Τα 16 καλύτερα μαθήματα αγγλικών στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκη

Κατερίνα Παπαδοπούλου

• Ενημερώθηκε: 2024-08-21

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το μαθήματα αγγλικών στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκη, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως Zerva Schools Ν. Κρήνη, English Drama Microschool, INTERLINGUA INTERED | Κέντρο Ξένων Γλωσσών - Πληροφορικής - ΚΔΒΜ | Καλαμαριά, Αγγλικά Σοφία Σιάμκουρη, ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Καλαμαριάς. Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

1.Zerva Schools Ν. Κρήνη

Zerva Schools Ν. Κρήνη
Στη Νέα Κρήνη, το Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών Zerva Schools δεσπόζει ως μνημειώδες ίδρυμα, έχοντας αναδείξει γενιές και γενιές πτυχιούχων με επιτυχίες. Είναι ο μονόδρομος στην εκμάθηση ξένων γλωσσών, χάρη στην κορυφαία εκπαιδευτική εμπειρία που προσφέρει.

Οι εγκαταστάσεις του Zerva Schools είναι σύγχρονες και καλαίσθητες, με ευρύχωρες αίθουσες διδασκαλίας και έμπειρο διδακτικό προσωπικό. Το φροντιστήριο παρέχει μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική προσέγγιση, προσαρμοσμένη στις ανάγκες κάθε μαθητή, ώστε να επιτύχουν τους εκπαιδευτικούς τους στόχους και να εξελιχθούν σε κορυφαίους επαγγελματίες.

2.English Drama Microschool

English Drama Microschool
Το English Drama Microschool ξεχωρίζει από κάθε άλλο φροντιστήριο, με την πολυαισθητηριακή προσέγγιση της αγγλικής γλώσσας. Το θέατρο, τα αντικείμενα και οι βιωματικές δραστηριότητες συνθέτουν ένα μοναδικό και συναρπαστικό μαθησιακό περιβάλλον. Είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες για τη δημιουργία αυτού του εξαιρετικού εκπαιδευτικού χώρου.

Η θυγατέρα μας, που ξεκίνησε ως φοιτήτρια junior φέτος, έχει αποκομίσει εξαιρετικά οφέλη από το English Drama Microschool. Η πρόοδός της στην αγγλική γλώσσα είναι εμφανής, ενώ το ενδιαφέρον και η εμπιστοσύνη της έχουν ενισχυθεί σημαντικά. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα αυτό το φροντιστήριο σε όλους τους γονείς που αναζητούν μια συναρπαστική και αποτελεσματική εκπαιδευτική εμπειρία για τα παιδιά τους.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 21 εστιατόρια στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκη

3.INTERLINGUA INTERED | Κέντρο Ξένων Γλωσσών - Πληροφορικής - ΚΔΒΜ | Καλαμαριά

INTERLINGUA INTERED | Κέντρο Ξένων Γλωσσών - Πληροφορικής - ΚΔΒΜ | Καλαμαριά
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (33 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Πόντου 25, Καλαμαριά 551 33, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Το INTERLINGUA INTERED είναι το κορυφαίο κέντρο ξένων γλωσσών, πληροφορικής και ΚΔΒΜ στη Καλαμαριά. Αποτελούμενο από εξειδικευμένους επαγγελματίες εκπαιδευτικούς, είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή εξαιρετικής εκπαίδευσης σε άτομα όλων των ηλικιών και επιπέδων.

Το εξειδικευμένο διδακτικό μας προσωπικό είναι πάντα πρόθυμο να σας υποστηρίξει, τόσο γνωστικά όσο και ψυχολογικά, ώστε να επιτύχετε τους εκπαιδευτικούς σας στόχους. Είτε είστε μαθητής που επιθυμεί να βελτιώσει τις γλωσσικές ή τις τεχνικές του δεξιότητες, είτε ενήλικας που επιδιώκει να αναβαθμίσει τα επαγγελματικά του προσόντα, το INTERLINGUA INTERED είναι η ιδανική επιλογή για εσάς.

