Τα 11 καλύτερα Καταστήματα με είδη δώρων στην Πειραιά Πειραιώς

Έλενα Γεωργίου

• Ενημερώθηκε: 2024-08-11

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το Καταστήματα με είδη δώρων στην Πειραιά Πειραιώς, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως Factory Outlet, Romvous Παλαμηδίου 74 (επί του πεζόδρομου), Epilekton, ΓΕΩΡΜΑΣ - ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ, Sodi. Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

1.Factory Outlet

Βρείτε τα πάντα σε μία στέγη, σε προσιτές τιμές

  • Αξιολόγηση: 4,2/5 (12548 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Πειραιώς 76, Πειραιάς 185 47, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

  • Ποικίλη προϊόντα:

    Ποικιλία προϊόντων για κάθε ανάγκη

  • Ποιότητα προϊόντος:

    Προϊόντα υψηλής ποιότητας που αντέχουν στο χρόνο

  • Εξυπηρέτηση πελατών:

    Εξυπηρετικός και φιλικός προσωπικό

  • Εύρος τιμών:

    $$

  • Παροχές:

    Εύκολη πρόσβαση, Άνετος χώρος, Κλιματιζόμενος χώρος, Wi-Fi, Δυνατότητα πληρωμής με κάρτα

Στο Factory Outlet, ένας πολυεπίπεδος παράδεισος αγορών, ανακαλύψτε έναν κόσμο διάσημων επωνυμιών που αναμένουν να εξερευνηθούν. Ετοιμαστείτε να χαθείτε σε μια απέραντη θάλασσα επιλογών σε ρούχα, υποδήματα και αξεσουάρ, με τιμές που θα σας αφήσουν με περίσσευμα στο πορτοφόλι σας. Και μην ανησυχείτε για το παρκάρισμα, καθώς ο εκτεταμένος χώρος πίσω από το κατάστημα εγγυάται ότι θα βρείτε τη θέση σας.

Μην χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας με κομμάτια από τις πιο περιζήτητες μάρκες της αγοράς. Ωστόσο, θυμηθείτε να φτάσετε νωρίς, γιατί όπως η φήμη της εξαιρετικής ποιότητας και των ασυναγώνιστων τιμών εξαπλώνεται, έτσι και ο κόσμος συγκεντρώνεται και ο χώρος στάθμευσης μπορεί να γίνει ανάρπαστος. Ελάτε στο Factory Outlet σήμερα και απολαύστε μια εμπειρία αγορών που θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας!

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 35 καφετέριες στην Πειραιά Πειραιώς

2.Romvous Παλαμηδίου 74 (επί του πεζόδρομου)

Romvous Παλαμηδίου 74 (επί του πεζόδρομου)
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (103 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Παλαμηδίου 74, Πειραιάς 185 45, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Μια γαστρονομική όαση καρδιάς του Ναυπλίου, το "Ρόμβος" σάς προσκαλεί να ανακαλύψετε τον πλούτο των γεύσεων. Η εξαιρετική ποικιλία τοπικών και εποχιακών εδεσμάτων θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Με πάθος για την εξαιρετική εξυπηρέτηση, η φιλική ομάδα του "Ρόμβου" είναι πάντα πρόθυμη να σας καθοδηγήσει στις γευστικές σας επιλογές, κάνοντας την επίσκεψή σας μια αξέχαστη εμπειρία. Ως επώνυμο σημείο αναφοράς στην τοπική γαστρονομική σκηνή, το "Ρόμβος" εγγυάται μια ασυναγώνιστη γευστική περιπέτεια στην καρδιά της ιστορικής πρωτεύουσας.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 22 μπαρ στην Πειραιά Πειραιώς

3.Epilekton

Epilekton
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (57 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Καραΐσκου 111, Πειραιάς 185 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Επιλεγμένα προϊόντα από κάθε γωνιά του πλανήτη, καλωσόρισμα με χαμόγελο και ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Ένα κατάστημα κόσμημα για την περιοχή, που αποτελεί στέκι για τους λάτρεις του ταξιδιού και της γεύσης. Μέσα από τα προϊόντα του, που προέρχονται από όλο τον κόσμο, το κατάστημα αυτό έχει καταφέρει να συμπυκνώσει πολιτισμούς και ιστορίες τόπων σε ένα και μοναδικό χώρο. Όσο ο χρόνος κυλάει, οι επισκέπτες του ταξιδεύουν νοερά σε κάθε γωνιά του πλανήτη μέσα από τα προϊόντα του, αφού τα άτομα που εργάζονται σε αυτό, με την άριστη εξυπηρέτησή τους, γίνονται ένα με κάθε τοποθεσία που αντιπροσωπεύεται στα ράφια, βοηθώντας τους πελάτες να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία γεύσης και ανακάλυψης.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 22 ξενοδοχεία στην Πειραιά Πειραιώς

4.ΓΕΩΡΜΑΣ - ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΓΕΩΡΜΑΣ - ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (43 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου Α 1, Πειραιάς 185 31, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:30 π

Το ΓΕΩΡΜΑΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ είναι ένα από τα κορυφαία κοσμηματοπωλεία στον Πειραιά, προσφέροντας μια εξαιρετική συλλογή από ρολόγια, κοσμήματα και άλλα αξεσουάρ. Με την πολυετή εμπειρία του και τη συνεχή ενημέρωση για τις τελευταίες τάσεις της μόδας, το ΓΕΩΡΜΑΣ έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των πελατών του.

