λίστα 10 καταστήματα καλλυντικών στην Σέρρες Σερρών

Γιώργος Ανδρέου

• Ενημερώθηκε: 2024-09-04

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το καταστήματα καλλυντικών στην Σέρρες Σερρών, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως Hondos Center, La Vie en Rose Σέρρες, Καλλυντικά Αλβανούδη, DUST+CREAM Serres, Beautyms.gr - Beauty Club - Μαρία Στρατή. Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

1.Hondos Center

Ο απόλυτος προορισμός για ψώνια και διασκέδαση στην πόλη

Hondos Center
  • Αξιολόγηση: 4,2/5 (411 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Παπαπαύλου 5, Σέρρες 621 22, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

  • Ποικίλη προϊόντα:

    Πανδαισία προϊόντων για κάθε γούστο και ανάγκη

  • Ποιότητα προϊόντος:

    Κορυφαία ποιότητα προϊόντων που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες

  • Εξυπηρέτηση πελατών:

    Ευγενικό και εξυπηρετικό προσωπικό, πάντα πρόθυμο να βοηθήσει

  • Εύρος τιμών:

    $ - $$$

  • Παροχές:

    Ευρύχωρος χώρος στάθμευσης, Κλιματιζόμενοι χώροι, Δωρεάν Wi-Fi, Καφετέρια και εστιατόρια, Παιδική χαρά

Το Hondos Center αποτελεί έναν καθεδρικό ναό ομορφιάς και φροντίδας, με τις υπαλλήλους του να σας υποδέχονται πάντα με ευγένεια και χαμόγελο. Ανεξάρτητα από την ώρα της επίσκεψής σας, θα αντιμετωπιστείτε με την ίδια ζεστασιά και προθυμία εξυπηρέτησης, κάνοντας την εμπειρία σας μοναδική.

Αφεθείτε στη γοητεία των ταμείων μας, όπου η ουρά δεν αποτελεί εμπόδιο, αλλά μια ευκαιρία να θαυμάσετε την ποικιλία και την ποιότητα των προϊόντων που σας προσφέρουμε. Αφήστε τους έμπειρους μας συμβούλους να σας καθοδηγήσουν στον κόσμο της ομορφιάς, των καλλυντικών και των αρωμάτων, απογειώνοντας την εμπειρία των αγορών σας στο Hondos Center.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 21 εστιατόρια στην Σέρρες Σερρών

2.La Vie en Rose Σέρρες

La Vie en Rose Σέρρες
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (75 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Τσαλοπούλου 1, Σέρρες 621 22, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Η La Vie en Rose στις Σέρρες είναι ένας προορισμός ομορφιάς που προσφέρει μια εκλεπτυσμένη εμπειρία σε κάθε πελάτη. Η ομάδα των ταλαντούχων και καταρτισμένων συμβούλων ομορφιάς φροντίζει να δημιουργήσει μια εξατομικευμένη προσέγγιση που ανταποκρίνεται στις μοναδικές σας ανάγκες. Μέσα σε αυτό το γοητευτικό κατάστημα, θα βρείτε μια εκτενή γκάμα προϊόντων περιποίησης επώνυμων εταιρειών που σίγουρα θα αναβαθμίσουν την καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς. Από πολυτελείς κρέμες προσώπου μέχρι αισθησιακά αρώματα, η La Vie en Rose παρέχει μια επιμελημένη συλλογή που θα απολαύσει κάθε λάτρης της ομορφιάς. Η δέσμευση στο υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών γίνεται εμφανής σε κάθε αλληλεπίδραση, δημιουργώντας μια αξέχαστη εμπειρία ομορφιάς που θα σας κάνει να επιστρέφετε ξανά και ξανά.

Διαβάστε περισσότερα: Τα 29 καλύτερα καφετέριες στην Σέρρες Σερρών

3.Καλλυντικά Αλβανούδη

Καλλυντικά Αλβανούδη
  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (53 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Βασ. Βασιλείου 29, Σέρρες 621 21, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:30 π

Αφεθείτε σε μια συναρπαστική ομορφιά με τα καλλυντικά Αλβανούδη! Εδώ, οι τιμές είναι ένας παράδεισος για την τσέπη σας, οι άνθρωποι θα σας αγκαλιάσουν με τη θέρμη τους και η εξυπηρέτηση θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας.

