λίστα 13 κοσμηματοπωλεία στην Νέα Σμύρνη Νότιος Τομέας Αθηνών

Γιάννης Παπαδόπουλος

• Ενημερώθηκε: 2024-09-05

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το κοσμηματοπωλεία στην Νέα Σμύρνη Νότιος Τομέας Αθηνών, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως Excite Fashion Jewellery, Gold and Silver, Poulisjewellery, tms Jewel & Chrono, Swarovski. Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

1.Excite Fashion Jewellery

Excite Fashion Jewellery
  • Αξιολόγηση: 4,2/5 (120 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ομήρου 63, Νέα Σμύρνη 171 21, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Ένα μαγευτικό ταξίδι στον λαμπερό κόσμο των κοσμημάτων, όπου η κομψότητα συναντά τη μοντέρνα αισθητική. Το Excite Fashion Jewellery είναι ένας παράδεισος για κάθε γυναίκα που επιθυμεί να διανθίσει την εμφάνισή της με μοναδικά και εκθαμβωτικά αξεσουάρ. Στις ολοζώντανες βιτρίνες του καταστήματος, αστράφτουν μια πληθώρα faux bijoux και κομψών αξεσουάρ, μια γοητευτική συμφωνία από σχέδια και υλικά που ξετρελαίνουν.

Από πολυτελείς πέτρες μέχρι περίτεχνο μέταλλο, κάθε κομμάτι στο Excite Fashion Jewellery δημιουργήθηκε για να ταιριάζει στις ιδιαίτερες προτιμήσεις και τα όνειρα κάθε γυναίκας. Ανεξάρτητα από το αν αναζητάτε μια εκθαμβωτική δήλωση για μια ξεχωριστή περίσταση ή ένα διακριτικό αξεσουάρ για να ενισχύσετε την καθημερινή σας γοητεία, το έμπειρο προσωπικό μας θα σας καθοδηγήσει με χαρά στον μαγικό κόσμο μας, βοηθώντας σας να βρείτε το τέλειο κόσμημα που θα σας κάνει να αστράφτετε.

2.Gold and Silver

Gold and Silver
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (39 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Κων/νου Παλαιολόγου 9, Νέα Σμύρνη 171 21, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Το Gold and Silver, ένα λαμπερό στολίδι στη καρδιά του Γυθείου, αποτελεί προορισμό για τους λάτρεις των κοσμημάτων και των ξεχωριστών δώρων από τη δεκαετία του 1950. Αφεθείτε στη λάμψη και την αριστοτεχνία ενός οικογενειακού καταστήματος, όπου το πάθος για την ποιότητα και την εξαιρετική εξυπηρέτηση λάμπει σε κάθε επιλογή.

Ανακαλύψτε μια μαγευτική συλλογή από κοσμήματα, από εκλεπτυσμένες αλυσίδες και μενταγιόν μέχρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια και δαχτυλίδια. Κάθε κομμάτι είναι μια εκδήλωση δεξιοτεχνίας, με τη λάμψη του χρυσού και του ασημιού να καθηλώνει το βλέμμα. Είτε αναζητάτε κάτι ξεχωριστό για να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας είτε το τέλειο δώρο για να εκφράσετε την εκτίμησή σας, το Gold and Silver είναι ο θησαυρός που θα σας εντυπωσιάσει.

Διαβάστε περισσότερα: Τα 24 καλύτερα εστιατόρια στην Νέα Σμύρνη Νότιος Τομέας Αθηνών

3.Poulisjewellery

Poulisjewellery
  • Αξιολόγηση: 4,5/5 (42 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    2ας Μαΐου 38, Νέα Σμύρνη 171 21, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:30 π

Απογοητευμένος από την υπηρεσία; Ας το διορθώσουμε!

