Τα 17 καλύτερα κοσμηματοπωλεία στην Χαλάνδρι Βορείου Τομέα Αθηνών

Μαρία Αντωνίου

• Ενημερώθηκε: 2024-08-28

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το κοσμηματοπωλεία στην Χαλάνδρι Βορείου Τομέα Αθηνών, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως E - XANTRA - ΧΑΝΤΡΕΣ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ, Kyrikos Jewels (Kewels), JOOLS κοσμηματοπωλείο ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, ΣΟΛΩΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ, Dots. Art for all. Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

1.E - XANTRA - ΧΑΝΤΡΕΣ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Ο απόλυτος προορισμός για ξεχωριστές και ευφάνταστες δημιουργίες

E - XANTRA - ΧΑΝΤΡΕΣ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ
  • Αξιολόγηση: 4,4/5 (330 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ηρακλείου 7, Χαλάνδρι 152 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

  • Ποικίλη προϊόντα:

    Είδη ζαχαροπλαστικής, αξεσουάρ πάρτι, όργανα, επιτραπέζια παιχνίδια, είδη κηπουρικής, εποχιακά είδη

  • Ποιότητα προϊόντος:

    Άριστης ποιότητας προϊόντα με μεγάλη ποικιλία και φρέσκες αφίξεις διαρκώς

  • Εξυπηρέτηση πελατών:

    Άψογη και φιλική εξυπηρέτηση από το καταρτισμένο προσωπικό

  • Εύρος τιμών:

    $$

  • Παροχές:

    Πολύ άνετος χώρος, Δυνατότητα τοποθέτησης παραγγελίας μέσω τηλεφώνου ή email, Δωρεάν συσκευασία δώρου, Εύκολη πρόσβαση με αυτοκίνητο ή τα μέσα μαζικής μεταφοράς, Στάθμευση στον δρόμο

Ελάτε στο Χάντρες στον Χολαργό και ανακαλύψτε έναν κόσμο με χάντρες, ειδικές και ημιπολύτιμες πέτρες. Βρείτε ό,τι χρειάζεστε για χειροτεχνίες, κοσμήματα και αξεσουάρ που θα κάνουν τη διαφορά. Μεγάλη ποικιλία, προσιτές τιμές και εξαιρετική εξυπηρέτηση. Στολίστε το αγαπημένο σας πουκάμισο ή φόρεμα και εντυπωσιάστε! Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε μοναδικά κομμάτια που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Για όσους αναζητούν εξαιρετική ποιότητα και μοναδικά κομμάτια, το Χάντρες στον Χολαργό είναι η ιδανική επιλογή. Με μεγάλη ποικιλία, προσιτές τιμές και άψογη εξυπηρέτηση, καλύπτει κάθε ανάγκη. Είτε είστε επαγγελματίας σχεδιαστής κοσμημάτων είτε απλά λάτρης των χειροτεχνιών, οι χάντρες και οι πέτρες του Χάντρες θα γίνουν η πηγή έμπνευσης για τις δικές σας δημιουργίες.

2.Kyrikos Jewels (Kewels)

Kyrikos Jewels (Kewels)
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (42 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αγίας Παρασκευής 13-15, Χαλάνδρι 152 34, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Βυθιστείτε στη μαγευτική αίγλη των κοσμημάτων Kyrikos Jewels (Kewels), όπου η εξαιρετική ποιότητα αγκαλιάζει την αξεπέραστη κομψότητα. Η εξυπηρέτηση, αριστοτεχνικά ενορχηστρωμένη, ξετυλίγει μια εμπειρία απαλλαγμένη από πιέσεις, με αμέριστη υπομονή και βαθιά κατανόηση των επιθυμιών σας. Αφήστε τον εαυτό σας να μαγευτεί από μια εκθαμβωτική παλέτα σχεδίων και υλικών, προσεκτικά επιλεγμένων, προσφέροντας ασυναγώνιστη αξία για την αμύθητη λάμψη που δικαιούστε.