Μια όαση καλλυντικών θησαυρών σας περιμένει, όπου κάθε ανάγκη ομορφιάς σας θα βρει την ικανοποίησή της. Από τα λαμπερά κραγιόν μέχρι τα μεταξένια foundation, η ποικιλία είναι αμέτρητη. Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό θα σας καθοδηγήσει με εμπειρία και φιλικότητα, διασφαλίζοντας ότι κάθε αγορά σας είναι μια επιλογή ομορφιάς.

4.DUST+CREAM Serres

DUST+CREAM Serres
  • Αξιολόγηση: 4,1/5 (55 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Κωνσταντίνου Καραμανλή 14, Σέρρες 621 23, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Το DUST+CREAM Serres προσφέρει μια ασύγκριτη εμπειρία ομορφιάς, όπου η άψογη εξυπηρέτηση συνδυάζεται με την ευγένεια του προσωπικού. Βυθιστείτε σε έναν κόσμο αισθητικής απόλαυσης, όπου η μεγάλη ποικιλία προϊόντων σας οδηγεί σε ένα ταξίδι ανακάλυψης του προσωπικού σας στυλ.

Είτε είστε λάτρης του μακιγιάζ είτε απλά αναζητάτε να ανανεώσετε την εμφάνισή σας, το DUST+CREAM Serres είναι ο ιδανικός προορισμός για εσάς. Οι έμπειροι μακιγιέρ του καταστήματος θα μεταμορφώσουν το look σας, χαρίζοντάς σας αυτοπεποίθηση που θα ακτινοβολεί. Αφήστε το DUST+CREAM Serres να γίνει ο προσωπικός σας σύμβουλος ομορφιάς και να σας οδηγήσει σε έναν κόσμο ατέλειωτων δυνατοτήτων.

5.Beautyms.gr - Beauty Club - Μαρία Στρατή

Beautyms.gr - Beauty Club - Μαρία Στρατή
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (10 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Περιστέρη Κωστοπούλου 7, Σέρρες 621 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Το Beauty Club της Μαρίας Στρατή είναι ένας χώρος ομορφιάς που ξεχωρίζει για τον επαγγελματισμό, την ειλικρίνεια και τον σεβασμό στον πελάτη.

Εδώ, η ομορφιά αντιμετωπίζεται ολιστικά, με σεβασμό στη μοναδικότητα κάθε προσώπου. Η έμπειρη ομάδα μας θα σας καθοδηγήσει με ειλικρίνεια, προτείνοντας εξατομικευμένες υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας και αναδεικνύουν τα φυσικά σας χαρίσματα. Η δέσμευσή μας στην ποιότητα και η χρήση προηγμένων τεχνικών εγγυώνται άριστα αποτελέσματα που θα σας κάνουν να αισθανθείτε όμορφοι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση.

6.Καλλυντικά Αμπαλάκης

  • Αξιολόγηση: 4,3/5 (31 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Γεωρ. Παπανδρέου 20, Σέρρες 621 22, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Αναζητάτε εξαιρετικά καλλυντικά και αρώματα σε προσιτές τιμές; Τότε επισκεφθείτε τα καταστήματα Καλλυντικά Αμπαλάκης και ετοιμαστείτε να εντυπωσιαστείτε. Με μια εκπληκτική ποικιλία από επώνυμες μάρκες, θα βρείτε σίγουρα τα τέλεια προϊόντα για να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας.

Η αφοσίωση της ομάδας του Αμπαλάκη στην εξαιρετική εξυπηρέτηση θα κάνει την αγοραστική σας εμπειρία χαρά. Το φιλικό προσωπικό είναι πάντα πρόθυμο να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που χρειάζεστε και να σας δώσει πολύτιμες συμβουλές. Με γρήγορες παραδόσεις και απρόσκοπτες συναλλαγές, μπορείτε να απολαύσετε τα νέα σας αγαπημένα σε χρόνο μηδέν. Επισκεφθείτε τα Καλλυντικά Αμπαλάκης σήμερα και ανακαλύψτε τον κόσμο της ομορφιάς σε προσιτές τιμές!

7.AROMA serres

  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (27 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Γεωρ. Παπανδρέου 11, Σέρρες 621 22, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Απόλαυσε τον κόσμο των αρωμάτων στο μοναδικό AROMA serres!