Επισκεφθείτε το κοσμηματοπωλείο ''Πούλη'' και ζήστε μια εξαιρετική εμπειρία αγοράς χρυσαφικών. Με την άφιξή σας, θα σας καλωσορίσουν ευγενικοί υπάλληλοι, έτοιμοι να σας καθοδηγήσουν στην εκπληκτική συλλογή τους. Είτε αναζητάτε κλασικά κομμάτια είτε μοντέρνα αριστουργήματα, το ''Πούλη'' τα έχει όλα. Και αν έχετε μια ξεχωριστή επιθυμία, μπορούν να μεταμορφώσουν τα κοσμήματά σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, δημιουργώντας μοναδικά αξεσουάρ που θα λατρέψετε για μια ζωή!

4.tms Jewel & Chrono

tms Jewel & Chrono
  • Αξιολόγηση: 4,4/5 (71 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    2ας Μαΐου 30, Νέα Σμύρνη 171 21, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Εδώ και πολλά χρόνια, το κοσμηματοπωλείο Jewel & Chrono παραμένει ένας ακλόνητος πυλώνας στο χώρο του κοσμήματος και των ρολογιών, με την απαράμιλλη ποιότητά του να αποτελεί διαρκή σημείο αναφοράς. Οι έμπειροι επαγγελματίες μας διαθέτουν βαθιά γνώση και εξειδίκευση στον τομέα, παρέχοντας άριστες υπηρεσίες και καθοδήγηση στους πελάτες μας. Η αφοσίωσή μας στην ικανοποίηση των πελατών είναι εμφανής σε κάθε πτυχή της εμπειρίας σας στο κατάστημά μας, καθώς προσπαθούμε να υπερβούμε τις προσδοκίες σας και να διασφαλίσουμε ότι κάθε επίσκεψη είναι αξέχαστη.

Πέρα από την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας, η Jewel & Chrono διακρίνεται για την άψογη εξυπηρέτηση πελατών της. Το φιλικό και καταρτισμένο προσωπικό μας είναι πάντα πρόθυμο να σας βοηθήσει, παρέχοντας εξατομικευμένες συμβουλές και καθοδήγηση για να βρείτε το τέλειο κόσμημα ή ρολόι που ταιριάζει στο στυλ και τις ανάγκες σας. Είτε είστε αναζήτηση ενός μοναδικού δώρου, μιας περίτεχνης προσθήκης στη συλλογή σας ή απλά μιας μικρής δόσης πολυτέλειας, η Jewel & Chrono είναι ο προορισμός σας. Αφήστε μας να σας καλωσορίσουμε στο κόσμο μας, όπου η ποιότητα, η εξυπηρέτηση και η προσοχή στη λεπτομέρεια συναντώνται για να δημιουργήσουν μια ασυναγώνιστη εμπειρία αγορών.

Διαβάστε περισσότερα: Τα 22 καλύτερα καφετέριες στην Νέα Σμύρνη Νότιος Τομέας Αθηνών

5.Swarovski

Swarovski
  • Αξιολόγηση: 4,4/5 (76 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ομήρου 61, Νέα Σμύρνη 171 21, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Το Swarovski προσφέρει κοσμήματα ανυπέρβλητης ομορφιάς, που συνδυάζουν την κομψότητα, το στυλ και την ποιότητα. Κάθε δημιουργία είναι ένα έργο τέχνης, που χαρίζει λάμψη στην καθημερινότητά σας. Αποκτήστε τα στυλό μας και χαρίστε στις στιγμές της γραφής σας την αστραφτερή γοητεία ενός κοσμήματος. Αφήστε τις δημιουργίες του Swarovski να αναδείξουν τη μοναδικότητά σας.

Μεταβείτε στο κατάστημά μας στη Νέα Σμύρνη και βιώστε μια εξαιρετική εμπειρία αγορών. Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και αποτελεσματικά, βοηθώντας σας να επιλέξετε τα ιδανικά κοσμήματα Swarovski για να λάμψετε!

