Τα 13 καλύτερα Ταξιδιωτικά Γραφεία στην Χαλκιδικής

Δημήτρης Κωστόπουλος

• Ενημερώθηκε: 2024-08-19

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το Ταξιδιωτικά Γραφεία στην Χαλκιδικής, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως La Calcidica Travel Agency in Halkidiki MY TRAVEL by La Calcidica, Halkidiki TravelPro Services, Halkidiki Tours, "Melitours" Petra Giannelis-Friedrich, Filippou Tours,Transfers and Tours. Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

1.La Calcidica Travel Agency in Halkidiki MY TRAVEL by La Calcidica

La Calcidica Travel Agency in Halkidiki MY TRAVEL by La Calcidica
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (88 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Central Square Afytos Halkidiki, Afytos Kassandra 630 77, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Με τη συνεργασία της La Calcidica, η ταξιδιωτική εμπειρία σου στη Χαλκιδική θα απογειωθεί. Άφησε τον Lorenzo να σε καθοδηγήσει στα πιο ειδυλλιακά διαμερίσματα της Αφύτου, προσφέροντάς σου μοναδικές στιγμές ξεκούρασης και αναζωογόνησης. Η ευγένεια, η εξυπηρετικότητα και οι πολύτιμες συμβουλές του θα σε κάνουν να νιώσεις σαν στο σπίτι σου.

Ανακάλυψε την πραγματική ψυχή της Χαλκιδικής με τον Lorenzo. Κλείσε το αυτοκίνητο και το διαμέρισμα σου με την αξεπέραστη αφοσίωσή του και το πάθος του για τη δουλειά του. Απόλαυσε την ομορφιά και την αυθεντικότητα της περιοχής, χαλαρώνοντας σε ένα διαμέρισμα που θα σε κάνει να νιώσεις σαν στο σπίτι σου και εξερευνώντας τα κρυμμένα μυστικά της Χαλκιδικής με το δικό σου αυτοκίνητο.

2.Halkidiki TravelPro Services

Halkidiki TravelPro Services
  • Αξιολόγηση: 4,2/5 (81 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Κασσάνδρας 8, Νέα Μουδανιά 632 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Η Halkidiki TravelPro Services είναι η ιδανική επιλογή για μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία στη Χαλκιδική. Οι έμπειροι και εξυπηρετικοί σύμβουλοί μας θα σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε το τέλειο ταξίδι, προσαρμοσμένο στις μοναδικές σας ανάγκες και προτιμήσεις. Με μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, από κρατήσεις ξενοδοχείων και μεταφορών μέχρι προτάσεις για δραστηριότητες και εκδρομές, θα εξασφαλίσουμε ότι θα έχετε μια ολοκληρωμένη και απολαυστική εμπειρία στη μαγευτική αυτή χερσόνησο.

Εμπιστευτείτε τη Halkidiki TravelPro Services για να σας οδηγήσει σε ένα αξέχαστο ταξιδιωτικό οδοιπορικό. Με την αφοσίωσή μας στην άριστη εξυπηρέτηση και τον επαγγελματισμό, θα σας παρέχουμε τις γνώσεις και την υποστήριξη που χρειάζεστε για να εξερευνήσετε τα εκπληκτικά τοπία, να ανακαλύψετε τις κρυμμένες ομορφιές και να ζήσετε μια πραγματικά αυθεντική εμπειρία στη Χαλκιδική. Αφήστε μας να σχεδιάσουμε το τέλειο ταξίδι για εσάς και να κάνουμε τις ταξιδιωτικές σας φιλοδοξίες πραγματικότητα!

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 17 καφετέριες στην Χαλκιδικής

3.Halkidiki Tours

Halkidiki Tours
  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (82 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Κασσάνδρας 8, Νέα Μουδανιά 632 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

Η Χαλκιδική αποτελεί μοναδικό προορισμό, φημισμένο για την πλούσια ιστορία, τις γραφικές παραλίες και τη φυσική ομορφιά της. Για μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία, εμπιστευτείτε τους ειδικούς της Halkidiki Tours! Με έμπειρο και φιλικό προσωπικό, είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε εξαιρετικές υπηρεσίες και να δημιουργήσουμε το ιδανικό πακέτο διακοπών για εσάς.

