Τα 11 καλύτερα ανθοπωλεία στην Χαλάνδρι Βορείου Τομέα Αθηνών

Δημήτρης Κωστόπουλος

• Ενημερώθηκε: 2024-08-28

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το ανθοπωλεία στην Χαλάνδρι Βορείου Τομέα Αθηνών, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως Ανθοπωλείο Fiorissimo.gr, "Stavros" Floral Designs, Ανθισμένος Λωτός, Flowersfashion Ορφανος Αθανάσιος, GRIZES Flower Shop. Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

1.Ανθοπωλείο Fiorissimo.gr

Η τέχνη των λουλουδιών σε κάθε σας στιγμή.

Ανθοπωλείο Fiorissimo.gr
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (383 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Πεντέλης 29, Χαλάνδρι 152 33, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

  • Ποικίλη προϊόντα:

    Ποικιλία λουλουδιών, φυτών, ανθοδεσμών και ανθοστοιχιών.

  • Ποιότητα προϊόντος:

    Άριστης ποιότητας λουλούδια και φυτά, που διατηρούν τη φρεσκάδα τους για ημέρες.

  • Εξυπηρέτηση πελατών:

    Εξυπηρέτηση πελατών άψογη, με φιλικό προσωπικό και άμεση ανταπόκριση.

  • Εύρος τιμών:

    $$

  • Παροχές:

    Συσκευασία δώρου, Παράδοση κατ' οίκον, Δημιουργία εξατομικευμένων ανθοσυνθέσεων, Δυνατότητα παραγγελίας μέσω διαδικτύου, Πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών

Το ανθοπωλείο Fiorissimo.gr έχει δημιουργήσει μια ακλόνητη φήμη ποιότητας και εξυπηρέτησης με τα χρόνια. Προσφέρουμε μια εκπληκτική γκάμα λουλουδιών, με προσεκτικά επιλεγμένα άνθη που διασφαλίζουν τη φρεσκάδα και την ομορφιά. Η ομάδα μας είναι αφοσιωμένη στο να παρέχει εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, φροντίζοντας προσωπικά κάθε παραγγελία και δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια.

Είτε θέλετε να στείλετε ένα δώρο σε κάποιον ξεχωριστό είτε να διακοσμήσετε ένα ιδιαίτερο γεγονός, το Fiorissimo.gr είναι η ιδανική επιλογή. Οι ανταγωνιστικές μας τιμές, η αφοσίωση στην ποιότητα και η ακλόνητη δέσμευσή μας για ικανοποίηση του πελάτη εγγυώνται μια αξέχαστη εμπειρία. Ελάτε να ανακαλύψετε τη μαγεία των λουλουδιών στο Fiorissimo.gr και αφήστε μας να σας χαρίσουμε μια ανθοδέσμη που θα σας κόψει την ανάσα!

Διαβάστε περισσότερα: Τα 36 καλύτερα εστιατόρια στην Χαλάνδρι Βορείου Τομέα Αθηνών

2."Stavros" Floral Designs

Οι ανθοσυνθέσεις μας δημιουργούνται με αγάπη και μεράκι.

"Stavros" Floral Designs
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (255 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ζωοδόχου Πηγῆς 17, Χαλάνδρι 152 31, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

  • Ποικίλη προϊόντα:

    Μεγάλη ποικιλία ανθοσυνθέσεων για όλες τις περιστάσεις.

  • Ποιότητα προϊόντος:

    Άριστη ποιότητα λουλουδιών και προσεγμένη συσκευασία.

  • Εξυπηρέτηση πελατών:

    Ευγενικό και εξυπηρετικό προσωπικό, έτοιμο να σας βοηθήσει.

  • Εύρος τιμών:

    $$

  • Παροχές:

    Δυνατότητα παραγγελίας μέσω τηλεφώνου ή διαδικτύου, Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ, Ειδικές εκπτώσεις για μεγάλες παραγγελίες, Δυνατότητα δημιουργίας εξατομικευμένων ανθοσυνθέσεων, Προσφορές και πακέτα δώρων για κάθε περίσταση

Το ανθοπωλείο "Stavros" σας προσφέρει μια εκπληκτική ποικιλία από εκλεκτά άνθη και μαγευτικές ανθοσυνθέσεις. Χειρίζονται με φροντίδα και άριστη αισθητική κάθε δημιουργία, εξασφαλίζοντας πάντα τη φρεσκάδα και την ομορφιά των λουλουδιών.

