Τα 13 καλύτερα βιβλιοπωλεία στην Βέροιας Ημαθίας

Κατερίνα Παπαδοπούλου

• Ενημερώθηκε: 2024-09-07

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το βιβλιοπωλεία στην Βέροιας Ημαθίας, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Ε., Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας, Βιβλιοπωλείο Εξώφυλλο Μαριάννα Πέτκου, Βιβλιοπωλείο Προμηθέας, Βιβλιοπωλείο ΧΑΣΙΩΤΗΣ. Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

1.ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Ε.

ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Ε.
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (127 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Κονίτσης, Τρεμπεσίνας 12, Βέροια 591 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:30 π

Στο κέντρο της Βέροιας, το Βιβλιοπωλείο Ηλιοτρόπιο της Αναστασίας Χριστοδούλου ανοίγει διάπλατα τις πόρτες του στον κόσμο του βιβλίου. Στις αμέτρητες βιβλιοθήκες του, μπορείς να ανακαλύψεις οποιοδήποτε βιβλίο επιθυμείς, γινόμενος μάρτυρας του ανεξάντλητου πλούτου της λογοτεχνίας, της επιστήμης, της τέχνης και της ιστορίας.

Υπό την εμπείρου καθοδήγηση της κυρίας Τασούλα, το Βιβλιοπωλείο Ηλιοτρόπιο έχει καταξιωθεί ως το μεγαλύτερο και πλέον σύγχρονο της Βέροιας. Ακολουθώντας πιστά τις εξελίξεις του εκδοτικού χώρου, φέρνει κοντά σου τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες, τους αγαπημένους σου συγγραφείς και τις εκλεκτότερες εκδόσεις που θα σε ταξιδέψουν σε μαγικούς κόσμους και θα διευρύνουν τους ορίζοντές σου.

2.Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας

Ένας χώρος γνώσης, ενημέρωσης και ψυχαγωγίας

Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (163 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Έλλης 8, Βέροια 591 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

  • Ποικίλη προϊόντα:

    Πλούσια συλλογή βιβλίων, ταινιών, μουσικής και ψηφιακού περιεχομένου

  • Ποιότητα προϊόντος:

    Υψηλής ποιότητας συλλογές και υπηρεσίες

  • Εξυπηρέτηση πελατών:

    Ευγενικό και εξυπηρετικό προσωπικό

  • Εύρος τιμών:

    δωρεάν

  • Παροχές:

    Δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο, Χώροι μελέτης και ανάγνωσης, Εκδηλώσεις και εκθέσεις, Πρόσβαση για άτομα με αναπηρία, Φωτοτυπικό κέντρο

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας αποτελεί έναν αληθινό ναό της γνώσης, ξεχωρίζοντας ως μία από τις κορυφαίες βιβλιοθήκες της χώρας. Με την εντυπωσιακή συλλογή της, που περιλαμβάνει αμέτρητους τόμους σε διάφορους τομείς, η βιβλιοθήκη προσφέρει ένα απέραντο πεδίο για εξερεύνηση και μάθηση.

Ο φιλόξενος χώρος της βιβλιοθήκης, κοσμημένος με άνετες θέσεις ανάγνωσης, ενθαρρύνει τους επισκέπτες να βυθιστούν στον κόσμο της λογοτεχνίας, της ιστορίας και της επιστήμης. Επιπλέον, οι σύγχρονοι υπολογιστές και οι ηλεκτρονικές πηγές που διαθέτει η βιβλιοθήκη παρέχουν πρόσβαση σε ένα πλήθος πληροφοριών και ερευνητικών εργαλείων. Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας αποτελεί έναν απαραίτητο προορισμό για τους λάτρεις των βιβλίων, τους φοιτητές, τους ερευνητές και όσους αναζητούν μια πνευματική διέξοδο.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 20 καφετέριες στην Βέροιας Ημαθίας

3.Βιβλιοπωλείο Εξώφυλλο Μαριάννα Πέτκου

Βιβλιοπωλείο Εξώφυλλο Μαριάννα Πέτκου
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (18 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Διονυσίου Σολωμού 3, Βέροια 591 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:30 π

Στην οδό Σολωμού, εκεί όπου τα παρτέρια αγκαλιάζουν τα βιβλία με πολύχρωμα άνθη, θα βρείτε τον παράδεισο των βιβλιόφιλων. Το βιβλιοπωλείο της Μαριάννας Πέτκου συνδυάζει αρμονικά την τέχνη της τυπογραφίας με τη θαλπωρή ενός καφέ. Εδώ, οι βιβλίοι δεν είναι απλώς αντικείμενα, αλλά πύλες προς μαγικούς κόσμους.

