Τα 15 καλύτερα κοσμηματοπωλεία στην Βέροιας Ημαθίας

Κατερίνα Παπαδοπούλου

• Ενημερώθηκε: 2024-09-06

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το κοσμηματοπωλεία στην Βέροιας Ημαθίας, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως Bijou Box, Dora.gr, Αφοί Τρανίδη από το 1955, ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ, Cosi e Cosa. Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

1.Bijou Box

Ανακαλύψτε τον κόσμο της ομορφιάς και της περιποίησης

Bijou Box
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (1151 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Προφήτη Ηλία 8, Βέροια 591 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

  • Ποικίλη προϊόντα:

    Ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών για κάθε ανάγκη

  • Ποιότητα προϊόντος:

    Άριστη ποιότητα σε όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες

  • Εξυπηρέτηση πελατών:

    Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών με φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό

  • Εύρος τιμών:

    $$

  • Παροχές:

    Άνετο περιβάλλον, Εξειδικευμένο προσωπικό, Τελευταίες τάσεις και τεχνολογίες, Προϊόντα υψηλής ποιότητας, Δυνατότητα κράτησης ραντεβού

Κοσμήματα Bijou Box, ένα ταξίδι στον κόσμο της πολυτέλειας και της λάμψης!

Κάθε κόσμημα της Bijou Box είναι ένα μικρό έργο τέχνης, φτιαγμένο με μεράκι και λεπτομέρεια. Ο αστραφτερός χρυσός, το καθαρό ασήμι και τα εκθαμβωτικά διαμάντια συνθέτουν μια συλλογή που θα κάνει την κάθε εμφάνισή σας ξεχωριστή. Οι σχεδιαστές της Bijou Box δουλεύουν ακούραστα για να δημιουργήσουν κομμάτια που θα στρέψουν όλα τα βλέμματα και θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Απογειώστε το στυλ σας με τα εξαιρετικά κοσμήματα της Bijou Box και αφεθείτε στην αριστοκρατική λάμψη!

2.Dora.gr

Dora.gr
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (112 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Πλατάνων 14, Βέροια 591 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Το ρολόι σας έχει σταματήσει και χρειάζεται άμεση επισκευή; Αναζητάτε το κατάστημα στο οποίο θα μπορέσετε να εμπιστευτείτε τη συντήρηση του ρολογιού σας; Θέλετε να βρείτε ανταλλακτικά για παλαιότερα ρολόγια;Στο Dora.gr σας περιμένουν άριστοι επαγγελματίες με τεχνογνωσία και αγάπη για τα ρολόγια, για να σας προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση! Το κατάστημα διαθέτει μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών και εξαρτημάτων για όλα τα είδη των ρολογιών, ώστε να μπορέσετε να βρείτε εύκολα αυτό που αναζητάτε.Επιλέξτε το κατάστημα Dora.gr και σίγουρα δεν θα το μετανιώσετε!

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 20 καφετέριες στην Βέροιας Ημαθίας

3.Αφοί Τρανίδη από το 1955

Αφοί Τρανίδη από το 1955
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (25 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Κεντρικής 100, Βέροια 591 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Από το 1955, οι Αφοί Τρανίδη αποτελούν έναν από τους πιο φημισμένους οίκους κοσμημάτων στην Ελλάδα. Βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και φιλοξενείται σε ένα πανέμορφο νεοκλασικό κτίριο με λευκές μαρμάρινες προσόψεις που κεντρίζουν το βλέμμα. Μπαίνοντας στο κατάστημα, θα σας εντυπωσιάσει η τεράστια ποικιλία σε κοσμήματα και ρολόγια, από κλασικά σχέδια μέχρι μοντέρνες δημιουργίες.

Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι σύμβουλοι του οίκου θα σας βοηθήσουν να βρείτε το ιδανικό δώρο για κάθε ξεχωριστή περίσταση, είτε πρόκειται για δώρο γάμου, βάπτισης ή απλά για να εκφράσετε την αγάπη σας. Με την άριστη εξυπηρέτηση και την εξαιρετική ποιότητα των κοσμημάτων τους, οι Αφοί Τρανίδη έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των πελατών τους για περισσότερες από έξι δεκαετίες. Επισκεφθείτε τον οίκο κοσμημάτων Αφοί Τρανίδη και αφήστε τους να σας ταξιδέψουν στον μαγικό κόσμο του κοσμήματος.

4.ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ

ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (48 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Κεντρικής 12, Βέροια 591 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Γαβριηλίδης: Η Επιτομή του Κοσμήματος!

Από το 1983, ο Γαβριηλίδης δεσπόζει στον κόσμο του κοσμήματος, χαρίζοντας αξεπέραστη ποιότητα και εκπληκτικό σχεδιασμό. Με αγάπη για τη λεπτομέρεια, δημιουργεί μοναδικά κομμάτια που συνδυάζουν κλασική κομψότητα και μοντέρνα λάμψη. Η εμπειρία δεκαετιών και η αφοσίωση στην ικανοποίηση του πελάτη κάνουν τον Γαβριηλίδη τον ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν κοσμήματα που ξεχωρίζουν.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 21 εστιατόρια στην Βέροιας Ημαθίας

5.Cosi e Cosa

Cosi e Cosa
  • Αξιολόγηση: 4,5/5 (40 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Τσαλδάρη, Αριστοτέλους 8, Βέροια 591 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Αν αναζητάς κοσμήματα που θα αναδείξουν την προσωπικότητά σου και θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις, η Cosi e Cosa είναι ο προορισμός σου! Η μοναδική συλλογή νεανικών αξεσουάρ θα σε μαγέψει, προσφέροντας επιλογές για κάθε γούστο και στυλ. Εδώ, η κομψότητα συναντά τη μοντέρνα αισθητική, δημιουργώντας κοσμήματα που είναι ταυτόχρονα διαχρονικά και ενημερωμένα με τις τελευταίες τάσεις.

Κάθε επίσκεψη στην Cosi e Cosa είναι μια εμπειρία που θα σε εμπνεύσει. Το έμπειρο και φιλικό προσωπικό είναι πάντα πρόθυμο να σε βοηθήσει να βρεις το τέλειο κόσμημα που θα συμπληρώσει την εμφάνισή σου. Είτε πρόκειται για ένα διακριτικό κολιέ, ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι ή ένα μοντέρνο βραχιόλι, η Cosi e Cosa έχει όλα όσα χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις ένα μοναδικό στυλ που θα σε κάνει να κερδίζεις τις εντυπώσεις όπου κι αν πας.

6.ΤΟ ΡΟΛΟΪ Καλιαμάνη Γ. Αθανασία

ΤΟ ΡΟΛΟΪ Καλιαμάνη Γ. Αθανασία
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (48 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Κεντρικής 109, Βέροια 591 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Το Ρολόι είναι ένα υπέροχο ωρολογοπωλείο, το οποίο σας προσφέρει μία τεράστια ποικιλία από υπέροχα είδη ρολογιών. Η εξυπηρέτηση και η ευγενική συμπεριφορά είναι αυτό που θα σας κάνει να θέλετε να ξαναέρθετε. Οι τιμές είναι τέλειες και η εξυπηρέτηση θα σας μείνει αξέχαστη.

Μην διστάσετε να επισκεφθείτε το κατάστημα και να διαλέξετε το ρολόι που σας ταιριάζει από τη μεγάλη ποικιλία που σας προσφέρει. Βρείτε το δικό σας ρολόι για μια ζωή από το κατάστημα Το Ρολόι. Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το τέλειο ρολόι για εσάς.

