λίστα 12 κοσμηματοπωλεία στην Μαρούσι Βορείου Τομέα Αθηνών

Δημήτρης Κωστόπουλος

• Ενημερώθηκε: 2024-09-06

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το κοσμηματοπωλεία στην Μαρούσι Βορείου Τομέα Αθηνών, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως Papadopoulos Jewellery - Κοσμηματοπωλείο, ΓΚΙΟΥΛΜΠΑΜΠΑ ΧΡΙΣΤΊΝΑ, JEWLS AND JEMS, The Grecian, OROLOI.gr & KOSMIMA.gr - Κατάστημα The Mall Athens. Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

1.Papadopoulos Jewellery - Κοσμηματοπωλείο

Papadopoulos Jewellery - Κοσμηματοπωλείο
Το Παπαδόπουλος Κοσμηματοπωλείο είναι ένα πραγματικό κόσμημα, με εξαιρετική ποιότητα και τιμές που θα σας ενθουσιάσουν.

Για περισσότερα από 50 χρόνια, το Παπαδόπουλος Κοσμηματοπωλείο έχει καταξιωθεί για την άψογη εξυπηρέτησή του, την τεράστια γκάμα προϊόντων και την απαράμιλλη ποιότητά του. Ο ιδιοκτήτης, κύριος Κώστας, είναι ένας αξιόπιστος και ειλικρινής επαγγελματίας που θα σας καθοδηγήσει με χαρά στην επιλογή του κατάλληλου κοσμήματος για κάθε περίσταση. Επισκεφθείτε σήμερα το Παπαδόπουλος Κοσμηματοπωλείο και ανακαλύψτε έναν κόσμο κοσμημάτων που θα σας απογειώσουν την εμφάνιση!

2.ΓΚΙΟΥΛΜΠΑΜΠΑ ΧΡΙΣΤΊΝΑ

ΓΚΙΟΥΛΜΠΑΜΠΑ ΧΡΙΣΤΊΝΑ
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (11 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Δήμητρας 11, Μαρούσι 151 24, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:30 π

Η Γκιουλμπαμπά Χριστίνα αποτελεί κορυφαία επιλογή για όσους επιθυμούν αξεπέραστες γαστρονομικές εμπειρίες. Η πολυετής εμπειρία της, το ήθος και η συνέπειά της εγγυώνται την άψογη εξυπηρέτηση και τις ανταγωνιστικές τιμές που προσφέρει.

Με εξειδίκευση στο χώρο της εστίασης, η Γκιουλμπαμπά Χριστίνα έχει αφιερωθεί στη δημιουργία πιάτων που μαγεύουν τον ουρανίσκο και απογειώνουν τις αισθήσεις. Η αγάπη της για τη μαγειρική και τα προσεκτικά επιλεγμένα υλικά της συνδυάζονται αρμονικά, προσφέροντας γαστρονομικές απολαύσεις που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Διαβάστε περισσότερα: Τα 19 καλύτερα καφετέριες στην Μαρούσι Βορείου Τομέα Αθηνών

3.JEWLS AND JEMS

JEWLS AND JEMS
  • Αξιολόγηση: 4,1/5 (38 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    εντός THE MALL ATHENS, Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι 151 22, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Τα κοσμήματα Jewls and Jems, από το 1990, έχουν αφήσει το στίγμα τους στον κόσμο της κοσμηματοποιίας, καθιερώνοντας μια νέα τάση ομορφιάς και προσιτότητας. Με επτά καταστήματά τους στην Ελλάδα και την Κύπρο, χαρίζουν λάμψη στις ζωές μας, προσφέροντας αξεπέραστη ποιότητα σε προσιτές τιμές.

