Τα 14 καλύτερα καταστήματα υποδημάτων στην Βέροιας Ημαθίας

Γιάννης Παπαδόπουλος

• Ενημερώθηκε: 2024-09-07

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το καταστήματα υποδημάτων στην Βέροιας Ημαθίας, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως Potamopoulos Outlet, Potamopoulos shoes, Vero shoes venizelou, ΠΟΤΑΜΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ, Koniarisshoes. Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

1.Potamopoulos Outlet

Potamopoulos Outlet
Στο κέντρο της Βέροιας, σε έναν πεζόδρομο ακριβώς πίσω από την πλατεία Δημαρχείου, βρίσκεται το κατάστημα Potamopoulos Outlet. Η πρόσβαση με αυτοκίνητο είναι περιορισμένη, αλλά το κατάστημα αξίζει την πεζοπορία από το δημόσιο πάρκινγκ.

Μπαίνοντας στο Potamopoulos Outlet, σας υποδέχεται ένας κόσμος από ευκαιρίες υποδημάτων. Τα ράφια είναι γεμάτα με ζευγάρια από κορυφαίες μάρκες με τιμές που θα σας κάνουν να χαμογελάσετε. Από άνετα αθλητικά παπούτσια μέχρι κομψές γόβες και κομψά παπούτσια, υπάρχει κάτι για κάθε γούστο και ανάγκη. Εάν ψάχνετε για ποιοτικά παπούτσια χωρίς να θυσιάσετε τον προϋπολογισμό σας, τότε το Potamopoulos Outlet είναι το τέλειο μέρος για εσάς.

2.Potamopoulos shoes

Potamopoulos shoes
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (34 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Προφήτη Ηλία 15, Βέροια 591 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Ελάτε στον κόσμο του Potamopoulos, όπου η αξεπέραστη ποιότητα και το απαράμιλλο στυλ συναντιούνται. Ανακαλύψτε μια μοναδική συλλογή χειροποίητων παντόφλων, ειδικά σχεδιασμένων για να αγκαλιάζουν το σώμα σας με απαλότητα και κομψότητα. Η εκλεπτυσμένη δεξιοτεχνία και η υψηλή αισθητική του Potamopoulos αντανακλούνται σε κάθε ζευγάρι, κάνοντάς τα απαραίτητα για κάθε μοντέρνο ντυσιμάτο.

Η εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και οι ανταγωνιστικές τιμές του Potamopoulos καθιστούν την εμπειρία αγορών σας πραγματικά αξέχαστη. Η άμεση παράδοση και η φιλική υποστήριξη σάς εγγυώνται την απόλυτη ικανοποίηση. Επισκεφθείτε σήμερα ένα από τα καταστήματα Potamopoulos ή περιηγηθείτε στον ιστότοπό μας για να εξερευνήσετε τον κόσμο της πολυτέλειας και της άνεσης.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 20 καφετέριες στην Βέροιας Ημαθίας

3.Vero shoes venizelou

Vero shoes venizelou
  • Αξιολόγηση: 4,5/5 (33 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ελ. Βενιζέλου 26, Βέροια 591 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Στο Vero Shoes Βενιζέλου, η εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και το άρτια οργανωμένο eshop θα σας συναρπάσουν! Πλήρως εξοπλισμένο με τα πιο μοντέρνα σχέδια της σεζόν, το eshop προσφέρει μια απρόσκοπτη εμπειρία αγορών, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες κάθε λάτρη της μόδας, το Vero Shoes Βενιζέλου φροντίζει να παρέχει άμεση αποστολή και εξαιρετικές τιμές. Η αφοσίωση στην ικανοποίηση του πελάτη καθιστά το Vero Shoes τον απόλυτο προορισμό για αγορές παπουτσιών, προσφέροντας μια ανάλαφρη, συναρπαστική και ευχάριστη εμπειρία κάθε φορά που επισκέπτεστε το κατάστημα ή κάνετε αγορές online.

4.ΠΟΤΑΜΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ

ΠΟΤΑΜΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ
  • Αξιολόγηση: 3,9/5 (7 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    ΠΡ ΗΛΙΑ 13, Βέροια 591 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 21 εστιατόρια στην Βέροιας Ημαθίας

5.Koniarisshoes

Koniarisshoes
  • Αξιολόγηση: 3,4/5 (25 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Θ Ζωγιοπούλου 3 &, Αντωνίου Καμάρα, Βέροια 591 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

**1η Παράγραφος:** Αγαπητοί λάτρεις της μόδας, ετοιμαστείτε για μια εξαιρετική αγοραστική εμπειρία στο Koniarisshoes! Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, με την άψογη συμπεριφορά και την βαθιά γνώση του αντικειμένου, είναι εδώ για να σας υποδεχτεί σε ένα περιβάλλον άνεσης και πολυτέλειας.