7.andrianaveria

andrianaveria
Εδώ θα βρείτε μια συλλογή από εξαιρετικά αντικείμενα, μοναδικά και ιδιαίτερα, που δύσκολα θα βρείτε αλλού. Ο χώρος είναι γεμάτος με εντυπωσιακά κοσμήματα, ξεχωριστά έργα τέχνης που θα δώσουν ζωή στο σπίτι σας, πανέμορφα εικονίδια, πρωτότυπα φωτιστικά και πολλά άλλα εκπληκτικά αντικείμενα.

Οι ιδιοκτήτες είναι εξαιρετικά εξυπηρετικοί και πρόθυμοι να σας βοηθήσουν να βρείτε αυτό που ψάχνετε, κάνοντας την εμπειρία των αγορών σας μια πραγματική απόλαυση. Επισκεφθείτε αυτό το μοναδικό κατάστημα και ανακαλύψτε τους κρυμμένους θησαυρούς που θα μεταμορφώσουν τον προσωπικό σας χώρο ή θα αποτελέσουν το ιδανικό δώρο για τους αγαπημένους σας.

8.ΠΗΧΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΠΗΧΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (73 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ελ. Βενιζέλου 46, Βέροια 591 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

9.ΠΑNΑΓΙΩΤΙΔΗ, ΑΦΟΙ, Ο.Ε.

ΠΑNΑΓΙΩΤΙΔΗ, ΑΦΟΙ, Ο.Ε.
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (6 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Κεντρικής 83, Βέροια 591 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Αναζητάτε τα πιο εντυπωσιακά κοσμήματα στη Βέροια; Μην ψάχνετε άλλο από τα ΑΦΟΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ, Ο.Ε. Το έμπειρο προσωπικό τους θα σας καθοδηγήσει με πάθος μέσα από μια εκπληκτική συλλογή από κομψά σχέδια και εκλεκτά κομμάτια. Από εκθαμβωτικά κολιέ μέχρι περίτεχνα σκουλαρίκια, κάθε κόσμημα στο ΑΦΟΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ, Ο.Ε. είναι ένα αριστούργημα που αξίζει να κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά και τη θήκη με τα κοσμήματά σας.

Σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, οι ιδιοκτήτες θα σας κάνουν να νιώσετε σαν οικογένεια, παρέχοντάς σας εξαιρετική εξυπηρέτηση που θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας. Δεν είναι περίεργο που οι ΑΦΟΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ, Ο.Ε. είναι η κορυφαία επιλογή κοσμημάτων στη Βέροια και πέρα από αυτήν. Αφήστε τους να σας βοηθήσουν να βρείτε το τέλειο κόσμημα για κάθε περίσταση, από επετείους και γενέθλια μέχρι προσωπικές επιβραβεύσεις. Επισκεφθείτε τα ΑΦΟΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ, Ο.Ε. σήμερα και ανακαλύψτε τη λάμψη που σας περιμένει.

10.ΡΑΛΛΗΣ

ΡΑΛΛΗΣ
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (6 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Προφήτη Ηλία 12, Βέροια 591 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:30 π

Στον Ράλλη Jewelry & Watches, η εξυπηρέτηση είναι υποδειγματική. Το ευγενικό και χαμογελαστό προσωπικό θα σας καθοδηγήσει στον κόσμο της λάμψης και της πολυτέλειας. Είτε αναζητάτε το τέλειο κόσμημα για να συμπληρώσει την εμφάνισή σας είτε ένα ρολόι για να σηματοδοτήσει μια ξεχωριστή περίσταση, εδώ θα ανακαλύψετε μια εκπληκτική ποικιλία επιλογών. Οι τιμές είναι εξαιρετικές, κάνοντας τις πολυτέλειες αυτές προσιτές σε όλους.

