λίστα 11 ξενοδοχεία για οικογένειες στην Σπάτων - Αρτέμιδος Ανατολικής Αττικής

Μαρία Αντωνίου

• Ενημερώθηκε: 2024-07-09

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το ξενοδοχεία για οικογένειες στην Σπάτων - Αρτέμιδος Ανατολικής Αττικής, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως Hotel Sofitel, Seasabelle The Hotel, Stone Palace Hotel, Ξενοδοχείο Περις, Anastasias house near Athens Airport. Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

1.Hotel Sofitel

Το Hotel Sofitel είναι μια όαση πολυτέλειας και άνεσης, που προσφέρει μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας. Οι φιλόξενοι χώροι του σε συνδυασμό με την άψογη καθαριότητα δημιουργούν ένα περιβάλλον που θα σας κάνει να νιώσετε σαν στο σπίτι σας.

Τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι σχεδιασμένα για να ικανοποιούν όλες τις ανάγκες σας, με άνετα κρεβάτια, σύγχρονες ανέσεις και μια ατμόσφαιρα ηρεμίας. Η προσεγμένη διακόσμηση και η προσοχή στη λεπτομέρεια θα σας κάνουν να νιώσετε ξεχωριστοί. Είτε ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή, το Hotel Sofitel είναι η ιδανική επιλογή για μια αξέχαστη διαμονή.

Διαβάστε περισσότερα: Τα 24 καλύτερα ξενοδοχεία για οικογένειες στην Ανατολικής Αττικής

2.Seasabelle The Hotel

Απόδραση δίπλα στο κύμα, στιγμές χαλάρωσης και άνεσης

Seasabelle The Hotel
  • Αξιολόγηση: 4,3/5 (458 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Αρτέμιδος 2, Άρτεμις 190 16, Ελλάδα

  • Πλεονεκτήματα:

    Κοντά στη θάλασσα, άνετα δωμάτια, φιλικό προσωπικό

  • Μειονεκτήματα:

    Μικρό πρωινό, παλιές εγκαταστάσεις, μακριά από το κέντρο

  • Κοντινά σημεία:

    Παραλία Αρτέμιδας, Λιμάνι Ραφήνας, Αρχαία Βραυρώνα, Μαραθώνας, Σούνιο

  • Παροχές:

    Δωρεάν Wi-Fi, Κλιματισμός, Τηλεόραση, Ψυγείο, Χώρος στάθμευσης

  • Μέση τιμή:

    70€

  • Κατάλληλο για:

    Ζευγάρια, οικογένειες, επαγγελματίες ταξιδιώτες

Το Seasabelle Hotel, με την εκπληκτική θέα στην παραλία, σας προσκαλεί να απολαύσετε μια δροσιστική εμπειρία. Καθίστε στην άνετη βεράντα και ατενίστε το απέραντο γαλάζιο, καθώς η γαλήνη της θάλασσας θα σας πλημμυρίσει. Το εσωτερικό του ξενοδοχείου αντανακλά την παραθαλάσσια ομορφιά, με διακόσμηση που αποπνέει ηρεμία και χαλαρή πολυτέλεια. Οι τιμές ανταποκρίνονται στην εξαιρετική τοποθεσία και τις υπηρεσίες του Seasabelle, καθιστώντας το ξενοδοχείο μια προσιτή επιλογή για μια αξέχαστη διαμονή.

Το εξυπηρετικό προσωπικό είναι πάντα πρόθυμο να εξασφαλίσει την άνεσή σας, φροντίζοντας για κάθε σας ανάγκη με ένα χαμόγελο. Ετοιμαστείτε να μαγευτείτε από την απαράμιλλη θέα, την άψογη εξυπηρέτηση και την γαλήνια ατμόσφαιρα του Seasabelle Hotel. Σας περιμένουμε να δημιουργήσετε αναμνήσεις που θα διαρκέσουν μια ζωή.

