λίστα 11 καταστήματα με φωτιστικά στην Πάτρα

Κατερίνα Παπαδοπούλου

• Ενημερώθηκε: 2024-08-11

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το καταστήματα με φωτιστικά στην Πάτρα, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως ΚΑΥΚΑΣ Πάτρα, ΠΕΤΡΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε., BARIS LIGHT V.BARIS CO OE, ΚΑΥΚΑΣ Πάτρα Οβρυά, Μαλαφούρης. Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

1.ΚΑΥΚΑΣ Πάτρα

ΚΑΥΚΑΣ Πάτρα
  • Αξιολόγηση: 4,5/5 (107 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ν.Ε.Ο. Πατρών - Αθηνών 115, Πάτρα 264 41, Ελλάδα

  • Ώρα:

    7:30 π

Ο ηλεκτρολογικός εξοπλισμός είναι πολύ σημαντικός για κάθε κτίριο, καθώς παρέχει τα μέσα για τη μεταφορά ενέργειας και την τροφοδοσία συσκευών και συστημάτων. Αν αναζητάτε υψηλής ποιότητας εξοπλισμό, σκεφτείτε την ΚΑΥΚΑΣ στην Πάτρα. Έχουν μια μεγάλη ποικιλία από ηλεκτρολογικά είδη, συμπεριλαμβανομένων λαμπτήρων, καλωδίων, πινάκων διανομής και πολύπριζων. Ο εξοπλισμός τους είναι εξαιρετικής ποιότητας και είναι σίγουρο ότι θα αντέξει για πολλά χρόνια.

Το προσωπικό της ΚΑΥΚΑΣ είναι εξαιρετικά έμπειρο και εξυπηρετικό. Μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε τα σωστά προϊόντα για τις ανάγκες σας και μπορούν να σας παρέχουν συμβουλές σχετικά με την εγκατάσταση και συντήρησή τους. Είτε είστε επαγγελματίας ηλεκτρολόγος είτε ένας απλός ιδιοκτήτης σπιτιού, η ΚΑΥΚΑΣ έχει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που χρειάζεστε.

Διαβάστε περισσότερα: Τα 13 καλύτερα εστιατόρια στην Πάτρα

2.ΠΕΤΡΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε.

ΠΕΤΡΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε.
  • Αξιολόγηση: 4,6/5 (11 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ν.Ε.Ο. Πατρών - Αθηνών 138, Πάτρα 264 43, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:30 π

Η ΠΕΤΡΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε. αποτελεί μια εξαιρετική ελληνική βιοτεχνία φωτισμού, με έδρα την πρωτεύουσα. Προσφέρει μια ευρεία γκάμα φωτιστικών για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, διακρινόμενα για την υψηλή ποιότητά τους και τον προσεγμένο σχεδιασμό τους. Η εταιρεία διαθέτει μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών, οι οποίοι συνεργάζονται στενά με τους πελάτες για να υλοποιήσουν κάθε επιθυμία τους.

Είτε αναζητάτε φωτιστικά για το σπίτι σας, το γραφείο σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο, στην ΠΕΤΡΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε. θα βρείτε λύσεις που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Η εταιρεία διαθέτει μια εκτεταμένη συλλογή από κρυφούς φωτισμούς, κρεμαστά, απλίκες, επιδαπέδια και επιτραπέζια φωτιστικά, τα οποία διατίθενται σε διάφορα μεγέθη, χρώματα και στυλ. Επιπλέον, η ΠΕΤΡΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε. προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες σχεδιασμού φωτισμού, βοηθώντας σας να δημιουργήσετε το ιδανικό περιβάλλον για κάθε χώρο.