Εμβαθύνετε στον ασύγκριτο κόσμο των Kyrikos Jewels (Kewels), όπου η ποιότητα υφαίνεται με την προσιτότητα, δημιουργώντας αριστουργήματα που ακτινοβολούν με διαχρονική ομορφιά. Κάθε κόσμημα, μια υπόσχεση αντοχής και απαράμιλλης λάμψης, διαβεβαιώνει την ξεχωριστή θέση του στη θησαυροφυλακή των πιο πολύτιμων κατοχών σας. Η ευγενική και άμεση εξυπηρέτηση προσθέτει μια αίσθηση ζεστασιάς, διασφαλίζοντας ότι κάθε επαφή σας με τους Kewels θα αποτελέσει μια αξέχαστη εμπειρία, άξια να την μοιραστείτε με όλους όσους εκτιμούν την αληθινή πολυτέλεια.

Διαβάστε περισσότερα: Τα 36 καλύτερα εστιατόρια στην Χαλάνδρι Βορείου Τομέα Αθηνών

3.JOOLS κοσμηματοπωλείο ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

JOOLS κοσμηματοπωλείο ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (15 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Χαϊμαντά 16, Χαλάνδρι 152 34, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Το JOOLS στο Χαλάνδρι είναι ένας ειδυλλιακός κόσμος κοσμημάτων, όπου οι λάτρεις των πολύτιμων λίθων βρίσκουν την απόλυτη ικανοποίηση. Παρά το μέγεθός του, το κατάστημα διαθέτει μια εκπληκτική ποικιλία από εκλεκτά κομμάτια, ικανά να συμπληρώσουν κάθε γούστο και στυλ. Οι φιλικοί σύμβουλοι είναι πάντα έτοιμοι να σας καθοδηγήσουν μέσα από τον λαμπερό κόσμο των κοσμημάτων, παρουσιάζοντας τα πιο όμορφα σχέδια από τις προθήκες. Μοντέρνα και κομψά, τα κοσμήματα του JOOLS ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους, ενώ οι προσιτές τιμές τα καθιστούν προσιτά για κάθε περίσταση.

Η αφοσίωση του JOOLS στην εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών είναι εμφανής σε κάθε αλληλεπίδραση. Οι έμπειροι σύμβουλοι κατανοούν τις ανάγκες των πελατών και είναι πάντα διαθέσιμοι για να προσαρμόσουν το μέγεθος ή το στυλ οποιουδήποτε κοσμήματος, διασφαλίζοντας την τέλεια εφαρμογή. Από εντυπωσιακά κολιέ και εκλεπτυσμένα δαχτυλίδια έως κομψά βραχιόλια και λαμπερά σκουλαρίκια, το JOOLS προσφέρει έναν ατελείωτο θησαυρό προτάσεων. Κάθε επίσκεψη υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία, όπου το πάθος για τα κοσμήματα συναντά την άψογη εξυπηρέτηση και την ανυπέρβλητη ποιότητα.

4.ΣΟΛΩΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ

ΣΟΛΩΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (52 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Στρατάρχου Αλεξάνδρου Παπάγου 9-11, Χαλάνδρι 152 34, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Το κατάστημα της ΣΟΛΩΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ περιμένει να σας μυήσει στον μαγικό κόσμο των ασημικών. Με χρόνια εμπειρίας στις πλάτες μας, έχουμε καταφέρει να προσφέρουμε μια εκπληκτική συλλογή προϊόντων που καλύπτει κάθε ανάγκη και προτίμηση. Οι ειδικοί συνεργάτες μας είναι πάντα πρόθυμοι να σας καθοδηγήσουν στις αγορές σας, παρέχοντάς σας εξαιρετική εξυπηρέτηση και συμβουλές.

