Τα 10 καλύτερα καταστήματα με φωτιστικά στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκη

Κατερίνα Παπαδοπούλου

• Ενημερώθηκε: 2024-08-22

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το καταστήματα με φωτιστικά στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκη, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως Decolight.gr, ΠΕΤΡΙΔΗΣ ABEE ΦΩΤΙΣΜΟΣ, "BAROK" - ΑΦΟΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΔΗ Ο.Ε., BRIGHT SPECIAL LIGHTING S.A., DITSIOS LIGHTING. Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

1.Decolight.gr

Decolight.gr
  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (106 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ι. Πασαλίδη 24, Θεσσαλονίκη 551 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:30 π

Το Decolight.gr αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για όσους αναζητούν εξαιρετικής ποιότητας φωτιστικά και διακοσμητικά είδη. Η αφοσίωσή μας στην ικανοποίηση των πελατών μας αντικατοπτρίζεται στην ταχύτατη εξυπηρέτηση, την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας και τις ανταγωνιστικές μας τιμές. Η ευρεία γκάμα επιλογών μας ικανοποιεί κάθε γούστο, επιτρέποντάς σας να μεταμορφώσετε το σπίτι σας σε έναν χώρο απαράμιλλης αισθητικής.

Εμπιστευτείτε το Decolight.gr και αφήστε τα φωτιστικά μας να δώσουν φως στις πιο ξεχωριστές σας στιγμές. Τα διακοσμητικά μας θα προσθέσουν μια μοναδική πινελιά στο χώρο σας, δημιουργώντας ένα περιβάλλον που θα σας καθηλώνει. Η ομάδα μας είναι πάντα έτοιμη να σας παρέχει εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, ώστε να βρείτε τα τέλεια κομμάτια για το δικό σας ιδιαίτερο στυλ. Ετοιμαστείτε να εξερευνήσετε έναν κόσμο φωτός και διακόσμησης που θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία σας.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 21 εστιατόρια στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκη

2.ΠΕΤΡΙΔΗΣ ABEE ΦΩΤΙΣΜΟΣ

ΠΕΤΡΙΔΗΣ ABEE ΦΩΤΙΣΜΟΣ
  • Αξιολόγηση: 4,4/5 (66 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αδριανουπόλεως 6, Θεσσαλονίκη 551 33, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:30 π

Μπαίνοντας στο κατάστημα ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΑΒΕΕ ΦΩΤΙΣΜΟΣ, θα σας εντυπωσιάσει η τεράστια ποικιλία φωτιστικών που διαθέτει, από κλασικά μέχρι μοντέρνα και βιομηχανικά. Η γκάμα των προτάσεων της εταιρείας είναι τόσο ευρεία, που είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε ακριβώς αυτό που αναζητάτε για να φωτίσετε το χώρο σας μοναδικά.

Το εξειδικευμένο και φιλικό προσωπικό της ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΑΒΕΕ ΦΩΤΙΣΜΟΣ είναι πάντα πρόθυμο να σας βοηθήσει να επιλέξετε το ιδανικό φωτιστικό για τις ανάγκες σας. Με την άριστη γνώση του αντικειμένου τους, θα σας καθοδηγήσουν με βάση τις προτιμήσεις σας, ώστε να κάνετε την αγορά που θα αναδείξει τον χώρο σας. Στην ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΑΒΕΕ ΦΩΤΙΣΜΟΣ, η εξυπηρέτηση είναι προτεραιότητα, και οι τιμές ανταγωνιστικές, προσφέροντας value for money αγορές που θα σας ενθουσιάσουν.

Διαβάστε περισσότερα: Τα 17 καλύτερα καφετέριες στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκη

3."BAROK" - ΑΦΟΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΔΗ Ο.Ε.

"BAROK" - ΑΦΟΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΔΗ Ο.Ε.
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (14 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αδριανουπόλεως 45, Θεσσαλονίκη 551 33, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Μια μαγευτική συλλογή από εντυπωσιακά φωτιστικά, περίτεχνα μικροέπιπλα και εκλεπτυσμένα διακοσμητικά, που θα αναβαθμίσουν το χώρο σας σε ένα αριστούργημα μπαρόκ κομψότητας. Ζήστε την πολυτέλεια και την ομορφιά του μπαρόκ στιλ, με την απαράμιλλη ποιότητα και την προσεκτική κατασκευή των προϊόντων μας.

Στο BAROK, η εξυπηρέτηση πελατών μας είναι άψογη, η ποικιλία μας είναι απεριόριστη και η ποιότητά μας αδιαπραγμάτευτη. Είτε αναζητάτε την τελική πινελιά για το σαλόνι σας είτε θέλετε να δημιουργήσετε έναν ολόκληρο χώρο που αποπνέει μπαρόκ λάμψη, το BAROK έχει τη λύση για εσάς. Επισκεφθείτε το κατάστημά μας και εμπνευστείτε από την εντυπωσιακή συλλογή μας, που θα μετατρέψει τον χώρο σας σε έναν πραγματικό ναό μπαρόκ αισθητικής.

