λίστα 13 κοσμηματοπωλεία στην Σέρρες Σερρών

Γιώργος Ανδρέου

• Ενημερώθηκε: 2024-09-04

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το κοσμηματοπωλεία στην Σέρρες Σερρών, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως Lucido jewels, "Malakis JEWELLERY" ΜΑΛΑΚΗΣ ΤΙΜΟΘΕΟΣ, Moments by Eirini Argyriadou, La gemma, Amabile Creations. Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

1.Lucido jewels

Lucido jewels
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (27 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Γεωρ. Παπανδρέου 20, Σέρρες 621 22, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Αν αναζητάτε κοσμήματα που λάμπουν όσο η ελληνική θάλασσα, μην ψάχνετε άλλο από τα Lucido Jewels. Με μια απαράμιλλη ατμόσφαιρα που σας κάνει να νιώθετε σαν στο σπίτι σας, θα βυθιστείτε σε έναν κόσμο κομψότητας και πολυτέλειας. Η εκτεταμένη συλλογή τους προσφέρει μια πανδαισία σχεδίων και στιλ, καθένα προσεκτικά επιλεγμένο για να αναδείξει την ατομική σας λάμψη.

Στο Lucido Jewels, οι σκουλαρίκια γίνονται τέχνη. Ανακαλύψτε μια εκθαμβωτική σειρά από εκκεντρικά σχήματα, λαμπερά πετράδια και εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες. Από κλασικά καρφιά μέχρι εκκεντρικούς κρίκους, κάθε ζευγάρι σχεδιάζεται με προσοχή στη λεπτομέρεια για να αναδείξει τα μοναδικά χαρακτηριστικά σας. Και με την άψογη εξυπηρέτηση πελατών τους, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε το τέλειο ζευγάρι σκουλαρικιών που θα συμπληρώσει την αστραφτερή σας εμφάνιση.

2."Malakis JEWELLERY" ΜΑΛΑΚΗΣ ΤΙΜΟΘΕΟΣ

"Malakis JEWELLERY" ΜΑΛΑΚΗΣ ΤΙΜΟΘΕΟΣ

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 21 εστιατόρια στην Σέρρες Σερρών

3.Moments by Eirini Argyriadou

Moments by Eirini Argyriadou
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (11 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Τσαλοπούλου 14, Σέρρες 621 22, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Στο Moments by Eirini Argyriadou, η δημιουργικότητα και η τέχνη συναντούν τη φαντασία και το μεράκι, υφαίνοντας μοναδικά κοσμήματα που κλέβουν την παράσταση. Με προσοχή στη λεπτομέρεια και πάθος για την αριστεία, κάθε κόσμημα είναι ένα έργο τέχνης που αποπνέει κομψότητα και στυλ.

Από την πρώτη στιγμή που θα περάσετε την πόρτα του Moments, θα σας αγκαλιάσει μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Έμπειροι σχεδιαστές είναι έτοιμοι να σας καθοδηγήσουν στον μαγευτικό κόσμο των κοσμημάτων, βρίσκοντας το τέλειο κομμάτι που θα αναδείξει τη μοναδική σας προσωπικότητα. Με μια πληθώρα μοτίβων, υφών και πολύτιμων λίθων, οι επιλογές είναι απεριόριστες, εξασφαλίζοντας ότι κάθε επίσκεψη είναι μια αξέχαστη εμπειρία.

4.La gemma

La gemma
  • Αξιολόγηση: 4,3/5 (11 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Κωνσταντίνου Καραμανλή 18, Σέρρες 621 23, Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα: Τα 29 καλύτερα καφετέριες στην Σέρρες Σερρών

5.Amabile Creations

Amabile Creations
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (19 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Π. Τσαλδάρη 27, Σέρρες 621 23, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Οι δημιουργίες της Amabile θα σε ξετρελάνουν! Απίθανα σχέδια, χειροποίητα κοσμήματα για να εντυπωσιάσεις με την αισθητική σου. Τα κοσμήματα Amabile είναι μοναδικά, ιδανικά για να εκφράσεις την προσωπικότητά σου και να ξεχωρίσεις με στυλ. Με προσοχή στη λεπτομέρεια και έμφαση στην ποιότητα, κάθε κόσμημα είναι φτιαγμένο για να κρατήσει και να εντυπωσιάζει.

Εμπνευσμένα από την ομορφιά της φύσης και τις τάσεις της μόδας, τα κοσμήματα Amabile σου προσφέρουν ένα μοναδικό ταξίδι απαράμιλλης αισθητικής. Ανακάλυψε μια συναρπαστική συλλογή από κολιέ, σκουλαρίκια, βραχιόλια και δαχτυλίδια, όλα σχεδιασμένα με πάθος και δημιουργική φαντασία. Με την Amabile, θα είσαι πάντα μπροστά από τη μόδα, εκπέμποντας αυτοπεποίθηση και λάμψη που θα σε κάνει να ξεχωρίζεις σε κάθε περίσταση. Ζήσε την εμπειρία της Amabile και άφησε τα κοσμήματά της να γίνουν η υπογραφή του μοναδικού σου στυλ!