**2η Παράγραφος:** Ανακαλύψτε μια ευρεία γκάμα υποδημάτων που καλύπτει κάθε γούστο και περίσταση. Από κομψά τακούνια έως άνετα sneakers, και από κλασικά μποτάκια έως μοντέρνες μπότες, η συλλογή μας θα σας εντυπωσιάσει. Η άριστη ποιότητα κατασκευής και τα προσεγμένα σχέδια εγγυώνται την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών σας.

6.Morena Spain

Morena Spain
  • Αξιολόγηση: 3,8/5 (12 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αντωνίου Καμάρα 3, Βέροια 591 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

**Μορένα Ισπανία: Η Καρδιά της Μόδας και της Εξυπηρέτησης** Ταξιδέψτε στην καρδιά της Ανδαλουσίας και ανακαλύψτε τη Μορένα Ισπανία, έναν παράδεισο για τους λάτρεις της μόδας. Από μοντέρνα ρούχα μέχρι κομψά παπούτσια, η Μορένα Ισπανία σας προσφέρει μια εκπληκτική γκάμα επιλογών σε προσιτές τιμές. Οι φιλόξενοι και εξυπηρετικοί υπάλληλοι είναι πάντα πρόθυμοι να σας βοηθήσουν να βρείτε το τέλειο σύνολο για κάθε περίσταση. Επισκεφθείτε τη Μορένα Ισπανία σήμερα και ξεκινήστε το ταξίδι της ανανέωσης της γκαρνταρόμπας σας!

**Αποφύγετε τους Προβληματικούς Ανταγωνιστές** Μην κάνετε το λάθος να παρασυρθείτε από ανεύθυνες επιχειρήσεις. Παραγγείλατε ένα προϊόν στις 28 Αυγούστου και δύο εβδομάδες αργότερα εξακολουθείτε να περιμένετε. Οι κριτικές στο skroutz θα έπρεπε να είχαν κρούσει το καμπανάκι κινδύνου. Εξοικονομήστε χρόνο, χρήμα και απογοήτευση επιλέγοντας την αξιόπιστη Μορένα Ισπανία. Η αφοσίωσή μας στην εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών διασφαλίζει ότι θα λάβετε τις παραγγελίες σας εγκαίρως και σε άριστη κατάσταση. Επιλέξτε Μορένα Ισπανία και απολαύστε μια εμπειρία αγορών χωρίς άγχος!

7.ΠΑΙΣΙΑΔΗΣ, ΗΣ., & ΝΙΚ. Ο.Ε.

ΠΑΙΣΙΑΔΗΣ, ΗΣ., & ΝΙΚ. Ο.Ε.
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (5 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Κεντρικής 124, Βέροια 591 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

8.Έλσα

Έλσα

9.ΠΙΣΤΟΦΙΔΗΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (5 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Κεντρικής 110-112, Βέροια 591 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Τα παπούτσια Πιστοφίδης Ευριπίδης στην καρδιά της πόλης αποτελούν εγγύηση υψηλής ποιότητας και άνεσης. Με μια τεράστια γκάμα επιλογών, το φιλικό οικογενειακό κατάστημα θα σας καθοδηγήσει στην εύρεση του ιδανικού παπουτσιού για κάθε περίσταση.

Είτε αναζητάτε κομψά δερμάτινα μοκασίνια, άνετα αθλητικά παπούτσια ή στιλάτες γόβες, η Πιστοφίδης Ευριπίδης έχει ό,τι χρειάζεστε. Η αφοσίωσή μας στην ποιοτική κατασκευή διασφαλίζει ότι κάθε ζευγάρι θα σας χαρίσει χαρά και αυτοπεποίθηση για τα επόμενα χρόνια. Επισκεφθείτε μας σήμερα και ανακαλύψτε τη διαφορά που κάνουν τα αληθινά ελληνικά παπούτσια.

10.Μπουζίκας

Μπουζίκας
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (1 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Φιλίππου 17, Βέροια 591 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:30 π

11.Potamopoulos Shoes

Potamopoulos Shoes
Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αγορών υποδημάτων στο Potamopoulos Shoes! Η έμπειρη και φιλική μας ομάδα είναι πάντα πρόθυμη να σας βοηθήσει να βρείτε τα τέλεια παπούτσια για την κάθε περίσταση. Είτε αναζητάτε κομψά τακούνια, άνετα αθλητικά ή οτιδήποτε ενδιάμεσο, έχουμε μια εκτεταμένη συλλογή που ανταποκρίνεται σε κάθε γούστο και ανάγκη.