Με μια ιστορία πολλών ετών στην αγορά κοσμημάτων και ρολογιών, ο Ράλλης έχει εδραιώσει τη φήμη του ως αξιόπιστος συνεργάτης για κάθε ξεχωριστή στιγμή. Αφήστε το πάθος τους για κομψότητα και ποιότητα να σας οδηγήσει σε μια αξέχαστη εμπειρία αγορών. Επισκεφθείτε τον Ράλλη Jewelry & Watches και ανακαλύψτε τη μαγεία των κοσμημάτων και ρολογιών που θα συντροφεύουν τις πιο πολύτιμες αναμνήσεις σας.

11.Mademoiselle

Mademoiselle
Ένα ταξίδι στον κόσμο των αξεσουάρ και της κομψότητας, φέρνει μπροστά σας την Mademoiselle, μια μοναδική boutique που υπόσχεται να κάνει κάθε σας εμφάνιση ξεχωριστή. Βιώστε την εξαιρετική εξυπηρέτηση του προσωπικού που θα σας καλωσορίσει με χαμόγελα και ειλικρινή διάθεση να σας βοηθήσει να αναδείξετε τον δικό σας μοναδικό στυλ.

Η Mademoiselle προσφέρει μια ατελείωτη ποικιλία από υπέροχα αξεσουάρ για κάθε περίσταση, όλα προσεκτικά επιλεγμένα και εγγυημένα για την άριστη ποιότητά τους. Από κομψά κοσμήματα και καλοφτιαγμένες τσάντες μέχρι μοδάτα κασκόλ και λαμπερά μαντήλια, η Mademoiselle έχει τα πάντα για να ολοκληρώσετε το ντύσιμό σας. Κάθε αξεσουάρ είναι ένα έργο τέχνης από μόνο του, σχεδιασμένο να προσθέσει μια πινελιά λάμψης και φινέτσας στην καθημερινότητά σας.

12.ΟΖΖΕ Βέροια

ΟΖΖΕ Βέροια
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (4 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Προφήτη Ηλία 10, Βέροια 591 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

13.TESORO Bijuteria

TESORO Bijuteria
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (4 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Προφήτη Ηλία 1, Βέροια 591 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Λάμψη και κομψότητα στο TESORO Bijuteria! Ανακαλύψτε έναν κόσμο κοσμημάτων που θα σας συνεπάρει, όπου η δεξιοτεχνία ξεπερνά τη φαντασία. Στο TESORO Bijuteria, κάθε κομμάτι είναι ένα μοναδικό έργο τέχνης, σχεδιασμένο για να αναδείξει τη δική σας ατομικότητα. Είτε αναζητάτε ένα ξεχωριστό δώρο για έναν αγαπημένο άνθρωπο είτε έναν θησαυρό για να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας, το TESORO Bijuteria έχει κάτι για κάθε περίσταση. Ετοιμαστείτε να μαγευτείτε από τη λαμπερή συλλογή μας και να αφήσετε τη λάμψη των κοσμημάτων μας να φωτίσει τη ζωή σας.

Στο TESORO Bijuteria, δεν παρέχουμε απλώς κοσμήματα – δημιουργούμε αναμνήσεις. Με την εξαιρετική φιλική εξυπηρέτηση και την απίστευτη γκάμα των επιλογών μας, η επίσκεψή σας στο κατάστημά μας θα μετατραπεί σε μια αξέχαστη εμπειρία. Οι έμπειροι σύμβουλοι μας είναι πάντα πρόθυμοι να σας βοηθήσουν να βρείτε το τέλειο κομμάτι που θα ταιριάζει στο στυλ και την προσωπικότητά σας. Μπείτε στον λαμπερό κόσμο του TESORO Bijuteria και αφήστε τα κοσμήματά μας να αναδείξουν την αληθινή σας λάμψη.

14.OXETTE Βέροια

OXETTE Βέροια

15.ΓΙΑΜΑΣ από το 1956

ΓΙΑΜΑΣ από το 1956
  • Αξιολόγηση: 0/5 ( Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Κεντρικής 108, Βέροια 591 32, Ελλάδα

Προτάσεις αναρτήσεων