Από ιστορικούς χώρους μέχρι εκπληκτικές παραλίες, η Χαλκιδική έχει κάτι να προσφέρει σε κάθε ταξιδιώτη. Εξερευνήστε τα αρχαία ερείπια της Ολύνθου, χαλαρώστε στις χρυσαφένιες αμμουδιές της Σιθωνίας ή απολαύστε την καταπράσινη φύση της Κασσάνδρας. Η Halkidiki Tours θα φροντίσει για κάθε λεπτομέρεια, εξασφαλίζοντας μια ομαλή και άνετη διαμονή, ώστε εσείς να μπορείτε να επικεντρωθείτε στη δημιουργία αναμνήσεων που θα διαρκέσουν μια ζωή.

4."Melitours" Petra Giannelis-Friedrich

"Melitours" Petra Giannelis-Friedrich
Ανακαλύψτε την μυστηριώδη γοητεία του Αγίου Όρους με μια κρουαζιέρα μαζί με τη Μελίτουρς. Αφεθείτε σε μια ημερήσια εκδρομή με πλοίο, απολαύστε την ομορφιά του Αιγαίου και κάντε μια στάση σε μια μαγευτική παραλία για ένα αξέχαστο μεσημεριανό γεύμα. Βυθιστείτε στην ιστορία και την πνευματικότητα αυτού του μοναδικού τόπου και αφήστε τις εξερευνήσεις της Μελίτουρς να σας οδηγήσουν σε μια περιπέτεια που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη σας.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 21 ξενοδοχεία στην Χαλκιδικής

5.Filippou Tours,Transfers and Tours

Filippou Tours,Transfers and Tours
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (18 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Εμμανουήλ Πάπα, Ορμύλια 630 71, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

Οι Φιλίππου Εκδρομές και Μεταφορές ξεχωρίζουν για την κορυφαία ποιότητα των υπηρεσιών τους, με τον Κώστα και τη σύζυγό του να διαθέτουν βαθιά γνώση και αγάπη για την Ελλάδα. Η επαγγελματική τους στάση, η εξαιρετική επικοινωνία και η ακρίβεια στη λεπτομέρεια καθιστούν κάθε εκδρομή σας μια αξέχαστη εμπειρία. Εμπιστευτείτε τους εμπειρογνώμονες των Φιλίππου Εκδρομών και Μεταφορών και αφεθείτε στην άνεση και την πολυτέλεια του ιδιωτικού σας οδηγού, ανακαλύπτοντας τη μαγεία της Ελλάδας με άνεση και στυλ.

Ετοιμαστείτε να μαγευτείτε από τους κρυμμένους θησαυρούς και τις μοναδικές ομορφιές της Ελλάδας, όπως μόνο ο Κώστας και η σύζυγός του μπορούν να σας αποκαλύψουν. Η εμπειρία τους και οι εξειδικευμένες γνώσεις τους θα σας οδηγήσουν σε εκπληκτικούς προορισμούς, μακριά από τα συνηθισμένα τουριστικά μονοπάτια. Απολαύστε την ευκαιρία να απορροφήσετε την πλούσια ιστορία και τον πολιτισμό της Ελλάδας, καθώς απολαμβάνετε την απαράμιλλη φυσική ομορφιά της. Με τις Φιλίππου Εκδρομές και Μεταφορές, κάθε ταξίδι μετατρέπεται σε μια αξέχαστη περιπέτεια, όπου η άνεση, η πολυτέλεια και η αυθεντική ελληνική εμπειρία συνδυάζονται αρμονικά.

6.Discovery Boat Daily Cruises Glass Bottom

Discovery Boat Daily Cruises Glass Bottom
Αποδράστε με αξέχαστες κρουαζιέρες με το Discovery Boat Daily Cruises Glass Bottom. Ζήστε την μαγεία των ηλιοβασιλεμάτων από το κατάστρωμα του πλοίου μας, ενώ απολαμβάνετε την κολύμβηση στα κρυστάλλινα νερά. Ο σκάφος μας είναι άψογος στην καθαριότητα και προσφέρει άπλετο χώρο για όλους τους επιβάτες. Ο έμπειρος καπετάνιος Κώστας σας υπόσχεται μια ασφαλή και ευχάριστη περιήγηση, πάντα με ένα χαμόγελο.

