λίστα 15 Οδοντίατροι στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκη

Γιώργος Ανδρέου

• Ενημερώθηκε: 2024-08-21

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το Οδοντίατροι στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκη, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως Οδοντίατρος Θωμάς Μακρυνιώτης, Λάκκος Κωνσταντίνος Ν., Εφημερεύοντες Οδοντίατροι 24 ώρες Θεσσαλονίκη, Οδοντίατρος Καλαμαριά Σάμου, Οδοντίατρος Μιχαέλλα Καζαντζίδου. Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

1.Οδοντίατρος Θωμάς Μακρυνιώτης

Οδοντίατρος Θωμάς Μακρυνιώτης
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (143 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Σουμελά 34, Καλαμαριά 551 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    12:00 έως 8:00 μ

Οδοντιατρείο Δρ. Θωμά Μακρυνιώτη: Ένα χαμόγελο αξίζει χίλιες λέξεις!

Χαρίστε στον εαυτό σας και στους αγαπημένους σας το λαμπερό χαμόγελο που τους αξίζει, στο οδοντιατρείο του Δρ. Θωμά Μακρυνιώτη. Απολαύστε κορυφαίας ποιότητας οδοντιατρικές υπηρεσίες σε έναν ευχάριστο και πεντακάθαρο χώρο, όπου είστε το επίκεντρο της προσοχής μας. Ο δρ. Μακρυνιώτης και η άρτια εκπαιδευμένη ομάδα του είναι αφοσιωμένοι στο να παρέχουν εξαιρετική φροντίδα σε κάθε ασθενή, φροντίζοντας με ιδιαίτερη προσοχή τα δόντια και το χαμόγελό σας. Με προηγμένο εξοπλισμό, σύγχρονες τεχνικές και καινοτόμες θεραπείες, διασφαλίζουμε ότι θα λάβετε την καλύτερη δυνατή οδοντιατρική εμπειρία. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, από ρουτίνα καθαρισμούς και εξετάσεις έως εξειδικευμένες θεραπείες και αισθητικές βελτιώσεις. Ο δρ. Μακρυνιώτης είναι ένας έμπειρος και εξειδικευμένος επαγγελματίας με εξαιρετικές δεξιότητες και βαθιά κατανόηση της οδοντιατρικής. Είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε εξατομικευμένες θεραπείες που ανταποκρίνονται στις μοναδικές ανάγκες σας, αφήνοντάς σας με ένα υγιές, λαμπερό χαμόγελο που θα εντυπωσιάσει!

2.Λάκκος Κωνσταντίνος Ν.

Λάκκος Κωνσταντίνος Ν.
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (120 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αδριανουπολεως 43, Αντιγόνης 10, Καλαμαριά 551 33, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Εάν αναζητάτε έναν έμπειρο και αξιόπιστο οδοντίατρο, ο Δρ Λάκκος Κωνσταντίνος Ν. είναι η ιδανική επιλογή. Με βαθιά γνώση και εξειδίκευση στην οδοντιατρική, κατανοεί πλήρως τις ανάγκες σας και βρίσκει πάντα τις καλύτερες λύσεις για τα οδοντικά προβλήματα. Ο Δρ Λάκκος δεν είναι απλά ένας γιατρός που δυσκολεύεστε να επικοινωνήσετε. Αντίθετα, είναι ένας εξαιρετικός επικοινωνιακός, ο οποίος θα σας εξηγήσει λεπτομερώς κάθε βήμα της διαδικασίας και θα σας καθησυχάσει για κάθε ανησυχία που μπορεί να έχετε.

Σε έναν υπερσύγχρονο και ευχάριστο χώρο, ο Δρ Λάκκος διαθέτει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και μια ομάδα εξαιρετικών συνεργατών. Συνδυάζοντας την εμπειρία του με την τελευταία τεχνολογία, εξασφαλίζει άψογα αποτελέσματα και ένα λαμπερό, υγιές χαμόγελο. Είτε χρειάζεστε απλή οδοντιατρική φροντίδα είτε πιο σύνθετες διαδικασίες, ο Δρ Λάκκος είναι ο οδοντίατρος σας που εμπνέει εμπιστοσύνη και εγγυάται την απόλυτη ικανοποίησή σας.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 21 εστιατόρια στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκη

3.Εφημερεύοντες Οδοντίατροι 24 ώρες Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντες Οδοντίατροι 24 ώρες Θεσσαλονίκη
  • Αξιολόγηση: 4,5/5 (27 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Σουμελά 30, Θεσσαλονίκη 551 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Ανοιχτό όλο το 24ωρο

Ψάχνετε οδοντιατρικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης στη Θεσσαλονίκη; Οι πιστοποιημένοι οδοντίατροι μας είναι εδώ για εσάς 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών, μπορούμε να διαγνώσουμε και να θεραπεύσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά τον οδοντικό σας πόνο. Είμαστε ανοιχτοί τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και όλες τις αργίες, ώστε να μην μείνετε ποτέ χωρίς την απαραίτητη οδοντιατρική φροντίδα. Καλέστε μας τώρα για να κλείσετε το ραντεβού σας και να αποκαταστήσετε το λαμπερό σας χαμόγελο!

4.Οδοντίατρος Καλαμαριά Σάμου

Οδοντίατρος Καλαμαριά Σάμου
  • Αξιολόγηση: 4,3/5 (85 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Σουμελά 30, Θεσσαλονίκη 551 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Ανοιχτό όλο το 24ωρο

Επισκεφθείτε την άριστη οδοντίατρο μας στη Καλαμαριά της Σάμου για μια ασυναγώνιστη εμπειρία οδοντιατρικής φροντίδας. Η εξειδικευμένη και έμπειρη ομάδα μας θα σας υποδεχτεί σε ένα άνετο και υπερσύγχρονο περιβάλλον, όπου η υγεία και η ομορφιά των δοντιών σας αποτελούν προτεραιότητα.

Χαρίστε στον εαυτό σας το δώρο ενός λαμπερού και υγιούς χαμόγελου, ξεκινώντας από σήμερα. Επωφεληθείτε από τα εξατομικευμένα θεραπευτικά σχέδια, την απαράμιλλη φροντίδα και τις ασυναγώνιστες τεχνικές μας. Αφήστε τους έμπειρους επαγγελματίες μας να σας καθοδηγήσουν σε ένα ταξίδι προς την άριστη οδοντοστοιχία και απολαύστε το χαμόγελο που πάντα ονειρευόσασταν.

Διαβάστε περισσότερα: Τα 17 καλύτερα καφετέριες στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκη

5.Οδοντίατρος Μιχαέλλα Καζαντζίδου

Οδοντίατρος Μιχαέλλα Καζαντζίδου
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (41 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ανατολικής Θράκης 15, Καλαμαριά 551 34, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Οδοντίατρος Μιχαέλλα Καζαντζίδου Η Οδοντιατρική Κλινική σας προσκαλεί να βιώσετε την κορυφαία εμπειρία οδοντιατρικής φροντίδας. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις και τεχνολογία αιχμής, η δρ Καζαντζίδου και η άριστη ομάδα της φροντίζουν για την άψογη υγεία και την λαμπερό χαμόγελό σας. Βυθιστείτε στην ανώτερη τεχνογνωσία τους και την ασυναγώνιστη εξυπηρέτηση και απολαύστε την χαρά και αυτοπεποίθηση ενός υπέροχου χαμόγελου.

Επισκεφθείτε την Οδοντιατρική Κλινική και βιώστε την διαφορά. Η δρ Καζαντζίδου και η ομάδα της σας περιμένουν να σας χαρίσουν το λαμπερό χαμόγελο που αξίζετε.

6.Αναστασία Βιολεστή - Οδοντίατρος Καλαμαριά

Αναστασία Βιολεστή - Οδοντίατρος Καλαμαριά
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (46 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Βρυούλων 27Β, Καλαμαριά 551 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Η Αναστασία Βιολεστή είναι μια εξαιρετική οδοντίατρος που διατηρεί το ιατρείο της στην Καλαμαριά. Ανταποκρίνεται άμεσα και αποτελεσματικά σε οποιοδήποτε οδοντιατρικό πρόβλημα παρουσιάσετε, παρέχοντας εξατομικευμένες λύσεις. Είναι άρτια καταρτισμένη και διαθέτει βαθιά γνώση της οδοντιατρικής, την οποία μοιράζεται με τους ασθενείς της με σαφήνεια και κατανόηση. Πριν και μετά από κάθε θεραπεία, καθοδηγεί σωστά τους ασθενείς της, επιδεικνύοντας γνήσιο ενδιαφέρον και παρακολουθώντας την πρόοδό τους.

