Τα 15 καλύτερα Αρτοποιία στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκη

Κατερίνα Παπαδοπούλου

• Ενημερώθηκε: 2024-07-21

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το Αρτοποιία στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκη, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως Αρτοζαχαροπλαστείο Σαββίδη, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Γλυκό. Φούρνος. Καφές., Πέτρινος Φούρνος, Φούρνος Αρτοστάρ, ART...OS bakery - Patisseries. Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

1.Αρτοζαχαροπλαστείο Σαββίδη

Αρτοζαχαροπλαστείο Σαββίδη
  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (123 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Καραολή και Δημητρίου 255, Σταυρούπολη 564 31, Ελλάδα

  • Ώρα:

    3:00 π

Στο Αρτοζαχαροπλαστείο Σαββίδη, σας υποδεχόμαστε σε έναν κόσμο γλυκών απολαύσεων και γευστικών αρτοδημιουργιών. Απολαύστε κάθε μπουκιά των χειροποίητων γλυκών μας, φτιαγμένα με τα πιο αγνά υλικά και την αξεπέραστη μαεστρία των ζαχαροπλαστών μας. Η ζεστή ατμόσφαιρα και το άψογο σέρβις θα σας κάνουν να νιώσετε σαν το σπίτι σας.

Ανακαλύψτε επίσης το εκλεκτό ψωμί μας, ψημένο με παραδοσιακές τεχνικές και τα καλύτερα αλεύρια. Αφήστε τη μυρωδιά του φρέσκου ψωμιού να σας οδηγήσει στην καρδιά του Αρτοζαχαροπλαστείου Σαββίδη. Η άψογη ποιότητα, η γευστική αρτιότητα και η αφοσίωση των αρτοποιών μας σε κάθε λεπτομέρεια είναι η εγγύησή μας για την απόλυτη ικανοποίησή σας.

2.ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Γλυκό. Φούρνος. Καφές.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Γλυκό. Φούρνος. Καφές.
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (73 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λαγκαδά 214, Σταυρούπολη 564 29, Ελλάδα

  • Ώρα:

    5:30 π

Κάθε πρωί που επισκέπτομαι αυτό το καφέ, νιώθω μια ζεστασιά που με κάνει να νιώθω σαν στο σπίτι μου. Το χαμόγελο των κοριτσιών και η ευγένειά τους φωτίζει τη μέρα μου. Ο καφές τους είναι φρέσκος και νόστιμος, ενώ τα γλυκά τους είναι ένα αριστούργημα ζαχαροπλαστικής.

Είναι το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσετε την ημέρα σας με ένα χαμόγελο ή να κάνετε ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα σας. Η ποιότητα των προϊόντων και η εξαιρετική εξυπηρέτηση το καθιστούν ένα καφέ που σίγουρα θα θέλετε να επισκέπτεστε καθημερινά.

Διαβάστε περισσότερα: Τα 16 καλύτερα εστιατόρια στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκη

3.Πέτρινος Φούρνος

Πέτρινος Φούρνος
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (71 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ναυαρίνου 11, Σταυρούπολη 564 30, Ελλάδα

  • Ώρα:

    6:30 π

Ο φούρνος σας μεταφέρει πίσω σε εποχές όπου η ποιότητα και η παράδοση βασιλεύουν. Εδώ, τα αρώματα του ζεστού ψωμιού και των φρέσκων αρτοσκευασμάτων γεμίζουν τον αέρα, δημιουργώντας μια ακαταμάχητη πρόσκληση για να ανακαλύψετε τις γεύσεις που σας περιμένουν.

Μια μεγάλη ποικιλία από γλυκές και αλμυρές λιχουδιές σας περιμένει, όλες φτιαγμένες με φρέσκα, εκλεκτά υλικά. Από τραγανές μπαγκέτες έως αφράτα κρουασάν και από σπιτικές πίτες έως λαχταριστά γλυκά, ο φούρνος μας έχει κάτι να προσφέρει για κάθε προτίμηση. Εμπιστευτείτε μας για μια αυθεντική γευστική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.