4.The Grecian

The Grecian
  • Αξιολόγηση: 4,3/5 (62 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Διάμεση 16, Μαρούσι 151 24, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Η εξαιρετική εξυπηρέτηση και ο ταχύτατος χρόνος παράδοσης του Grecian σου προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία αγορών. Τα πανέμορφα σκουλαρίκια τους κατέχουν απαράμιλλη ποιότητα που θα σε εντυπωσιάσει. Μια δοκιμή αξίζει χίλιες λέξεις, και με τα τρία ζευγάρια που παρήγγειλα, η ικανοποίηση ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Συνιστώ ανεπιφύλακτα το Grecian για όλους τους λάτρεις των κοσμημάτων!

Όσο για τις φήμες για προϊόντα που μαυρίζουν ή είναι ελαττωματικά, μπορώ κατηγορηματικά να διαψεύσω αυτούς τους ισχυρισμούς με βάση την προσωπική μου εμπειρία. Έχω αγοράσει πολλά σκουλαρίκια και κολιέ από το Grecian και μόνο σε μία περίπτωση αντιμετώπισα ένα ελαττωματικό προϊόν. Η άμεση ανταπόκριση και η άψογη αντικατάσταση έδειξαν τον άριστο επαγγελματισμό της εταιρείας. Εάν αναζητάς κοσμήματα υψηλής ποιότητας με εξαιρετική εξυπηρέτηση, το Grecian αποτελεί την ιδανική επιλογή.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 19 μπαρ στην Μαρούσι Βορείου Τομέα Αθηνών

5.OROLOI.gr & KOSMIMA.gr - Κατάστημα The Mall Athens

OROLOI.gr & KOSMIMA.gr - Κατάστημα The Mall Athens
  • Αξιολόγηση: 4,3/5 (65 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι 151 22, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Στο The Mall Athens, βρείτε το κατάστημα OROLΟΙ.gr & KOSMIMA.gr, έναν παράδεισο ρολογιών και κοσμημάτων που θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας. Η άριστη εξυπηρέτηση, οι ανταγωνιστικές τιμές και η ευρεία γκάμα ετοιμοπαράδοτων προϊόντων θα σας αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένους. Ελάτε σήμερα και ανακαλύψτε γιατί είμαστε η πρώτη επιλογή των απαιτητικών πελατών για χρόνια!

Είστε λάτρης των ρολογιών; Αγαπάτε τα κοσμήματα; Τότε το OROLΟΙ.gr & KOSMIMA.gr είναι ο τελικός προορισμός σας. Στο κατάστημά μας στο The Mall Athens, θα βρείτε μια εκπληκτική συλλογή από κορυφαία εμπορικά σήματα, από κλασικά κομμάτια μέχρι μοντέρνα αριστουργήματα. Και το καλύτερο από όλα; Η εξαιρετική ομάδα μας είναι πάντα πρόθυμη να σας βοηθήσει να βρείτε το τέλειο ρολόι ή κόσμημα που ταιριάζει στο στυλ και τις ανάγκες σας. Μην περιμένετε άλλο, επισκεφθείτε μας σήμερα και βυθιστείτε στον κόσμο της χρονικής ακρίβειας και της εκλεπτυσμένης λάμψης!

6.ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (21 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Δήμητρας 11, Μαρούσι 151 24, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: Εξαιρετικοί άνθρωποι και καταπληκτικοί τεχνίτες. Σας ευχαριστώ θερμά.

Η φίλη μου ξετρελάθηκε με την προτροπή σας. Την ευχαριστώ θερμά που μου την κάνατε! Η ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ είναι μια καταπληκτική εταιρεία με εκπληκτικά έπιπλα. Τα έπιπλά της είναι υψηλής ποιότητας, με ιδιαίτερο στυλ και κατασκευασμένα με τη μεγαλύτερη φροντίδα. Τα συνεργεία της ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ είναι άψογα, άριστοι τεχνίτες και ιδιαίτερα ευγενικοί. Η ΦΩΤΌΠΟΥΛΟΣ είναι η καλύτερη επιλογή για έπιπλα. Εμπιστευτείτε την και δε θα το μετανιώσετε.

