Τα 17 καλύτερα καταστήματα υποδημάτων στην Χαλάνδρι Βορείου Τομέα Αθηνών

Κατερίνα Παπαδοπούλου

• Ενημερώθηκε: 2024-08-28

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το καταστήματα υποδημάτων στην Χαλάνδρι Βορείου Τομέα Αθηνών, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως Voi & Noi, Soulis Shoes, FIVE SHOES - ΧΑΛΑΝΔΡΙ, Tsakiris Mallas, LABRINI ATHENS. Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

1.Voi & Noi

Η αυθεντική ιταλική γεύση στην καρδιά του Χαλανδρίου.

Voi & Noi
  • Αξιολόγηση: 4,1/5 (201 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ανδρέα Παπανδρέου 85-87, Χαλάνδρι 142 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

  • Ποικίλη προϊόντα:

    Εστιατόριο με εκτεταμένο μενού που καλύπτει όλα τα γούστα.

  • Ποιότητα προϊόντος:

    Άριστη ποιότητα υλικών και προσεγμένη εκτέλεση πιάτων.

  • Εξυπηρέτηση πελατών:

    Ιδιαίτερα φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό.

  • Εύρος τιμών:

    $$

  • Παροχές:

    Εσωτερικός χώρος, Εξωτερικός χώρος, Παιδικό κάθισμα, Πρόσβαση για αναπηρικά αμαξίδια, Δωρεάν Wi-Fi

Η Voi & Noi είναι ο κορυφαίος προορισμός για τους λάτρεις των παπουτσιών, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα στυλ και σχεδίων που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Η αφοσιωμένη ομάδα της Voi & Noi δεσμεύεται να παρέχει μια εξαιρετική εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών, εξασφαλίζοντας ότι θα βρείτε το τέλειο ζευγάρι παπουτσιών που ταιριάζει στο στυλ και τις ανάγκες σας.

Εάν επιθυμείτε παπούτσια που θα αντέξουν στη δοκιμασία του χρόνου, η Voi & Noi είναι η ιδανική επιλογή. Χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας και με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, τα παπούτσια της Voi & Noi είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν. Αλλά ακόμα και αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα, η αξιόπιστη πολιτική εγγύησης της Voi & Noi σάς παρέχει απόλυτη ηρεμία. Εμπιστευτείτε την Voi & Noi για όλες τις ανάγκες σας σε παπούτσια και ανακαλύψτε τη διαφορά που κάνει η υψηλή ποιότητα.

2.Soulis Shoes

Soulis Shoes
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (28 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αγ. παρασκευή 24, Χαλάνδρι, Αθήνα 152 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Αναζητάτε άνετα και κομψά υποδήματα για την οικογένειά σας; Το κατάστημα Soulis Shoes είναι η ιδανική επιλογή για εσάς! Με μια τεράστια γκάμα σχεδίων και χρωμάτων, σίγουρα θα βρείτε το τέλειο ζευγάρι για κάθε περίσταση. Από κομψές γόβες μέχρι αθλητικά παπούτσια υψηλών επιδόσεων, το Soulis Shoes έχει κάτι για κάθε γούστο και ανάγκη.

Τα προϊόντα μας δεν διακρίνονται μόνο για την ποιότητα και τη μόδα τους, αλλά και για την προσιτή τιμολόγησή τους. Είτε ψάχνετε για καθημερινά παπούτσια είτε για κάτι πιο ιδιαίτερο, το Soulis Shoes έχει τη λύση για εσάς.

Διαβάστε περισσότερα: Τα 36 καλύτερα εστιατόρια στην Χαλάνδρι Βορείου Τομέα Αθηνών

3.FIVE SHOES - ΧΑΛΑΝΔΡΙ

FIVE SHOES - ΧΑΛΑΝΔΡΙ
Στο FIVE SHOES στο Χαλάνδρι, σας περιμένει μια μοναδική εμπειρία αγορών με εξαιρετική εξυπηρέτηση και μοναδικές τιμές. Απολαύστε την ευρεία γκάμα παπουτσιών μας και ανακαλύψτε την τέλεια επιλογή για κάθε περίσταση. Οι τακτικές προσφορές και οι ανταγωνιστικές μας τιμές σας επιτρέπουν να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Ελάτε στο FIVE SHOES και ζήστε την απόλυτη εμπειρία αγορών παπουτσιών!

