λίστα 15 Ταξιδιωτικά Γραφεία στην Πιερίας

Γιώργος Ανδρέου

• Ενημερώθηκε: 2024-08-15

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το Ταξιδιωτικά Γραφεία στην Πιερίας, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως Complete Travel Services, Paralia Tours, Armira Travel, TOPSIKIOTIS TRAVEL SERVICES, VELONIS HOLIDAYS. Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

1.Complete Travel Services

Εξειδικευμένοι στο σχεδιασμό αξέχαστων ταξιδιωτικών εμπειριών.

Complete Travel Services
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (157 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    A Ειρήνης 2, Κατερίνη 601 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

  • Πλεονεκτήματα:

    Πλήρεις υπηρεσίες ταξιδίου, βολική τοποθεσία, εξειδικευμένο προσωπικό

  • Μειονεκτήματα:

    Περιορισμένος χώρος στάθμευσης, ενδέχεται να είναι θορυβώδες, ακριβό

  • Ποιότητα:

    Υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και προσοχή στη λεπτομέρεια.

  • Προσωπικό:

    - Φιλικό - Επαγγελματικό - Γνώση - εξυπηρετικό - Ευχάριστο

  • Υπηρεσίες:

    - Κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων - Κρατήσεις ξενοδοχείων - Ενοικίαση αυτοκινήτων - Οργάνωση ταξιδιωτικών πακέτων - Υπηρεσίες θεώρησης βίζας

Η Complete Travel Services είναι η ιδανική επιλογή για την οργάνωση των ονειρικών σας διακοπών. Το έμπειρο και φιλικό προσωπικό του γραφείου μας διαθέτει εξαιρετικές γνώσεις για όλους τους προορισμούς και είναι πάντα πρόθυμο να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις. Είτε επιθυμείτε μια χαλαρωτική παραθαλάσσια απόδραση είτε μια συναρπαστική περιπέτεια σε μακρινές χώρες, η ομάδα της Complete Travel Services θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε ένα ταξίδι που θα ξεπερνά τις προσδοκίες σας. Επιλέξτε την Complete Travel Services για μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία!

Η δέσμευσή μας στην άριστη εξυπηρέτηση αποτυπώνεται στις εξαιρετικές κριτικές μας. Οι ικανοποιημένοι πελάτες μας επαινούν συνεχώς το εξαιρετικό προσωπικό και τη σπάνια αφοσίωση στην ικανοποίηση του πελάτη. Είμαστε περήφανοι που ξεχωρίζουμε ως η κορυφαία επιλογή ταξιδιωτικού γραφείου στην Κατερίνη. Επιλέξτε την Complete Travel Services και αφήστε μας να σας μεταφέρουμε σε κόσμους μαγικούς, δημιουργώντας αναμνήσεις που θα διαρκέσουν μια ζωή.

2.Paralia Tours

Το ταξίδι σας, η δική μας μέριμνα!

Paralia Tours
  • Αξιολόγηση: 4,1/5 (164 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Βασ. Παυλου 5, Παραλία 601 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

  • Πλεονεκτήματα:

    Η μακροχρόνια εμπειρία μας, ο επαγγελματισμός και η αφοσίωσή μας στην εξατομικευμένη εξυπηρέτηση πελατών αποτελούν εγγύηση για αξέχαστες διακοπές.

  • Μειονεκτήματα:

    Δεν διαθέτει ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, η τοποθεσία του ίσως είναι λίγο απομακρυσμένη για ορισμένους και οι τιμές του μπορεί να θεωρηθούν λίγο τσιμπημένες.

  • Ποιότητα:

    Ποιοτικές υπηρεσίες και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών

  • Προσωπικό:

    Φιλικό και ευγενικό, Πολύγλωσσο, Επαγγελματικό και εξυπηρετικό, Πάντα πρόθυμο να βοηθήσει, Άριστα εκπαιδευμένο

  • Υπηρεσίες:

    Οργάνωση εκδρομών και δραστηριοτήτων, Κρατήσεις ξενοδοχείων και αεροπορικών εισιτηρίων, Ενοικίαση αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, Πληροφορίες για την περιοχή και τις τοπικές εκδηλώσεις, Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο

Ανακαλύψτε την ομορφιά της Ελλάδας με την Paralia Tours! Η έμπειρη ομάδα μας είναι πάντα πρόθυμη να σας προσφέρει πληροφορίες, καθοδήγηση και εκδρομές. Εξερευνήστε το επιβλητικό Όρος Όλυμπο και τα μοναστήρια των Μετεώρων, θαυμάστε την απαράμιλλη ομορφιά της Ολυμπιακής Ριβιέρας και απολαύστε την ελληνική φιλοξενία σε έναν προσιτό προορισμό διακοπών.