4.Αγγλικά Σοφία Σιάμκουρη

Αγγλικά Σοφία Σιάμκουρη
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (32 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Μουδανιών 47, Καλαμαριά 551 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Ως έμπειρος περιηγητής, αναπόφευκτα βρίσκομαι να αναζητώ γαστρονομικούς προορισμούς που προσφέρουν αυθεντικές και αξέχαστες εμπειρίες. Όταν βρέθηκα στο πανέμορφο νησί της Κέρκυρας, έπεσα πάνω στο υπέροχο εστιατόριο "Το Χάνι του Αχιλλείου". Η φήμη του με είχε προηγηθεί και οι προσδοκίες μου ήταν υψηλές.

Όπως αποδείχθηκε, το "Χάνι του Αχιλλείου" ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες μου. Η τοποθεσία του, φωλιασμένη μέσα σε έναν καταπράσινο κήπο, δημιουργούσε μια γαλήνια και μαγευτική ατμόσφαιρα. Το μενού προσέφερε μια εκτεταμένη γκάμα από παραδοσιακά κερκυραϊκά πιάτα, φτιαγμένα με τα πιο φρέσκα τοπικά υλικά. Ο καλοσυνάτος ιδιοκτήτης, ο κ. Αχιλλέας, ήταν πολύ φιλόξενος και μας συνέστησε μερικά από τα αγαπημένα του πιάτα, τα οποία αποδείχθηκαν εξαιρετικά. Το φαγητό ήταν αποκάλυψη, ένας συνδυασμός εκλεκτών γεύσεων και αρωμάτων που άρεσαν στον ουρανίσκο. Από την πρώτη μπουκιά μέχρι την τελευταία, κάθε πιάτο ήταν μια γιορτή για τις αισθήσεις.

Διαβάστε περισσότερα: Τα 17 καλύτερα καφετέριες στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκη

5.ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Καλαμαριάς

ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Καλαμαριάς
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (73 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ι. Πασαλίδη 77 & Κομνηνών (πεζόδρομος, Καλαμαριά 551 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Γνωρίστε την ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Καλαμαριάς, το απόλυτο κέντρο εκμάθησης γλωσσών! Με δεκαετίες εμπειρίας και κορυφαίους επαγγελματίες καθηγητές, σας καθοδηγούμε προς την επιτυχία! Είτε είστε αρχάριος είτε προχωρημένος, η εξειδικευμένη διδασκαλία μας και τα προσαρμοσμένα προγράμματα θα σας βοηθήσουν να κατακτήσετε τη γλώσσα που επιθυμείτε.

Με την ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Καλαμαριάς, απολαμβάνετε εξατομικευμένη εκπαίδευση που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Οι έμπειροι καθηγητές μας είναι πάντα διαθέσιμοι για να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις προκλήσεις και να επιτύχετε τους στόχους σας. Η δέσμευσή μας στην αριστεία και η εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών μας έχει κάνει τους κορυφαίους στην εκμάθηση γλωσσών στην Καλαμαριά! Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα και να ξεκινήσετε το συναρπαστικό ταξίδι της εκμάθησης γλωσσών με την ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Καλαμαριάς.

6.ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ - Straight Up

ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ - Straight Up
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (14 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Βαζελώνος 30-32, Καλαμαριά 551 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Ανακαλύψτε την Αγγλική Γλώσσα με τη Μαρία Μαρκογιαννοπούλου. Η γνώση και η εμπειρία της θα σας οδηγήσουν στην κορυφή της γλωσσικής ικανότητας. Ανεβάστε το επίπεδο των Αγγλικών σας και ανοίξτε νέους ορίζοντες επικοινωνίας και επαγγελματικής ανάπτυξης. Ετοιμαστείτε να κατακτήσετε την Αγγλική γλώσσα και να εκπλήξετε τους πάντες με τις δεξιότητές σας. Η επιτυχία σας είναι στα δικά σας χέρια και η Μαρία Μαρκογιαννοπούλου θα σας καθοδηγήσει σε κάθε βήμα.