Αλλά μην πάτε εκεί με την διάθεση μουδιασμένη. Καταλαβαίνουμε ότι οι υπάλληλοι μπορεί να έχουν κάποιες στιγμές κούρασης, αλλά η ένδειξη της βαρεμάρας μπορεί να κάνει τον πελάτη να νιώσει άβολα. Ειδικά στον τομέα της λιανικής πώλησης, η θετική αλληλεπίδραση με τον πελάτη είναι το παν. Το χαμόγελο και η ευγένεια κάνουν τη διαφορά. Ελπίζουμε ότι το FIVE SHOES θα λάβει υπόψη αυτά τα σχόλια και θα συνεχίσει να παρέχει την εξαιρετική εξυπηρέτηση για την οποία είναι γνωστό, με μια επιπλέον δόση ενέργειας και ενθουσιασμού.

4.Tsakiris Mallas

Tsakiris Mallas
  • Αξιολόγηση: 4,3/5 (63 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Χαϊμαντά 26, Χαλάνδρι 152 34, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Επισκεφθείτε το Tsakiris Mallas και αφεθείτε στη μαγεία του αποκλειστικού μας κόσμου υποδημάτων! Με μια εκπληκτική συλλογή από κομψά σχέδια και κλασικά στιλ, θα βρείτε την τέλεια επιλογή για κάθε περίσταση. Το άψογο προσωπικό μας είναι πάντα έτοιμο να σας βοηθήσει να βρείτε το ιδανικό ζευγάρι, παρέχοντας εξατομικευμένες συμβουλές και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Τα παπούτσια Tsakiris Mallas δεν είναι απλώς αξεσουάρ· είναι έργα τέχνης σχεδιασμένα να ενισχύουν την εμφάνισή σας και να αναβαθμίζουν την αυτοπεποίθησή σας. Από εκπληκτικά τακούνια μέχρι κομψά μοκασίνια και από άνετα αθλητικά παπούτσια μέχρι μοντέρνα μπότες, η εκτεταμένη γκάμα μας ικανοποιεί κάθε γούστο και ανάγκη. Εμπιστευθείτε την κληρονομιά δεκαετιών και ανακαλύψτε τη διαχρονική ποιότητα και την αξεπέραστη άνεση των παπουτσιών Tsakiris Mallas.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 15 καφετέριες στην Χαλάνδρι Βορείου Τομέα Αθηνών

5.LABRINI ATHENS

LABRINI ATHENS
  • Αξιολόγηση: 4,1/5 (43 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αγίας Παρασκευής 19 &, Πλάτωνος 22, Χαλάνδρι 152 34, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Η Labrini Athens, ο κορυφαίος προορισμός για δερμάτινα είδη, σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία αγορών που θα σας αφήσει έκπληκτους. Η εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, οι ευγενικές συμπεριφορές και η βαθιά γνώση των προϊόντων θα κάνουν την επίσκεψή σας μια αξέχαστη εμπειρία. Τα δερμάτινα είδη μας, κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά, προσφέρουν μια πολυτελή αίσθηση που θα ενισχύσει το στυλ σας.

Η Labrini Athens είναι το ιδανικό μέρος για να βρείτε τις πιο μοντέρνες επιλογές από κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο της μόδας. Με μια εκτεταμένη συλλογή από πορτοφόλια, τσάντες, ζώνες και άλλα αξεσουάρ, προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα επιλογών που ταιριάζουν σε κάθε γούστο και ανάγκη. Επισκεφθείτε την Labrini Athens σήμερα και ανακαλύψτε τη διαφορά της πραγματικής πολυτέλειας.