6.ANNA MARIA MAZARAKI

ANNA MARIA MAZARAKI
  • Αξιολόγηση: 4,1/5 (89 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ομήρου 41-43, Νέα Σμύρνη 171 21, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

**Πρώτη παράγραφος (περίπου 300 χαρακτήρες):** Αννα Μαρία Μαζαράκη. Ένας όμορφος χώρος, με προσεγμένα προϊόντα και λογικές τιμές, που σας περιμένει να τον ανακαλύψετε! Μια επίσκεψη στο κατάστημα της οδού Ομήρου είναι μια μοναδική εμπειρία αγορών, ιδανική για να προμηθευτείτε ποιοτικά είδη για εσάς και την οικογένεια σας. Στην καρδιά της Νέας Σμύρνης, με την εμβληματική πλατεία της να απλώνεται μπροστά σας, μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας και να απολαύσετε τη βόλτα σας σε ένα από τα πιο ζωντανά σημεία της πόλης.

**Δεύτερη παράγραφος (περίπου 500 χαρακτήρες):** Το κατάστημα της Άννας Μαρίας Μαζαράκη ξεχωρίζει για την ποικιλία και την ποιότητα των προϊόντων του. Από είδη σπιτιού και διακόσμησης μέχρι αξεσουάρ και είδη εξωτερικού χώρου, θα βρείτε τα πάντα σε προσιτές τιμές. Το έμπειρο και φιλικό προσωπικό θα είναι πάντα δίπλα σας για να σας εξυπηρετήσει και να σας βοηθήσει να διαλέξετε τα ιδανικά αντικείμενα για τις ανάγκες σας. Μια επίσκεψη στο κατάστημα της Άννας Μαρίας Μαζαράκη είναι μια απόλαυση για τις αισθήσεις, καθώς κάθε γωνιά του είναι προσεγμένη με μεράκι και στυλ. Αφήστε τη μαγεία του χώρου να σας ταξιδέψει και δημιουργήστε ένα σπίτι που θα αντανακλά το προσωπικό σας στυλ και γούστο.

7.gEMELLi

  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (36 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    25ης Μαρτίου 1, Νέα Σμύρνη 171 21, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Μαγευτικά κοσμήματα με όμορφη σχεδίαση, πλούσια ποικιλία και προσιτές τιμές! Από τη στιγμή που θα περάσετε το κατώφλι του κοσμηματοπωλείου gEMELLi, η άψογη εξυπηρέτηση θα σας ακολουθεί σε κάθε βήμα, κάνοντας την επιλογή του ιδανικού κοσμήματος μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

Η αριστεία της gEMELLi δεν περιορίζεται στην εξυπηρέτηση, αλλά εκτείνεται και στη μεγάλη γκάμα συλλογών που έχει να επιδείξει. Από διακριτικά σχέδια που κολακεύουν κάθε εμφάνιση μέχρι εντυπωσιακά κομμάτια που θα κλέψουν τις εντυπώσεις, στο gEMELLi θα βρείτε το κόσμημα που θα εκφράσει μοναδικά την προσωπικότητά σας. Και όλα αυτά, με τιμές που θα σας κάνουν να χαμογελάσετε!

8.Artesano / ARTESANO

  • Αξιολόγηση: 4,2/5 (85 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ομήρου 61, Ομήρου 4143, Νέα Σμύρνη 171 21, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Στο αριστοκρατικό κόσμημα Artesano θα απολαύσετε μοναδικά σχέδια και άψογη εξυπηρέτηση από το εξειδικευμένο προσωπικό του. Στο κατάστημα, η ωραία αισθητική αποτυπώνεται τόσο στα προϊόντα όσο και στη διακόσμηση, δημιουργώντας μια εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα.

Ανακαλύψτε μια συλλογή από εκλεπτυσμένα κοσμήματα που θα γοητεύσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις της μόδας. Από κομψά δαχτυλίδια και εκθαμβωτικά σκουλαρίκια μέχρι πολύτιμα κολιέ και περίτεχνα βραχιόλια, το Artesano διαθέτει κοσμήματα για κάθε γούστο και περίσταση. Κάθε κομμάτι είναι προσεκτικά σχεδιασμένο και κατασκευασμένο με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, εξασφαλίζοντας την αντοχή και την αισθητική του αξία που θα διαρκέσει για μια ζωή.