Οι ξεναγοί μας είναι άρτια καταρτισμένοι και φιλικοί, παρέχοντας μια εξαιρετική εμπειρία περιήγησης που θα σας μείνει αξέχαστη. Η Viki θα σας μαγέψει με τις γνώσεις της και το πάθος της για την Ελλάδα, οδηγώντας σας σε ένα ταξίδι γεμάτο ανακαλύψεις και περιπέτειες. Εμπιστευτείτε την Paralia Tours για αξέχαστες διακοπές που θα σας ενθουσιάσουν!

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 17 εστιατόρια στην Πιερίας

3.Armira Travel

Armira Travel
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (85 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Oλυμπου 4, Παραλία 601 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Το ταξίδι που θα σας απογειώσει είναι εδώ με την Armira Travel! Βυθιστείτε σε μια εμπειρία απόλυτα οργανωμένη, με έναν έμπειρο ξεναγό που θα σας ξεναγήσει στα θαυμαστά τοπία της Ελλάδας. Απολαύστε τη διαδρομή με ένα άνετο λεωφορείο και ταξιδέψτε στα γραφικά νησιά με ένα σύγχρονο πλοίο, χαλαρώνοντας και παρατηρώντας τις γαλάζιες ακτές.

Επωφεληθείτε από τις εξαιρετικές τοπικές εκδρομές που προσφέρουμε, εξερευνώντας τους επιβλητικούς Μετεώρους, το καταπράσινο Πήλιο, την ιστορική Αθήνα, την πολυσύχναστη Θεσσαλονίκη, τον μυθικό Όλυμπο, νιώστε την αδρεναλίνη με buggy και waterpark, ανακαλύψτε τους κρυμμένους θησαυρούς του Άθω και των Σποράδων. Κάθε στιγμή αυτού του ταξιδιού θα είναι μια ανάμνηση που θα κρατήσετε για μια ζωή. Αφεθείτε στην Armira Travel και ζήστε την Ελλάδα με τον πιο μαγευτικό τρόπο!

4.TOPSIKIOTIS TRAVEL SERVICES

TOPSIKIOTIS TRAVEL SERVICES
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (31 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Διονυσίου Αρεοπαγίτου 29, Κατερίνη 601 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Αφήστε τους έμπειρους ταξιδιωτικούς συμβούλους της TOPSIKIOTIS TRAVEL SERVICES να σας μεταφέρουν στον κόσμο των ταξιδιών. Γνωρίζουμε ότι ο χρόνος σας είναι πολύτιμος, γι' αυτό και παρέχουμε ταχείες και αποτελεσματικές υπηρεσίες, γλυτώνοντάς σας από την ταλαιπωρία του σχεδιασμού διακοπών.

Αφοσιωμένοι στον προσωπικό σας εμπλουτισμό, οι ειδικοί μας είναι πάντα πρόθυμοι να σας προσφέρουν εξατομικευμένες προτάσεις. Δημιουργούμε αξέχαστες ταξιδιωτικές εμπειρίες προσαρμοσμένες στις μοναδικές σας επιθυμίες, υποστηρίζοντάς σας σε κάθε βήμα της διαδικασίας. Κατανοούμε τη σημασία των ταξιδιών για την ευημερία και την ευτυχία και δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε την καλύτερη ταξιδιωτική λύση. Η TOPSIKIOTIS TRAVEL SERVICES σας καλωσορίζει με μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία. Επιλέξτε μας ως ταξιδιωτικό σας σύντροφο και ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι που θα σας αλλάξει τη ζωή!