Οι εξυπηρετικοί άνθρωποι του "Εξώφυλλο" είναι πάντα πρόθυμοι να σας καθοδηγήσουν στο βιβλιολογικό σας ταξίδι. Θα ανακαλύψετε άγνωστους θησαυρούς, θα ξαναζήσετε αγαπημένες ιστορίες και θα ανοίξετε τους ορίζοντές σας μέσα από τις σελίδες των βιβλίων. Είτε είστε λάτρεις της ποίησης, του μυθιστορήματος ή της ιστορίας, το βιβλιοπωλείο της Μαριάννας Πέτκου είναι ο προορισμός σας.

4.Βιβλιοπωλείο Προμηθέας

Βιβλιοπωλείο Προμηθέας
  • Αξιολόγηση: 4,6/5 (34 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Θερμοπυλών 9, Βέροια 591 31, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:30 π

Το Βιβλιοπωλείο Προμηθέας ξεχωρίζει ως μια όαση γνώσης και έμπνευσης, προσφέροντας ένα απέραντο σύμπαν βιβλίων, τετραδίων και σπιράλ. Ετοιμαστείτε να χαθείτε στον λαβύρινθο των τίτλων, όπου κάθε σελίδα κρύβει αμέτρητες δυνατότητες.

Απολαύστε την άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση που παρέχεται από το χαμογελαστό και ευγενικό προσωπικό μας. Κάθε πελάτης γίνεται προτεραιότητα, με τους ανθρώπους μας να είναι πάντα πρόθυμοι να σας βοηθήσουν να βρείτε το ψάχνουν, σε συνδυασμό με ανταγωνιστικές τιμές. Η επίσκεψή σας στο Βιβλιοπωλείο Προμηθέας δεν είναι απλώς μια αγορά, είναι ένα ταξίδι στη γνώση και στη φαντασία.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 21 εστιατόρια στην Βέροιας Ημαθίας

5.Βιβλιοπωλείο ΧΑΣΙΩΤΗΣ

Βιβλιοπωλείο ΧΑΣΙΩΤΗΣ
  • Αξιολόγηση: 4,5/5 (25 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Μεγ. Αλεξάνδρου 5, Βέροια 591 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

Αν ψάχνετε για μια μοναδική εμπειρία βιβλιοφιλίας, το βιβλιοπωλείο ΧΑΣΙΩΤΗΣ είναι ο προορισμός σας. Με μια μακρόχρονη ιστορία στον χώρο του βιβλίου, προσφέρουμε μια ασυναγώνιστη ποικιλία βιβλίων, γραφικής ύλης και δώρων. Η ομάδα μας από εξειδικευμένους βιβλιοπώλες είναι πάντα πρόθυμη να σας βοηθήσει να βρείτε το τέλειο βιβλίο για εσάς ή για το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Με μια βολική τοποθεσία και γενναιόωρες ώρες λειτουργίας, το βιβλιοπωλείο ΧΑΣΙΩΤΗΣ είναι εύκολα προσβάσιμο για όλους. Είτε είστε λάτρης της λογοτεχνίας, της ιστορίας, της επιστημονικής φαντασίας ή οποιασδήποτε άλλης κατηγορίας, είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε αυτό που ψάχνετε μέσα στις γεμάτες ράφια μας. Σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε το βιβλιοπωλείο μας σήμερα και να ανακαλύψετε τον κόσμο της λογοτεχνίας που σας περιμένει.

6.Επίκαιρο

Επίκαιρο
  • Αξιολόγηση: 4,5/5 (57 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ελ. Βενιζέλου 38, Βέροια 591 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:30 π

Βιβλιοπωλείο στη Βέροια με μεγάλη γκάμα βιβλίων και εφημερίδων, πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει με φιλικότητα και χαμόγελο. Το βιβλιοπωλείο διαθέτει μια απίστευτη συλλογή βιβλίων κάθε είδους, που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό αναγνώστη. Επισκεφθείτε το βιβλιοπωλείο, περιηγηθείτε στους στοίβες των βιβλίων και αφήστε τους έμπειρους βιβλιοπώλες μας να σας καθοδηγήσουν στον κόσμο των λέξεων.

Η φιλόξενη ατμόσφαιρα του βιβλιοπωλείου, το φιλικό προσωπικό και η μεγάλη ποικιλία βιβλίων καθιστούν την επίσκεψη μια ευχάριστη εμπειρία. Είτε ψάχνετε ένα νέο μυθιστόρημα, ένα συναρπαστικό θρίλερ, ένα διαφωτιστικό δοκίμιο ή την τελευταία κυκλοφορία στα παιδικά βιβλία, είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε αυτό που αναζητάτε στο βιβλιοπωλείο μας. Ελάτε να χαθείτε στον κόσμο των βιβλίων και να αφήσετε τη φαντασία σας να πετάξει.