4.BRIGHT SPECIAL LIGHTING S.A.

BRIGHT SPECIAL LIGHTING S.A.
  • Αξιολόγηση: 4,4/5 (71 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Εθ. Αντιστάσεως 101, Καλαμαριά 551 33, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Στην ανατολική πύλη της πόλης λάμπει το μαγευτικό ΒRIGHT LIGHTS SPECIAL LIGHTING S.A., ο φωτεινός ναός που θα μεταμορφώσει το χώρο σας σε ένα εικαστικό αριστούργημα. Με ένα ευρύ φάσμα επιλογών, από προσιτές λύσεις έως εκλεκτά σχέδια, η ποικιλία ικανοποιεί κάθε γούστο και ανάγκη. Η εξαιρετική εξυπηρέτηση των ειδικών συμβούλων μας θα σας καθοδηγήσει στον φωτεινό σας προορισμό, φροντίζοντας για την άμεση παράδοση των έτοιμων προϊόντων.

Ανακαλύψτε τον φωτεινό κόσμο μας στη σελίδα του διαδικτύου μας, όπου θα συναντήσετε μια πανδαισία επιλογών. Επισκεφθείτε μας και αφήστε μας να σας καλωσορίσουμε σε ένα χώρο γεμάτο με θερμό χαμόγελο, όπου η προσεγμένη εξυπηρέτηση και οι προσιτές τιμές θα σας κάνουν να λάμψετε με κάθε τρόπο. Βρείτε άνεση με το εύκολο διπλό παρκάρισμα και αφήστε το φως μας να σας οδηγήσει στο ιδανικό φωτιστικό ταίρι.

5.DITSIOS LIGHTING

  • Αξιολόγηση: 4,5/5 (115 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ελ. Βενιζέλου 15, Καλαμαριά 551 33, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:30 π

Το DITSIOS LIGHTING ξεχωρίζει ως ένας κορυφαίος προορισμός φωτισμού, όπου η ποικιλία συναντά την τεχνογνωσία. Ετοιμαστείτε να μαγευτείτε από ένα εκτεταμένο φάσμα σύγχρονων φωτιστικών, που καλύπτουν κάθε γούστο και ανάγκη. Από εκλεπτυσμένους πολυελαίους έως μοντέρνες απλίκες, το DITSIOS LIGHTING υπόσχεται να μεταμορφώσει τον χώρο σας σε ένα λαμπερό αριστούργημα.

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας αποτελεί τον στυλοβάτη της εμπειρίας σας, παρέχοντας εξατομικευμένη καθοδήγηση και συμβουλές ειδικών. Η αφοσίωσή μας στην εξυπηρέτηση πελατών είναι ανυπέρβλητη, διασφαλίζοντας ότι κάθε επίσκεψη στο DITSIOS LIGHTING θα αποφέρει μια άψογη εμπειρία φωτισμού. Αφήστε μας να σας οδηγήσουμε στον κόσμο του εκλεκτού φωτισμού και να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε το λαμπερό περιβάλλον που πάντα ονειρευόσασταν.

6.BOSS FOSS

  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (75 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αδριανουπόλεως 41, Καλαμαριά 551 33, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Η ποιότητα των ειδών μας είναι τόσο ανώτερη όσο και το προσωπικό μας. Μια ματιά στον κατάλογό μας θα σας το αποδείξει. Δεν θα θέλετε να ψωνίσετε πουθενά αλλού όταν δείτε πόσο προσιτά είναι τα είδη BOSS FOSS! Η δουλειά των επαγγελματιών μας θα εκτιμηθεί τόσο από εσάς όσο και από τους ανθρώπους σας.

Οι γνώσεις των ειδικών μας θα σας βοηθήσουν να βρείτε ό,τι επιθυμείτε, ακριβώς όπως το επιθυμείτε. Το εξυπηρετικό προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να βρείτε το τέλειο δώρο για οποιαδήποτε περίσταση. Και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες σας. Οι επαγγελματίες του BOSS FOSS κάνουν τη διαφορά!

7.DIVOLINI.GR

  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (19 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Εθ. Αντιστάσεως 44, Καλαμαριά 551 33, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Αποκτήστε την κορυφαία εμπειρία αγορών με την Divolini.gr! Με άψογη εξυπηρέτηση πελατών και άμεση παράδοση, μπορείτε να είστε σίγουροι για μια ομαλή και ευχάριστη διαδικασία αγορών. Ανακαλύψτε έναν κόσμο εκλεκτών προϊόντων που θα ικανοποιήσουν κάθε γούστο και ανάγκη.

