λίστα 10 καταστήματα καλλυντικών στην Μαρούσι Βορείου Τομέα Αθηνών

Δημήτρης Κωστόπουλος

• Ενημερώθηκε: 2024-09-05

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το καταστήματα καλλυντικών στην Μαρούσι Βορείου Τομέα Αθηνών, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως Hondos Center, Benefit Cosmetics BrowBar Golden Hall, The Body Shop Μαρούσι (Ερμού), Korres Natural Products, SEPHORA GOLDEN HALL. Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

1.Hondos Center

Ο απόλυτος προορισμός για μια μοναδική εμπειρία αγορών.

Hondos Center
  • Αξιολόγηση: 4,1/5 (1269 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Βασ. Σοφίας 29, Μαρούσι 151 24, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

  • Ποικίλη προϊόντα:

    Μια ποικιλία προϊόντων που καλύπτει κάθε ανάγκη και προτίμηση.

  • Ποιότητα προϊόντος:

    Προϊόντα άριστης ποιότητας που ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις των πελατών.

  • Εξυπηρέτηση πελατών:

    Εξυπηρετικό και φιλικό προσωπικό που είναι πάντα πρόθυμο να βοηθήσει.

  • Εύρος τιμών:

    $$

  • Παροχές:

    Εύκολη πρόσβαση με μέσα μαζικής μεταφοράς, Άνετος χώρος στάθμευσης για τους πελάτες, Σύγχρονο και άνετο περιβάλλον αγορών, Έμπειροι και γνώστες πωλητές, Πλήθος ειδικών εκδηλώσεων και προσφορών

Το Hondos Center, ένας ναός ομορφιάς και ευεξίας, σας υποδέχεται με μια απέραντη ποικιλία προϊόντων που θα καθηλώσουν τις αισθήσεις σας. Στα ράφια του κρύβονται τα μυστικά της γοητείας, από πολυτελή καλλυντικά και μεθυστικά αρώματα μέχρι καινοτόμες συσκευές περιποίησης. Αποκτήστε τη λάμψη των αστέρων με τα επαγγελματικά προϊόντα από τις κορυφαίες διεθνείς μάρκες, ενώ η έμπειρη ομάδα μας είναι πάντα πρόθυμη να σας καθοδηγήσει στον κόσμο της ομορφιάς, ανακαλύπτοντας μαζί σας τα μυστικά που θα αναδείξουν τη φυσική σας λάμψη.

Μια επίσκεψη στο Hondos Center είναι μια εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη. Ανεβείτε με την άνεσή σας το μεγάλο, δωρεάν πάρκινγκ, όπου σας περιμένει η πιο φιλική εξυπηρέτηση. Στο ισόγειο, θα βρείτε ό,τι επιθυμεί η καρδιά σας, από προϊόντα φαρμακείου και υγείας μέχρι και εκλεκτές λιχουδιές και ποιοτικά συμπληρώματα διατροφής. Ο πρώτος όροφος είναι αφιερωμένος στην ομορφιά και τη φροντίδα, με ειδικά τμήματα για κάθε ανάγκη.

Διαβάστε περισσότερα: Τα 19 καλύτερα καφετέριες στην Μαρούσι Βορείου Τομέα Αθηνών

2.Benefit Cosmetics BrowBar Golden Hall

Ο απόλυτος προορισμός για τέλεια φρύδια.

Benefit Cosmetics BrowBar Golden Hall
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (178 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Golden Hall - L. Kifisias-S.Loui - Marousi, Αθήνα 151 24, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

  • Ποικίλη προϊόντα:

    Ευρεία γκάμα προϊόντων φρυδιών για κάθε ανάγκη.

  • Ποιότητα προϊόντος:

    Υψηλής ποιότητας προϊόντα που διαρκούν.

  • Εξυπηρέτηση πελατών:

    Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών με ειδικούς στα φρύδια.

  • Εύρος τιμών:

    $$

  • Παροχές:

    Εξειδικευμένοι καλλιτέχνες φρυδιών, Σύγχρονος και άνετος χώρος, Προϊόντα για τη φροντίδα και το styling των φρυδιών, Εξατομικευμένες συμβουλές για το σχήμα και το χρώμα των φρυδιών, Υπηρεσίες βαφής, αποτρίχωσης και styling

Το Benefit Cosmetics BrowBar του Golden Hall φημίζεται για την απαράμιλλη εμπειρία του. Η Κατερίνα, η έμπειρη τεχνίτρια βελτίωσης φρυδιών, ξεχωρίζει για την εξαιρετική της δεξιοτεχνία και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Κατανοεί αμέσως το επιθυμητό σχήμα των πελατών και το υλοποιεί άψογα, προσφέροντας άμεσα αποτελέσματα. Για μια άμεση αναβάθμιση των φρυδιών σας, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από την Κατερίνα και την ομάδα του Benefit Cosmetics BrowBar.