7.Explore Halkidiki

Explore Halkidiki
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (100 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Παραλιακή οδός, Νικήτη 630 88, Ελλάδα

  • Ώρα:

    7:00 έως 10:00 μ

Ζήστε μια αξέχαστη περιήγηση στη Χαλκιδική, όπου η γοητεία της φύσης συνδυάζεται αρμονικά με την πλούσια ιστορία και τον ζωντανό πολιτισμό. Στο Explore Halkidiki, η Μαρία και η συνάδελφός της σας προσκαλούν σε ένα ταξίδι γεμάτο ανακαλύψεις και εμπειρίες.

Ξεκινήστε με μια ξεναγούμενη κρουαζιέρα στον κόλπο του Αγίου Όρους, μάρτυρας του ιερού κατηφυγίου που αιωρείται απότομα πάνω από τα γαλάζια νερά. Χαθείτε στη γραφική γοητεία της Αμμουλιανής, όπου οι αμμώδεις ακρογιαλιές και οι κρυστάλλινες θάλασσες σας υπόσχονται χαλάρωση και αναζωογόνηση. Το Explore Halkidiki είναι ο ιδανικός σας σύντροφος για να ξετυλίξετε τους κρυμμένους θησαυρούς της Χαλκιδικής, δημιουργώντας αναμνήσεις που θα μείνουν μια ζωή.

8.SGOURIS TRAVEL

SGOURIS TRAVEL
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (9 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    εμπορικό κέντρο, Αγίου Γεωργίου 16, Νέα Μουδανιά 632 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Στο SGOURIS TRAVEL θα βρείτε μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες, προσεκτικά σχεδιασμένες για να σας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές. Με τις ανταγωνιστικές μας τιμές και την αδιαπραγμάτευτη συνέπεια στις αφίξεις, γινόμαστε η κορυφαία επιλογή για τους ταξιδιώτες που αναζητούν την απόλυτη εμπειρία. Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια μας και ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι που θα σας εντυπωσιάσει.

Επιλέξτε το SGOURIS TRAVEL και αφήστε τα όνειρά σας να πραγματοποιηθούν. Με την εμπειρία και την αφοσίωσή μας στην εξαιρετική εξυπηρέτηση, σας υποσχόμαστε ένα ταξίδι χωρίς ταλαιπωρίες και γεμάτο με αξέχαστες στιγμές. Ανακαλύψτε τους κρυμμένους θησαυρούς της Ελλάδας, χαλαρώστε στις μαγευτικές παραλίες μας και δημιουργήστε αναμνήσεις που θα διαρκέσουν μια ζωή. Το SGOURIS TRAVEL είναι η πύλη σας προς έναν κόσμο απεριόριστων ταξιδιωτικών δυνατοτήτων.

9.MONA TRAVEL

MONA TRAVEL
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (8 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Δημ. Τζαβούρα 28, Νέα Μουδανιά 632 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Αναζητάτε τον τέλειο ταξιδιωτικό σύντροφο που θα μετατρέψει την επόμενη περιπέτειά σας σε μια αξέχαστη εμπειρία; Ανακαλύψτε τη MONA TRAVEL, τον κορυφαίο προορισμό για ταξιδιωτικές υπηρεσίες που υπερβαίνει τις προσδοκίες και δημιουργεί αναμνήσεις που θα διαρκέσουν μια ζωή.

Με την MONA TRAVEL, μπορείτε να απολαύσετε άψογη οργάνωση ταξιδίου και κορυφαίες τιμές σε αεροπορικά εισιτήρια και καταλύματα. Η ειδικευμένη ομάδα μας είναι πάντα έτοιμη να παρέχει μοναδικές προτάσεις εκδρομών και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση που θα κάνει το ταξίδι σας άνετο και γεμάτο αξέχαστες εμπειρίες. Ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι των ονείρων σας με τη MONA TRAVEL, τον ταξιδιωτικό σας σύντροφο που θα μετατρέψει τις ταξιδιωτικές σας επιθυμίες σε συναρπαστική πραγματικότητα.