Η συλλογή ρολογιών περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα από δημοφιλείς μάρκες, όπως Rolex, Patek Philippe, Cartier και πολλές άλλες. Τα ρολόγια αυτά είναι προσεκτικά επιλεγμένα για την ποιότητα της κατασκευής τους, την κομψή σχεδίασή τους και την αντοχή τους στον χρόνο. Επιπλέον, το ΓΕΩΡΜΑΣ διαθέτει μια πλούσια συλλογή από κοσμήματα, όπως δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, κολιέ, βραχιόλια και πολλά άλλα. Τα κοσμήματα αυτά είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά, όπως χρυσός, ασήμι και διαμάντια, και διαθέτουν μοναδικά σχέδια που θα εντυπωσιάσουν κάθε γούστο.

Διαβάστε περισσότερα: Τα 27 καλύτερα εστιατόρια στην Πειραιά Πειραιώς

5.Sodi

Sodi
  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (39 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αγίου Κωνσταντίνου 13, Πειραιάς 185 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Το κατάστημα Sodi είναι ένας μαγικός κόσμος δώρων που προσφέρει ένα ταξίδι σε έναν κόσμο έμπνευσης. Από προσωπικά δώρα μέχρι είδη σπιτιού και γραφείου, για παιδιά και για κάθε εποχή, η μεγάλη ποικιλία και οι εντυπωσιακές επιλογές θα ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Οι κομψές συσκευασίες προσθέτουν μια ξεχωριστή πινελιά, κάνοντας τα δώρα του Sodi ιδανικά για κάθε περίσταση, ακόμη και γάμους.

Με τις εξαιρετικές τιμές του και την άψογη εξυπηρέτηση πελατών, το Sodi αναδεικνύεται ως ο απόλυτος προορισμός για όσους αναζητούν μοναδικά και αξέχαστα δώρα. Εξερευνήστε τον κόσμο του Sodi και βρείτε το τέλειο δώρο που θα εκφράσει τα συναισθήματά σας με τον πιο όμορφο τρόπο.

6.ΠΑΝΔΩΡΑ Art Shop

ΠΑΝΔΩΡΑ Art Shop

7.Swarovski boutique Πειραιά

Swarovski boutique Πειραιά
  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (97 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου Α 18, Πειραιάς 185 35, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Βυθιστείτε στη μαγευτική λάμψη της Swarovski στην μπουτίκ της στον Πειραιά. Με την εξαιρετική εξυπηρέτηση και την αξεπέραστη συλλογή, κάθε επίσκεψη γίνεται μια λαμπερή εμπειρία. Ανακαλύψτε τις τελευταίες δημιουργίες της Swarovski, από εκθαμβωτικά κοσμήματα μέχρι εκλεπτυσμένα αξεσουάρ. Ας σας κατευθύνουν οι ειδικοί σύμβουλοι, αποκαλύπτοντας την τέλεια λάμψη για κάθε περίσταση. Μπείτε στον κόσμο της Swarovski και κάντε κάθε στιγμή λαμπερή!

Καταδυθείτε στην υπέροχη ατμόσφαιρα της μπουτίκ Swarovski στον Πειραιά. Η ζεστασιά και η φιλική εξυπηρέτηση σας περιμένουν από την πρώτη στιγμή. Ολόκληρη η ομάδα είναι πρόθυμη να σας βοηθήσει στην εύρεση του ιδανικού σας θησαυρού. Από πανέμορφα κοσμήματα που λαμπυρίζουν μέχρι εκπληκτικά αξεσουάρ που κλέβουν τις εντυπώσεις, κάθε κομμάτι είναι μια ωδή στη λάμψη και την κομψότητα. Εμπνευστείτε για να δημιουργήσετε μαγικές αναμνήσεις που θα διαρκέσουν για πάντα. Επισκεφτείτε τη μπουτίκ Swarovski στον Πειραιά και αφήστε τη λάμψη να φωτίσει τη μέρα σας!

8.ΔΑΔΙΝΗΣ, Δ. & Α., Ο.Ε.