Στο Potamopoulos Shoes θα ανακαλύψετε όχι μόνο μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων, αλλά και μια ευρεία γκάμα μεγεθών που εξασφαλίζει την τέλεια εφαρμογή. Από τα πιο μικρά νούμερα μέχρι τα πιο μεγάλα, έχουμε παπούτσια που ταιριάζουν σε όλους. Επισκεφθείτε μας σήμερα και ζήστε την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών μας, καθώς και την αξεπέραστη ποιότητα και την άνεση που προσφέρουν τα παπούτσια μας.

12.ΠΑΖΑΙΤΗΣ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ από το 1937 / PAZAITIS Shoes since 1937

ΠΑΖΑΙΤΗΣ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ από το 1937 / PAZAITIS Shoes since 1937
  • Αξιολόγηση: 3,0/5 (2 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Κεντρικής 57, Βέροια 591 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Το 1937, ο ΠΑΖΑΪΤΗΣ άνοιξε τις πόρτες του στην καρδιά της Αθήνας, στην οδό Πανεπιστημίου, και από τότε παραμένει προορισμός για όσους αναζητούν ποιότητα και κομψότητα στα υποδήματά τους. Για πάνω από 85 χρόνια, το κατάστημα έχει προσφέρει μια εξαιρετική συλλογή κλασικών και μοντέρνων σχεδίων, φτιαγμένα από τα καλύτερα υλικά και με άριστη κατασκευή. Η αφοσίωση του ΠΑΖΑΪΤΗ στην ικανοποίηση των πελατών του είναι ανυπέρβλητη, και το όνομά του έχει γίνει συνώνυμο με την υψηλή ποιότητα και το άψογο στυλ.

Είτε αναζητάτε κομψές γόβες, άνετα μποτάκια ή κομψά παπούτσια για καθημερινές περιπτώσεις, ο ΠΑΖΑΪΤΗΣ έχει ανταποκριθεί στις ανάγκες γενεών Ελλήνων. Η εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και η αφοσίωση στην ποιότητα έχουν κερδίσει την καρδιά και την εμπιστοσύνη των πελατών, κάνοντας τον ΠΑΖΑΪΤΗ μια διαχρονική αξία στον κόσμο των υποδημάτων. Επισκεφθείτε τον ΠΑΖΑΪΤΗ σήμερα και ανακαλύψτε την τέλεια προσθήκη στην γκαρνταρόμπα υποδημάτων σας.

13.vero kids

vero kids
  • Αξιολόγηση: 2,3/5 (3 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ιπποκράτους 21, Βέροια 591 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:30 έως 9:00 π

Αναζητάτε άνετα και κομψά παιδικά παπούτσια που θα αντέξουν στις περιπέτειες της μικρής σας πριγκίπισσας; Τα πέδιλα Calvin Klein είναι η τέλεια επιλογή, προσφέροντας την τέλεια ισορροπία μεταξύ στυλ και άνεσης. Κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας, αυτά τα πέδιλα είναι ανθεκτικά στις φθορές και σχεδιασμένα να αντέχουν στη ζωντανή ενέργεια των παιδιών. Χάρη στον κομψό και διαχρονικό σχεδιασμό τους, τα πέδιλα Calvin Klein θα συμπληρώσουν κομψά κάθε παιδική εμφάνιση, προσθέτοντας μια πινελιά πολυτέλειας στο παιχνίδι της μικρής σας.

Τα πέδιλα Calvin Klein είναι ο τέλειος συνδυασμός στυλ και άνεσης, σχεδιασμένα να αντέχουν στην καθημερινή φθορά και να προσφέρουν ώρες άνετου παιχνιδιού. Επενδύστε σε αυτά τα εξαιρετικά παπούτσια και χαρίστε στην μικρή σας πριγκίπισσα άνεση και στυλ που θα τη συνοδεύσουν στις παιδικές της περιπέτειες. Αποκτήστε τα τώρα και αφήστε το παιδί σας να λάμψει με αυτοπεποίθηση και κομψότητα.

14.Ypodisi Veroia (Baretta)

Ypodisi Veroia (Baretta)
  • Αξιολόγηση: 0/5 ( Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αριστοτέλους 15 17, Βέροια 591 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Προτάσεις αναρτήσεων