4.Φούρνος Αρτοστάρ

Φούρνος Αρτοστάρ
  • Αξιολόγηση: 4,4/5 (29 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ωραιοκάστρου 78, Σταυρούπολη 564 30, Ελλάδα

  • Ώρα:

    5:00 π

Στο Φούρνο Αρτοστάρ, η λαχταριστή μας Ζαπάτα ολικής θα γίνει το καθημερινό σας ψωμί. Η αφράτη υφή της και η πλούσια γεύση της θα σας ενθουσιάσουν.

Ελάτε να δοκιμάσετε και τα τραγανά κριτσίνια μας, ιδανικά για ένα ελαφρύ σνακ ή για να συνοδεύσετε τα γεύματά σας. Τα κουλούρια μας, με το λαχταριστό βούτυρο, θα γίνουν το αγαπημένο σας πρωινό ή απογευματινό. Στο Φούρνο Αρτοστάρ, η ποιότητα είναι εγγυημένη, χαρίζοντάς σας την απόλαυση του φρέσκου, αυθεντικού ψωμιού κάθε μέρα.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 22 καφετέριες στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκη

5.ART...OS bakery - Patisseries

ART...OS bakery - Patisseries
  • Αξιολόγηση: 4,5/5 (22 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Μπουμπουλίνας 56, Σταυρούπολη 564 31, Ελλάδα

  • Ώρα:

    6:30 π

Ο φούρνος ART...OS στην καρδιά της πόλης σας καλωσορίζει με την πλούσια γκάμα σε φρεσκοψημένα αρτοσκευάσματα, που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Απολαύστε μια αρωματική κούπα καφέ ή ένα λαχταριστό πρωινό στον σύγχρονο και φιλόξενο χώρο μας, ενώ το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό θα σας εξυπηρετήσει με χαμόγελο.

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στο μοναδικό μας κουλούρι με ταχίνι, που έχει κατακτήσει τις καρδιές όλων. Η απαλή ζύμη, συνδυασμένη με την πλούσια γεύση του ταχινιού, θα σας κάνει να θέλετε να γευτείτε ξανά και ξανά αυτό το ξεχωριστό έδεσμα. Σας περιμένουμε στον φούρνο της γειτονιάς, ART...OS, για να απολαύσετε την απόλυτη εμπειρία φρεσκάδας και γεύσης!

6.ΦΟΥΡΝΟΣ ΠΙΝΑΚΩΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΦΟΥΡΝΟΣ ΠΙΝΑΚΩΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (57 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Περικλέους 12, Σταυρούπολη 564 31, Ελλάδα

  • Ώρα:

    5:00 π

Ο φούρνος Πινακωτή της Μαρίας Αποστολίδου αποτελεί το απόλυτο σημείο συνάντησης των λάτρεων του καλού ψωμιού. Η γειτονιά μας έχει την τύχη να απολαμβάνει καθημερινά τα εκλεκτά προϊόντα του φούρνου, που μας χαρίζουν μια γευστική εμπειρία που δεν συγκρίνεται με τίποτα.

Ο λόγος είναι απλός: η Μαρία Αποστολίδου διαθέτει μακρά παράδοση στην τέχνη της αρτοποιίας και φροντίζει με κάθε της δημιούργημα να ικανοποιεί τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Το ψωμί του φούρνου της είναι φτιαγμένο με αγνά υλικά, παραδοσιακές συνταγές και άφθονο μεράκι, γεγονός που το κάνει να ξεχωρίζει σε γεύση, άρωμα και υφή. Και επειδή οι καλοί φίλοι δεν πρέπει να ξεχνιούνται, υποσχόμαστε στην αγαπημένη μας Μαρία πως θα επιστρέφουμε ξανά και ξανά στον φούρνο της, για να απολαμβάνουμε τα μοναδικά προϊόντα της.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 10 μπαρ στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκη

7.ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΡΤΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΡΤΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ
  • Αξιολόγηση: 4,6/5 (11 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Στρ. Μακρυγιάννη 86, Σταυρούπολη 564 31, Ελλάδα

Τα αρτοποιεία της Ελλάδας αποτελούν αδιαμφισβήτητα κόσμημα της γαστρονομίας μας. Προσφέροντας έναν παράδεισο γεύσεων, φροντίζουν καθημερινά να γεμίζουν τους πάγκους τους με φρεσκοψημένα αριστουργήματα. Με κορωνίδα τα αφράτα και μυρωδάτα τσουρέκια, τα οποία γίνονται ανάρπαστα ειδικά κατά τις εορταστικές περιόδους και χαρίζουν μια αξεπέραστη γευστική εμπειρία σε κάθε μπουκιά.

Ανάμεσα στα πλέον φημισμένα αρτοποιεία της χώρας δεσπόζει το «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΡΤΟΣ». Με μακρά παράδοση στην αρτοποιία και τη ζαχαροπλαστική, φροντίζει να προσφέρει στους πελάτες του αξεπέραστης ποιότητας προϊόντα, τα οποία παρασκευάζονται με μεράκι, αγνά υλικά και σύγχρονες τεχνικές. Από φρεσκοψημένα ψωμιά και λαχταριστά αρτοσκευάσματα έως λαχταριστές τούρτες και γλυκά, στο «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΡΤΟΣ» κάθε επίσκεψη γίνεται μια γαστρονομική πανδαισία. Επιπλέον, η άψογη εξυπηρέτηση και το φιλικό περιβάλλον καθιστούν την εμπειρία του πελάτη μοναδική.

8.ΜΑΡΙΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΜΑΡΙΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
  • Αξιολόγηση: 4,4/5 (30 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Μπουμπουλίνας 4, Σταυρούπολη 564 30, Ελλάδα

  • Ώρα:

    6:00 π

Ένας φούρνος με ιστορία που σέβεται την παράδοση και τιμά την τέχνη της αρτοποιίας. Ο φούρνος Μαρίνος Σταύρος είναι μια γαστρονομική όαση, όπου η ποιότητα αποτελεί βασική αρχή. Απόλαυσε τις χειροποίητες πίτες, αρωματικές και λαχταριστές, που θα σε ταξιδέψουν σε άλλες εποχές. Δοκίμασε τα απαράμιλλα κουλουράκια πλεξούδα, μια αμαρτία για τον ουρανίσκο σου. Και μην παραλείψεις τα εκλεκτά τσουρέκια, που μοσχοβολάνε κακάο και μαχλέπι, προσκαλώντας σε να βουτήξεις σε πειρασμό.

Για τις πιο νόστιμες λαγάνες της περιοχής, ο φούρνος Μαρίνος Σταύρος αποτελεί μονόδρομο. Το ψωμί του φημίζεται για την υπέροχη γεύση και την αφράτη υφή του. Και οι αλμυρές πίτες, με υλικά πρώτης ποιότητας και φτιαγμένες με μεράκι, είναι όλες τους ξεχωριστές. Δοκίμασε την τυρόπιτα, την σπανακόπιτα και την σπεσιαλ πίτα, και θα καταλάβεις γιατί ο φούρνος αυτός έχει γίνει σημείο αναφοράς για τους λάτρεις της γαστρονομίας.