Διαβάστε περισσότερα: Τα 16 καλύτερα καφετέριες στην Πάτρα

3.BARIS LIGHT V.BARIS CO OE

BARIS LIGHT V.BARIS CO OE
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (33 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Eleftheriou Venizelou, Βύρωνος &, Πάτρα 263 33, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

Ανακάλυψε μια ολοκληρωμένη γκάμα τεχνολογίας LED, σχεδιασμένη να φωτίζει το σπίτι ή την επιχείρησή σου με την τελευταία λέξη της μόδας και της αποδοτικότητας. Η ομάδα του Baris Light έχει αφιερωθεί στο να παρέχει εξατομικευμένες λύσεις, διασφαλίζοντας ότι ο φωτισμός σου θα ταιριάζει απόλυτα με την αισθητική και τις λειτουργικές σου ανάγκες. Με το Baris Light, η φωτεινή ιδέα γίνεται πραγματικότητα με στυλ και ευκολία!

4.ΚΑΥΚΑΣ Πάτρα Οβρυά

ΚΑΥΚΑΣ Πάτρα Οβρυά
  • Αξιολόγηση: 4,5/5 (78 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ακρωτηρίου 242, Οβριά 263 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    7:30 π

Αναζητάτε ποιοτικές ηλεκτρολογικές συσκευές, εξαρτήματα και υπηρεσίες; Ο ΚΑΥΚΑΣ στην Πάτρα Οβρυά είναι η ιδανική επιλογή σας!

Με μια ευρεία γκάμα προϊόντων, ο ΚΑΥΚΑΣ καλύπτει όλες τις ηλεκτρολογικές σας ανάγκες. Το εξειδικευμένο προσωπικό τους είναι πάντα πρόθυμο να σας καθοδηγήσει στην κατάλληλη επιλογή για το σπίτι ή την επιχείρησή σας. Και μην ξεχνάτε τη συνεισφορά τους στην προστασία του περιβάλλοντος με την παροχή κάδων ανακύκλωσης για λαμπτήρες και ηλεκτρολογικό υλικό. Επισκεφθείτε σήμερα τον ΚΑΥΚΑΣ στην Πάτρα Οβρυά για την καλύτερη ηλεκτρολογική εμπειρία!

5.Μαλαφούρης

Μαλαφούρης
  • Αξιολόγηση: 4,5/5 (22 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Μουρούζη 23, Πάτρα 262 23, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Αν αναζητάτε έναν κατάστημα με άριστη εξυπηρέτηση και τεράστια ποικιλία ειδών, τότε ο Μαλαφούρης είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα έτοιμο να σας καθοδηγήσει και να βρει λύσεις σε κάθε σας ανάγκη. Οι τιμές μας είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές, καθιστώντας μας έναν κορυφαίο προορισμό για όλες τις αγορές σας.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε άφθονα αντικείμενα και συσκευές που δύσκολα θα εντοπίσετε αλλού. Οι συνεργάτες μας είναι αφοσιωμένοι στο να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία αγορών, εξασφαλίζοντας ότι θα βρείτε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε σε εξαιρετικές τιμές. Επισκεφθείτε μας σήμερα και ανακαλύψτε γιατί ο Μαλαφούρης είναι το προτιμώμενο κατάστημα για αμέτρητους πελάτες όλα αυτά τα χρόνια.

6.Μεϊδάνης - Κατάστημα Πάτρας

Μεϊδάνης - Κατάστημα Πάτρας
Επισκεφθείτε το μεγαλοπρεπές κατάστημα Μεϊδάνη στην Πάτρα, όπου το άριστο σέρβις συναντά τις ασυναγώνιστες τιμές. Οι έμπειροι επαγγελματίες μας θα σας καλωσορίσουν με ανοιχτές αγκάλες, παρέχοντάς σας εξατομικευμένες συμβουλές και βοηθώντας σας να βρείτε ακριβώς αυτό που αναζητάτε.