Μην χάνετε χρόνο, επικοινωνήστε μαζί της σήμερα και ξεκινήστε το ταξίδι σας στην Αγγλική γλώσσα. Η Μαρία Μαρκογιαννοπούλου θα σας βοηθήσει να ξεκλειδώσετε τις δυνατότητές σας και να πετύχετε την επιτυχία που σας αξίζει. Επενδύστε στον εαυτό σας και στο μέλλον σας με μαθήματα Αγγλικών υψηλού επιπέδου. Αφήστε τη Μαρία Μαρκογιαννοπούλου να γίνει η ρότοράς σας προς την κορυφή της γλωσσικής δεξιότητας.

7.English World Language School

English World Language School
Ελάτε στο English World Language School και βελτιώστε τις γλωσσικές σας δεξιότητες! Οι έμπειροι καθηγητές μας είναι αφοσιωμένοι στη διδασκαλία και στο να παρέχουν εξατομικευμένη υποστήριξη σε κάθε μαθητή. Η σύγχρονη και ευχάριστη εκπαιδευτική μας εγκατάσταση δημιουργεί ένα άνετο και παρακινητικό περιβάλλον μάθησης.

Μαζί μας, θα ανακαλύψετε νέες πτυχές της αγγλικής γλώσσας και θα ξεκλειδώσετε νέες δυνατότητες. Είτε είστε αρχάριος είτε προχωρημένος μαθητής, τα προγράμματα σπουδών μας είναι σχεδιασμένα για να σας βοηθήσουν να πετύχετε τους γλωσσικούς σας στόχους. Εγγράψτε σήμερα και γίνετε μέλος της παγκόσμιας κοινότητας ομιλητών αγγλικών!

8.Φροντιστήρια Βακάλη | Καλαμαριά

Φροντιστήρια Βακάλη | Καλαμαριά
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (36 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Σουμελά 25, Καλαμαριά 551 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Τα Φροντιστήρια Βακάλη στην Καλαμαριά ξεχωρίζουν για την άριστη εκπαίδευση και τις προσιτές τιμές τους. Με έμπειρους και καταξιωμένους καθηγητές, εγγυώνται την επιτυχία των μαθητών σε όλα τα επίπεδα. Το οργανωμένο περιβάλλον και η εξαιρετική δουλειά που παρέχουν, κάνουν τα Φροντιστήρια Βακάλη μια ασφαλή επιλογή για όσους αναζητούν ποιοτική εκπαίδευση.

Επιλέγοντας τα Φροντιστήρια Βακάλη, οι γονείς μπορούν να είναι ήσυχοι ότι τα παιδιά τους λαμβάνουν την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση. Οι καθηγητές είναι αφοσιωμένοι στη διδασκαλία και στη συνεχή βελτίωση των μαθητών τους. Το φιλικό και υποστηρικτικό περιβάλλον του φροντιστηρίου δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για μάθηση και πρόοδο. Επενδύστε στα Φροντιστήρια Βακάλη και εξασφαλίστε το εκπαιδευτικό μέλλον των παιδιών σας!

9.Κέντρο Μάθησης για Μαθηματικά και Αγγλικά Kumon

Το Κέντρο Μάθησης Kumon προσφέρει εξαιρετική εκπαίδευση στα Μαθηματικά και τα Αγγλικά, αναδεικνύοντας τις ικανότητες κάθε παιδιού. Η έμπειρη εκπαιδευτικός Χριστίνα διδάσκει με υπομονή και κατανόηση, εμπνέοντας τους μαθητές να ξεδιπλώσουν τις δεξιότητές τους. Είμαι εντυπωσιασμένος από τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που έχω δει στον γιο μου, ο οποίος έχει βελτιωθεί αισθητά χάρη στη στοχευμένη προσέγγιση του Kumon.