Διαβάστε περισσότερα: Τα 11 καλύτερα ξενοδοχεία στην Μαρούσι Βορείου Τομέα Αθηνών

7.Rubini Kosmima

Rubini Kosmima
  • Αξιολόγηση: 4,6/5 (9 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Κηφισίας 41, Μαρούσι 151 23, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Στο Rubini Kosmima, η μαγεία της ωρολογοποιίας συναντά την αριστοτεχνία της κοσμηματοποιίας. Βυθιστείτε σε έναν κόσμο όπου το χρόνος έχει άλλη διάσταση και τα κοσμήματα λάμπουν με χάρη και στιλ. Η ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα σας προσκαλεί να εξερευνήσετε μια εκπληκτική συλλογή ρολογιών και κοσμημάτων, όπου το κλασικό συναντά το μοντέρνο και η ποιότητα είναι αδιαπραγμάτευτη.

Αφήστε τους έμπειρους τεχνίτες μας να σας καθοδηγήσουν στον κόσμο της ωρολογοποιίας, όπου κάθε επισκευή γίνεται με ακρίβεια και δεξιοτεχνία. Χάρη στις εξαιρετικές υπηρεσίες συντήρησης ρολογιών και κοσμημάτων μας, τα αγαπημένα σας κομμάτια θα παραμείνουν λαμπερά και λειτουργικά για μια ζωή. Επισκεφθείτε το Rubini Kosmima σήμερα και βυθιστείτε σε έναν κόσμο πολυτέλειας και αριστείας.

8.Τέχνη & Κόσμημα

Τέχνη & Κόσμημα
  • Αξιολόγηση: 4,0/5 (9 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Νικ. Πλαστήρα 14, Μαρούσι 151 24, Ελλάδα

Τέχνη και Κόσμημα: Ένας θησαυρός χειροτεχνίας και αισθητικής! Ανακαλύψτε την εκλεπτυσμένη συλλογή μας από μοναδικά κομμάτια, φιλοτεχνημένα από έμπειρους τεχνίτες με μεράκι και φαντασία. Κάθε έργο τέχνης είναι μια εκδήλωση δημιουργικότητας, εμπνευσμένη από την παράδοση και τις τάσεις της μόδας. Από περίτεχνα κοσμήματα μέχρι κομψά διακοσμητικά, η συλλογή μας υπόσχεται να ανεβάσει το στιλ σας σε άλλο επίπεδο.

Η Art & Jewelry δεν είναι μόνο ένας προορισμός για κοσμηματοπωλεία, αλλά και ένα κέντρο δημιουργικότητας και έμπνευσης. Στο κατάστημά μας, θα γνωρίσετε την τέχνη της κατασκευής κοσμημάτων από πρώτο χέρι, παρακολουθώντας επιδείξεις και μαθήματα από τους δασκάλους μας τεχνίτες. Ελάτε και βυθιστείτε στη μαγεία της τέχνης και της μόδας, όπου η φαντασία παίρνει σάρκα και οστά σε κάθε μοναδικό κομμάτι.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 32 εστιατόρια στην Μαρούσι Βορείου Τομέα Αθηνών

9.Lamor

Lamor
  • Αξιολόγηση: 3,5/5 (45 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι 151 22, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

**Λαμόρ** Το Λαμόρ είναι ο ιδανικός προορισμός για να βρείτε το τέλειο δώρο για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Με μια ευρεία γκάμα προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ, σίγουρα θα βρείτε κάτι που θα τους ενθουσιάσει. Η εξυπηρέτηση πελατών είναι εξαιρετική και το προσωπικό είναι πρόθυμο να σας βοηθήσει να βρείτε το τέλειο δώρο για κάθε περίσταση.