Το οδοντιατρείο της είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα και υλικά, ενώ τηρείται άριστο επίπεδο καθαριότητας και υγιεινής. Η Αναστασία Βιολεστή συνδυάζει την επιστημονική της κατάρτιση με την ανθρώπινη προσέγγισή της, δημιουργώντας ένα ευχάριστο και άνετο περιβάλλον για τους ασθενείς της. Η φήμη της ως εξαιρετικής οδοντιάτρου έχει εξαπλωθεί, καθιστώντας την την πρώτη επιλογή για όσους αναζητούν κορυφαίες οδοντιατρικές υπηρεσίες στην Καλαμαριά.

7.Μακρυγιάννης Ιωάννης - Χειρουργός Οδοντίατρος- MSc Νοσοκομειακή Οδοντιατρική του Α.Π.Θ. Phd candidate

Μακρυγιάννης Ιωάννης - Χειρουργός Οδοντίατρος- MSc Νοσοκομειακή Οδοντιατρική του Α.Π.Θ. Phd candidate
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (21 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ι. Αναγνωστοπούλου 5, Καλαμαριά 551 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Ως έμπειρος οδοντίατρος, ο Ιωάννης Μακρυγιάννης, MSc στη Νοσοκομειακή Οδοντιατρική του ΑΠΘ και υποψήφιος διδάκτορας, προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες, εξηγώντας λεπτομερώς τα πάντα και αφιερώνοντας χρόνο πέρα από αυτό που απαιτείται. Κατανοώντας τις ανησυχίες των ασθενών, επικοινωνεί προσωπικά για να παρακολουθεί την πρόοδό τους. Η φροντίδα του είναι άριστη, σε αντίθεση με την αρνητική εμπειρία που είχα με άλλον γιατρό.

Ο δρ Μακρυγιάννης είναι προσιτός και εξηγεί τα πάντα με σαφήνεια. Η αποτελεσματικότητα της δουλειάς του είναι ιδιαίτερα εμφανής, ειδικά για όσους υποφέρουν από μακροχρόνια οδοντικά προβλήματα. Η αφοσίωσή του είναι αξιοσημείωτη και η φροντίδα του ξεπερνά κατά πολύ τις προσδοκίες.

8.Οδοντίατρος Καλαμαριά VAVILOVA KATERINA

Οδοντίατρος Καλαμαριά VAVILOVA KATERINA
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (14 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Χηλής 41, Θεσσαλονίκη 551 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Η οδοντίατρος Κατερίνα Βαβίλοβα είναι ένας έμπειρος και καταρτισμένος επαγγελματίας που παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες στην Καλαμαριά. Η φιλική και φροντιστική προσέγγισή της, σε συνδυασμό με την εξειδίκευσή της, δημιουργούν ένα άνετο και αποτελεσματικό περιβάλλον θεραπείας.

Η δρ. Βαβίλοβα είναι ιδιαίτερα έμπειρη στην αντιμετώπιση περίπλοκων στοματικών προβλημάτων. Χρησιμοποιώντας τις υπερσύγχρονες τεχνικές και τη βαθιά γνώση της, παρέχει εξατομικευμένες λύσεις που αποκαθιστούν την υγεία και την αισθητική του χαμόγελου σας. Ο συνδυασμός της φιλικής προσέγγισης, της εξειδίκευσης και του προηγμένου εξοπλισμού καθιστά την δρ. Βαβίλοβα την ιδανική επιλογή για την οδοντιατρική σας φροντίδα.

9.ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΟΥΔΗΣ Δ. - IT WON'T HURT A BIT

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΟΥΔΗΣ Δ. - IT WON'T HURT A BIT
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (27 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Κομνηνών 75, Καλαμαριά 551 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Επισκεφθείτε τον οδοντίατρο Χατζούδη, τον κορυφαίο οδοντίατρο στη Καλαμαριά, για να βιώσετε την απόλυτη οδοντιατρική φροντίδα. Με την εμπειρία και την εξειδίκευσή του, θα σας παρέχει λεπτομερείς εξηγήσεις για κάθε τι που κάνει, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη κατανόηση και άνεση.