Πέρα από τις ακαδημαϊκές επιδόσεις, το Kumon καλλιεργεί επίσης πολύτιμες δεξιότητες ζωής, όπως η αυτοπειθαρχία, η συγκέντρωση και η κριτική σκέψη. Αγαπώ τους ανθρώπους που αποτελούν το Kumon, τους οποίους διακρίνει το πάθος τους για την εκπαίδευση των παιδιών. Γι' αυτό, συστήνω ανεπιφύλακτα το Κέντρο Μάθησης Kumon ως την ιδανική επιλογή για όσους επιδιώκουν να ξεκλειδώσουν το ακαδημαϊκό δυναμικό των παιδιών τους.

10.Κέντρα Ξένων Γλωσσών "expert" ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Κέντρα Ξένων Γλωσσών "expert" ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (50 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Βλασίου Γαβριηλίδη 93, Θεσσαλονίκη 551 31, Ελλάδα

11.ARTIO - Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών

ARTIO - Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (9 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ανδρέα Παπανδρέου 29Γ, 55135, Καλαμαριά 551 32, Ελλάδα

Το φροντιστήριο ξένων γλωσσών ARTIO είναι ένας οργανισμός που εδώ και χρόνια παρέχει τις υπηρεσίες του στο χώρο της εκπαίδευσης. Οι καθηγητές μας είναι έμπειροι και με μεγάλη εξειδίκευση, ενώ ο τρόπος διδασκαλίας είναι σύγχρονος και προσαρμοσμένος στις εκάστοτε ανάγκες των μαθητών. Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας και η μακρόχρονη πείρα μας στον τομέα της εκπαίδευσης, μας καθιστούν ως μια από τις κορυφαίες επιλογές για όσους επιθυμούν να μάθουν μια ξένη γλώσσα. Στο φροντιστήριο ARTIO παρέχονται:

* Μαθήματα όλων των επιπέδων (από αρχάριους έως προχωρημένους) * Προετοιμασία για διπλώματα

* Εξειδικευμένα μαθήματα για συγκεκριμένους σκοπούς (π.χ. τουρισμός, επιχειρήσεις) * Μαθήματα εξ αποστάσεως

* Δυνατότητα παρακολούθησης δωρεάν δοκιμαστικού μαθήματος

12.Kέντρο Ξένων Γλωσσών Σεμίζογλου

Kέντρο Ξένων Γλωσσών Σεμίζογλου
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (6 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Καραντζά Σταύρου 41, Καλαμαριά 551 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Μέσα στον κόσμο της γνώσης, το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Σεμίζογλου λάμπει ως φάρος ελπίδας για κάθε μαθητή που επιθυμεί να κυριαρχήσει σε μια ξένη γλώσσα. Οι έμπειροι καθηγητές, υπό την καθοδήγηση της διακεκριμένης κας Όλγας, αποτελούν μια αφοσιωμένη ομάδα που παρέχει εξατομικευμένη υποστήριξη, ενθαρρύνοντας τους μαθητές να ξεπεράσουν τα όριά τους και να επιτύχουν τους γλωσσικούς τους στόχους.

Η απόδειξη της επιτυχίας τους έρχεται με τη μορφή των δύο αγοριών μου, που απέκτησαν τα πτυχία τους με άριστα αποτελέσματα. Η σωστή και μεθοδική καθοδήγηση που έλαβαν στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Σεμίζογλου αποτέλεσε τον ακρογωνιαίο λίθο της επιτυχίας τους. Ας εμπνευστούμε από την επιτυχία τους και ας δώσουμε στα παιδιά μας την ευκαιρία να αριστεύσουν στον συναρπαστικό κόσμο των ξένων γλωσσών, με τη σφραγίδα ποιότητας του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Σεμίζογλου.

13.ISOΝ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

ISOΝ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

14.Megastheni Language School ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

Megastheni Language School ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (6 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Βρυούλων 18, Καλαμαριά 551 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

15.The Lingua Tree

The Lingua Tree
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (2 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Μεγ. Αλεξάνδρου 21, Καλαμαριά 551 34, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

16.Άννα Αϊβάζογλου - The Language Studio

Άννα Αϊβάζογλου - The Language Studio
  • Αξιολόγηση: 0/5 ( Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Καζάζη 6, Καλαμαριά 551 34, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Προτάσεις αναρτήσεων