Διαβάστε περισσότερα: Τα 20 καλύτερα καφετέριες στην Σπάτων - Αρτέμιδος Ανατολικής Αττικής

3.Stone Palace Hotel

Η ιδανική επιλογή για επισκέπτες εκθέσεων κοντά στο αεροδρόμιο

Stone Palace Hotel
  • Αξιολόγηση: 4,1/5 (176 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    DIADOXOU KON .3, Σπάτα 190 04, Ελλάδα

  • Πλεονεκτήματα:

    ~Πλησίον εκθεσιακού κέντρου εκθέσεων, ~ Άνεση σε λογικές τιμές, ~ Υπεύθυνο και χαμογελαστό προσωπικό

  • Μειονεκτήματα:

    ~ Πρωινό κατώτερο των προσδοκιών, ~ Κρεβάτι άβολο, ~ Θόρυβος από το αεροδρόμιο

  • Κοντινά σημεία:

    Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo, Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, Ιερά Μονή Καισαριανής, σιντριβάνι Ψυχικού, Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή

  • Παροχές:

    δωρεάν wifi, 24ωρη ρεσεψιόν, δωρεάν στάθμευση, εστιατόριο, πισίνα

  • Μέση τιμή:

    Μέτριας τιμής

  • Κατάλληλο για:

    Για όσους αναζητούν οικονομική διαμονή κοντά στο εκθεσιακό κέντρο

Το Stone Palace Hotel είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο 4 αστέρων στην καρδιά της Αθήνας, που προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία στους επισκέπτες του. Η αρχοντική αρχιτεκτονική και ο κομψός σχεδιασμός του συνδυάζονται αρμονικά για να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα άνεσης και χαλάρωσης. Τα δωμάτια και οι σουίτες του ξενοδοχείου είναι ευρύχωρα και καλά εξοπλισμένα, προσφέροντας μια πολυτελή διαμονή με θέα στην πόλη ή την Ακρόπολη. Το Stone Palace Hotel διαθέτει επίσης ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, σάουνα και υπηρεσίες μασάζ, παρέχοντας στους επισκέπτες του την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να αναζωογονηθούν κατά τη διάρκεια της παραμονής τους.

Διαβάστε περισσότερα: Τα 11 καλύτερα εστιατόρια στην Σπάτων - Αρτέμιδος Ανατολικής Αττικής

4.Ξενοδοχείο Περις

Ιδανική επιλογή για χαλαρωτικές διακοπές δίπλα στη θάλασσα

Ξενοδοχείο Περις
  • Αξιολόγηση: 4,3/5 (272 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Σαρανταπόρου και Βασ. Μαργέτη,, Δήμος Σπάτων - Αρτέμιδος 190 16, Ελλάδα

  • Πλεονεκτήματα:

    Τοποθεσία κοντά στην παραλία, άνετα δωμάτια, φιλικό προσωπικό

  • Μειονεκτήματα:

    Περιορισμένοι χώροι στάθμευσης, θορυβώδες περιβάλλον το βράδυ, παλιά έπιπλα

  • Κοντινά σημεία:

    Παραλία Σπάτων, Δασός Σπάτων, Ιππικός Όμιλος Σπάτων, Εθνικό Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, Μαρίνα Φλοίσβου

  • Παροχές:

    Δωρεάν Wi-Fi, Κλιματισμός, Τηλεόραση, Ψυγείο, Στεγνωτήρας μαλλιών

  • Μέση τιμή:

    Μέτρια

  • Κατάλληλο για:

    Ζευγάρια, οικογένειες, ταξιδιώτες αναψυχής

Το Ξενοδοχείο Περιστέρι προσφέρει άψογη εξυπηρέτηση, καθιστώντας το την ιδανική επιλογή για επαγγελματίες που ταξιδεύουν! Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το αεροδρόμιο της Αθήνας και παρέχει δωρεάν μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος 24 ώρες την ημέρα.