9.ΚΟΥΛΤΟΥΚΗ ΑΦΟΙ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΚΟΥΛΤΟΥΚΗ ΑΦΟΙ & ΣΙΑ Ο.Ε.
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (21 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ελ. Βενιζέλου 9, Σταυρούπολη 564 30, Ελλάδα

  • Ώρα:

    6:00 π

Το αγαπημένο στέκι κάθε καλοφαγά, ο φούρνος Κούλτουκη Αφοί & ΣΙΑ Ο.Ε., σας καλωσορίζει με ανοιχτές αγκάλες. Απολαύστε την πιο νόστιμη ποικιλία από ψωμιά, φρέσκα καθημερινά, ψημένα με μεράκι και αγνά υλικά. Αφήστε τον ουρανίσκο σας να απογειωθεί με τα λαχταριστά κουλουράκια μας, φτιαγμένα με την παραδοσιακή συνταγή που θα σας κλέψει την καρδιά.

Η φιλική εξυπηρέτηση του προσωπικού θα σας κάνει να νιώσετε σαν στο σπίτι σας, ενώ η καθαριότητα και η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι εγγύηση για την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας. Επισκεφθείτε σήμερα τον φούρνο Κούλτουκη Αφοί & ΣΙΑ Ο.Ε. και ζήστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία. Γευτείτε τα εκλεκτά μας αριστουργήματα και μετατρέψτε την καθημερινότητά σας σε μια γιορτή γεύσεων.

10.My Little Bakery

My Little Bakery
  • Αξιολόγηση: 4,5/5 (16 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Χρυσοστόμου Σμύρνης 5, Σταυρούπολη 564 30, Ελλάδα

  • Ώρα:

    6:00 π

Απολαύστε την απόλυτη εμπειρία στο Σπιτάκι της Κουλουρομαμάς! Το άρωμα του φρεσκοψημένου ψωμιού θα σας καθηλώσει από την είσοδο, ενώ η ποικιλία των αρτοσκευασμάτων θα σας κάνει να χάσετε τα λόγια σας.

Κουλουράκια που λιώνουν στο στόμα, με μια γεύση που θα σας μεταφέρει σε παράδεισο νοστιμιάς. Αφεθείτε στη μαγεία της γνήσιας ζύμης και του αυθεντικού βουτύρου. Το Σπιτάκι της Κουλουρομαμάς δεν είναι απλώς ένα αρτοποιείο, είναι ένας ναός της απόλαυσης!

11.Φούρνος Roxanna

Φούρνος Roxanna
  • Αξιολόγηση: 4,5/5 (11 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Στρ. Μακρυγιάννη 86, Σταυρούπολη 564 31, Ελλάδα

  • Ώρα:

    6:00 π

Στο φούρνο "Roxanna", η φρεσκάδα και η ποιότητα είναι οι πρωταγωνιστές. Κάθε ψωμί, κάθε αρτοσκεύασμα, κάθε γλύκισμα είναι ένα μικρό αριστούργημα, φτιαγμένο με μεράκι και αγάπη για το καλό.

Ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα λαχταριστό κουλούρι Θεσσαλονίκης, απολαύστε ένα τραγανό κρουασάν στον απογευματινό σας καφέ και γλυκαθείτε με ένα αφράτο τσουρέκι. Η "Roxanna" σας προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη!

12.Φορνέλο

Φορνέλο
  • Αξιολόγηση: 4,5/5 (46 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ωραιοκάστρου 116, Σταυρούπολη 564 30, Ελλάδα

  • Ώρα:

    5:00 π

13.ΣΑΛΤΣΙΔΗΣ

ΣΑΛΤΣΙΔΗΣ
  • Αξιολόγηση: 3,9/5 (34 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Στρ. Μακρυγιάννη 13, Σταυρούπολη 564 31, Ελλάδα

14.Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ

Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
  • Αξιολόγηση: 4,6/5 (5 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ρήγα Φεραίου 61, Σταυρούπολη 564 31, Ελλάδα

  • Ώρα:

    6:00 π

15.Bread & Coffee

Bread & Coffee
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (1 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ωραιοκάστρου 44, Σταυρούπολη 564 30, Ελλάδα

  • Ώρα:

    5:00 π

Προτάσεις αναρτήσεων