ΔΑΔΙΝΗΣ, Δ. & Α., Ο.Ε.
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (10 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ακτή Μιαούλη 43, Πειραιάς 185 35, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Ανοιχτό όλο το 24ωρο

Το ΔΑΔΙΝΗΣ, Δ. & Α., Ο.Ε. είναι ένα κατάστημα που προσφέρει έναν κόσμο θαυμάτων για όσους αναζητούν ξεχωριστά δώρα και εκλεκτά αντικείμενα για τη διακόσμηση του σπιτιού τους. Από κομψά διακοσμητικά μέχρι πρακτικά είδη κουζίνας, η ποικιλία μας είναι αξεπέραστη. Η αφοσίωσή μας στην ποιότητα και η δέσμευσή μας για προσιτές τιμές καθιστούν το ΔΑΔΙΝΗΣ την ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να ενισχύσουν το στυλ του χώρου τους.

Ανακαλύψτε έναν θησαυρό από όμορφες δημιουργίες, όπου κάθε αντικείμενο είναι μια εκδήλωση καλαισθησίας και αισθητικής. Είτε αναζητάτε το τέλειο δώρο για μια ξεχωριστή περίσταση είτε τρόπους για να ανανεώσετε το σπίτι σας, στο ΔΑΔΙΝΗΣ θα βρείτε ό,τι ποθείτε η καρδιά σας. Ετοιμαστείτε να μαγευτείτε από τον αιώνιο κόσμο των δώρων και της διακόσμησης που θα κάνει το σπίτι σας έναν χώρο ζεστασιάς, ομορφιάς και διαχρονικού στυλ.

9.ΓΕΩΡΜΑΣ - ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ

  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (14 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Σωτήρος Διός 24, Πειραιάς 185 35, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:30 π

Στα κοσμηματοπωλεία ΓΕΩΡΜΑΣ στον Πειραιά, η λάμψη των πολύτιμων λίθων θα μαγέψει το βλέμμα σας. Κάθε κόσμημα, ένα μοναδικό έργο τέχνης, θα σας χαρίσει αξεπέραστη λάμψη σε κάθε σας εμφάνιση. Με επαγγελματίες κοσμηματοπώλες και εκλεπτυσμένο γούστο, θα βρείτε τον ιδανικό σύντροφο για κάθε ιδιαίτερη περίσταση.

Μια εμπειρία αγορών που θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας, με εξατομικευμένη εξυπηρέτηση πελατών και ανταγωνιστικές τιμές που εγγυώνται την ποιότητα των κοσμημάτων μας. Τα κοσμηματοπωλεία ΓΕΩΡΜΑΣ: ο απόλυτος προορισμός για όσους αναζητούν λαμπερά αριστουργήματα που θα διαρκέσουν για πάντα.

10.Re New gifts

Re New gifts
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (5 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Μπουμπουλίνας 28, Πειραιάς 185 35, Ελλάδα

  • Ώρα:

    11:00 π

Από τα αρχαιότερα καταστήματα δώρων στον Πειραιά, τα "Δώρα" συνεχίζουν να προσφέρουν μια μοναδική ποικιλία επιλογών για τις ξεχωριστές σας στιγμές. Στους φιλόξενους χώρους τους, θα ανακαλύψετε μια πληθώρα δώρων, από διακοσμητικά και εποχιακά αντικείμενα μέχρι παιχνίδια και αξεσουάρ.

Πολυετής εμπειρία, άψογη εξυπηρέτηση και προσιτές τιμές καθιστούν τα "Δώρα" τον ιδανικό προορισμό για τις ξεχωριστές σας αγορές. Είτε αναζητάτε ένα μοναδικό δώρο είτε έναν τρόπο να εκφράσετε την αγάπη σας, το εξειδικευμένο προσωπικό του καταστήματος είναι πάντα πρόθυμο να σας βοηθήσει. Επισκεφθείτε τα "Δώρα" στον Πειραιά και αφεθείτε στην εμπειρία του δώρου!

11.ΚΟΥΜΑΡΙΩΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ

ΚΟΥΜΑΡΙΩΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ
Όπως αγαπητοί μου φίλοι γνωρίζετε ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα που βρίσκονται στον Πειραιά και στην Θεσσαλονίκη, είναι το γνωστό κατάστημα ΤΖΑΜΠΟΥ, το οποίο κατακλύζεται από εκατοντάδες πελάτες καθημερινά αναζητώντας χρηστικά και όχι μόνο είδη για το σπίτι.

Επίσης αγαπητοί μου φίλοι οι τιμές στα είδη του ΤΖΑΜΠΟΥ είναι εξαιρετικά χαμηλές για αυτό και έχουν κλέψει την καρδιά των Ελλήνων καταναλωτών, οι οποίοι το επισκέπτονται καθημερινά, τόσο για ψώνια όσο και για περιήγηση.
Προτάσεις αναρτήσεων