6.MAKRIS

MAKRIS
  • Αξιολόγηση: 4,3/5 (37 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ανδρέα Παπανδρέου 8, Χαλάνδρι 152 33, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Ένας μοναδικός προορισμός για τους λάτρεις της μόδας, το MAKRIS ξεχωρίζει με την εκπληκτική συλλογή του από κομψά και μοντέρνα παπούτσια. Με πάνω από 15 ευρηματικά ζευγάρια, το MAKRIS προσφέρει ένα παπούτσι για κάθε περίσταση, από τις εκλεπτυσμένες εξόδους μέχρι τις καθημερινές βόλτες.

Από κομψά μοκασίνια μέχρι προκλητικά μποτάκια, κάθε ζευγάρι στο MAKRIS είναι σχεδιασμένο με προσοχή στη λεπτομέρεια και κατασκευασμένο με τα πιο εκλεκτά υλικά. Ροκ, κομψά και γεμάτα άποψη, αυτά τα παπούτσια δεν είναι απλώς αξεσουάρ, είναι δηλώσεις μόδας που θα αναβαθμίσουν κάθε εμφάνιση. Ακόμη και με τις ανεβασμένες τιμές τους, η άνεση και η διαχρονική κομψότητα που προσφέρουν τα καθιστούν ανεκτίμητα! Επισκεφθείτε το MAKRIS για να ανακαλύψετε το τέλειο ζευγάρι που θα ολοκληρώσει την ντουλάπα σας με στυλ και άνεση.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 19 μπαρ στην Χαλάνδρι Βορείου Τομέα Αθηνών

7.B-Soft Χαλάνδρι

B-Soft Χαλάνδρι
  • Αξιολόγηση: 4,4/5 (18 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Χαϊμαντά 19-21, Χαλάνδρι 152 34, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

8.SAGIAKOS EMPORIO AE

SAGIAKOS EMPORIO AE
  • Αξιολόγηση: 4,3/5 (55 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Χαϊμαντά 29, Χαλάνδρι 152 34, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Το SAGIAKOS EMPORIO AE προσφέρει ένα απίστευτο ταξίδι μόδας με μια εκπληκτική γκάμα υποδημάτων που θα σας μαγέψουν! Απολαύστε την άνεση του ευρύχωρου καταστήματος, όπου κάθε βήμα σας συνοδεύεται από μια συμφωνία ποιότητας και προσιτών τιμών.

Εξερευνήστε τον κόσμο των κομψών παπουτσιών, από μοντέρνες γόβες μέχρι άνετα αθλητικά, όλα με την υπογραφή κορυφαίων σχεδιαστών. Αφεθείτε στον πειρασμό των ζωντανών χρωμάτων, των εκλεκτών υλικών και των καινοτόμων σχεδίων που θα μεταμορφώσουν την εμφάνισή σας. Με κάθε αγορά στο SAGIAKOS EMPORIO AE, όχι μόνο αποκτάτε ένα ζευγάρι παπούτσια, αλλά και μια δήλωση στυλ και αυτοπεποίθησης.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 12 ξενοδοχεία στην Χαλάνδρι Βορείου Τομέα Αθηνών

9.dazzling shoes & accessories

dazzling shoes & accessories
  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (18 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αγίου Γεωργίου 2, Χαλάνδρι 152 34, Ελλάδα

Δύο κόσμοι που συναντιούνται σε ένα μαγικό μέρος, με εκπληκτικά παπούτσια και υπέροχα αξεσουάρ. Είναι το παραμυθένιο σκηνικό όπου η ποιότητα χορεύει με την τιμή, ενώ η πελατειακή φροντίδα λάμπει σαν φωτοστέφανο. Με κάθε επίσκεψη, η λαχτάρα σας θα μεγαλώνει, μεταμορφώνοντας την αγάπη σας σε μια ατελείωτη ονειρική κατάσταση.

Με τέλειο συνδυασμό ομορφιάς και αντοχής, τα υποδήματα εδώ είναι δημιουργίες ενός ταλαντούχου καλλιτέχνη. Κάθε ζευγάρι, ένα μοναδικό αριστούργημα, προορισμένο να κάνει τη δήλωσή σας δυναμική και τη λάμψη σας να ξεχωρίζει. Απολαύστε την ξεχωριστή εξυπηρέτηση, που φροντίζει για κάθε σας ανάγκη με ζεστασιά και χαμόγελα. Μπορεί το πάρκινγκ να μην είναι βολικό, αλλά η μαγευτική εμπειρία που σας περιμένει αξίζει και τον παραμικρό κόπο. Επισκεφθείτε τον παράδεισο των παπουτσιών και των αξεσουάρ και αφήστε τη λάμψη τους να γίνει ο δικός σας μόνιμος συνοδός.