Η εξαίρετη εξυπηρέτηση στο Benefit Cosmetics BrowBar δεν σταματά εκεί. Η Κατερίνα είναι γνωστή για την επαγγελματική της προσέγγιση, την ευγενική της διάθεση και την αφοσίωσή της στην ικανοποίηση των πελατών. Κάθε επίσκεψη είναι μια ευχάριστη εμπειρία, καθώς αφιερώνει χρόνο για να συμβουλευτεί, να προτείνει και να υλοποιήσει το ιδανικό σχήμα φρυδιών για κάθε πρόσωπο. Από την πρώτη στιγμή, θα αισθανθείτε άνετα και σίγουροι ότι τα φρύδια σας είναι σε καλά χέρια.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 19 μπαρ στην Μαρούσι Βορείου Τομέα Αθηνών

3.The Body Shop Μαρούσι (Ερμού)

The Body Shop Μαρούσι (Ερμού)
  • Αξιολόγηση: 4,5/5 (37 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ερμού 33, Μαρούσι 151 24, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Εμπιστευτείτε τα προϊόντα της Body Shop, μια μάρκα που συνδυάζει την ομορφιά με την ηθική. Ανακαλύψτε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων φροντίδας σώματος, μαλλιών και προσώπου, φτιαγμένων από φυσικά συστατικά και απαλλαγμένα από σκληρές χημικές ουσίες. Επιλέξτε ανάμεσα σε δροσιστικά τζελ ντους, ενυδατικές λοσιόν σώματος και αναζωογονητικές μάσκες προσώπου, όλα σχεδιασμένα για να αναζωογονήσουν το δέρμα και τις αισθήσεις σας. Η Body Shop φροντίζει όχι μόνο την εμφάνισή σας, αλλά και τον πλανήτη μας, προωθώντας βιώσιμες πρακτικές και προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον.

Επισκεφθείτε το κατάστημα Body Shop στο Μαρούσι (Ερμού) και ανακαλύψτε την ομορφιά της φύσης. Οι έμπειροι σύμβουλοι ομορφιάς μας είναι έτοιμοι να σας καθοδηγήσουν στη σωστή επιλογή προϊόντων για τις συγκεκριμένες ανάγκες του δέρματός σας. Είτε είστε λάτρεις των φρουτώδων αρωμάτων είτε προτιμάτε τις πιο κλασικές μυρωδιές, στην Body Shop θα βρείτε το τέλειο άρωμα για εσάς. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με τα εξαιρετικά προϊόντα μας και αφήστε το δέρμα σας απαλό, ενυδατωμένο και λαμπερό. Εμπιστευτείτε τη δύναμη της φύσης και χαρίστε στον εαυτό σας την ομορφιά που του αξίζει.

Διαβάστε περισσότερα: Τα 11 καλύτερα ξενοδοχεία στην Μαρούσι Βορείου Τομέα Αθηνών

4.Korres Natural Products

Korres Natural Products
  • Αξιολόγηση: 4,6/5 (14 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι 151 22, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Γνωρίστε την Korres Natural Products, όπου η ομορφιά της φύσης συναντά την επιστήμη. Τα προϊόντα μας είναι φτιαγμένα με τα πιο αγνά υλικά της ευλογημένης ελληνικής γης, προσφέροντας απαράμιλλη φροντίδα στο δέρμα σας. Απολαύστε το υπέροχο άρωμα των ανθών της Σαντορίνης με το υγρό σαπούνι μας, εμπλουτισμένο με αντιοξειδωτικά που θα αναζωογονήσουν το δέρμα σας. Η φροντίδα της επιδερμίδας σας δεν ήταν ποτέ τόσο απολαυστική!

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι αφοσιωμένο στην ομορφιά και την ευεξία σας, παρέχοντάς σας συμβουλές και καθοδήγηση με χαμόγελο. Ανακαλύψτε την ομορφιά της φύσης με την Korres Natural Products. Επισκεφθείτε το κατάστημά μας στην καρδιά της Ελλάδας και χαρίστε στον εαυτό σας μια εμπειρία που θα συνδυάζει την πολυτέλεια με την αυθεντική ελληνική παράδοση. Η Korres Natural Products: η φυσική ομορφιά σε απόλυτη αρμονία με το δέρμα σας!

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 32 εστιατόρια στην Μαρούσι Βορείου Τομέα Αθηνών

5.SEPHORA GOLDEN HALL

SEPHORA GOLDEN HALL
  • Αξιολόγηση: 4,3/5 (88 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Leoforos Kifisias 37a GOLDEN, HALL 1ST FLOOR, Μαρούσι 151 24, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Το Sephora Golden Hall αποτελεί έναν παράδεισο ομορφιάς, όπου κάθε επίσκεψη είναι μια μοναδική εμπειρία. Ο εκλεπτυσμένος και κομψός χώρος του υπογραμμίζει τη λάμψη των κορυφαίων καλλυντικών επωνυμιών, ενώ το έμπειρο προσωπικό είναι πάντα πρόθυμο να μοιραστεί τις γνώσεις και τις συμβουλές του, χωρίς να ασκεί πίεση για αγορά. Η ατελείωτη ποικιλία επιλογών καθιστά το Sephora την ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη της ομορφιάς.