Είτε αναζητάτε δώρα για αγαπημένα πρόσωπα είτε μοναδικά κομμάτια για τον εαυτό σας, το κατάστημά μας είναι το ιδανικό μέρος. Η μεγάλη ποικιλία μας περιλαμβάνει κοσμήματα, αξεσουάρ, και διακοσμητικά από ασήμι εξαιρετικής ποιότητας. Κάθε προϊόν μας είναι φτιαγμένο με προσοχή και αγάπη, εξασφαλίζοντας αντοχή και αξεπέραστη ομορφιά.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 15 καφετέριες στην Χαλάνδρι Βορείου Τομέα Αθηνών

5.Dots. Art for all

Dots. Art for all
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (30 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αριστοφάνους 29, Χαλάνδρι 152 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Το "Dots Art for all" είναι ένα υπέροχο, γραφικό μαγαζάκι που κρύβει μοναδικούς θησαυρούς. Ο φιλικός ιδιοκτήτης θα σας καλωσορίσει με χαρά και θα σας παρουσιάσει τα εξαιρετικά του αντικείμενα. Τα κοσμήματα του "Dots" είναι πραγματικά έργα τέχνης, φτιαγμένα με αγάπη και προσοχή στη λεπτομέρεια από τη μοναδική Ευγενία. Η κάθε δημιουργία της αποπνέει ευαισθησία και μεράκι, κάνοντάς την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν κάτι πραγματικά ξεχωριστό.

Το "Dots Art for all" δεν είναι απλώς ένα κατάστημα. Είναι ένας χώρος όπου η τέχνη συναντά την καθημερινότητα, ένας κόσμος που θα σας μαγέψει με την ομορφιά και την πρωτοτυπία του. Επισκεφθείτε το "Dots" και ανακαλύψτε μοναδικά αντικείμενα που θα λατρέψετε και θα σας συντροφεύουν για πάντα.

6.Gregio Χαλάνδρι

Gregio Χαλάνδρι
  • Αξιολόγηση: 4,1/5 (19 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ανδρέα Παπανδρέου 10, Χαλάνδρι 152 33, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Στο Χαλάνδρι, η τέχνη των Ελλήνων αργυροχρυσοχόων βρίσκεται στο αποκορύφωμά της. Μπροστά στον πλούτο επιλογών, ο επισκέπτης δυσκολεύεται να αποφασίσει, καθώς κάθε κόσμημα είναι μοναδικό και καλοφτιαγμένο. Η βιτρίνα του καταστήματος στο Χαλάνδρι λάμπει από μια τεράστια ποικιλία δαχτυλιδιών, σκουλαρικιών, κολιέ και πολλά άλλα σε χρυσό, ασήμι ή επιχρυσωμένο ασήμι.

Η επίσκεψη στο κατάστημά του Χαλανδρίου είναι μια εμπειρία που αξίζει να ζήσει κανείς, καθώς η εξυπηρέτηση είναι άριστη και ξεπερνά τις προσδοκίες. Η εξυπηρέτηση με χαμόγελο από την ευγενική Εφη, που προσωποποιεί την αυθεντική ελληνική φιλοξενία, κάνει την εμπειρία αγορών ακόμη πιο ευχάριστη. Τα υπέροχα και ποιοτικά κοσμήματα, συνδυασμένα με την άριστη εξυπηρέτηση, καθιστούν το κατάστημα στο Χαλάνδρι τον ιδανικό προορισμό για κάθε περίσταση, από ένα προσωπικό δώρο έως ένα ξεχωριστό ενθύμιο από την Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 19 μπαρ στην Χαλάνδρι Βορείου Τομέα Αθηνών

7.Otra mirada handmade jewelry

Otra mirada handmade jewelry
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (14 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αγίας Παρασκευής 50, Χαλάνδρι 152 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    11:30 π

**Παρουσιάζοντας την Otra Mirada** Ανακαλύψτε την εξαιρετική τέχνη κοσμηματοποιίας της Otra Mirada, όπου η χειροτεχνία συναντά τη δημιουργικότητα. Κάθε κόσμημα είναι ένα μοναδικό αριστούργημα, σχεδιασμένο για να εντυπωσιάσει τους αγαπημένους σας. Η Otra Mirada είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν το τέλειο δώρο που θα εκφράσει την αγάπη και την εκτίμησή τους.