Επισκεφθείτε το ανθοπωλείο "Stavros" στο Χαλάνδρι για μια μοναδική εμπειρία αγορών λουλουδιών. Ο ιδιοκτήτης είναι ένας ταλαντούχος καλλιτέχνης με πάθος για τη δουλειά του. Θα σας συμβουλεύσει με χαρά και θα δημιουργήσει εκπληκτικά μπουκέτα και ανθοσυνθέσεις, προσαρμοσμένες στις δικές σας προτιμήσεις. Η αγάπη τους για τα άνθη είναι εμφανής από τη στιγμή που μπαίνετε στο μαγαζί και η αφοσίωσή τους στη δημιουργία μαγευτικών συνθέσεων θα σας κάνει να επιστρέφετε ξανά και ξανά.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 15 καφετέριες στην Χαλάνδρι Βορείου Τομέα Αθηνών

3.Ανθισμένος Λωτός

Ανθισμένος Λωτός
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (36 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Κώστα Βάρναλη 56α, Χαλάνδρι 152 33, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:30 π

Ανθισμένο Λωτός: Ένα όνομα συνώνυμο με την ανθοδέσμη των ονείρων σας. Στην Ανθισμένο Λωτός, θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία συναρπαστικών συνθέσεων και μπουκέτων με λουλούδια που μοιάζουν να έχουν βγει κατευθείαν από κήπο της Εδέμ.

Η αφοσιωμένη ομάδα μας στην εξυπηρέτηση πελατών είναι εδώ για να σας καθοδηγήσει στην εύρεση της τέλειας ανθοδέσμης για κάθε περίσταση. Είτε πρόκειται για μια ρομαντική χειρονομία, ένα εορταστικό δώρο ή απλά μια έκφραση αγάπης, η Ανθισμένο Λωτός θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας με στυλ.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 19 μπαρ στην Χαλάνδρι Βορείου Τομέα Αθηνών

4.Flowersfashion Ορφανος Αθανάσιος

Flowersfashion Ορφανος Αθανάσιος
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (19 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Παπανικολή 22, Χαλάνδρι 152 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

Μπαίνοντας στο ανθοπωλείο Flowersfashion του Ορφανού Αθανασίου, θα συναντήσετε ένα κόσμο γεμάτο χρώματα, αρώματα και ομορφιά. Το άψογα καταρτισμένο προσωπικό, με επικεφαλής τον κύριο Θανάση, έναν γνώστη των λουλουδιών και των φυτών, θα σας καθοδηγήσει με ευγένεια στην επιλογή σας. Ιδιαίτερη μνεία αξίζει και στον κύριο Όθωνα, ο οποίος με την αμεσότητα και την εξυπηρετικότητά του θα κάνει τα πάντα για να μετατρέψει την επίσκεψή σας σε μια ονειρεμένη εμπειρία.

Είτε αναζητάτε ανθοδέσμες για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας είτε λουλούδια και φυτά για να δώσετε ζωή και χρώμα στο χώρο σας, το Flowersfashion του Ορφανού Αθανασίου έχει κάτι να σας προσφέρει. Τα κομμένα λουλούδια διατηρούν πάντα την φρεσκάδα και την υψηλή ποιότητά τους, ενώ οι ανθοσυνθέσεις και οι στολισμοί για γάμους είναι πραγματικά εκπληκτικοί. Αξίζει να αναφέρουμε και τις προσιτές τιμές, οι οποίες καθιστούν το Flowersfashion την ιδανική επιλογή για κάθε περίσταση.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 12 ξενοδοχεία στην Χαλάνδρι Βορείου Τομέα Αθηνών

5.GRIZES Flower Shop

GRIZES Flower Shop
  • Αξιολόγηση: 4,6/5 (34 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Πλατεία Γρηγόρη Μπιθικότση, Ολύμπου 24, Χαλάνδρι 152 34, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Αν αναζητάτε ένα ανθοπωλείο που προσφέρει άμεση εξυπηρέτηση και ένα ευχάριστο περιβάλλον, τότε το GRIZES Flower Shop είναι η ιδανική επιλογή. Με μια μεγάλη ποικιλία από εκπληκτικά λουλούδια και μοναδικές ανθοσυνθέσεις, το GRIZES Flower Shop έχει κάτι για κάθε περίσταση. Από ρομαντικές ανθοδέσμες μέχρι εντυπωσιακά μπουκέτα, η ομάδα έμπειρων ανθοπωλών του GRIZES Flower Shop μπορεί να δημιουργήσει την τέλεια ανθοσύνθεση που θα αφήσει μια αξέχαστη εντύπωση.