Από τις εμβληματικές μάρκες όπως η Fendy και η NARS μέχρι τις ανερχόμενες τάσεις και τα κρυμμένα διαμάντια, το Sephora Golden Hall προσφέρει έναν κόσμο απεριόριστων πιθανοτήτων. Είτε αναζητάτε το ιδανικό κραγιόν για μια ξεχωριστή περίσταση είτε θέλετε να ανανεώσετε τη ρουτίνα φροντίδας του δέρματός σας, το Sephora είναι ο προορισμός σας για όλα τα θέματα ομορφιάς. Επισκεφτείτε το Sephora Golden Hall σήμερα και ξεκινήστε το ταξίδι σας προς την απόλυτη μεταμόρφωση!

6.MAC Cosmetics

MAC Cosmetics
  • Αξιολόγηση: 4,1/5 (55 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Not.Par/Mos Attikis, Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι 151 22, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Στο μαγευτικό κόσμο των καλλυντικών ομορφιάς, ένας κολοσσός ξεχωρίζει ως το απόλυτο σύμβολο υψηλής αισθητικής: τα MAC Cosmetics. Μια μάρκα θρυλική, συνώνυμη με την καινοτομία, τη δημιουργικότητα και την εκφραστική ελευθερία. Κάθε προϊόν της σειράς MAC είναι ένα αριστούργημα, σχεδιασμένο να απογειώνει τη φυσική ομορφιά, να χαρίζει λάμψη και αυτοπεποίθηση.

Εμπνευσμένα από τους πιο διάσημους καλλιτέχνες του μακιγιάζ, τα καλλυντικά της MAC γίνονται απαραίτητος σύμμαχος τόσο σε επίσημες όσο και καθημερινές εμφανίσεις. Η πλούσια χρωματική παλέτα, η απαράμιλλη υφή και η ανθεκτικότητα των προϊόντων καθιστούν το μακιγιάζ σας αψεγάδιαστο και μακράς διαρκείας, για να λάμπετε όλη την ημέρα και όλη τη νύχτα.

7.BeautyCorner.gr

BeautyCorner.gr
  • Αξιολόγηση: 4,4/5 (100 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αγίου Κωνσταντίνου 40, Μαρούσι 151 24, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Το BeautyCorner.gr είναι ο απόλυτος προορισμός για λάτρεις της ομορφιάς. Η καταχώρηση παραγγελίας είναι γρήγορη και εύκολη, ενώ η παράδοση πραγματοποιείται πάντα εντός 3 εργάσιμων ημερών. Η ακρίβεια της παράδοσης αποτελεί εγγύηση!

Οι πελάτες του BeautyCorner.gr απολαμβάνουν πάντα την καλύτερη εμπειρία αγορών. Από την άμεση ανταπόκριση έως την ακρίβεια στην παράδοση, το κατάστημα δεσμεύεται να προσφέρει την καλύτερη εξυπηρέτηση. Οι πελάτες μπορούν να περιμένουν μια συνεχή ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση της παραγγελίας τους και να είναι σίγουροι ότι τα προϊόντα τους θα παραδοθούν έγκαιρα και σε άριστη κατάσταση.

8.TESCOSMETICS Ι.Κ.Ε.

TESCOSMETICS Ι.Κ.Ε.
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (7 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Παραδείσου 10, Μαρούσι 151 25, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Τα καλλυντικά της TESCOCOSMETICS είναι το αποτέλεσμα της αφοσίωσης μιας εξαιρετικής ομάδας ανθρώπων που μοιράζονται το πάθος για την υψηλή ποιότητα και την καινοτομία. Με δεκαετίες εμπειρίας, τα προϊόντα μας έχουν αποδειχθεί ότι είναι εξαιρετικά, προσφέροντας άψογα αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες.

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, σχεδιασμένες για μέγιστη άνεση και ευκολία, είναι μια απόδειξη της δέσμευσής μας να παρέχουμε μια απαράμιλλη εμπειρία αγορών. Ως πρωτοπόροι στον κλάδο των καλλυντικών, η TESCOCOSMETICS συνεχώς ξεπερνά τα όρια, εισάγοντας πρωτοποριακά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών.

9.Galerie de Beauté

Galerie de Beauté
  • Αξιολόγηση: 3,3/5 (118 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι 151 22, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Η Galerie de Beauté είναι ένας μικρός χώρος με μεγάλη ποικιλία καλλυντικών προϊόντων. Τα μέλη του προσωπικού είναι πολύ ευγενικά και εξυπηρετικά.

Χθες (11/11/2017), επισκέφθηκα το κατάστημα για να αγοράσω ένα άρωμα. Όταν μπήκα μέσα, μια κυρία μου φώναξε από μακριά: "Όχι εκεί όχι εκεί, απαγορεύεται!" Φυσικά, όλοι γύρισαν να με κοιτάξουν.

10.Katrin cosmetics

Katrin cosmetics
  • Αξιολόγηση: 3,7/5 (9 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Βοσπόρου 2, Μαρούσι 151 24, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Προτάσεις αναρτήσεων