace Hotel στην καρδιά της Αθήνας προσφέρει μια όαση πολυτέλειας και άνεσης. Με 4 αστέρια που λάμπουν λαμπερά, αυτό το πολυαναμενόμενο ξενοδοχείο υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία για κάθε ταξιδιώτη. Η πέτρινη αρχιτεκτονική του είναι μια εντυπωσιακή υπενθύμιση της πλούσιας ιστορίας της πόλης, προσκαλώντας σας σε έναν κόσμο γοητευτικής παράδοσης και κομψότητας αιχμής.

Μπείτε στο Stone Palace Hotel και βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα της αριστοκρατικής άνεσης. Τα κομψά δωμάτιά του είναι διακοσμημένα με μια εκλεπτυσμένη παλέτα χρωμάτων και εκλεπτυσμένες πινελιές διακόσμησης, δημιουργώντας ένα περιβάλλον απόλυτης χαλάρωσης. Επιδοθείτε στον γαλήνιο ύπνο σε πολυτελή σεντόνια και αφεθείτε στην αγκαλιά της ανώτερης εξυπηρέτησης που θα κάνει τη διαμονή σας αξέχαστη. Ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη εμπειρία φιλοξενίας στο Stone Palace Hotel, όπου η άνεση, η πολυτέλεια και η εκλεπτυσμένη αισθητική συνδυάζονται αρμονικά για να δημιουργήσουν την τέλεια απόδραση στην καρδιά της Αθήνας.

Διαβάστε περισσότερα: Τα 11 καλύτερα εστιατόρια στην Σπάτων - Αρτέμιδος Ανατολικής Αττικής

4.Ξενοδοχείο Περις

Απόλαυσε την άνεση και την πολυτέλεια στο Ξενοδοχείο Περις.

Ξενοδοχείο Περις
  • Αξιολόγηση: 4,3/5 (272 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Σαρανταπόρου και Βασ. Μαργέτη,, Δήμος Σπάτων - Αρτέμιδος 190 16, Ελλάδα

  • Πλεονεκτήματα:

    Το Ξενοδοχείο Περις προσφέρει άνετα δωμάτια, νόστιμο πρωινό και φιλικό προσωπικό.

  • Μειονεκτήματα:

    Το ξενοδοχείο είναι λίγο παλιό, ορισμένα δωμάτια χρειάζονται ανακαίνιση και η τοποθεσία δεν είναι ιδανική για όλους.

  • Κοντινά σημεία:

    Πλατεία Συντάγματος, Εθνικός Κήπος, Μουσείο της Ακρόπολης, Ναός του Ολυμπίου Διός, Παναθηναϊκό Στάδιο

  • Παροχές:

    δωρεάν Wi-Fi, κλιματισμός, τηλεόραση, μίνι μπαρ, χρηματοκιβώτιο

  • Μέση τιμή:

    70€

  • Κατάλληλο για:

    τουρίστες, επαγγελματίες ταξιδιώτες, ζευγάρια

Το Ξενοδοχείο Περιστς είναι η ιδανική επιλογή για επαγγελματίες ταξιδιώτες που αναζητούν μια άνετη και βολική διαμονή κοντά στο αεροδρόμιο της Αθήνας. Η 24ωρη υπηρεσία μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος εξασφαλίζει μια απρόσκοπτη εμπειρία ταξιδιού, ενώ οι πεντακάθαρες και άνετες εγκαταστάσεις προσφέρουν ένα αναζωογονητικό περιβάλλον για προετοιμασία πριν από την πτήση.

Απολαύστε ένα απολαυστικό πρωινό και εκμεταλλευτείτε τις υπηρεσίες που έχει σχεδιάσει ειδικά το Ξενοδοχείο Περιστς για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των επαγγελματιών. Η βολική τοποθεσία, η άριστη εξυπηρέτηση και οι εξαιρετικές ανέσεις καθιστούν το Ξενοδοχείο Περιστς την κορυφαία επιλογή για όσους αναζητούν μια ξεκούραστη και παραγωγική διαμονή κοντά στο αεροδρόμιο της Αθήνας.

Διαβάστε περισσότερα: Τα 14 καλύτερα ξενοδοχεία στην Σπάτων - Αρτέμιδος Ανατολικής Αττικής

5.Luxury home

Luxury home
Το καταπληκτικό μας πολυτελές διαμέρισμα είναι ο ιδανικός προορισμός για μια αξέχαστη διαμονή! Με εξαίρετη φιλοξενία και υψηλής ποιότητας παροχές, κάθε στιγμή εδώ θα είναι μια απολαυστική εμπειρία. Η τοποθεσία μας είναι άψογη, μόλις 8 λεπτά από το αεροδρόμιο, καθιστώντας την εύκολη την πρόσβαση. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για μεταφορές, καθώς διαθέτουμε αξιόπιστη υπηρεσία μεταφοράς για να φτάσετε άνετα στον προορισμό σας.

Ο οικοδεσπότης μας, η Μαρίνα, είναι μια πραγματική σταρ, που θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας από τη στιγμή που θα φτάσετε. Στο ψυγείο σας περιμένουν παγωμένα ποτά, όπως χυμοί, μεταλλικό νερό και μπύρα, για να ξεκινήσετε τη διαμονή σας με δροσερό τρόπο. Η Μαρίνα είναι πάντα πρόθυμη να βοηθήσει με οποιεσδήποτε ανάγκες ή ερωτήσεις μπορεί να έχετε, εξασφαλίζοντας ότι όλα θα είναι τέλεια για εσάς. Μη χάσετε την ευκαιρία να χαρίσετε στον εαυτό σας μια αληθινά υπέροχη διαμονή στο πολυτελές διαμέρισμά μας! Κάντε κράτηση σήμερα και ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη εμπειρία που θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας.

