Τα 12 καλύτερα Ταξιδιωτικά Γραφεία στην Ανατολικής Αττικής

Μαρία Αντωνίου

• Ενημερώθηκε: 2024-08-09

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το Ταξιδιωτικά Γραφεία στην Ανατολικής Αττικής, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως Priority Travel and Tourism Ταξιδιωτικό γραφείο Αθήνα Travel Agency Athens, Αεί Ταξιδεύειν, Douli Rafina Travel, Global Travel Agency, MEGA HOLIDAYS Ταξιδιωτικό Γραφείο. Εκδρομές -Κρουαζιέρες -Προσφορές Ξενοδοχείων. Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

1.Priority Travel and Tourism Ταξιδιωτικό γραφείο Αθήνα Travel Agency Athens

Priority Travel and Tourism Ταξιδιωτικό γραφείο Αθήνα Travel Agency Athens
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (116 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    in the alley, Σοφοκλέους 5, Αθήνα 105 59, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Γνωρίστε τον Παναμά με την Priority Travel and Tourism, το κορυφαίο ταξιδιωτικό γραφείο της Αθήνας, που σας προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία!

Με το εξαιρετικά φιλόξενο προσωπικό μας, θα δημιουργήσουμε ένα εξατομικευμένο ταξιδιωτικό πακέτο, σχεδιασμένο ειδικά για τις ανάγκες σας. Είτε αναζητάτε περιπέτεια στη ζούγκλα είτε χαλάρωση σε ειδυλλιακές παραλίες, η Priority Travel and Tourism θα κάνει τα ταξιδιωτικά σας όνειρα πραγματικότητα. Κάντε κράτηση σήμερα για ένα ταξίδι στον Παναμά που θα σας μείνει αξέχαστο!

2.Αεί Ταξιδεύειν

Αεί Ταξιδεύειν
Το "Αεί Ταξιδεύειν" είναι το ιδανικό πρακτορείο για όσους αναζητούν μια ολοκληρωμένη ταξιδιωτική εμπειρία. Ανακαλύψτε έναν κόσμο ευκολίας και εξυπηρέτησης, όπου η αγορά ακτοπλοϊκών εισιτηρίων γίνεται παιχνιδάκι. Οι φιλόξενες συνεργάτιδες εξασφαλίζουν την άμεση εξυπηρέτησή σας, ενώ οι εξειδικευμένες γνώσεις τους εγγυώνται την επιλογή της καλύτερης δυνατής διαδρομής.

Η άριστη γνώση του αντικειμένου, η άμεση ανταπόκριση και η ευγένεια του προσωπικού δημιουργούν ένα περιβάλλον απόλυτης φροντίδας. Αφήστε τους ειδικούς του "Αεί Ταξιδεύειν" να σχεδιάσουν το επόμενο ταξίδι σας, προσφέροντάς σας μοναδικές ευκαιρίες για αξέχαστες διακοπές. Εμπιστευτείτε την εμπειρία και την αφοσίωση του πρακτορείου για μια ανεπανάληπτη ταξιδιωτική εμπειρία.

Διαβάστε περισσότερα: Τα 21 καλύτερα ξενοδοχεία στην Ανατολικής Αττικής

3.Douli Rafina Travel

Ιδανική επιλογή για ταξιδιώτες που αναζητούν άνετη και οικονομική διαμονή κοντά στο λιμάνι της Ραφήνας

Douli Rafina Travel
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (165 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    ΛΙΜΑΝΙ, Ραφήνας, Ραφήνα 190 09, Ελλάδα

  • Ώρα:

    6:00 π

  • Πλεονεκτήματα:

    Εξαιρετική τοποθεσία κοντά στο λιμάνι της Ραφήνας, καθαρά και άνετα δωμάτια, φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό

  • Μειονεκτήματα:

    Μικρά δωμάτια, περιορισμένες παροχές, μέτριο πρωινό

  • Ποιότητα:

    Καλής ποιότητας διαμονή σε βολική τοποθεσία

  • Προσωπικό:

    Φιλικοί και εξυπηρετικοί, Πρόθυμοι να βοηθήσουν με πληροφορίες και συμβουλές, Επαγγελματίες και ευγενικοί, Διακριτικοί και σεβόμενοι, Μιλούν καλά αγγλικά

  • Υπηρεσίες:

    Καθημερινή καθαριότητα δωματίου, Υπηρεσία δωματίου, Δωρεάν Wi-Fi, Αποθήκευση αποσκευών, Χώρος στάθμευσης

Γνωρίστε την Douli Rafina Travel, το οικονομικό ταξιδιωτικό γραφείο που βρίσκεται στην καρδιά του λιμανιού της Ραφήνας. Με μια εξαιρετική ομάδα γεμάτη θετική ενέργεια και αφοσίωση στην εξυπηρέτηση, η Douli Rafina Travel είναι πάντα έτοιμη να κάνει τη διαδρομή σας προς τα νησιά μια αξέχαστη εμπειρία.