Είτε πρόκειται για ειδική περίσταση είτε απλά για να προσθέσετε μια πινελιά ομορφιάς στη μέρα σας, τα λουλούδια από το GRIZES Flower Shop σίγουρα θα φωτίσουν τη ζωή σας. Επισκεφθείτε σήμερα το GRIZES Flower Shop και ανακαλύψτε έναν κόσμο λουλουδένιας μαγείας που θα σας ενθουσιάσει.

6.Ανθοπωλεία Petridis LV

Ανθοπωλεία Petridis LV
  • Αξιολόγηση: 4,4/5 (49 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Leof. Kifisias 222, Chalandri 152 31, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Το ιστορικό ανθοπωλείο Petridis LV εγκαταστάθηκε σε ένα νέο, εντυπωσιακό χώρο, ανεβάζοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Η αριστεία στην ποιότητα παραμένει αναλλοίωτη, προσφέροντας ανεπανάληπτες ανθοδημιουργίες και στολισμούς που θα σας μαγέψουν.

Μπείτε στον κόσμο του Petridis LV και αφεθείτε στα έμπειρα χέρια του εξειδικευμένου προσωπικού. Με αμέριστη προθυμία, θα σας καθοδηγήσουν στην επιλογή της ιδανικής σύνθεσης, προτείνοντας τρόπους για τη βέλτιστη διατήρησή της. Το Petridis LV σηματοδοτεί μια νέα εποχή στην ανθοκομία, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία που θα μεταμορφώσει κάθε σας περίσταση σε μια αξέχαστη ανάμνηση.

7.ΤΟ ΚΑΛΝΤΕΡΙΜΙ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ

ΤΟ ΚΑΛΝΤΕΡΙΜΙ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ
  • Αξιολόγηση: 4,0/5 (16 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ανδρέα Παπανδρέου 23, Χαλάνδρι 152 34, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Το Καλντερίμι των Λουλουδιών είναι η όαση της φύσης και της δημιουργίας, όπου τα άνθη ξεδιπλώνουν την ομορφιά τους σε ένα μαγικό μωσαϊκό χρωμάτων και αρωμάτων. Με αριστοτεχνική φροντίδα, οι έμπειροι ανθοκόμοι μεταμορφώνουν την κάθε ανθοδέσμη σε ένα μοναδικό έργο τέχνης, που αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις και διαχέει γιορτινή ατμόσφαιρα σε κάθε χώρο.

Αφεθείτε στην εξαίσια εμπειρία του Καλντεριμιού των Λουλουδιών και επιλέξτε ανάμεσα σε ένα ευρύ φάσμα ανθοσυνθέσεων, που θα μεταμορφώσουν κάθε σας εκδήλωση σε μια αξέχαστη ανάμνηση. Από ρομαντικές ανθοδέσμες μέχρι εντυπωσιακές γαμήλιες διακοσμήσεις, το Καλντερίμι των Λουλουδιών ανταποκρίνεται σε κάθε σας επιθυμία με άψογη εξυπηρέτηση και αστείρευτη δημιουργικότητα.

8.ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΑΝΘΗ ΦΥΤΑ

ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΑΝΘΗ ΦΥΤΑ
  • Αξιολόγηση: 4,3/5 (19 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Εθ. Αντιστάσεως 24, Χαλάνδρι 152 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Το ανθοπωλείο "Βούλγαρης" είναι ο παράδεισος των λουλουδιών, όπου κάθε ανθός είναι ένα αριστούργημα της φύσης. Με μια απίστευτη ποικιλία από εκλεκτές ποικιλίες, θα βρείτε το τέλειο μπουκέτο για κάθε περίσταση. Η φιλόξενη ατμόσφαιρα και το εξυπηρετικό προσωπικό θα σας καθοδηγήσουν στην επιλογή των ιδανικών λουλουδιών, ώστε οι ξεχωριστές σας στιγμές να μείνουν χαραγμένες στη μνήμη.