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 28 καφετέριες στην Πιερίας

5.VELONIS HOLIDAYS

VELONIS HOLIDAYS
  • Αξιολόγηση: 4,6/5 (73 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Εθ. Αντίστασης 2, Κατερίνη 601 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:30 π

6.Olimpios Travel & Holiday Services

Olimpios Travel & Holiday Services
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (16 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Τερζόπουλου 9, Κατερίνη 601 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Η Olimpios Travel & Holiday Services αποτελεί επιλογή χωρίς δεύτερη σκέψη για όλους όσοι σχεδιάζουν το ταξίδι τους. Με την εξυπηρέτηση υψηλής ποιότητας και την άψογη ευγένεια του προσωπικού, η εμπειρία σας θα είναι μοναδική. Το γραφείο διαθέτει υπαλλήλους που μιλούν άπταιστα ουγγρικά, γεγονός που διευκολύνει την επικοινωνία και την κατανόηση τυχόν αποριών ή αναγκών σας. Η Olimpios Travel & Holiday Services δεσμεύεται να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες, με γνώμονα πάντα την ικανοποίηση του πελάτη.

Με την Olimpios Travel & Holiday Services, το ταξίδι σας θα μετατραπεί σε μια αξέχαστη εμπειρία. Το εξειδικευμένο προσωπικό θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε την ιδανική εκδρομή, λαμβάνοντας υπόψη τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Είτε επιθυμείτε μια ρομαντική απόδραση, μια οικογενειακή περιπέτεια ή ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους, η Olimpios Travel & Holiday Services θα βρει την τέλεια λύση για εσάς. Αφήστε τους έμπειρους ταξιδιωτικούς πράκτορες να αναλάβουν όλες τις λεπτομέρειες, ώστε να απολαύσετε το ταξίδι σας χωρίς άγχος και ανησυχίες.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 22 ξενοδοχεία στην Πιερίας

7.Mavroedis Travel Agency

Mavroedis Travel Agency
  • Αξιολόγηση: 4,5/5 (31 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    16ης Οκτωβρίου 2, Κατερίνη 601 33, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

**Πρώτη Παράγραφος:** Το ταξιδιωτικό σας όνειρο γίνεται πραγματικότητα με τη Mavroedis Travel Agency! Βιώστε ασύγκριτη εξυπηρέτηση, άμεση ανταπόκριση και άψογο επαγγελματισμό. Αφήστε τους ειδικούς μας να σας χαρίσουν τις τέλειες καλοκαιρινές διακοπές του 2023!

**Δεύτερη Παράγραφος:** Ετοιμαστείτε για μια γαστρονομική εμπειρία στον παράδεισο των εκλεκτών τροφίμων, το Aldi! Απολαύστε μια πληθώρα φρέσκων φρούτων και λαχανικών, ποιοτικών κρεάτων και τυριών παγκόσμιας κλάσης. Με την ευρεία επιλογή προϊόντων και τις ασυναγώνιστες τιμές μας, η αγορά σας θα σας αφήσει με μια διαρκή γεύση ικανοποίησης!

8.MITA TRAVEL, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

MITA TRAVEL, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
  • Αξιολόγηση: 4,3/5 (99 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ποσειδώνος 64, Ολυμπιακή Ακτή 601 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Το MITA TRAVEL είναι το ιδανικό τουριστικό γραφείο για όσους αναζητούν μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία. Με έδρα την πανέμορφη Παραλία Κατερίνης, το MITA TRAVEL προσφέρει εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και μια ομάδα εξειδικευμένων οδηγών, όπως η υπέροχη Αmira.

Ανάμεσα στους έμπειρους ξεναγούς του MITA TRAVEL ξεχωρίζει η κυρία Μαρία Αλεξίου, η οποία θα σας ταξιδέψει σε χρόνους μακρινούς. Με τη γαλήνια φωνή της και τις αμέτρητες γνώσεις της για την ιστορία, τη γεωγραφία και τη λογοτεχνία, θα μετατρέψει κάθε ταξίδι σε μια μοναδική εμπειρία. Σας ευχαριστούμε, κυρία Αλεξίου, για τις εκπληκτικές ταξιδιωτικές εμπειρίες!

