Τα 13 καλύτερα κοσμηματοπωλεία στην Αιγάλεω Δυτικού Τομέα Αθηνών

Μαρία Αντωνίου

• Ενημερώθηκε: 2024-09-08

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το κοσμηματοπωλεία στην Αιγάλεω Δυτικού Τομέα Αθηνών, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ, Κοσμηματοπωλείο Παυλίδης, TASOULIS JEWELLERY - ΤΑΣΟΥΛΗΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ, Artique, ΙΣΙΔΑ. Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

1.ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ

Αναμνήσεις που μένουν για μια ζωή

ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ
  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (484 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Θηβών 321, Αιγάλεω 122 44, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

  • Ποικίλη προϊόντα:

    Πλήθος προϊόντων για όλες τις ηλικίες και τα γούστα

  • Ποιότητα προϊόντος:

    Άριστη ποιότητα υλικών και κατασκευής για αντοχή στον χρόνο

  • Εξυπηρέτηση πελατών:

    Φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό για ευχάριστες αγορές

  • Εύρος τιμών:

    $ - $$

  • Παροχές:

    Ευρύχωρο κατάστημα, Άνετη πρόσβαση σε ΑΜΕΑ, Κλιματισμός, Δωρεάν συσκευασία δώρου, Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 50€

Τα κοσμήματα του Ιωάννου αποτελούν την ιδανική επιλογή για τη βάπτιση του μικρού σας άγγελου. Στο κατάστημά μας θα βρείτε μια εκπληκτική συλλογή από βαπτιστικά κολιέ, τα οποία θα λατρέψετε μόλις τα δείτε.

Με κάθε αγορά σας, σας υποσχόμαστε μια άψογη εμπειρία. Τα προϊόντα μας πακετάρονται με ιδιαίτερη προσοχή, σαν να τα αγοράζατε από το φυσικό μας κατάστημα. Επιπλέον, απολαμβάνετε προσιτές τιμές και μεγάλη ποικιλία σε βαλίτσες για τα μικρά κοριτσάκια, καθώς και πανέμορφα βαφτιστικά φορέματα.

2.Κοσμηματοπωλείο Παυλίδης

Κοσμηματοπωλείο Παυλίδης
  • Αξιολόγηση: 4,6/5 (54 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Στεφάνου Σαράφη 11, Αιγάλεω 122 41, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Το κοσμηματοπωλείο Παυλίδης αποτελεί έναν παράδεισο για όσους αναζητούν κομψότητα και λάμψη. Με την άφιξή σας, θα μαγευτείτε από την εκθαμβωτική συλλογή κοσμημάτων, που εκτίθενται με τρόπο που σας επιτρέπει να θαυμάσετε την κάθε λεπτομέρεια. Η εκπληκτική ποικιλία σε σχέδια, από μοντέρνα μέχρι διαχρονικά, θα ικανοποιήσει κάθε προτίμηση και γούστο.

Το εξαιρετικό προσωπικό είναι πάντα πρόθυμο να σας βοηθήσει να βρείτε το τέλειο κόσμημα, συνοδεύοντας την εξυπηρέτηση με ένα ζεστό χαμόγελο. Η ποιότητα των κοσμημάτων Παυλίδης είναι απαράμιλλη, εξασφαλίζοντας ότι κάθε αγορά θα εκτιμηθεί για μια ζωή. Επισκεφθείτε το κοσμηματοπωλείο Παυλίδης και επιτρέψτε στα κοσμήματά τους να γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι των πιο πολύτιμων στιγμών σας.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 25 εστιατόρια στην Αιγάλεω Δυτικού Τομέα Αθηνών

3.TASOULIS JEWELLERY - ΤΑΣΟΥΛΗΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

TASOULIS JEWELLERY - ΤΑΣΟΥΛΗΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ
  • Αξιολόγηση: 4,1/5 (39 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ιερά Οδός 213, Αιγάλεω 122 41, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Τα κοσμήματα ΤΑΣΟΥΛΗΣ, μία αστραφτερή όαση που προσφέρει εκθαμβωτικές δημιουργίες για κάθε περίσταση. Με μια αριστοτεχνία που έχει διατηρηθεί στο πέρασμα των αιώνων, ο Τασούλης δημιουργεί έργα τέχνης που αιχμαλωτίζουν το βλέμμα και αγγίζουν την καρδιά. Η απέραντη ποικιλία, οι ασυναγώνιστες τιμές, το ευγενικό προσωπικό και η άψογη εξυπηρέτηση εγγυώνται μια εμπειρία αγορών που θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας.

Αποκτήστε το κόσμημα των ονείρων σας χωρίς συμβιβασμούς. Ο Τασούλης σας υποδέχεται σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής, όπου κάθε κομμάτι είναι ένα αριστούργημα που περιμένει να ανακαλυφθεί. Εμπιστευτείτε την εμπειρία και την αφοσίωσή μας και εμπλουτίστε τη ζωή σας με τη λάμψη των κοσμημάτων ΤΑΣΟΥΛΗΣ.