**Σημαντικό** Λάβετε υπόψη ότι οι θετικές κριτικές που μπορεί να δείτε δεν είναι από πραγματικούς πελάτες. Το κατάστημα χαρίζει δωρεάν δώρα σε αντάλλαγμα για θετικές κριτικές. Τα προϊόντα που αγοράσατε μπορεί να είναι κατώτερης ποιότητας από ό,τι αναμενόταν. Είναι σημαντικό να είστε ενημερωμένοι πριν κάνετε μια αγορά από αυτό το κατάστημα.

10.Pandora Store

Ανακαλύψτε τα μοναδικά κοσμήματα Pandora

  • Αξιολόγηση: 3,1/5 (169 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι 151 22, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

  • Ποικίλη προϊόντα:

    Πανδώρα Κατάστημα με μεγάλη ποικιλία

  • Ποιότητα προϊόντος:

    Υψηλής ποιότητας κοσμήματα Pandora

  • Εξυπηρέτηση πελατών:

    Άψογη εξυπηρέτηση πελατών

  • Εύρος τιμών:

    $$

  • Παροχές:

    Ευρύχωρο κατάστημα, Φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό, Εύκολη πρόσβαση, Δωρεάν συσκευασία δώρου, Δυνατότητα επιστροφής και αντικατάστασης

Επισκεφτήκαμε πρόσφατα το κατάστημα Pandora για να βρούμε το τέλειο κόσμημα για μια ιδιαίτερη περίσταση. Μείναμε εντυπωσιασμένοι από την άψογη εξυπηρέτηση που λάβαμε από το προσωπικό, που ήταν εξαιρετικά φιλικό και εξυπηρετικό. Μας καθοδήγησαν με υπομονή στις επιλογές μας, προσφέροντας πολύτιμες συμβουλές και συμβουλές, βοηθώντας μας να βρούμε το ιδανικό κόσμημα που εκπλήρωνε τις ανάγκες μας.

Το κατάστημα Pandora προσφέρει μια εκπληκτική γκάμα πανέμορφων κοσμημάτων, από κλασικά σχέδια μέχρι μοντέρνα κομμάτια. Η ποιότητα της κατασκευής είναι κορυφαία, με προσοχή στη λεπτομέρεια και χρήση μόνο των καλύτερων υλικών. Κάθε κόσμημα είναι ένα έργο τέχνης, σχεδιασμένο να προσφέρει διαχρονική ομορφιά και λάμψη. Κατά την επίσκεψή μας στο κατάστημα, έγινε εμφανές ότι το προσωπικό ήταν εξαιρετικά γνώστης των προϊόντων και παθιασμένο με την παροχή άριστης εξυπηρέτησης πελατών. Είμαστε ευγνώμονες για τη βοήθειά τους και ανυπομονούμε να επισκεφθούμε ξανά το κατάστημα Pandora στο μέλλον.

11.LALAoUNIS

LALAoUNIS
  • Αξιολόγηση: 3,9/5 (7 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Κηφισίας 37A, Μαρούσι 151 23, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Ενα ζευγάρι βέρες 1100 ευρώ δεν είναι απλώς βέρες. Είναι σύμβολο της αγάπης και της δέσμευσης σας, ένα διαρκές ενθύμιο μιας από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας. Δεν πρόκειται μόνο για κοσμήματα, αλλά για έργα τέχνης, φτιαγμένα με περίτεχνη δεξιοτεχνία από τους πιο ταλαντούχους χρυσοχόους.

Αυτές οι βέρες δεν είναι μόνο διακοσμητικά, αλλά και επένδυση στη μακροχρόνια ευτυχία σας. Φτιαγμένες από τα πιο εκλεκτά υλικά, αντέχουν στο χρόνο και τη φθορά, όπως και ο δεσμός που μοιράζεστε. Κάθε φορά που θα τις φοράτε, θα σας υπενθυμίζουν την αγάπη που μοιράζεστε και τη δέσμευση να την διατηρήσετε ζωντανή για πάντα.

12.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Προτάσεις αναρτήσεων