9.Chrysostomos Jewels | Nea Smyrni

  • Αξιολόγηση: 4,2/5 (10 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Κων/νου Παλαιολόγου 6, Νέα Σμύρνη 171 21, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Κοσμηματοπωλείο Chrysostomos | Νέα Σμύρνη

Τα κοσμήματα του "Chrysostomos Jewels" στη Νέα Σμύρνη είναι πραγματικά μοναδικά. Μόλις τα δεις θα δυσκολευτείς πολύ να αποφασίσεις ποιο θα πρωτοδιαλέξεις. Με μια βόλτα από το κατάστημα θα μαγευτείς από την τεράστια ποικιλία βραχιολιών και κολιέ που είναι όλα χειροποίητα με μεράκι και αγάπη, για να γίνουν το πιο ιδιαίτερο δώρο για όσες αγαπάς. Τα υλικά και τα χρώματα που χρησιμοποιούνται είναι μοναδικά, έτσι ώστε κάθε κόσμημα να είναι ένα έργο τέχνης.

10.Ένθεν χειροποίητο κόσμημα

Ένθεν χειροποίητο κόσμημα
Από την καρδιά του χειροποίητου κόσμου, ξεπροβάλλει ένα κατάστημα αφιερωμένο στην ομορφιά και τη δημιουργικότητα. Απολαύστε μοναδικά κομμάτια, καθένα από τα οποία είναι φτιαγμένο με αγάπη και αφοσίωση. Από κομψά βραχιόλια μέχρι εντυπωσιακά κολιέ, η κάθε δημιουργία είναι μία έκφραση της ξεχωριστής σας αισθητικής.

Οι έμπειροι τεχνίτες του καταστήματος δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην ποιότητα και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Κάθε κομμάτι είναι φτιαγμένο για να διαρκεί, διασφαλίζοντας ότι η λάμψη σας θα διαρκέσει για πάντα. Είτε αναζητάτε ένα ιδιαίτερο δώρο για κάποιον ξεχωριστό είτε θέλετε να προσθέσετε μια πινελιά γοητείας στην εμφάνισή σας, το κατάστημα αυτό έχει κάτι για όλους. Βυθιστείτε στον κόσμο του χειροποίητου κοσμήματος και αφήστε τη φαντασία σας να λάμψει.

11.artesano

artesano
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (7 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ομήρου 41-43, Νέα Σμύρνη 171 21, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

artesano Με μοναδικά κοσμήματα χειροποίητα με αγάπη και μεράκι, έρχεται να κλέψει τις εντυπώσεις. Από την πρώτη στιγμή που θα επισκεφτείτε το κατάστημα, θα μείνετε εντυπωσιασμένοι από την ποικιλία των σχεδίων. Με υλικά εξαιρετικής ποιότητας και προσιτές τιμές, το artesano σίγουρα θα κερδίσει την καρδιά σας.

Η προσοχή στη λεπτομέρεια και η αφοσίωση στην τέχνη αντικατοπτρίζονται σε κάθε κόσμημα. Είτε πρόκειται για βραχιόλι, σκουλαρίκι ή μενταγιόν, κάθε κομμάτι είναι μοναδικό και σας υπόσχομαι ότι θα το λατρέψετε. Επισκεφθείτε σήμερα το artesano και ανακαλύψτε τον κόσμο της εκλεπτυσμένης κοσμηματοποιίας. Σας περιμένουν εκπλήξεις που θα σας μείνουν αξέχαστες!

12.Agold

Agold
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (5 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ομήρου 9-11, Νέα Σμύρνη 171 21, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

13.Ασημόραμα

Ασημόραμα
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (3 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Κοραή 1, Νέα Σμύρνη 171 21, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Προτάσεις αναρτήσεων