Το ξενοδοχείο προσφέρει ένα πεντακάθαρο και άνετο περιβάλλον για να προετοιμαστείτε για την πτήση σας. Το νόστιμο πρωινό και η αξιόπιστη υπηρεσία μεταφοράς καθιστούν το Ξενοδοχείο Περιστέρι την ιδανική επιλογή διαμονής. Κάντε κράτηση σήμερα και απολαύστε μια άνετη και χαλαρωτική διαμονή πριν από την πτήση σας!

Διαβάστε περισσότερα: Τα 14 καλύτερα ξενοδοχεία στην Σπάτων - Αρτέμιδος Ανατολικής Αττικής

5.Anastasias house near Athens Airport

Anastasias house near Athens Airport
Το σπίτι της Αναστασίας κοντά στο αεροδρόμιο της Αθήνας είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν άνεση και ξεκούραση πριν ή μετά από ένα μακρύ ταξίδι. Με ευρύχωρα, άνετα κρεβάτια, ένα καθαρό και τακτοποιημένο περιβάλλον και όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε, όπως τσάι, καφές και μπισκότα, το σπίτι της Αναστασίας θα σας κάνει να νιώσετε σαν στο σπίτι σας μακριά από το σπίτι.

Επιπλέον, το διαμέρισμα διαθέτει ιδιωτικό χώρο στάθμευσης και απέχει μόλις 15 λεπτά από το αεροδρόμιο της Αθήνας, καθιστώντας το ιδανικό μέρος για διανυκτέρευση πριν από πρωινή πτήση ή μετά από μια βραδινή άφιξη. Είτε ταξιδεύετε για αναψυχή είτε για δουλειά, το σπίτι της Αναστασίας είναι η τέλεια λύση για όσους αναζητούν ένα άνετο μέρος για να διανυκτερεύσουν κοντά στο αεροδρόμιο της Αθήνας.

6.Athens Airport Lodge

Athens Airport Lodge
Αναζητάτε ένα ευρύχωρο και βολικό διαμέρισμα κοντά στο αεροδρόμιο της Αθήνας; Μην κοιτάτε μακριά από το Athens Airport Lodge! Αυτό το εκπληκτικό διαμέρισμα έχει όλα όσα χρειάζεστε για μια άνετη διαμονή, από πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα έως άνετο σαλόνι. Και με την κοντινή του τοποθεσία στο αεροδρόμιο, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα φτάσετε στην πτήση σας εγκαίρως, ακόμη και όταν είναι πολύ νωρίς το πρωί.

Είτε ταξιδεύετε για αναψυχή είτε για δουλειά, το Athens Airport Lodge είναι η ιδανική βάση. Το διαμέρισμα είναι ευρύχωρο και καλά εξοπλισμένο, με όλες τις ανέσεις που θα περιμένατε από ένα ξενοδοχείο πολλών αστέρων. Και χάρη στην κοντινή του τοποθεσία στο αεροδρόμιο, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα φτάσετε στην πτήση σας εγκαίρως, ακόμη και όταν είναι πολύ νωρίς το πρωί.

7.Starfish Vacation Rentals - Athens Int. Airport

Starfish Vacation Rentals - Athens Int. Airport
  • Αξιολόγηση: 4,0/5 (99 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Κων/νου Καραμανλή 2, Άρτεμις 190 16, Ελλάδα

8.Hall Apartments & Rooms

Hall Apartments & Rooms
  • Αξιολόγηση: 4,1/5 (21 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ανθυποσμηναγού Μπέκα 17, Σπάτα 190 04, Ελλάδα

Αναζητάτε την ιδανική διαμονή κοντά στο αεροδρόμιο της Αθήνας; Το Hall Apartments & Rooms είναι η κορυφαία επιλογή σας, μόλις 15 λεπτά οδικώς από το αεροδρόμιο και 5 λεπτά με τα πόδια από υπέροχα καφέ, όπως το αριστοκρατικό Etheer. Απολαύστε την τέλεια τοποθεσία για να ξεκουραστείτε πριν από μια πτήση ή μια κρουαζιέρα.

