Τα 11 καλύτερα καταστήματα με φωτιστικά στην Ανατολικής Αττικής

Δημήτρης Κωστόπουλος

• Ενημερώθηκε: 2024-08-09

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το καταστήματα με φωτιστικά στην Ανατολικής Αττικής, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως LAMPADARI, ΓΥΑΛΙ ΚΑΙ ΦΩΣ, luceHabitat Lighting | Μοντέρνα Φωτιστικά & Επαγγελματικός Φωτισμός, ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ DIRLIS, LUCE ATALIOTIS. Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

1.LAMPADARI

Ο παράδεισος του φωτισμού για κάθε γούστο και προτίμηση.

LAMPADARI
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (216 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Ηρακλείου 427, Ηράκλειο 141 22, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

  • Ποικίλη προϊόντα:

    Μια ποικιλία προϊόντων φωτισμού που καλύπτει κάθε ανάγκη.

  • Ποιότητα προϊόντος:

    Προϊόντα υψηλής ποιότητας που αντέχουν στον χρόνο.

  • Εξυπηρέτηση πελατών:

    Φιλική και εξυπηρετική εξυπηρέτηση πελατών.

  • Εύρος τιμών:

    $ - $$$

  • Παροχές:

    Ευρύ φάσμα προϊόντων, Εξαιρετική ποιότητα, Άριστη εξυπηρέτηση, Προσιτές τιμές, Σύγχρονος εκθεσιακός χώρος

Επιλέξτε φωτιστικά οροφής και απλίκες τοίχου από τα ΛΑΜΠΑΔΑΡΙ και μεταμορφώστε τον χώρο σας σε ένα εκθαμβωτικό αριστούργημα. Τα προσεκτικά σχεδιασμένα καπελάκια και τα εξατομικευμένα σχέδια θα προσθέσουν μια μοναδική πινελιά στο σπίτι σας, αναδεικνύοντας τη μοναδική αισθητική σας.

Ανακαλύψτε την πλήρη συλλογή μας και αφεθείτε στην έμπνευση. Η αφοσιωμένη ομάδα μας στο ΛΑΜΠΑΔΑΡΙ είναι έτοιμη να σας βοηθήσει να επιλέξετε τα τέλεια φωτιστικά που θα συμπληρώσουν την αισθητική του σπιτιού σας. Με χρόνια εμπειρίας και μια δέσμευση στην εξαιρετική εξυπηρέτηση, εγγυόμαστε ένα μοναδικό ταξίδι αγορών που θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας. Επισκεφθείτε μας σήμερα και αφήστε τα ΛΑΜΠΑΔΑΡΙ να φωτίσουν την έμπνευσή σας.

Διαβάστε περισσότερα: Τα 21 καλύτερα ξενοδοχεία στην Ανατολικής Αττικής

2.ΓΥΑΛΙ ΚΑΙ ΦΩΣ

ΓΥΑΛΙ ΚΑΙ ΦΩΣ
Βυθιστείτε στη λάμψη ενός κόσμου φωτιστικών και αμπαζούρ στο κατάστημα "ΓΥΑΛΙ ΚΑΙ ΦΩΣ". Με μια ομάδα εξυπηρετικών και καταρτισμένων υπαλλήλων, ανακαλύψτε μια εκπληκτική γκάμα επιλογών που ανταποκρίνονται σε κάθε απαίτηση φωτισμού. Είτε αναζητάτε ένα διαχρονικό κομμάτι για το σπίτι σας είτε μια μοντέρνα δημιουργία, η πλούσια συλλογή του καταστήματος έχει κάτι για όλους. Η οργανωμένη διάταξή του καθιστά την εξερεύνηση και την επιλογή μια ευχάριστη εμπειρία, εξασφαλίζοντας ότι θα βρείτε το ιδανικό φωτιστικό για να φωτίσει το χώρο σας.

Ετοιμαστείτε να εντυπωσιαστείτε από την εκπληκτική εξυπηρέτηση πελατών, καθώς οι φιλικοί ιδιοκτήτες καλωσορίζουν θερμά κάθε επισκέπτη. Οι ασυναγώνιστες τιμές εγγυώνται ότι θα λάβετε εξαιρετική αξία για τα χρήματά σας. Μην περιμένετε άλλο! Κάντε ένα ταξίδι στο "ΓΥΑΛΙ ΚΑΙ ΦΩΣ" και αφήστε το φως να σας καθοδηγήσει στην τέλεια επιλογή φωτισμού!

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 27 μπαρ στην Ανατολικής Αττικής

3.luceHabitat Lighting | Μοντέρνα Φωτιστικά & Επαγγελματικός Φωτισμός

luceHabitat Lighting | Μοντέρνα Φωτιστικά & Επαγγελματικός Φωτισμός
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (69 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Φορμίωνος 4, Αθήνα 116 34, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Αναζητάτε φωτιστικά που συνδυάζουν κομψότητα και λειτουργικότητα; Η LuceHabitat Lighting σας προσφέρει μια εκτενή συλλογή μοντέρνων φωτιστικών και επαγγελματικού φωτισμού, σχεδιασμένα να αναβαθμίσουν κάθε χώρο.