7.ΠΥΡΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΠΥΡΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (16 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ελ. Βενιζέλου 50, Βέροια 591 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

8.Bazaar Βιβλίου “Σχήμα” Βέροια

Bazaar Βιβλίου “Σχήμα” Βέροια
  • Αξιολόγηση: 4,4/5 (12 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Κεντρικής 130, 59131, Βέροια 591 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Σε έναν κόσμο γεμάτο ψηφιακή αναγνωστική εμπειρία, το βιβλιοπωλείο "Σχήμα" στη Βέροια αποτελεί μια όαση για τους βιβλιόφιλους. Μπαίνοντας στο βιβλιοπωλείο, σε καλοδέχεται μια ζεστή ατμόσφαιρα και ένα φιλικό προσωπικό με βαθιά γνώση των βιβλίων. Η ποικιλία των τίτλων είναι εκπληκτική, με βιβλία που καλύπτουν κάθε είδος και προτίμηση.

9.Αντώνης Χατζηδημητρίου

Αντώνης Χατζηδημητρίου
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (22 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ρολόι, Πλ. Ρακτιβάν 1, Βέροια 591 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

Αν ψάχνετε για τον ιδανικό συνεργάτη για τις ανάγκες του γραφείου ή του σχολείου σας, ανακαλύψτε την αξεπέραστη συλλογή προϊόντων από τον Αντώνη Χατζηδημητρίου. Με μια εκτενή γκάμα επιλογών και την αφοσίωση στην κορυφαία ποιότητα, είμαστε ο προτιμώμενος προορισμός για κάθε επιχείρηση ή εκπαιδευτικό ίδρυμα. Εξερευνήστε τις ασυναγώνιστες τιμές μας και την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών μας, σχεδιασμένη για να ικανοποιεί και τις πιο απαιτητικές ανάγκες.

Αφήστε μας να είμαστε ο αξιόπιστος σύμμαχός σας στην προμήθεια αναλώσιμων, με το ευρύ φάσμα προϊόντων μας που καλύπτει κάθε απαίτηση. Από χαρτικά και γραφική ύλη έως ηλεκτρονικά είδη και σχολικά είδη, βρίσκουμε πάντα τις κατάλληλες λύσεις για να εξοικονομήσετε χρόνο, προσπάθεια και κόστος. Η αφοσίωσή μας στην άριστη εξυπηρέτηση πελατών διασφαλίζει ταχεία ανταπόκριση, προσαρμόσιμες επιλογές και τη συνεχή υποστήριξή μας σε κάθε βήμα της διαδικασίας αγορών σας. Επιλέξτε Αντώνη Χατζηδημητρίου για την τέλεια εμπειρία προμηθειών.

10.Booknet Σαφαρίκας

Booknet Σαφαρίκας

11.Φωτόδεντρο

  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (7 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Μητροπόλεως 21, Βέροια 591 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

Ανακαλύψτε τον υπέροχο κόσμο του "Φωτόδεντρου", του παραμυθένιου βιβλιοπωλείου που ζωντανεύει το πνεύμα των Χριστουγέννων. Με έναν εκπληκτικό στολισμό σαν να ήρθε κατευθείαν από το Βόρειο Πόλο και μια απίστευτη συλλογή από λαμπερά παιδικά βιβλία, το "Φωτόδεντρο" είναι το τέλειο μέρος για να βρείτε το ιδανικό δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επισκεφτείτε μας σήμερα και αφήστε τη μαγεία των Χριστουγέννων να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο θαυμάτων και ονείρων!

Στο "Φωτόδεντρο", η αναζήτηση του τέλειου βιβλίου γίνεται μια αξέχαστη εμπειρία. Το φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό μας είναι πάντα πρόθυμο να σας καθοδηγήσει στα δαιδαλώδη μας ράφια, βοηθώντας σας να βρείτε το τέλειο βιβλίο που θα συντροφεύσει τα παιδιά σας σε αυτές τις μαγικές μέρες. Με μια ατελείωτη ποικιλία από βιβλία για όλες τις ηλικίες και όλα τα ενδιαφέροντα, το "Φωτόδεντρο" είναι ο απόλυτος προορισμός βιβλιοφιλίας αυτές τις γιορτές. Επισκεφτείτε μας σήμερα και αφήστε τη φαντασία σας να πετάξει!

12.Βιβλιοπωλείο «Παύλειος Λόγος» Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας

Βιβλιοπωλείο «Παύλειος Λόγος» Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας

13.ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
Προτάσεις αναρτήσεων