Έμπειροι ανθοπώλες είναι έτοιμοι να δημιουργήσουν μοναδικές συνθέσεις που θα μαγέψουν τις αισθήσεις σας. Από ρομαντικά μπουκέτα με τριαντάφυλλα μέχρι κομψούς κρίνους κι εντυπωσιακές ορχιδέες, κάθε ανθοδέσμη είναι ένα έργο τέχνης. Κάθε ανθοστολισμός είναι προσεκτικά επιμελημένος για να μεταφέρει τα συναισθήματά σας με τρόπο που θα αγγίξει τις ψυχές. Επιλέξτε το ανθοπωλείο "Βούλγαρης" για να προσφέρετε τη χαρά των λουλουδιών στους αγαπημένους σας και να κάνετε κάθε στιγμή ξεχωριστή.

9.Pop Flower

Pop Flower
Το "Pop Flower" είναι ένας κρυμμένος θησαυρός στο Χαλάνδρι, προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία από όμορφα φυτά, εκπληκτικές ανθοδέσμες και μοντέρνα γλαστράκια. Η εξυπηρέτηση είναι εξαιρετική, με φιλικό προσωπικό που είναι πάντα πρόθυμο να σας βοηθήσει να βρείτε το ιδανικό δώρο ή προσθήκη για τον χώρο σας. Οι τιμές είναι προσιτές, καθιστώντας το "Pop Flower" μια εξαιρετική επιλογή για κάθε λάτρη των λουλουδιών.

Ο ιδιοκτήτης, με την αγάπη του για τα λουλούδια και την αφοσίωσή του στην ικανοποίηση των πελατών, έχει δημιουργήσει έναν πραγματικά μοναδικό προορισμό. Είτε αναζητάτε φυτά εσωτερικού χώρου για να φωτίσετε το σπίτι σας, είτε μια εντυπωσιακή ανθοδέσμη για να εκφράσετε την αγάπη σας, το "Pop Flower" έχει κάτι για κάθε περίσταση. Μην χάσετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε αυτό το μαγικό κατάστημα και να βιώσετε την ομορφιά που προσφέρει!

10.OΡΤΑΝΣΙΑ ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

OΡΤΑΝΣΙΑ ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (7 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Πεντέλης 2, Χαλάνδρι 152 34, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

Το "ΟΡΤΑΝΣΙΑ Ανθοπωλείο Χαλάνδρι" είναι ένας ανθισμένος παράδεισος που υπόσχεται να σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία. Μόλις περάσετε την πόρτα, θα σας καλωσορίσουν εκπληκτικοί άνθρωποι με την ίδια ζεστασιά και ομορφιά με τα λουλούδια τους.

Στο ανθοπωλείο μας, τα φυσικά λουλούδια ανθίζουν με πλούσια χρώματα και λεπτές ευωδιές, δημιουργώντας μια μαγική ατμόσφαιρα. Επιπλέον, διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από γλάστρες και δώρα, ενώ ικανοποιούμε με χαρά και τις πιο ιδιαίτερες παραγγελίες σας. Επισκεφθείτε μας σήμερα και ανακαλύψτε την ομορφιά και τη φινέτσα που μπορείτε να προσφέρετε στον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας.

11.ΒΛΑΣΤΑΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ "STUDIO VIVALDI"

  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (8 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Κώστα Βάρναλη 26, Χαλάνδρι 152 33, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Στο Χαλάνδρι, εκεί όπου η τέχνη συναντά την τεχνική, ένα στούντιο ξεχωρίζει: το "Studio Vivaldi" του Βλάσταρη Ελευθέριου. Η εμπειρία και η αφοσίωση του δημιουργού είναι εμφανή σε κάθε του έργο, με αποτέλεσμα εκπληκτικές δημιουργίες που εντυπωσιάζουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Από τη σύλληψη της ιδέας έως την ολοκλήρωση, ο Βλάσταρης φροντίζει για κάθε λεπτομέρεια, χαρίζοντάς σας ένα αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας σε λογικές τιμές. Η αγάπη του για τη δουλειά του αποτυπώνεται στην κάθε δημιουργία του, κάνοντας το "Studio Vivaldi" την κορυφαία επιλογή για όσους αναζητούν εξαιρετικά έργα τέχνης. Επισκεφθείτε το στούντιο και ανακαλύψτε την ομορφιά της τέχνης που μεταμορφώνει το χώρο σας σε έναν καμβά δημιουργικότητας!
Προτάσεις αναρτήσεων