10.Pentavras Chalandri

  • Αξιολόγηση: 4,4/5 (22 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αγίας Παρασκευής 6, Χαλάνδρι 152 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Ετοιμαστείτε για μια ξεχωριστή εμπειρία αγορών στο Pentavras Chalandri, όπου η άψογη εξυπηρέτηση συναντά τη μεγάλη ποικιλία! Από την πρώτη στιγμή, οι φιλικοί και χαμογελαστοί υπάλληλοι θα σας καλωσορίσουν θερμά και θα σας καθοδηγήσουν με χαρά στην αναζήτηση των ιδανικών παπουτσιών σας. Η ευρεία γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει επώνυμες μάρκες και μοντέλα που ταιριάζουν σε κάθε γούστο και περίσταση, σε τιμές που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Μην χάσετε την ευκαιρία να ανανεώσετε την παπουτσοθήκη σας με στυλ και άνεση, επισκεφθείτε σήμερα το Pentavras Chalandri για μια αξέχαστη εμπειρία αγορών!

11.SIDER VALUABLE STEPS Χαλάνδρι

SIDER VALUABLE STEPS Χαλάνδρι
  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (11 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αγίου Γεωργίου 9, Χαλάνδρι 152 34, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

12.SKECHERS Shoes - Concept Store Xαλάνδρι

SKECHERS Shoes - Concept Store Xαλάνδρι
  • Αξιολόγηση: 4,5/5 (86 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Χαϊμαντά 24, Χαλάνδρι 152 34, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

13.Vekelidis shoes Chalandri

Vekelidis shoes Chalandri
  • Αξιολόγηση: 4,4/5 (35 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αγίας Παρασκευής 16, Χαλάνδρι 152 34, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

14.Σπανουδάκης Ανατομικά Δερμάτινα Υποδήματα

Σπανουδάκης Ανατομικά Δερμάτινα Υποδήματα
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (8 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αριστοφάνους 22, Χαλάνδρι 152 34, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Αναζητάτε άνετα και κομψά παπούτσια που θα φροντίσουν τα πόδια σας; Τα ανατομικά δερμάτινα υποδήματα Σπανουδάκης αποτελούν την ιδανική επιλογή!

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μια ευρεία γκάμα από γυναικεία, ανδρικά και παιδικά υποδήματα, όλα κατασκευασμένα από γνήσιο δέρμα και σχεδιασμένα με γνώμονα την άνεση και την υποστήριξη των ποδιών. Η έμπειρη ομάδα μας είναι πάντα έτοιμη να σας βοηθήσει να βρείτε το ιδανικό ζευγάρι παπουτσιών για τις ανάγκες σας, ενώ η άψογη εξυπηρέτηση και η άμεση αποστολή διασφαλίζουν ότι θα απολαύσετε τα νέα σας παπούτσια το συντομότερο δυνατό. Επωφεληθείτε από τις ασυναγώνιστες τιμές και τις μοναδικές προσφορές μας και κάντε τα ανατομικά δερμάτινα υποδήματα Σπανουδάκης αναπόσπαστο κομμάτι του στυλ και της άνεσής σας!

15.Bozikis Shoes - Κατάστημα Χαλανδρίου

  • Αξιολόγηση: 3,9/5 (93 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Χαϊμαντά 22, Χαλάνδρι 152 34, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

16.Giorgio Salustro

Giorgio Salustro
  • Αξιολόγηση: 3,9/5 (7 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Πλάτωνος 13, Χαλάνδρι 152 34, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:30 π

17.Envie Shoes | Chalandri

Envie Shoes | Chalandri
  • Αξιολόγηση: 4,2/5 (6 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ανδρέα Παπανδρέου 9, Χαλάνδρι 152 34, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Προτάσεις αναρτήσεων