Από την πρώτη στιγμή που θα περάσετε την πόρτα, θα σας εντυπωσιάσει η εκπληκτική γκάμα προϊόντων του Μεϊδάνη, που καλύπτει κάθε ανάγκη και επιθυμία σας. Ανακαλύψτε μια εκλεκτή συλλογή επώνυμων ειδών και απολαύστε σημαντικές εκπτώσεις που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού.Το Μεϊδάνη είναι ο απόλυτος προορισμός για κάθε λάτρη των αγορών, προσφέροντας μια μοναδική αγοραστική εμπειρία που συνδυάζει προσιτές τιμές, άψογη εξυπηρέτηση και ανώτερης ποιότητας προϊόντα.

7.ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  • Αξιολόγηση: 4,6/5 (24 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Κολοκοτρώνη 29, Πάτρα 262 21, Ελλάδα

  • Ώρα:

    12:00 π

**Αθανάσοπουλος Δημήτριος:** Επιχειρηματική Δραστηριότητα με Εξειδίκευση και Δέσμευση Ο Αθανάσοπουλος Δημήτριος είναι μια δυναμική επιχειρηματική μονάδα στον τομέα του ηλεκτρολογικού υλικού, η οποία με σταθερά βήματα αναπτύσσει τη δραστηριότητά της. Σημείο αναφοράς για την τοπική κοινωνία, το κατάστημα εξασφαλίζει άριστη εξυπηρέτηση και προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του αγοραστικού κοινού.

Η πλούσια γκάμα επιλογών που προσφέρει το κατάστημα σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές και προσιτές τιμές του, αποτελούν πόλο έλξης για όσους επιθυμούν να εφοδιαστούν με τα απαραίτητα ηλεκτρολογικά υλικά. Η διαρκής ανανέωση των προϊόντων του με βάση τις τάσεις της σύγχρονης αγοράς και τις ανάγκες των καταναλωτών, καθιστά τον Αθανάσοπουλο Δημήτριο ιδανικό προορισμό για κάθε ηλεκτρολογική απαίτηση.

8.Marisel

Marisel
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (10 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Πατρέως 70, Πάτρα 262 21, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

9.Vialuce - Φωτισμός & Διακόσμηση

Vialuce - Φωτισμός & Διακόσμηση
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (8 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ν.Ε.Ο. Πατρών - Αθηνών 129Β, Πάτρα 264 42, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

10.ARCLIGHT ΦΩΤΙΣΜΟΣ - KNX

ARCLIGHT ΦΩΤΙΣΜΟΣ - KNX
  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (7 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ν.Ε.Ο. Πατρών - Αθηνών 75, Πάτρα 264 42, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

11.ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΙ, Δ., ΑΦΟΙ, Ο.Ε.

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΙ, Δ., ΑΦΟΙ, Ο.Ε.
  • Αξιολόγηση: 3,7/5 (14 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Κολοκοτρώνη 34, Πάτρα 262 21, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Στην επιχείρηση Αθανασόπουλοι, η εξυπηρέτηση πελατών λαμβάνει νέα διάσταση. Με τρεις δεκαετίες εμπειρίας και αφοσίωσης στον τομέα μας, είμαστε αδιαμφισβήτητα οι κορυφαίοι στον χώρο.

Η εξαιρετική μας ομάδα συνεργατών είναι πάντα έτοιμη να προσφέρει εξατομικευμένη υποστήριξη, ανεξάρτητα από τις ανάγκες σας. Είτε πρόκειται για ένα κοινό ερώτημα είτε για μια εξειδικευμένη τεχνική βοήθεια, είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε σε κάθε βήμα της διαδικασίας. Η δέσμευσή μας στην άριστη εξυπηρέτηση πελατών ξεπερνά τα όρια της απλής ικανοποίησης. Στην Αθανασόπουλοι, στοχεύουμε στην υπέρβαση των προσδοκιών σας, δημιουργώντας μια εμπειρία που θα σας κάνει να θέλετε να επιστρέφετε ξανά και ξανά.
Προτάσεις αναρτήσεων