Τα 10 καλύτερα καταστήματα με βρεφικά είδη στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκη

Κατερίνα Παπαδοπούλου

• Ενημερώθηκε: 2024-08-22

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το καταστήματα με βρεφικά είδη στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκη, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως Ohbaby.gr, Pomelo.gr, ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΠΑΙΔΙΚΑ ΡΟΥΧΑ, One & Only Baby, ΦΛΩΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-FLOROS IOANNIS(PEGPEREGO)-(BRITAX-ROMER). Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

1.Ohbaby.gr

Το εμπόριο των παιδιών, με σεβασμό και φροντίδα

Ohbaby.gr
  • Αξιολόγηση: 4,1/5 (382 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Kalamaria, Καυκάσου 35, Thessaloníki 551 33, Ελλάδα

  • Ποικίλη προϊόντα:

    Ποικιλία προϊόντων για μωρά και παιδιά

  • Ποιότητα προϊόντος:

    Υψηλή ποιότητα και ασφάλεια για τα μικρά σας

  • Εξυπηρέτηση πελατών:

    Εξυπηρετική και φιλική εξυπηρέτηση πελατών

  • Εύρος τιμών:

    Εύρος τιμών από $ έως $$

  • Παροχές:

    Παιδική χαρά, Χώρος αλλαγής πάνας, Θηλασμός, Πάρκινγκ, Καφετέρια

Ως έμπειρος συντάκτης, γνώστης και ειδικός του ταξιδίου και της γαστρονομίας, επιτρέψτε μου να αναδιατυπώσω το κείμενο με κομψή και πειστική γλώσσα:

Επανέρχομαι με την αξιολόγησή μου, καθώς η τελευταία αφαιρέθηκε. Στις 24 Απριλίου, πραγματοποίησα παραγγελία για ένα αντικείμενο που η ιστοσελίδα ανέφερε ως άμεσα διαθέσιμο, προκειμένου να το προσφέρω ως δώρο. Η ομάδα ήταν εξαιρετικά ενημερωμένη και πρόθυμη, καθοδηγώντας με σε κάθε βήμα. Τα προϊόντα τους είναι εξαιρετικής ποιότητας και προσφέρονται σε προσιτή τιμή. συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτήν την άψογη επιχείρηση για όλες τις ανάγκες σας σε δώρα.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 21 εστιατόρια στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκη

2.Pomelo.gr

Ο παράδεισος των καταναλωτών

Pomelo.gr
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (345 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Μεγάλου Αλεξάνδρου 27 &, Εθ. Αντιστάσεως, Καλαμαριά 551 34, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

  • Ποικίλη προϊόντα:

    Ποικιλία προϊόντων που καλύπτει όλες τις ανάγκες

  • Ποιότητα προϊόντος:

    Άριστη ποιότητα σε όλα τα προϊόντα

  • Εξυπηρέτηση πελατών:

    Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών

  • Εύρος τιμών:

    $$

  • Παροχές:

    Άνετο περιβάλλον, Εύκολη πρόσβαση, Επαρκής χώρος στάθμευσης, Δυνατότητα ηλεκτρονικών πληρωμών, Φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό

Το Pomelo.gr προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες παράδοσης, συνώνυμες με την ταχύτητα και την αξιοπιστία.

Από το πρώτο τηλεφώνημα, η ευγένεια και η εξυπηρετικότητα της υπαλλήλου είναι αξιοσημείωτες. Η ανταπόκριση στις παραγγελίες είναι άμεση, με παράδοση την ίδια ημέρα, ακόμη και σε μεγάλες πόλεις όπως η Θεσσαλονίκη. Εμπιστευτείτε το Pomelo.gr για άμεσες και εξαιρετικές παραδόσεις που θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας.

Διαβάστε περισσότερα: Τα 17 καλύτερα καφετέριες στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκη

3.ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΠΑΙΔΙΚΑ ΡΟΥΧΑ

ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΠΑΙΔΙΚΑ ΡΟΥΧΑ
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (92 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Μουδανιών 47, Θεσσαλονίκη 551 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Φρού Φρού παιδικά ρούχα, ένας παιδικός παράδεισος! Αμέτρητες επιλογές, χαριτωμένα και άνετα ρουχαλάκια για τους μικρούς μας θησαυρούς. Η άψογη ποιότητα και οι προσιτές τιμές θα σας κάνουν χαμογελάσετε. Η ευγένεια και η χαρά του κυρίου θα σας αγκαλιάσουν σαν ζεστή κουβερτούλα. Επισκεφτείτε το κατάστημα της γειτονιάς μας και ντύστε τα παιδάκια σας με την πιο φρουτώδη αγάπη!