10.Πρακτορείο Νέας Καλλικράτειας ΚΤΕΛ Χαλκιδικής

Πρακτορείο Νέας Καλλικράτειας ΚΤΕΛ Χαλκιδικής
  • Αξιολόγηση: 4,4/5 (9 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    L. Ampatzoglou 38, Νέα Καλλικράτεια 630 80, Ελλάδα

Το ταξιδιωτικό σας γραφείο στη Νέα Καλλικράτεια, εκεί που σμίγει η γραφικότητα με την άνεση!

Στο κέντρο της πόλης, σας περιμένει ένα γραφείο ΚΤΕΛ Χαλκιδικής, με άψογη εξυπηρέτηση και χαμογελαστούς υπαλλήλους. Είτε περιμένετε το λεωφορείο για τον επόμενο προορισμό σας είτε το ταξί για μια βόλτα στα σοκάκια της Νέας Καλλικράτειας, στο ταξιδιωτικό γραφείο μας θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τον μοναδικό γύρο μας, που θα συναρπάσει τον ουρανίσκο σας όσο περιμένετε.

11.Κ.Τ.Ε.Λ. Χαλκιδικής

Μετακινήσου με άνεση και ασφάλεια στη Χαλκιδική

Κ.Τ.Ε.Λ. Χαλκιδικής
  • Αξιολόγηση: 3,7/5 (278 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Πολύγυρος 631 00, Ελλάδα

  • Πλεονεκτήματα:

    Ευρύ δίκτυο δρομολογίων, Άνετα λεωφορεία, Προσιτές τιμές

  • Μειονεκτήματα:

    Πολύς συνωστισμός τις ώρες αιχμής, Μερικές φορές καθυστερήσεις στα δρομολόγια, Περιορισμένη διαθεσιμότητα θέσεων

  • Ποιότητα:

    Ποιότητα υπηρεσιών μέτρια προς καλή

  • Προσωπικό:

    Ευγενικό και εξυπηρετικό προσωπικό, Επαγγελματίες οδηγοί, Πρόθυμοι να βοηθήσουν με αποσκευές, Παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες, Μιλούν αγγλικά

  • Υπηρεσίες:

    Δρομολόγια σε όλη τη Χαλκιδική, Στάσεις σε κεντρικά σημεία, Συχνά δρομολόγια, ακόμη και σε απομακρυσμένες περιοχές, Πολλαπλά σημεία πώλησης εισιτηρίων, Online κράτηση εισιτηρίων

Το ΚΤΕΛ Χαλκιδικής, ο πύλη προς τις μαγευτικές παραλίες και τα γραφικά χωριά της χερσονήσου, εδράζεται σήμερα σε μια τοποθεσία λιγότερο πρακτική, σε ένα στενό δρομάκι της πόλης, με μια μικρή πινακίδα που το θυμίζει δειλά. Η ανάγκη για μετεγκατάστασή του στη βόρεια είσοδο της πόλης είναι επιτακτική, καθώς αυτή η τοποθεσία θα παρέχει ευκολότερη πρόσβαση και θα αναβαθμίσει σημαντικά τις προσφερόμενες υπηρεσίες.

Η στρατηγική θέση του ΚΤΕΛ Χαλκιδικής ως κόμβου προς τους δημοφιλείς προορισμούς της περιοχής παραμένει αναμφισβήτητη. Ωστόσο, η αλλαγή της τοποθεσίας του, σε συνδυασμό με την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και των υπηρεσιών του, θα το μετατρέψει σε ένα σύγχρονο και βολικό κέντρο μεταφορών, αντάξιο της ομορφιάς και του τουριστικού δυναμικού της Χαλκιδικής.

12.ALA CARTE TRAVEL ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.

ALA CARTE TRAVEL ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (6 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    54 Pan. Korifinis Str., Νέα Μουδανιά 632 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

13.Speedboat.gr

Speedboat.gr
Προτάσεις αναρτήσεων