Η αφοσίωσή τους στην ικανοποίηση του πελάτη είναι απαράμιλλη, καθώς είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν ακόμα και την τελευταία στιγμή. Η φιλική τους διάθεση και η προθυμία τους να παρέχουν εξαιρετική εξυπηρέτηση κάνουν την Douli Rafina Travel την ιδανική επιλογή για κάθε ταξιδιώτη. Αφεθείτε στη φροντίδα τους και απολαύστε ένα ταξίδι χωρίς άγχος, γεμάτο χαμόγελα και θετικές σκέψεις.

4.Global Travel Agency

Global Travel Agency
Γνωρίστε την Εξαιρετική Παγκόσμια Υπηρεσία Ταξιδίων μας! Είστε έτοιμοι για μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία; Σας προσφέρουμε την κορυφαία εξυπηρέτηση, τον απόλυτο επαγγελματισμό και τις ανταγωνιστικότερες τιμές! Από τη στιγμή της κράτησης έως την επιστροφή σας, η ομάδα μας αφοσιωμένων ταξιδιωτικών συμβούλων βρίσκεται στο πλευρό σας, φροντίζοντας για κάθε λεπτομέρεια. Κάθε μέλος της ομάδας μας διαθέτει βαθιά γνώση των προορισμών και θα σας καθοδηγήσει στην επιλογή του τέλειου ταξιδιού για τις ανάγκες σας. Μην αφήσετε τίποτα στην τύχη. Εμπιστευτείτε το Παγκόσμιο Ταξιδιωτικό μας Πρακτορείο και ετοιμαστείτε να ζήσετε την περιπέτεια των ονείρων σας!

Δυστυχώς, το προηγούμενο ταξιδιωτικό σας πρακτορείο δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας. Καταλαβαίνουμε την απογοήτευσή σας και θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι δεν είναι όλα τα ταξιδιωτικά πρακτορεία ίδια. Σας προσκαλούμε να βιώσετε τη διαφορά με την εξαιρετική μας εξυπηρέτηση. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε κορυφαία εξυπηρέτηση πελατών, γρήγορες απαντήσεις και εξατομικευμένες συστάσεις Ταξιδέψτε με ηρεμία, γνωρίζοντας ότι έχετε έναν έμπιστο σύμμαχο στο πλευρό σας. Ελάτε να δείτε τη διαφορά και να μετατρέψετε τα ταξιδιωτικά σας όνειρα σε αξέχαστες πραγματικότητες!

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 27 μπαρ στην Ανατολικής Αττικής

5.MEGA HOLIDAYS Ταξιδιωτικό Γραφείο. Εκδρομές -Κρουαζιέρες -Προσφορές Ξενοδοχείων

MEGA HOLIDAYS Ταξιδιωτικό Γραφείο. Εκδρομές -Κρουαζιέρες -Προσφορές Ξενοδοχείων
  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (120 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ακαδημίας 95, Αθήνα 106 77, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Στο γραφείο ετοίμασαν ένα αξέχαστο ταξίδι στην Κεφαλονιά για το Πάσχα. Τα πάντα ήταν οργανωμένα με άψογο τρόπο. Θα μείνουν αξέχαστες οι μέρες που ζήσαμε εκεί. Ευχαριστούμε τον Νεκτάριο για την εξαιρετική δουλειά του. Ο οδηγός και η ξεναγός μας ήταν εξαιρετικοί. Σας ευχαριστούμε.

Κατά το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου ζήσαμε μοναδικές εμπειρίες. Ήταν η πρώτη φορά που ταξίδευα με πούλμαν, πίστευα ότι θα κουραζόμουν πολύ. Πήγαμε σε πάρα πολλά μέρη και περάσαμε υπέροχα. Επισκεφτήκαμε την Παναγία Σουμελά, τα Λουτρά Πόζαρ, τους καταρράκτες της Έδεσσας και τον Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη. Ευχαριστούμε τον ξεναγό μας κ. Νεκτάριο και τον οδηγό μας κ. Ηλία.