**Εξαιρετική Εξυπηρέτηση Πελατών** Στην Otra Mirada, η ικανοποίηση των πελατών είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας. Η αφοσιωμένη ομάδα μας εξασφαλίζει άριστη εξυπηρέτηση, ανεξαρτήτως της τοποθεσίας σας. Είτε βρίσκεστε στο Ηνωμένο Βασίλειο είτε σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του κόσμου, τα μοναδικά μας κοσμήματα θα φτάσουν σε εσάς, φροντισμένα με αγάπη και φροντίδα. Εμπιστευτείτε την Otra Mirada για να δημιουργήσετε αξέχαστες στιγμές και να χαρίσετε δώρα που θα αγαπηθούν για πάντα.

8.Voulgaris Jewelry

Voulgaris Jewelry
  • Αξιολόγηση: 4,2/5 (32 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ανδρέα Παπανδρέου 27, Χαλάνδρι 152 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Το κοσμηματοπωλείο Voulgaris αποτελεί την ιδανική επιλογή για την αγορά ενός πολυτελούς επαγγελματικού δώρου. Με μια εκτενή συλλογή από κοσμήματα υψηλής ποιότητας, ο Βούλγαρης έχει κάτι για κάθε γούστο και περίσταση. Το έμπειρο προσωπικό τους είναι πάντα πρόθυμο να σας βοηθήσει να βρείτε το τέλειο δώρο, ενώ η εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών τους εξασφαλίζει ότι θα μείνετε ικανοποιημένοι από την αγορά σας. Επισκεφθείτε το κοσμηματοπωλείο Voulgaris σήμερα και ανακαλύψτε μόνοι σας γιατί είναι ο κορυφαίος προορισμός για πολυτελή κοσμήματα.

Αν αναζητάτε ένα εντυπωσιακό και αξέχαστο επαγγελματικό δώρο, τότε το κοσμηματοπωλείο Voulgaris είναι το τέλειο μέρος για να ψωνίσετε. Είτε ψάχνετε για ένα πολυτελές ρολόι, ένα εκπληκτικό κολιέ ή ένα διαχρονικό ζευγάρι σκουλαρίκια, ο Βούλγαρης διαθέτει μια εκτενή συλλογή κοσμημάτων υψηλής ποιότητας που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν. Η εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και η αφοσίωσή τους στην ποιότητα κάνουν τη Voulgaris την πρώτη επιλογή για επαγγελματικά δώρα και για κάθε ειδική περίσταση.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 12 ξενοδοχεία στην Χαλάνδρι Βορείου Τομέα Αθηνών

9.Πολύχρυσον

Πολύχρυσον
  • Αξιολόγηση: 4,1/5 (36 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αγίας Παρασκευής 29, Χαλάνδρι 152 34, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Το Πολύχρυσον κοσμηματοπωλείο είναι ένας πραγματικός θησαυρός στο κέντρο της πόλης. Η εξαιρετική αισθητική και η άψογη εξυπηρέτηση κερδίζουν τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή. Ο ιδιοκτήτης, κ. Σπύρος, υποδέχεται τους πελάτες με ένα ζεστό χαμόγελο και μια ειλικρινή διάθεση να τους βοηθήσει να βρουν αυτό ακριβώς που αναζητούν.

Η μεγάλη ποικιλία κοσμημάτων ικανοποιεί κάθε γούστο και προϋπολογισμό. Από κλασικά σχέδια μέχρι μοντέρνες δημιουργίες, το Πολύχρυσον έχει κάτι για όλους. Οι τιμές είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικές, καθιστώντας την αγορά κοσμημάτων μια προσιτή πολυτέλεια. Η άμεση εξυπηρέτηση και η προσεγμένη συσκευασία δίνουν την τελευταία πινελιά σε μια αξέχαστη εμπειρία αγορών.