Ο Δρ Χατζούδης ανεβαίνει την οδοντιατρική εμπειρία με την εξαιρετική τεχνογνωσία και τις ανταγωνιστικές τιμές του. Η αφοσίωσή του στην αριστεία φαίνεται σε κάθε θεραπεία που πραγματοποιεί, οδηγώντας σε τέλεια αποτελέσματα χωρίς πόνο. Μην ψάχνετε αλλού για την οδοντιατρική σας φροντίδα. Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα και ανακαλύψτε το μέλλον της οδοντιατρικής χωρίς άγχος.

10.ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (35 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ι. Πασαλίδη 65, Καλαμαριά 551 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Η Μαρία Λαζαρίδου, η έμπειρη Στρατιωτικός Οδοντίατρος, σας προσκαλεί σε έναν κόσμο οδοντιατρικής φροντίδας όπου η άνεση, η εμπιστοσύνη και η αρτιότητα συναντώνται με αρμονία. Αισθανθείτε τη διαφορά σε έναν χώρο τελευταίας τεχνολογίας, όπου οι πόνοι και οι ταλαιπωρίες είναι παρελθόν. Επιλέξτε τη Λαζαρίδου και ζήστε την οδοντιατρική εμπειρία χωρίς το άγχος και τους φόβους.

Η αφοσίωση της Λαζαρίδου στην ανώδυνη και άριστη φροντίδα είναι ο οδηγός της. Με τη μαεστρία και την εμπειρία της, μεταμορφώνει τα χαμόγελα, χαρίζοντας αυτοπεποίθηση και λάμψη. Η δέσμευσή της στην συνεχή εκπαίδευση εξασφαλίζει ότι οι ασθενείς της απολαμβάνουν τις πιο σύγχρονες θεραπείες και τεχνικές. Αφήστε την Λαζαρίδου να σας χαρίσει το τέλειο χαμόγελο που πάντα ονειρευόσασταν!

11.Οδοντιατρείο Βουλγαρόπουλος Δ. Βερβέριος Χειρουργός Οδοντίατρος DDS

Οδοντιατρείο Βουλγαρόπουλος Δ. Βερβέριος Χειρουργός Οδοντίατρος DDS
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (72 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αλαμάνας 7, Θεσσαλονίκη 551 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Ο κορυφαίος οδοντίατρος Βερβέριος Βουλγαρόπουλος DDS υπερέχει στον τομέα του. Το υπερσύγχρονο οδοντιατρείο του είναι ανοικτό όλο το 24ωρο, παρέχοντας άμεση εξυπηρέτηση σε επείγουσες καταστάσεις. Ο Δρ. Βουλγαρόπουλος φημίζεται για την εξειδίκευσή του στην οδοντική χειρουργική, εγγυώντας εξαιρετικά αποτελέσματα.

Βιώστε ένα κορυφαίο επίπεδο οδοντιατρικής φροντίδας σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον. Η άριστη ομάδα του Δρ. Βουλγαρόπουλου είναι αφοσιωμένη στη δημιουργία ενός ξεκούραστου και ευχάριστου περιβάλλοντος για τους ασθενείς. Εμπιστευτείτε τους ειδικούς του Οδοντιατρείου Βουλγαρόπουλου για ένα υγιές και λαμπερό χαμόγελο που θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας.

12.Οδοντίατρος-Ενδοδοντιστής Καλαμαριά Λαμπίδου Έλενα

Οδοντίατρος-Ενδοδοντιστής Καλαμαριά Λαμπίδου Έλενα
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (122 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Κερασούντος 51, Καλαμαριά 551 31, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

13.Παναγοπούλου Μαρία Οδοντίατρος

  • Αξιολόγηση: 4,3/5 (53 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Στρ. Σαράφη 79, Καλαμαριά 551 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

14.Οδοντιατρείο Υβόνη Κιρμανίδου - Infinity Smiles

Οδοντιατρείο Υβόνη Κιρμανίδου - Infinity Smiles
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (47 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ιμερας 2, Καλαμαριά 551 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

15.Οδοντίατρος Κωνσταντίνα Ντέντε

Οδοντίατρος Κωνσταντίνα Ντέντε
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (8 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Εθ. Αντιστάσεως 7/β, Καλαμαριά 551 33, Ελλάδα

Προτάσεις αναρτήσεων