Οι έμπειροι συνεργάτες μας είναι πάντα πρόθυμοι να σας βοηθήσουν να βρείτε το τέλειο φωτιστικό για τις ανάγκες σας. Από φωτιστικά οροφής μέχρι ανεμιστήρες οροφής, κάθε προϊόν διακρίνεται για την εξαιρετική ποιότητά του και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Επισκεφθείτε σήμερα το κατάστημά μας και αφήστε τη LuceHabitat Lighting να φωτίσει τον κόσμο σας με στυλ και άνεση.

4.ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ DIRLIS

ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ DIRLIS
  • Αξιολόγηση: 4,6/5 (34 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Λαυρίου 99, Γλυκά Νερά 153 54, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Απολαύστε το απαράμιλλο φως της πολυτελείας με τα Φωτιστικά DIRLIS! Από διαχρονικά κλασικά μέχρι τολμηρές καινοτομίες, ο εκθεσιακός χώρος μας φιλοξενεί μια εκπληκτική συλλογή φωτιστικών σχεδιασμένα να μεταμορφώσουν τον χώρο σας.

Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοί μας είναι έτοιμοι να σας καθοδηγήσουν σε έναν κόσμο αμέτρητων επιλογών, από εκθαμβωτικούς πολυελαίους μέχρι μοντέρνες απλίκες. Με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και την αξεπέραστη ποιότητα, κάθε φωτιστικό είναι ένα έργο τέχνης που θα αναβαθμίσει την αισθητική του χώρου σας και θα προσφέρει μια μαγική ατμόσφαιρα.

5.LUCE ATALIOTIS

LUCE ATALIOTIS
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (14 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    5, Οδός Κονίτσης str, 5, Μαρούσι 151 25, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Το Luce Ataliotis είναι ο απόλυτος προορισμός για φωτιστικές λύσεις υψηλής ποιότητας. Με βαθιά εμπειρία στον κλάδο του φωτισμού, οι ειδικοί μας εργάζονται ακούραστα για να παρέχουν εξαιρετική εξυπηρέτηση και αξεπέραστη ποιότητα σε κάθε έργο. Είτε αναζητάτε κομψούς πολυελαίους για την αίθουσα του σπιτιού σας είτε προηγμένα συστήματα φωτισμού για εμπορικούς χώρους, το Luce Ataliotis είναι η κορυφαία επιλογή σας.

Οι ευχαριστημένοι πελάτες μας πιστοποιούν την εξαιρετική εξυπηρέτηση και τις προσιτές τιμές μας. Η αφοσίωσή μας στην παροχή ποιοτικών προϊόντων και η αφοσίωσή μας στην εξατομικευμένη εξυπηρέτηση κάνει το Luce Ataliotis τον ιδανικό συνεργάτη για όλα τα έργα φωτισμού σας. Ελάτε σήμερα να εξερευνήσετε τον θαυμαστό κόσμο του φωτισμού και να ανακαλύψετε πώς το Luce Ataliotis μπορεί να μεταμορφώσει τον χώρο σας σε ένα όμορφο, φωτεινό παράδεισο.

6.ΚTlighting -ΚΟΝΔΥΛΗΣ Ι.Κ.Ε.

ΚTlighting -ΚΟΝΔΥΛΗΣ Ι.Κ.Ε.
  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (49 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Παιανίας 2ο χλμ, Παιανία 190 02, Ελλάδα

  • Ώρα:

    7:00 π

Η ΚΤlighting είναι μια καταξιωμένη επιχείρηση φωτισμού με τη μεγαλύτερη γκάμα φωτιστικών στην Ελληνική αγορά. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία της εταιρείας μας καθιστά έναν αξιόπιστο συνεργάτη, προσφέροντας εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα και άψογες υπηρεσίες.

Το έμπειρο προσωπικό της ΚΤlighting είναι πάντα πρόθυμο να παρέχει εξατομικευμένες συμβουλές και λύσεις φωτισμού, προτείνοντας τα κατάλληλα φωτιστικά για κάθε χώρο και ανάγκη. Η συνεργασία μας έχει βασιστεί στην ειλικρίνεια, την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό, δημιουργώντας μια γόνιμη σχέση εμπιστοσύνης και αμοιβαίας εκτίμησης. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα την ΚΤlighting για όλους όσοι αναζητούν εξαιρετικά φωτιστικά και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση.

7.Zambelis Lights

Zambelis Lights
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (73 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Κοινοτική Οδός Κερατέα-Κουβαρά, Κερατέα 190 01, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

Η Zambelis Lights έχει δημιουργήσει ένα όνομα στον τομέα του φωτισμού, προσφέροντας φωτιστικά με εκπληκτικό σχεδιασμό και εξαιρετική ποιότητα κατασκευής. Με πολυετή εμπειρία στην κατασκευή φωτιστικών, η Zambelis Lights έχει εξελιχθεί σε ηγέτη της βιομηχανίας, προσφέροντας προϊόντα που εμπνέουν και μαγεύουν.