Ανακάλυψε μια εκπληκτική συλλογή αρωμάτων που θα σε ταξιδέψουν σε κόσμους μαγικούς. Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοί μας θα σε καθοδηγήσουν με υπομονή και ζεστασιά, βοηθώντας σε να βρεις το άρωμα που θα αναδείξει την μοναδική σου προσωπικότητα. Η άψογη εξυπηρέτηση και τα ευχάριστα αρώματα θα κάνουν την επίσκεψή σου μια απολαυστική εμπειρία. Βιώσε την αρωματική μαγεία στο AROMA serres και άφησε την ευωδιαστή υπογραφή σου σε κάθε στιγμή σου!

8.Naturavenus.gr

Naturavenus.gr
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (5 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Γεωρ. Παπανδρέου 16, Σέρρες 621 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Το Naturavenus.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που προσφέρει μια εκτενή γκάμα αρωμάτων για γυναίκες και άντρες. Θα βρείτε σίγουρα αυτό που ψάχνετε, ανεξάρτητα από τις προτιμήσεις σας. Το κατάστημα προσφέρει επίσης μια σειρά από προϊόντα περιποίησης σώματος και μαλλιών, καθώς και μια συναρπαστική συλλογή από κοσμήματα και αξεσουάρ.

Επισκεφθείτε το Naturavenus.gr σήμερα και εξερευνήστε τις εκπληκτικές προσφορές του. Δεν θα απογοητευτείτε! Επωφεληθείτε από τις απίστευτες τιμές και προσφορές και ανακαλύψτε τα πιο hot αρώματα και προϊόντα ομορφιάς από τα πιο διάσημα brands.

9.Natural Care

Natural Care
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (6 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Θεσσαλονίκης 6, Σέρρες 621 25, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Η διαδικτυακή παραγγελία από το Natural Care ήταν μια εξαιρετικά ευχάριστη εμπειρία. Η ταχύτατη και ακριβής παράδοση την επόμενη μέρα με εντυπωσίασε, ενώ η προσεκτική συσκευασία διασφάλισε την άριστη κατάσταση των προϊόντων. Συγχαρητήρια για την άριστη εξυπηρέτηση πελατών! Το προσωπικό είναι ιδιαίτερα ευγενικό και πρόθυμο να βοηθήσει με οποιοδήποτε ερώτημα ή αίτημα.

Το Natural Care είναι ένας μαγικός προορισμός που σας μεταφέρει στον κόσμο της ομορφιάς και της ευεξίας. Με μια απίστευτα μεγάλη ποικιλία προϊόντων για κάθε ανάγκη, είμαι σίγουρη ότι θα βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Οι ανταγωνιστικές τιμές καθιστούν το Natural Care προσιτό σε όλους, καθιστώντας την εμπειρία ομορφιάς προσβάσιμη σε όλους. Ανακαλύψτε τα μυστικά της ομορφιάς και της υγείας σήμερα με το Natural Care!

10.MAC Cosmetics

MAC Cosmetics
  • Αξιολόγηση: 4,0/5 (5 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Hondos Center, Παπαπαύλου 5, Σέρρες 621 22, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Η επίσκεψή μου στο κατάστημα MAC Cosmetics στα Σέρρες ήταν πραγματικά ευχάριστη εμπειρία. Η εξαιρετικά εξυπηρετική υπάλληλος έδειξε απίστευτη υπομονή, βοηθώντας με να επιλέξω τα προϊόντα που ήταν ιδανικά για τις ανάγκες μου. Χάρη στην καθοδήγησή της, βρήκα ακριβώς το look που αναζητούσα, αφήνοντας το κατάστημα ενθουσιασμένη με τις αγορές μου.

Η επαγγελματική συμπεριφορά και οι γνώσεις της υπαλλήλου έκαναν τη διαφορά στην εμπειρία μου. Με βοήθησε να πλοηγηθώ στην εκτενή γκάμα προϊόντων με ευκολία, παρέχοντάς μου ενημερωμένες συστάσεις που ανταποκρίνονταν στις επιθυμίες μου. Είμαι ευγνώμων για την εξαιρετική εξυπηρέτηση που έλαβα και ανυπομονώ να επιστρέψω ξανά στο μέλλον για να ανακαλύψω ακόμα περισσότερα υπέροχα προϊόντα MAC Cosmetics.
Προτάσεις αναρτήσεων