4.Artique

Artique
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (42 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Μοσχονησίων 2, Αιγάλεω 122 42, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Η Artique αποτελεί έναν απαράμιλλο προορισμό, προσφέροντας μια εκλεκτή συλλογή κοσμημάτων και αξεσουάρ που μαγεύουν με την ομορφιά και την ποιότητά τους. Κάθε δημιούργημα είναι ένα έργο τέχνης, εμπνευσμένο από την απλότητα της φύσης και την κομψότητα του παρελθόντος, προσδίδοντας μια διαχρονική λάμψη που θα στολίζει κάθε εμφάνιση σας.

Η αφοσίωση της Artique στην αριστεία δεν περιορίζεται μόνο στα προϊόντα της, αλλά εκτείνεται και στην εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών. Το έμπειρο και φιλικό προσωπικό είναι πάντα πρόθυμο να σας βοηθήσει να βρείτε το ιδανικό κόσμημα, το οποίο θα εκφράσει το μοναδικό σας στυλ και θα γίνει ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας σας. Με την αστραπιαία εξυπηρέτηση και τις χαμηλές τιμές, η Artique είναι η επιλογή σας για εκλεπτυσμένα κοσμήματα και αξεσουάρ που θα αναδείξουν την ξεχωριστή σας ομορφιά.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 28 καφετέριες στην Αιγάλεω Δυτικού Τομέα Αθηνών

5.ΙΣΙΔΑ

ΙΣΙΔΑ
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (54 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ιερά Οδός 225, Αιγάλεω 122 41, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Η «Ίσιδα» αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για όλους τους λάτρεις των κοσμημάτων, που αναζητούν ένα πραγματικά ξεχωριστό κόσμημα για να εκφράσουν το μοναδικό τους στιλ. Η εκθαμβωτική συλλογή της προσφέρει μια ευρεία γκάμα επιλογών, από κλασικά κομμάτια μέχρι μοντέρνα σχέδια, όλα δημιουργημένα από εκλεκτούς τεχνίτες με εξαιρετική δεξιοτεχνία. Το προσωπικό της «Ίσιδας» είναι πάντα πρόθυμο να σας καθοδηγήσει στην εύρεση του τέλειου κοσμήματος που θα συμπληρώσει την εμφάνισή σας.

Επισκεφθείτε την «Ίσιδα» σήμερα κιόλας και αφήστε τον εαυτό σας να μαγευτεί από τη λαμπερή συλλογή της. Με τις προσιτές τιμές και την αξεπέραστη εξυπηρέτηση πελατών, θα βρείτε σίγουρα το τέλειο κόσμημα που θα εκφράζει την προσωπικότητά σας και θα αναβαθμίσει το στιλ σας στο επόμενο επίπεδο.

6.ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (41 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Θηβών 456, Αιγάλεω 122 42, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Αν η λάμψη των διαμαντιών μπορούσε να συμπυκνωθεί σε έναν άνθρωπο, τότε αυτός θα ήταν ο Ανδρόνικος. Με το χαμόγελό του να φωτίζει τον χώρο και την προσωπική του φινέτσα να ακτινοβολεί, ο Ανδρόνικος είναι η επιτομή του άψογου κοσμηματοπώλη. Η βαθιά γνώση του για τα πολύτιμα μέταλλα και τα πετράδια, σε συνδυασμό με την αφοσίωσή του στην εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, καθιστούν την εμπειρία αγοράς κοσμημάτων μια πραγματική απόλαυση.

Στον εκλεπτυσμένο του χώρο, η κάθε συλλογή κοσμημάτων είναι ένα αριστούργημα από μόνη της. Από περίτεχνα σκουλαρίκια μέχρι εκθαμβωτικά κολιέ, κάθε κομμάτι κατασκευάζεται με ακρίβεια και φινίρισμα που αντικατοπτρίζει την αδιαμφισβήτητη δεξιοτεχνία του. Είτε αναζητάτε ένα διαχρονικό κλασικό είτε ένα μοντέρνο αριστούργημα, ο Ανδρόνικος θα σας καθοδηγήσει με εμπειρία και υπομονή, διασφαλίζοντας ότι θα βρείτε το τέλειο κόσμημα που θα λάμψει όχι μόνο στο σώμα σας, αλλά και στην καρδιά σας.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 20 μπαρ στην Αιγάλεω Δυτικού Τομέα Αθηνών

7.La Bijouagie

La Bijouagie
  • Αξιολόγηση: 4,0/5 (21 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Παρ. Λεωφόρου Κηφισού 98, Αιγάλεω 122 41, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Η Bijouagie, ένας παράδεισος γλυκών απολαύσεων και εκλεκτών εδεσμάτων, σας προσκαλεί σε ένα ταξίδι γεμάτο γεύσεις και αρώματα. Με υλικά εξαιρετικής ποιότητας και συνταγές που έχουν εξελιχθεί ανά τους αιώνες, η Bijouagie συνεχίζει την παράδοση της γαστρονομικής υπεροχής.