Τα φωτιστικά της Zambelis Lights δεν είναι απλώς συσκευές φωτισμού αλλά έργα τέχνης που αναδεικνύουν την αρχιτεκτονική και τη διακόσμηση του χώρου σας. Με μια ευρεία γκάμα σχεδίων και στυλ, από κλασικά μέχρι μοντέρνα και πρωτοποριακά, η Zambelis Lights έχει το ιδανικό φωτιστικό για κάθε γούστο και ανάγκη. Δείτε τη συλλογή της Zambelis Lights και ανακαλύψτε τον κόσμο των φωτιστικών που θα μεταμορφώσουν τον χώρο σας σε ένα αξέχαστο αριστούργημα.

8.ART LIGHT (Βοκολίδου Φωτεινή Χ.)

ART LIGHT (Βοκολίδου Φωτεινή Χ.)
  • Αξιολόγηση: 4,5/5 (35 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Μεσογείων 348, Αγ. Παρασκευή 153 41, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Το ART LIGHT, υπό τη διεύθυνση της έμπειρης διακοσμήτριας Φωτεινής Βοκολίδου, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία αγορών για είδη σπιτιού, διακόσμησης και μικροέπιπλα. Όλα τα προϊόντα επιλέγονται με προσοχή και γούστο, ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες κάθε σπιτιού. Η μεγάλη ποικιλία του καταστήματος, σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές, κάνει το ART LIGHT την ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να προσθέσουν μια αίσθηση καλαισθησίας και στυλ στο χώρο τους.

Στο ART LIGHT, κάθε πελάτης αντιμετωπίζεται με τη δέουσα προσοχή. Το ευγενικό προσωπικό είναι πάντα έτοιμο να παράσχει εξατομικευμένες συμβουλές και να βοηθήσει στην επιλογή των ιδανικών προϊόντων. Η γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση εξασφαλίζει μια ευχάριστη εμπειρία αγορών. Επισκεφθείτε το ART LIGHT και ανακαλύψτε το μυστικό για ένα όμορφο και άνετο σπίτι.

9.Palazzo Φωτιστικά

  • Αξιολόγηση: 4,4/5 (30 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφόρος Βουλιαγμένης 288, Αθήνα 173 43, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:30 π

Το ταξίδι στον χώρο του φωτισμού αρχίζει από το Palazzo! Από το 1971, οι μοναδικές δημιουργίες του μας έχουν μαγέψει με τον διαχρονικό και πολυτελή χαρακτήρα τους. Εδώ, η κλασική ομορφιά συναντά τη μοντέρνα φινέτσα, δημιουργώντας φωτιστικά που απογειώνουν την αισθητική κάθε χώρου.

Ο Palazzo αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για όσους επιθυμούν να δώσουν λάμψη στα όνειρά τους, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα. Τα εντυπωσιακά φωτιστικά του, με την άψογη κατασκευή και την απαράμιλλη κομψότητα, προορίζονται για χώρους που ξεχωρίζουν για την υψηλή αισθητική και την επιβλητική τους παρουσία. Ας τα χαρούμε με το βλέμμα, ας ονειρευτούμε και, όσοι μπορούν, ας δώσουν μια λάμψη ζωής στους χώρους τους!

10.TIFFANY LUCE Φωτιστικά - Χαλάνδρι

TIFFANY LUCE Φωτιστικά - Χαλάνδρι
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (2 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Κηφισίας 362, Χαλάνδρι 152 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Το κατάστημα Tiffany Luce στο Χαλάνδρι είναι ένας παράδεισος φωτιστικών που θα μεταμορφώσει το σπίτι σας σε ένα λαμπερό κόσμημα. Με μια εκπληκτική ποικιλία από μοντέρνα, κλασικά και σχεδιαστικά φωτιστικά, κάθε γωνιά του χώρου σας θα αποκτήσει τη δική της μοναδική λάμψη. Οι άψογα εκπαιδευμένοι επαγγελματίες της Tiffany Luce είναι εκεί για να σας καθοδηγήσουν, να σας συμβουλεύσουν και να σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα τέλεια φωτιστικά που θα αναδείξουν την αισθητική και την προσωπικότητά σας.

Επισκεφτείτε σήμερα το Tiffany Luce στο Χαλάνδρι και ζήστε έναν κόσμο απαράμιλλης ποιότητας και καινοτόμου σχεδιασμού. Με την εγγύηση ενός ονόματος που εκπροσωπεί την αριστεία, μπορείτε να περιμένετε μόνο το καλύτερο. Αφήστε το Tiffany Luce να φωτίσει τη ζωή σας με ένα λαμπερό και εκφραστικό τρόπο.

11.ERGONLIGHT ARCHITECTURAL LIGHTING

ERGONLIGHT ARCHITECTURAL LIGHTING
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (1 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Θέση Αιματοριζα, Καλύβια Θορικού 190 10, Ελλάδα

Προτάσεις αναρτήσεων