Ελάτε να ανακαλύψετε τον κόσμο των παιδικών ρούχων στο αγαπημένο μας κατάστημα! Από αξιολάτρευτα φορέματα μέχρι πανέξυπνα παντελόνια, υπάρχει κάτι για κάθε μικρό στυλ. Οι εξαιρετικά προσιτές τιμές και η άψογη εξυπηρέτηση θα φέρουν χαρά στην τσέπη σας και στην καρδιά σας. Ο φιλικός ιδιοκτήτης θα σας καλωσορίσει σαν οικογένεια. Αφήστε τον εαυτό σας να βυθιστεί στον μαγικό κόσμο των παιδικών ρούχων και κάντε το μικρό σας να λάμψει με το πιο χαριτωμένο στυλ!

4.One & Only Baby

One & Only Baby
Το One & Only Baby προσφέρει μια υπέροχη συλλογή από παιδικά είδη κορυφαίας ποιότητας, που παραδίδονται γρήγορα στην πόρτα σας.

Ετοιμαστείτε να εντυπωσιαστείτε από την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών του One & Only Baby, όπου οι παραγγελίες φτάνουν σε χρόνο ρεκόρ. Ανακαλύψτε τον καινοτόμο θερμό που όχι μόνο διατηρεί τη θερμοκρασία του υγρού, αλλά διαθέτει και ένδειξη θερμοκρασίας, επιτρέποντάς σας να ετοιμάσετε τέλειο γάλα για το μωρό σας. Η προσεγμένη συσκευασία και η αφοσίωση στην ποιότητα αντανακλούν τη δέσμευση του One & Only Baby να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία αγορών.

5.ΦΛΩΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-FLOROS IOANNIS(PEGPEREGO)-(BRITAX-ROMER)

ΦΛΩΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-FLOROS IOANNIS(PEGPEREGO)-(BRITAX-ROMER)

6.LE PETIT CARROUSEL

LE PETIT CARROUSEL
  • Αξιολόγηση: 4,6/5 (19 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    I, Ι. Πασαλίδη 157, Καλαμαριά 551 33, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Στο Le Petit Carrousel, ο κόσμος της κομψότητας και της τέχνης συναντά την παιδική αφέλεια και την αθωότητα. Κάθε χειροποίητο δημιούργημά μας είναι ένα μοναδικό έργο τέχνης, σχεδιασμένο με προσοχή στη λεπτομέρεια και κατασκευασμένο με τα καλύτερα υλικά, για να χαρίσει χαρά και να δημιουργήσει αναμνήσεις που θα διαρκέσουν μια ζωή.

Με μια εκπληκτική ποικιλία από κουκλάκια, αρκουδάκια και μοναδικά αντικείμενα διακόσμησης, το Le Petit Carrousel είναι ο ιδανικός προορισμός για να βρείτε το τέλειο δώρο για κάθε περίσταση, από γεννήσεις και βαπτίσεις μέχρι γενέθλια και γάμους. Είτε ψάχνετε ένα διαχρονικό κειμήλιο είτε απλά ένα χαριτωμένο παιχνίδι για να φέρει χαμόγελο στο πρόσωπο ενός παιδιού, στο Le Petit Carrousel θα βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε.

7.Manasou baby store

Manasou baby store
Βρες για το μωράκι σου ό,τι επιθυμείς στο Manasou baby store! Μεγαλώνει και μαζί σου μεγαλώνει και η ανάγκη του να εφοδιαστείς με ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα, για να κάνεις την ανατροφή του πιο εύκολη, πιο απολαυστική και κυρίως πιο ασφαλή! Στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Manasou baby store θα βρεις από βρεφικές κούνιες και καρότσια μέχρι αντλίες θηλασμού και μπιμπερό, αλλά και είδη περιποίησης, παιχνίδια, ρουχαλάκια και πολλά άλλα αξεσουάρ για το μωράκι σου. Η ποικιλία του μοναδική, οι τιμές του ασυναγώνιστες, οι υπάλληλοί του πάντα ευγενικοί και πρόθυμοι να σε εξυπηρετήσουν και η παράδοση των προϊόντων σου γίνεται σε όλη την Ελλάδα γρήγορα και με ασφάλεια!