6.Πλακόπουλος Νίκος Γραφείο Τουρισμού AMYTHOS TOURS

Πλακόπουλος Νίκος Γραφείο Τουρισμού AMYTHOS TOURS
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (14 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    35.7 χλμ, Λεωφ. Πόρτο Ράφτη, Πόρτο Ράφτη 190 23, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Το γραφείο τουρισμού AMYTHOS TOURS του κ. Νίκου Πλακόπουλου αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο για κάθε ταξιδιώτη που αναζητά αξέχαστες εμπειρίες. Με την πολυετή εμπειρία και τη βαθιά γνώση του τομέα, το AMYTHOS TOURS προσφέρει μια ευρεία γκάμα άψογα οργανωμένων εκδρομών που θα σας ταξιδέψουν σε μαγευτικούς προορισμούς.

Η αφοσίωση της ομάδας στην εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και η βαθιά κατανόηση των αναγκών των ταξιδιωτών εξασφαλίζουν μια απρόσκοπτη και ευχάριστη εμπειρία για όλους. Από τη στιγμή της κράτησης έως την επιστροφή σας, το AMYTHOS TOURS φροντίζει κάθε λεπτομέρεια για να διασφαλίσει την πλήρη ικανοποίησή σας. Αφεθείτε στην εμπειρία του AMYTHOS TOURS και δημιουργήστε αξέχαστες ταξιδιωτικές αναμνήσεις που θα σας συντροφεύουν για πάντα.

7.2Gether Travel

2Gether Travel
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (61 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αριστοτέλους 135, Αχαρνές 136 71, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Το 2Gether Travel είναι ένας εξαιρετικός ταξιδιωτικός πράκτορας που άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του και είναι έτοιμος να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε τις πιο αξέχαστες ταξιδιωτικές εμπειρίες σας. Η εξειδικευμένη και έμπειρη ομάδα μας θα αφιερώσει χρόνο για να κατανοήσει τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, προκειμένου να δημιουργήσει το ιδανικό ταξιδιωτικό πακέτο για εσάς.

Με την άψογη εξυπηρέτηση πελατών, την αφοσίωσή μας στην ποιότητα και τις ανταγωνιστικές τιμές μας, το 2Gether Travel είναι η ιδανική σας επιλογή για να ανακαλύψετε τον κόσμο με άνεση και στυλ. Είτε αναζητάτε μια χαλαρωτική απόδραση στην παραλία, είτε μια περιπετειώδη εκδρομή στην εξοχή, είτε ένα πολιτιστικό ταξίδι σε μια ιστορική πόλη, το 2Gether Travel θα κάνει το ταξίδι των ονείρων σας πραγματικότητα.

8.SUNDAY TOURS

SUNDAY TOURS
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (38 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Χαλκηδόνος 17, Αθήνα 115 27, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Αμέτρητες εμπειρίες, εξωτικές τοποθεσίες και μοναδικές στιγμές σας περιμένουν με την SUNDAY TOURS. Η ομάδα των ειδικών μας στο σχεδιασμό ταξιδιών αναλαμβάνει εξολοκλήρου την οργάνωση της εκδρομής σας, προσαρμοσμένη στις δικές σας προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας.

Στην SUNDAY TOURS, η εξυπηρέτηση είναι άριστη, η ενημέρωση άμεση και η προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή εμπειρία σας αμείωτη. Αφήστε το ταξίδι στα χέρια μας και απολαύστε την κάθε στιγμή χωρίς άγχος ή φασαρία. Η SUNDAY TOURS είναι ο ιδανικός συνεργάτης για να δημιουργήσετε αναμνήσεις που θα κρατήσουν μια ζωή.

9.Τόγιας Travel

Ταξιδιώστε με σιγουριά και δημιουργήστε αξέχαστες αναμνήσεις με το Τόγιας Travel.

  • Αξιολόγηση: 4,3/5 (412 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ακτή Ανδρέα Παπανδρέου 22, Ραφήνα 190 09, Ελλάδα

  • Ώρα:

    5:30 π

  • Πλεονεκτήματα:

    Πολυετείς εμπειρία στον τουρισμό, επίλεκτο προσωπικό και παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών.

  • Μειονεκτήματα:

    Δυσκολία εύρεσης ελεύθερου ραντεβού λόγω της δημοτικότητας του τουριστικού γραφείου, περιορισμένος χώρος στάθμευσης στην περιοχή του γραφείου.

  • Ποιότητα:

    Άψογη ποιότητα υπηρεσιών με προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια.