6.ΚΤΙΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΤΙΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (15 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Διονυσίου Σολωμού 8, Σέρρες 621 22, Ελλάδα

**Κοσμηματοπωλείο Κτίστης Παναγιώτης: Το Κιβώτιο των Θησαυρών** Στο κοσμηματοπωλείο "Κτίστης Παναγιώτης", η κομψότητα συναντά την άψογη εξυπηρέτηση. Είναι ένα μαγαζί που θα σας σαγηνεύσει από την πρώτη στιγμή που θα περάσετε το κατώφλι του. Τα υπέροχα σχέδια και η ζεστή ατμόσφαιρα δημιουργούν μια μαγευτική εμπειρία για κάθε επισκέπτη. Ο έμπειρος κοσμηματοπώλης Παναγιώτης θα σας καθοδηγήσει με γνώση και ευγένεια στον συναρπαστικό κόσμο των κοσμημάτων, βοηθώντας σας να βρείτε το τέλειο κόσμημα για κάθε περίσταση.

**Ένας Προορισμός για Λάτρεις του Στυλ** Είτε αναζητάτε ένα κλασικό ρολόι, ένα εκθαμβωτικό δαχτυλίδι αρραβώνων ή ένα ξεχωριστό δώρο για έναν αγαπημένο σας άνθρωπο, στο κοσμηματοπωλείο "Κτίστης Παναγιώτης" θα βρείτε μια εκλεκτή συλλογή που θα ανταποκριθεί και θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας. Από εκλεπτυσμένα μενταγιόν μέχρι περίτεχνα βραχιόλια, κάθε κόσμημα είναι ένα έργο τέχνης, σχεδιασμένο να εντυπωσιάσει και να γοητεύσει. Επισκεφθείτε το κοσμηματοπωλείο "Κτίστης Παναγιώτης" σήμερα και αφεθείτε στη μαγεία της κομψότητας και της τέλειας εξυπηρέτησης.

7.Swarovski Boutique

Swarovski Boutique

8.Makado Jewelry

Makado Jewelry
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (65 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Κωνσταντίνου Καραμανλή 7, Σέρρες 621 25, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

**Πρώτη παράγραφος:** Απολαύστε την εκπληκτική συλλογή κοσμημάτων της Makado Jewelry, όπου η τέχνη συναντά την προσιτή πολυτέλεια. Σε ένα φιλόξενο περιβάλλον σας περιμένουν όμορφα χαμόγελα που θα σας κάνουν να νιώσετε ξεχωριστοί. Ανακαλύψτε μια μοναδική γκάμα κοσμημάτων, από κολιέ με γοητευτικές λεπτομέρειες μέχρι σκουλαρίκια που θα φωτίσουν τα χαρακτηριστικά σας και δαχτυλίδια που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

**Δεύτερη παράγραφος:** Η ποιότητα των αξεσουάρ της Makado Jewelry θα σας εντυπωσιάσει. Κάθε κομμάτι είναι φτιαγμένο με προσοχή στη λεπτομέρεια, χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα υλικά. Είτε αναζητάτε ένα ιδιαίτερο δώρο είτε ένα κομψό κόσμημα για εσάς, η Makado Jewelry έχει τη λύση. Η εξυπηρέτηση είναι εξαιρετική, με τις παραγγελίες σας να φτάνουν στον προορισμό τους γρήγορα και αποτελεσματικά. Η απόλυτη εμπειρία κοσμημάτων σας περιμένει στη Makado Jewelry.

9.SouliS CENTER

SouliS CENTER
  • Αξιολόγηση: 2,0/5 (8 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Κωνσταντίνου Καραμανλή 4, Σέρρες 621 23, Ελλάδα

Το SouliS CENTER αποτελεί την κορυφαία επιλογή για το τρύπημα των αυτιών σας, προσφέροντας μια εξαιρετική εμπειρία που χαρακτηρίζεται από επαγγελματισμό και άψογη εξυπηρέτηση. Οι έμπειροι και φιλικοί τεχνίτες μας φροντίζουν για την άνεση και την ασφάλειά σας, διασφαλίζοντας ότι τα αυτιά σας τρυπηθούν με ακρίβεια και λεπτομέρεια. Επιλέξτε από μια εκτεταμένη συλλογή κοσμημάτων υψηλής ποιότητας και βιώστε τη χαρά του να φοράτε τα αγαπημένα σας σκουλαρίκια με αυτοπεποίθηση.

Χαρίστε στον εαυτό σας ή σε κάποιον αγαπημένο σας το δώρο της λάμψης με το τρύπημα των αυτιών στο SouliS CENTER. Η αφοσίωσή μας στην ποιότητα, την υγιεινή και την εξυπηρέτηση πελατών εγγυάται μια ευχάριστη και αξέχαστη εμπειρία. Επισκεφθείτε μας σήμερα και αφήστε μας να μετατρέψουμε την επιθυμία σας για όμορφα τρυπημένα αυτιά σε πραγματικότητα.