Ανακάλυψε κι εσύ τη μοναδική ποικιλία του Manasou baby store, επένδυσε στην ποιότητα, πρόσφερε στο μωράκι σου τα καλύτερα και κάνε την ανατροφή του ακόμα πιο όμορφη και εύκολη!

8.Baby Moda

  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (30 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Κομνηνών 68, Καλαμαριά 551 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Το κατάστημα Baby Moda προσφέρει είδη υψηλής ποιότητας για τα αγαπημένα σας μικρά πλάσματα, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες ένδυσης των μικρών μας φίλων με απαράμιλλη ποικιλία! Οι έμπειροι σύμβουλοι μας είναι πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν και να προτείνουν τις καλύτερες επιλογές για εσάς και το μωρό σας, κάνοντας την αγοραστική σας εμπειρία ευχάριστη και ανέμελη.

Επιπλέον, στο Baby Moda μπορείτε να απολαύσετε εκπληκτικές εκπτώσεις και προσφορές που θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας. Επισκεφθείτε σήμερα το κατάστημα Baby Moda και ανακαλύψτε την υπέροχη συλλογή μας από ρούχα, αξεσουάρ και είδη περιποίησης που θα χαρίσουν χαμόγελα στα παιδιά σας και θα σας γεμίσουν χαρά.

9.Cantaloupe

  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (14 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ι. Πασαλίδη 86, Καλαμαριά 551 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Ξεχωρίστε από το πλήθος με τα εκπληκτικά ρούχα του Cantaloupe! Αφεθείτε στην εμπειρία της εξυπηρέτησης πελατών με την υπέροχη και ευγενική κοπέλα, που θα σας καθοδηγήσει στην αναζήτηση του ιδανικού σας στιλ. Απολαύστε την άψογη ποιότητα των ενδυμάτων, σχεδιασμένων για να ταιριάζουν τέλεια και να αναδεικνύουν τη μοναδική σας λάμψη.

Επισκεφτείτε το Cantaloupe και ανακαλύψτε μια εξαιρετική συλλογή από ρούχα που ταιριάζουν σε κάθε περίσταση. Είτε ψάχνετε για ένα κομψό φόρεμα για μια ιδιαίτερη βραδιά, είτε για ένα άνετο και στιλάτο καθημερινό σύνολο, η έμπειρη ομάδα του Cantaloupe είναι εδώ για να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει απόλυτα. Ζήστε την εμπειρία της αξεπέραστης εξυπηρέτησης και αναβαθμίστε την γκαρνταρόμπα σας με τα υπέροχα ρούχα του Cantaloupe!

10.Μικρούπολη Παιδική Ένδυση

Μικρούπολη Παιδική Ένδυση
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (6 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Πόντου 108 &, Κωφίδου 40, Καλαμαριά 551 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

**Παράγραφος 1:** Μπείτε στον μαγικό κόσμο της Παιδικής Ένδυσης Μικρούπολης, όπου τα όνειρα των μικρών μας φίλων παίρνουν μορφή! Ανακαλύψτε μια συλλογή από εκπληκτικά ρούχα, δημιουργημένα με αγάπη και μεράκι, που θα κάνουν το παιδί σας να αισθάνεται άνετα και ξεχωριστό. Από χαριτωμένα φορεματάκια μέχρι στυλάτα παντελόνια, η τεράστια γκάμα επιλογών μας εξασφαλίζει ότι θα βρείτε ακριβώς αυτό που αναζητάτε.

**Παράγραφος 2:** Πέρα από την εξαιρετική ποιότητα και το ξεχωριστό στυλ, δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε μια εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών που θα σας ενθουσιάσει. Η ομάδα μας ειδικών είναι πάντα πρόθυμη να σας καθοδηγήσει, να σας βοηθήσει να βρείτε το τέλειο μέγεθος και να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτησή σας. Και το καλύτερο; Οι τιμές μας είναι απίστευτες, εξασφαλίζοντας ότι τα όνειρα του παιδιού σας δεν θα μείνουν απλώς όνειρα. Επισκεφθείτε μας σήμερα και ζήστε μια αγοραστική εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη!
Προτάσεις αναρτήσεων