  • Προσωπικό:

    Φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό, Εξειδικευμένοι σύμβουλοι ταξιδίων, Πολύγλωσσοι υπάλληλοι, Θετική και ενεργητική ομάδα, Διαθέσιμοι για υποστήριξη καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού

  • Υπηρεσίες:

    Εξατομικευμένος σχεδιασμός ταξιδιών, Κρατήσεις εισιτηρίων, ξενοδοχείων και μεταφορών, Οργάνωση ταξιδιωτικών πακέτων, Παροχή ταξιδιωτικής ασφάλισης, Συμβουλές για προορισμούς και δραστηριότητες

Η Τόγιας Travel είναι εδώ για να σας προσφέρει την απόλυτη ταξιδιωτική εμπειρία. Με την ευγένεια, την ταχύτητα και την προθυμία τους να αλλάξουν ακόμη και τα πρόσφατα εκδοθέντα εισιτήριά σας, θα νιώσετε σαν βασιλιάδες.

Είτε πρόκειται για την Άνδρο, την Τήνο, τη Μύκονο ή το Μαρμάρι, οι επαγγελματίες της Τόγιας Travel θα σας παραδώσουν τα εισιτήριά σας με ένα χαμόγελο. Η εξυπηρέτηση πελατών τους είναι ασυναγώνιστη, εξασφαλίζοντας ότι κάθε ταξίδι σας θα είναι απρόσκοπτο και αξέχαστο. Ανεβείτε στο πλοίο, αφήστε τους έμπειρους πράκτορες ταξιδίων της Τόγιας να σας φροντίσουν και αφεθείτε στην μαγευτική ομορφιά των ελληνικών νησιών.

10.Αφοί Σακκά Ε.Π.Ε. - Τουριστικό Γραφείο

  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (15 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λακωνίας 31, Αθήνα 115 23, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Το Τουριστικό Γραφείο Αφοί Σακκά Ε.Π.Ε. συγκαταλέγεται αναμφίβολα στα κορυφαία ταξιδιωτικά γραφεία με την υψηλότερη οργάνωση και αξιοπιστία. Με την εξαιρετική τους ομάδα εξειδικευμένων συμβούλων ταξιδιών, σας παρέχουν εξατομικευμένες ταξιδιωτικές εμπειρίες προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες. Είτε ψάχνετε για οικογενειακές διακοπές, ρομαντικές αποδράσεις ή περιπετειώδεις εκδρομές, οι Αφοί Σακκά θα σχεδιάσουν το ιδανικό ταξίδι για εσάς, εξασφαλίζοντας ανεπανάληπτες αναμνήσεις.

Από την πρώτη επαφή μέχρι την επιστροφή σας, η ομάδα του γραφείου επιδεικνύει αμέριστη αφοσίωση στην εξυπηρέτησή σας. Με φιλικότητα, ευγένεια και απίστευτη προθυμία, θα σας καθοδηγήσουν σε κάθε βήμα, διασφαλίζοντας ότι η ταξιδιωτική σας εμπειρία θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας. Επιλέξτε Αφοί Σακκά και αφήστε τους ειδικούς να δημιουργήσουν το τέλειο ταξίδι για εσάς, ανακαλύπτοντας τον κόσμο με άνεση, στυλ και αξέχαστες στιγμές.

11.Saronic Tours Α.&Ι. ΑΝΤΩΝΙΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε.

  • Αξιολόγηση: 4,3/5 (30 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αθηνών Σουνίου 68, Κερατέα 190 01, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Από την πρώτη στιγμή της συνεργασίας μας με τα Saronic Tours, εντυπωσιαστήκαμε από τον επαγγελματισμό και την ποιότητα των υπηρεσιών τους. Τα λεωφορεία τους είναι άψογα συντηρημένα και πλήρως εξοπλισμένα, ενώ οι οδηγοί τους είναι έμπειροι, φιλικοί και καταρτισμένοι.

Είχαμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε με τα Saronic Tours σε πολλαπλές περιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένων σχολικών εκδρομών. Σε κάθε περίπτωση, οι εκδρομές μας ήταν άψογα οργανωμένες και τα παιδιά μας είχαν μια αξέχαστη εμπειρία. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα τα Saronic Tours σε όποιον αναζητά μια αξιόπιστη και άνετη επιλογή για τις μεταφορές και τις εκδρομές του.

12.ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΡΑΦΗΝΑ

  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (6 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΜΑΡΕΣ ΝΟ 3, Ραφήνα 190 09, Ελλάδα

Προτάσεις αναρτήσεων