10.ΑΡΚΑΔΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΡΚΑΔΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (2 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ερμού 53, Σέρρες 621 23, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

11.Mademlis

Mademlis
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (5 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λομβάρδου 7, Σέρρες 621 24, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Ο Mademlis είναι ο κορυφαίος στον τομέα του, ένας μάστορας της γεύσης που έχει αφιερώσει τη ζωή του στη δημιουργία γαστρονομικών αριστουργημάτων. Με απίστευτο ταλέντο και αφοσίωση στην ποιότητα, μεταμορφώνει τα ταπεινά υλικά σε ασύγκριτα εδέσματα που θα συναρπάσουν τους γευστικούς σας κάλυκες. Οι γεύσεις του είναι μια συμφωνία αρμονίας, δημιουργώντας μια εμπειρία φαγητού που θα σας μείνει αξέχαστη.

Είτε αναζητάτε μια ιδιαίτερη περίσταση για να εντυπωσιάσετε τους αγαπημένους σας είτε απλά μια γευστική απόδραση από την καθημερινότητα, το Mademlis είναι ο τελικός προορισμός σας. Ετοιμαστείτε να ταξιδέψετε σε έναν κόσμο γεύσεων, όπου κάθε μπουκιά είναι μια περιπέτεια και κάθε πιάτο μια ανεπανάληπτη εμπειρία. Αφήστε το Mademlis να σας οδηγήσει σε ένα γευστικό ταξίδι που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη σας. Η απόλυτη γαστρονομική απόλαυση σας περιμένει!

12.Sirra Handmade Jewels

Sirra Handmade Jewels
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (5 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ανδριανουπόλεως 2, Σέρρες 621 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Περπατώντας στους γραφικούς δρόμους της όμορφης Πλάκας, κανείς δεν μπορεί να παραλείψει να επισκεφτεί το μαγευτικό κατάστημα "Sirra Handmade Jewels". Από την πρώτη ματιά, τα βλέμματα μαγνητίζονται από τις λαμπερές βιτρίνες που φιλοξενούν μια εκθαμβωτική συλλογή από χειροποίητα κοσμήματα. Κάθε κομμάτι είναι ένα μικρό αριστούργημα που δημιουργήθηκε με αγάπη και προσοχή στη λεπτομέρεια από τα χέρια ταλαντούχων τεχνιτών.

Εδώ, οι πελάτες έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μοναδικά δώρα ή αναμνηστικά που θα τους συντροφεύουν μια ζωή. Οι σχεδιαστές της "Sirra Handmade Jewels" αντλούν έμπνευση από την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας, δημιουργώντας συλλογές που αντικατοπτρίζουν την αυθεντική ελληνική αισθητική σε συνδυασμό με σύγχρονες τάσεις. Τα κοσμήματα είναι φτιαγμένα από υψηλής ποιότητας υλικά, όπως ασήμι, χρυσός και πολύτιμοι λίθοι, με πλούσια χρώματα και περίτεχνες λεπτομέρειες. Η "Sirra Handmade Jewels" είναι το ιδανικό μέρος για όσους αναζητούν πραγματικά ξεχωριστά κοσμήματα για να εκφράσουν το προσωπικό τους στυλ ή να αποκτήσουν ένα διαχρονικό θησαυρό.

13.ΜΑΚΙΝΑΤΖΗΣ Αντώνης & Νικόλαος Κοσμήματα

ΜΑΚΙΝΑΤΖΗΣ Αντώνης & Νικόλαος Κοσμήματα
  • Αξιολόγηση: 3,7/5 (6 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Βενιζέλου 3, Σέρρες 621 21, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:30 π

Οι έμπειροι τεχνίτες Αντώνης και Νικόλαος Κοσμήματα υπερέχουν στο αντικείμενό τους. Με ακρίβεια και επαγγελματισμό, χειρίζονται τα κοσμήματά σας, μεταμορφώνοντάς τα σε εκθαμβωτικά έργα τέχνης. Η αφοσίωσή τους στην ποιότητα και η αριστεία τους είναι εμφανείς σε κάθε πέτρα και σκάλισμα. Εμπιστευτείτε τους κοσμηματοπώλες σας, Αντώνη και Νικόλαο Κοσμήματα, για την επισκευή και το σχέδιο των κοσμημάτων σας, και αφήστε τους να αναδείξουν την αληθινή λάμψη των πολύτιμων αντικειμένων σας.

Αντιθέτως, μην απογοητευτείτε από αγενείς και αναξιόπιστους επαγγελματίες. Επιλέξτε την ποιότητα και την επαγγελματική εξυπηρέτηση των Αντώνη και Νικόλαου Κοσμήματα. Απολαύστε τη διαφάνεια και την ειλικρίνεια τους, καθώς σας καθοδηγούν σε κάθε βήμα της διαδικασίας επισκευής ή σχεδίασης. Εμπιστευτείτε τους εμπειρογνώμονες και προσθέστε μια λάμψη ποιότητας στα αγαπημένα σας κοσμήματα.
Προτάσεις αναρτήσεων