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 25 μπαρ στην Πιερίας

9.Wave Travel Agency

  • Αξιολόγηση: 4,2/5 (63 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Nικησ 10, Παραλία 601 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Το Wave Travel Agency είναι γνωστό για τους εξαιρετικούς οδηγούς του, οι οποίοι θα σας προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία. Από την αρχή ως το τέλος της εκδρομής, θα φροντίζουν για την άνεσή σας και θα σας παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες για τους προορισμούς σας. Τα σχόλια των πελατών μας είναι πάντα διθυραμβικά, με μαρτυρίες που επαινούν την επαγγελματική τους κατάρτιση, τη φιλικότητα και την εξυπηρετικότητά τους.

Απολαύστε τη θέα που κόβει την ανάσα και εξερευνήστε κρυμμένα διαμάντια με το Wave Travel Agency. Η θέα από τα πούλμαν μας θα σας αφήσει άφωνους και θα σας χαρίσει αναμνήσεις που θα κρατήσουν μια ζωή. Επιτρέψτε μας να σας οδηγήσουμε σε μια μαγευτική περιπέτεια, όπου η άνεση, η γνώση και η ασύγκριτη ομορφιά συνδυάζονται για να δημιουργήσουν την τέλεια ταξιδιωτική εμπειρία.

10.Pieria Travel

Pieria Travel
Επισκεφτείτε την ακτογραμμή της Πιερίας, όπου οι φιλόξενοι και εξυπηρετικοί Ούγγροι ξεναγοί θα σας προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία. Τα άνετα καταλύματα και τα προσεκτικά επιλεγμένα προαιρετικά προγράμματά μας εγγυώνται μια αξέχαστη διαμονή. Επιλέξτε την Pieria Travel για μια ανεπανάληπτη απόδραση.

Αντιθέτως, η εκδρομή σας στον Όλυμπο κατέληξε σε εφιάλτη. Η ανευθυνότητα της ξεναγού Αναστασίας οδήγησε σε μια επικίνδυνη κατάσταση. Η εγκατάλειψή σας στο βουνό είναι απαράδεκτη. Ευτυχώς, χάρη στην ευγένεια του οδηγού Ludia από το Fly Club, κατορθώσατε να επιστρέψετε με ασφάλεια. Η απουσία δικαιολογίας από την Αναστασία αναδεικνύει την έλλειψη επαγγελματισμού και φροντίδας της.

11.TASIONAS TRAVEL

  • Αξιολόγηση: 2,6/5 (90 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    25ης Μαρτίου 10, 25HS, Κατερίνη 601 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

**Ταξιδιωτικό Γραφείο Τασιώνας: Η πύλη σας στον παράδεισο της Ελλάδας** Ανακαλύψτε την Ελλάδα μέσω του Τασιώνα, του κορυφαίου ταξιδιωτικού γραφείου στην Κατερίνη. Με την άψογη οργάνωση και τον άριστο επαγγελματισμό του, ο Τασιώνας έχει κερδίσει τις καρδιές πολλών ταξιδιωτών, αφήνοντάς τους ερωτευμένους με την ομορφιά και τη γοητεία της Ελλάδας.

Σχεδιάστε ένα αξέχαστο ταξίδι με τον Τασιώνα και αφεθείτε στην εμπειρία της Ελλάδας. Από τις γραφικές ακτές και τα νησιά με τα κρυστάλλινα νερά μέχρι τα ιστορικά αξιοθέατα και τα εντυπωσιακά βουνά, ο Τασιώνας θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο ομορφιάς και ανακάλυψης. Ετοιμαστείτε για μια περιπέτεια που θα σας μείνει αξέχαστη, καθώς ο Τασιώνας θα γίνει ο αξιόπιστος οδηγός σας στον παράδεισο της Ελλάδας.

12.FLY CLUB

FLY CLUB
  • Αξιολόγηση: 3,1/5 (130 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Στρατου 2, Παραλία 601 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

13.Sirios Travel

Sirios Travel

14.TSIKRIKIS TRAVEL

TSIKRIKIS TRAVEL
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (5 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Θεσσαλονίκης 32, Λεπτοκαρυά 600 63, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

15.GreekAdemia Travel Agency

GreekAdemia Travel Agency
Προτάσεις αναρτήσεων