Ετοιμαστείτε για μια γευστική πανδαισία που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γλυκές δημιουργίες, φρέσκα φρούτα και λαχταριστά αρώματα. Η επιλογή είναι ατελείωτη, από ολόφρεσκα μπισκότα και εκλεκτά σοκολατάκια έως χειροποίητα κέικ και τούρτες με περίτεχνη διακόσμηση. Στο κατάστημα Bijouagie, κάθε επίσκεψη είναι μια γιορτή που θα σας αφήσει με την αίσθηση ότι έχετε έρθει σε επαφή με την ίδια την τέχνη της ζαχαροπλαστικής.

8.Άλιθος Make Art

Άλιθος Make Art
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (10 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Πανόρμου 7, Αιγάλεω 122 42, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Ελάτε σε έναν χώρο που μοιάζει βγαλμένος από όνειρο, γεμάτο με την τέχνη και την κομψότητα του κοσμηματοπωλείου Άλιθος Make Art. Όταν περάσετε τις πόρτες του, θα σας υποδεχτούν φιλικές και χαμογελαστές υπάλληλοι, έτοιμες να σας καθοδηγήσουν στον θαυμαστό κόσμο των κοσμημάτων, των δώρων και των γουριών.

Με κάθε βήμα που κάνετε, θα ανακαλύπτετε αριστουργήματα που θα μαγέψουν τα μάτια σας και θα αγγίξουν την καρδιά σας. Κοσμήματα μοναδικής ποιότητας, κατασκευασμένα με τέχνη και πάθος, θα σας προσφέρουν αναμνήσεις που θα διαρκέσουν για μια ζωή. Οι λογικές τιμές εξασφαλίζουν ότι η ομορφιά είναι προσιτή σε όλους, ενώ η εξαιρετική εξυπηρέτηση σας κάνει να αισθάνεστε σαν να βρίσκεστε σε σπίτι σας.

9.ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ GOLD 1955

ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ GOLD 1955
  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (78 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Πλαστηρα 60, Αιγάλεω 122 42, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

10.Kakou Aluminium Jewellery

Kakou Aluminium Jewellery
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (8 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Μαρκ. Μπότσαρη 28, Αιγάλεω 122 41, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Κόσμημα αλουμινίου Kakou, με την υπογραφή της μοναδικότητας!

Τα κοσμήματά μας ξεχωρίζουν για τον ευφάνταστο σχεδιασμό τους, τις σπείρες που συμβολίζουν την αιωνιότητα και την ισορροπία, καθώς και για τους πολύτιμους λίθους που τα στολίζουν. Κάθε δημιουργία μας είναι χειροποίητη, με γνώμονα την ποιότητα και την ανθεκτικότητα. Εμπνευστείτε από τις μοναδικές μας προτάσεις και ανακαλύψτε το κόσμημα που θα απογειώσει το στυλ σας. Η ομάδα μας είναι πάντα πρόθυμη να σας καθοδηγήσει και να σας βοηθήσει να βρείτε το κόσμημα που ταιριάζει απόλυτα σε εσάς.

11.PANDORA Kiosk

Γνωρίστε τον μαγικό κόσμο της Pandora και λάμψτε με τα εντυπωσιακά κοσμήματά της. Στον ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της Pandora, θα ανακαλύψετε μια εκθαμβωτική συλλογή χειροποίητων δημιουργιών, καθεμία σχεδιασμένη με προσοχή στη λεπτομέρεια. Από κλασικές χάντρες μέχρι μοντέρνα μενταγιόν και σκουλαρίκια, η Pandora προσφέρει αμέτρητες επιλογές για να εκφραστείτε και να δημιουργήσετε μοναδικά κομμάτια που θα αγαπήσετε για πάντα.

Επωφεληθείτε από τις προσιτές τιμές και παραδώστε στον εαυτό σας ή σε ένα αγαπημένο πρόσωπο ένα πολύτιμο δώρο που θα μείνει στο χρόνο. Η Pandora δεσμεύεται να προσφέρει κοσμήματα υψηλής ποιότητας σε τιμές που είναι προσιτές σε όλους, καθιστώντας τα κοσμήματά της προσιτά σε κάθε λάτρη της μόδας. Επισκεφθείτε τον περίπτερο της Pandora σήμερα και αφήστε τη λάμψη των εξαιρετικών δημιουργιών της να σας μαγέψει.

12.ΤΛLΕΝΤΟ

ΤΛLΕΝΤΟ
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (4 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Δημαρχείου 34, Αιγάλεω 122 42, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

13.Χρυσοπηγή

Χρυσοπηγή
  • Αξιολόγηση: 0/5 ( Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Δημοκρατίας 40, Αιγάλεω 122 44, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:30 π

Προτάσεις αναρτήσεων