10.ΤΣΑΛΔΑΡΗΣ Κοσμήματα

  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (24 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Χαϊμαντά 12, Χαλάνδρι 152 34, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

**Παράγραφος 1:** Επισκεφτείτε το εκλεκτό κοσμηματοπωλείο ΤΣΑΛΔΑΡΗΣ και βυθιστείτε στην αίγλη των ανεκτίμητων θησαυρών του. Η εντυπωσιακή συλλογή του, που διακρίνεται για την ποιότητά της και τη μοναδική της ομορφιά, είναι σίγουρο ότι θα μαγέψει και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

**Παράγραφος 2:**

11.SRIROS TASOULIS JEWELS | ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ | ΜΟΝΟΠΕΤΡΑ, ΒΕΡΕΣ, ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ | ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

  • Αξιολόγηση: 4,5/5 (38 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Πλάτωνος 12Β, Χαλάνδρι 152 34, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:30 π

Το κοσμηματοπωλείο SRIROS TASOULIS JEWELS στη Μονόπετρα Βερεσ σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία κοσμηματοπωλίας. Με την επιμελημένη ποικιλία εξαιρετικών κοσμημάτων και τις ασυναγώνιστες τιμές τους, θα βρείτε το τέλειο κόσμημα για κάθε περίσταση. Η άψογη εξυπηρέτηση πελατών τους θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας, κάνοντας την επίσκεψή σας πραγματικά αξέχαστη.

Είτε αναζητάτε τον ιδανικό βαπτιστικό σταυρό, τον επόμενο πολύτιμο λίθο σας ή ένα λαμπερό κόσμημα για μια ξεχωριστή περίσταση, το SRIROS TASOULIS JEWELS έχει κάτι για εσάς. Μπείτε στην ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού τους καταστήματος σήμερα και ανακαλύψτε έναν κόσμο εκλεκτών κοσμημάτων. Με την άψογη εξυπηρέτηση πελατών τους και την άμεση αποστολή, η επόμενη αγορά κοσμημάτων σας απέχει μόλις ένα κλικ. Εμπιστευτείτε το SRIROS TASOULIS JEWELS για ασυναγώνιστα κοσμήματα και μια αξέχαστη εμπειρία κοσμηματοπωλίας.

12.ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙ STAVROU Golden Culture

  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (48 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Χαϊμαντά 30, Χαλάνδρι 152 34, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

13.ΤΣΑΛΔΑΡΗΣ Κόσμημα - Ρολόι

Αναβαθμίστε το στυλ σας με τα εκλεκτά κοσμήματα και ρολόγια μας.

ΤΣΑΛΔΑΡΗΣ Κόσμημα - Ρολόι
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (249 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αγίας Παρασκευής 30, Χαλάνδρι 152 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

  • Ποικίλη προϊόντα:

    Ποικιλία κοσμημάτων, ρολογιών και δώρων για όλες τις περιστάσεις.

  • Ποιότητα προϊόντος:

    Υψηλή ποιότητα κατασκευής και υλικών, με έμφαση στη λεπτομέρεια.

  • Εξυπηρέτηση πελατών:

    Φιλική και εξυπηρετική εξυπηρέτηση πελατών, με προσωποποιημένες προτάσεις.

  • Εύρος τιμών:

    $$ - $$$

  • Παροχές:

    Εξειδικευμένο προσωπικό με γνώσεις κοσμηματοποιίας, Ευρύχωρο και άνετο κατάστημα, Δυνατότητα ειδικών παραγγελιών και επισκευών, Δωρεάν συσκευασία δώρου, Εύκολη πρόσβαση και άνετος χώρος στάθμευσης

14.Hantrocosmos - Χαλάνδρι

Hantrocosmos - Χαλάνδρι
  • Αξιολόγηση: 4,6/5 (13 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Πλάτωνος 17, Χαλάνδρι 152 34, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:30 π

15.Το Κόσμημα - Αβραάμ Κεΐσογλου

Το Κόσμημα - Αβραάμ Κεΐσογλου
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (56 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αγίου Γεωργίου 4, Χαλάνδρι 152 34, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

16.ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (13 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Κολοκοτρώνη 7, Χαλάνδρι 152 33, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

17.ANNA MARIA MAZARAKI

ANNA MARIA MAZARAKI
  • Αξιολόγηση: 3,9/5 (64 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Πλάτωνος 1, Χαλάνδρι 152 34, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Προτάσεις αναρτήσεων