Όχι μόνο οι τιμές μας είναι ανταγωνιστικές, αλλά η διαρκής επικοινωνία και η υποστήριξη μας εξασφαλίζουν ότι οι ερωτήσεις σας θα απαντηθούν άμεσα. Η αφοσίωσή μας στην ικανοποίηση των πελατών είναι εμφανής σε κάθε πτυχή της εμπειρίας σας μαζί μας. Ελάτε να δείτε μόνοι σας γιατί η Divolini.gr είναι η κορυφαία επιλογή για αξιόπιστες και απολαυστικές αγορές.

8.ΖΗΣΗΣ | ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (17 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Σμύρνης 48-50, Καλαμαριά 551 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

Ζήσης | Ηλεκτρολογικό Υλικό Μια ηλεκτρισμένη εμπειρία σας περιμένει στο κατάστημα Ζήσης Ηλεκτρολογικό Υλικό! Βυθιστείτε σε έναν εκθεσιακό χώρο γεμάτο απίστευτη ποικιλία, όπου κάθε γωνιά είναι γεμάτη με την πιο σύγχρονη τεχνολογία στον ηλεκτρολογικό τομέα. Από έξυπνες οικιακές λύσεις μέχρι βιομηχανικά εξαρτήματα, η ομάδα ειδικών της Ζήσης είναι πάντα πρόθυμη να σας καθοδηγήσει, να απαντήσει στις ερωτήσεις σας και να σας βοηθήσει να βρείτε τις τέλειες λύσεις για τις ανάγκες σας. Η εξαιρετική εξυπηρέτηση και η θερμή ατμόσφαιρα θα κάνουν την επίσκεψή σας μια μοναδική ηλεκτρολογική εμπειρία.

Μικρό στο μέγεθος, αλλά τεράστιο στην ποικιλία, το κατάστημα Ζήσης Ηλεκτρολογικό Υλικό είναι ο ηλεκτρικός σας παράδεισος. Ένας καλά κρυμμένος θησαυρός, που συγκεντρώνει τα πάντα για ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, επισκευές και ανακαινίσεις. Από απλές λάμπες μέχρι εξελιγμένα συστήματα αυτόματου ελέγχου, το κατάστημα διαθέτει μια συλλογή προϊόντων που καλύπτει όλες τις ανάγκες σας, σε τιμές που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Η αφοσίωση της Ζήσης στην ποιότητα, σε συνδυασμό με την προσιτή τιμολόγηση και την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, το καθιστά τον ιδανικό προορισμό για κάθε ηλεκτρολογική απαίτηση.

9.DITSIOS HOME

DITSIOS HOME
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (7 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αλικαρνασσού 6, Καλαμαριά 551 33, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Το DITSIOS HOME προσφέρει προϊόντα απαράμιλλης ποιότητας και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών. Ως πελάτης που πρόσφατα αγόρασε ένα φωτιστικό, έμεινα ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την άψογη εξυπηρέτηση. Το προσωπικό του τηλεφωνικού κέντρου διέθετε άριστες γνώσεις και ευγένεια, ενώ η αποστολή πραγματοποιήθηκε με ταχύτατους ρυθμούς. Η δέσμευση του DITSIOS HOME για την ικανοποίηση των πελατών είναι εμφανής σε κάθε στάδιο της συναλλαγής, καθιστώντας την αγοραστική εμπειρία πραγματικά ευχάριστη.

Επιλέξτε το DITSIOS HOME για τα υπέροχα προϊόντα του και την αξεπέραστη εξυπηρέτηση πελατών. Είτε αναζητάτε εντυπωσιακά φωτιστικά, λειτουργικά έπιπλα ή κομψά διακοσμητικά, το DITSIOS HOME έχει τη λύση για τις ανάγκες του σπιτιού σας. Εμπιστευτείτε την εταιρεία που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της με την αφοσίωσή της στην ποιότητα και την ικανοποίηση. Δημιουργήστε το σπίτι των ονείρων σας με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του DITSIOS HOME και διασφαλίστε μια εξαιρετική εμπειρία αγορών.

10.Artemis Light

Artemis Light
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (2 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αδριανουπόλεως 18, Καλαμαριά 551 33, Ελλάδα

Το Artemis Light προσφέρει μια μεγάλη γκάμα φωτιστικών υψηλής ποιότητας, που ταιριάζουν σε κάθε ανάγκη και προτίμηση. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας είναι πάντα πρόθυμο να σας βοηθήσει να βρείτε το τέλειο φωτιστικό για τον χώρο σας, προσφέροντάς σας εξατομικευμένες συμβουλές και λύσεις.

Είτε ψάχνετε για έναν κομψό πολυέλαιο για το σαλόνι σας είτε για ένα μοντέρνο φωτιστικό δαπέδου για το υπνοδωμάτιό σας, το Artemis Light έχει τη μεγαλύτερη ποικιλία φωτιστικών για να διαλέξετε. Με τη δέσμευσή μας στην ποιότητα και την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε το τέλειο φωτιστικό για να φωτίσετε τον χώρο σας και να δημιουργήσετε την τέλεια ατμόσφαιρα.
Προτάσεις αναρτήσεων