Τα Hall Apartments & Rooms προσφέρουν άνετες διαμονές για μια αξέχαστη διαμονή. Αν και τα μπάνια μπορεί να είναι λίγο περιορισμένα σε μέγεθος, η ευρύχωρη βεράντα αντισταθμίζει τα πάντα. Επιπλέον, η κοντινή απόσταση στο αεροδρόμιο καθιστά εύκολη τη μεταφορά προς και από το κατάλυμα. Επιλέξτε το Hall Apartments & Rooms για μια βολική και ευχάριστη διαμονή κοντά στο αεροδρόμιο της Αθήνας.

9.Sofi's Seaview Villa Near Airport,Athens

Sofi's Seaview Villa Near Airport,Athens
Η έπαυλη Sofi's Seaview, που βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο της Αθήνας, προσφέρει την τέλεια απόδραση για όσους αναζητούν άνεση και ηρεμία. Αυτό το υπέροχο σπίτι δύο υπνοδωματίων βρίσκεται μόλις 20 λεπτά από το αεροδρόμιο και διαθέτει εκπληκτική θέα στη θάλασσα, δημιουργώντας ένα ειδυλλιακό περιβάλλον για χαλάρωση και αναζωογόνηση.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τη βεράντα με θέα στη θάλασσα, τέλεια για να απολαύσουν τον πρωινό καφέ τους ή να χαλαρώσουν το βράδυ με ένα ποτήρι κρασί. Αποδράστε στη Sofi's Seaview Villa και χαρίστε στον εαυτό σας μια αξέχαστη εμπειρία, όπου η άνεση, η ηρεμία και η ομορφιά της φύσης συνδυάζονται αρμονικά. Κάντε την κράτησή σας σήμερα και ετοιμαστείτε να δημιουργήσετε πολύτιμες αναμνήσεις στην εκπληκτική ατμόσφαιρα της Sofi's Seaview Villa.

10.Airscape Hotel

Το Airscape Hotel είναι το ιδανικό καταφύγιο για όσους αναζητούν άνεση και ηρεμία κοντά στο αεροδρόμιο. Το προσεγμένο στυλ και η αψεγάδιαστη καθαριότητα θα σας εντυπωσιάσουν από την πρώτη στιγμή. Τα δωμάτια είναι ευρύχωρα και καλόγουστα διακοσμημένα, προσφέροντας μια όαση χαλάρωσης μετά από μια κουραστική πτήση. Το εξυπηρετικό προσωπικό, με επικεφαλής τον Φώντα, θα φροντίσει να εκπληρώσει κάθε σας ανάγκη και να ξεκινήσει η διαμονή σας με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

11.Faros apartments

Faros apartments
Στο γραφικό λιμανάκι της Αρτέμιδος ξεπροβάλλουν τα πολυτελή διαμερίσματα Faros. Με τη θέα να ηρεμεί την ψυχή και τους ήχους της θάλασσας να νανουρίζουν τις αισθήσεις, το Faros υπόσχεται ανεπανάληπτες διακοπές. Κάθε διαμέρισμα είναι προσεκτικά σχεδιασμένο, προσφέροντας άνεση και πολυτέλεια, ενώ η προνομιακή τοποθεσία σας επιτρέπει να απολαύσετε τον παλμό της πόλης και τη γαλήνη της θάλασσας με τον ίδιο τρόπο.

Για όσους αναζητούν το ιδανικό μέρος για χαλάρωση, το Faros είναι η ιδανική επιλογή. Αποδράστε από την καθημερινότητα και βυθιστείτε στην απαράμιλλη γοητεία των διαμερισμάτων Faros. Ζήστε την εμπειρία της πολυτέλειας σε προσιτή τιμή και δημιουργήστε αναμνήσεις που θα κρατήσουν μια ζωή.
Προτάσεις αναρτήσεων