6.Boutique Studios & Apartments

Boutique Studios & Apartments
Εμπειρία διαμονής σε Boutique Studios & Apartments Αναζητούσαμε ένα κατάλυμα κοντά στο αεροδρόμιο, με χώρο στάθμευσης, αλλά εκτός Αθηνών, καθώς σχεδιάζαμε οδικώς εξόρμηση στην Πελοπόννησο. Επιλέξαμε τα Boutique Studios & Apartments και μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι. Το συγκρότημα βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία, κοντά σε εμπορικά κέντρα, το αεροδρόμιο και το Smartpark.

Το κατάλυμα παρέχει άνετα στούντιο και διαμερίσματα, ιδανικά για οικογένειες ή ζευγάρια. Τα δωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα με όλες τις απαραίτητες ανέσεις, προσφέροντας μια ευχάριστη διαμονή. Το προσωπικό είναι ευγενικό και εξυπηρετικό, πάντα πρόθυμο να βοηθήσει με οτιδήποτε χρειαστείτε. Είτε ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή, τα Boutique Studios & Apartments είναι η ιδανική επιλογή για μια άνετη και αξέχαστη διαμονή. Κάντε κράτηση σήμερα και απολαύστε την ξεκούραση και την άνεση που προσφέρουμε!

7.Hall Apartments & Rooms

Hall Apartments & Rooms
  • Αξιολόγηση: 4,1/5 (21 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ανθυποσμηναγού Μπέκα 17, Σπάτα 190 04, Ελλάδα

Το Hall Apartments & Rooms είναι η ιδανική επιλογή διαμονής για ταξιδιώτες που αναζητούν άνεση και ευκολία. Το κατάλυμα βρίσκεται μόλις 15 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος και 5 λεπτά με τα πόδια από το ζωντανό κέντρο της πόλης με πολλές επιλογές καφέ και εστιατορίων. Αποτελεί την τέλεια επιλογή για μια σύντομη διαμονή πριν ή μετά την πτήση σας, προσφέροντας ευρύχωρα διαμερίσματα και δωμάτια με όλες τις απαραίτητες ανέσεις.

Για όσους αναζητούν περισσότερο χώρο και άνεση, τα διαμερίσματα προσφέρουν μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τραπεζαρία και ξεχωριστό σαλόνι. Η ιδιωτική βεράντα προσφέρει πανοραμική θέα στην πόλη ή την Ακρόπολη, δημιουργώντας μια ιδανική ατμόσφαιρα για χαλάρωση και απόλαυση του αθηναϊκού ηλιοβασιλέματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μπάνια είναι σχετικά μικρά, αλλά αυτό το μικρό μειονέκτημα αντισταθμίζεται με το σύνολο των ανέσεων που προσφέρει το Hall Apartments & Rooms.

8.Anjo Villa Pool Apartment

Anjo Villa Pool Apartment
Το Anjo Villa Pool Apartment είναι ένα μικρός παράδεισος, ένας προορισμός που θα σας χαράξει στην καρδιά σας. Φανταστείτε ένα απόγευμα χαλάρωσης δίπλα στην πισίνα, με την υπέροχη θέα του κήπου να σας συντροφεύει. Η φιλόξενη ιδιοκτήτρια θα σας καλοδεχτεί με ανοιχτές αγκάλες, κάνοντας την διαμονή σας πραγματικά αξέχαστη.

Αν και έχετε ήδη επισκεφτεί το Anjo Villa Pool Apartment, δεν έχετε ζήσει την πραγματική εμπειρία μέχρι να το κατοικήσετε κι εσείς. Η τοποθεσία είναι μαγική, το σπίτι είναι άνετο και καλαίσθητο, και οι ιδιοκτήτες είναι αφοσιωμένοι στο να σας προσφέρουν μια διαμονή που θα θυμάστε για πάντα. Κλείστε το Anjo Villa Pool Apartment για την επόμενη απόδρασή σας και αφεθείτε σε μια εμπειρία που θα σας αναζωογονήσει το σώμα και την ψυχή.

9.Airscape Hotel

Άγκαζε την πολυτέλεια στο Airscape Hotel, όπου η άνεση συναντά την αισθητική. Στιγμές χαλάρωσης ταξιδεύουν από τα άνετα δωμάτια μέχρι την πανοραμική θέα από την ταράτσα. Οι ώρες γλιστρούν απαλά δίπλα στην αναζωογονητική πισίνα, ενώ η εξυπηρεσία των φιλόξενων ανθρώπων κάνει την παραμονή σου ασυναγώνιστα απολαυστική.

Ο κόμβος της συγκοινωνίας ακριβώς μπροστά από το Airscape Hotel σε συνδυασμό με το δωρεάν λεωφορείο του ξενοδοχείου συνιστούν ένα πρώτης τάξης χαρτί για τις εξερευνήσεις σου. Οι ήχοι της πόλης λιώνουν σε μία γαλήνια ησυχία μόλις κλείσεις την πόρτα του δωματίου σου, εξασφαλίζοντας τις πιο γλυκές νύχτες που θα θυμάσαι για πάντα. Αφεθείτε στις ανέσεις του Airscape Hotel, όπου η φιλοξενία είναι τέχνη και οι αναμνήσεις χαράσσονται για μια ζωή.

10.Modular Bungalows With Heated Pool Artemis Greece

Modular Bungalows With Heated Pool Artemis Greece
  • Αξιολόγηση: 4,6/5 (99 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Βραυρώνος 420, Άρτεμις 190 16, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

Προτάσεις αναρτήσεων