λίστα 20 καταστήματα γυναικείων ρούχων στην Περιστέρι Δυτικού Τομέα Αθηνών

Γιάννης Παπαδόπουλος

• Ενημερώθηκε: 2024-08-12

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το καταστήματα γυναικείων ρούχων στην Περιστέρι Δυτικού Τομέα Αθηνών, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως Γυναικεία ρούχα σε μεγάλα μεγέθη /PsX Fashion, FARMAKIS COLLECTION, The twins showroom, LUI E LEI Α.Β.Ε.Ε., MAT FASHION Περιστέρι. Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

1.Γυναικεία ρούχα σε μεγάλα μεγέθη /PsX Fashion

Γυναικεία ρούχα σε μεγάλα μεγέθη /PsX Fashion
  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (122 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Θεοκρίτου 11, Περιστέρι 121 34, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Υπέροχα ρούχα μεγάλου μεγέθους σε περιμένουν στο PsX Fashion! Ανακάλυψε μια εκπληκτική γκάμα από κολακευτικά σχέδια, όλα σχεδιασμένα για να αναδεικνύουν τις καμπύλες σου με στυλ. Από άνετα παντελόνια και θηλυκά φορέματα μέχρι κομψές μπλούζες και πολλά άλλα, το PsX Fashion έχει κάτι για κάθε γυναίκα μεγάλης κατηγορίας.

Επιπλέον, με την άψογη εξυπηρέτηση πελατών που προσφέρει η Αθηνά, η εμπειρία αγορών σου γίνεται ακόμα πιο ευχάριστη. Επαγγελματίας και πρόθυμη να βοηθήσει, σου προτείνει αυτά που ταιριάζουν στο σώμα και το στιλ σου, διασφαλίζοντας ότι θα φύγεις με κομμάτια που θα λατρέψεις. Μην χάσεις την ευκαιρία να μεταμορφώσεις την γκαρνταρόμπα σου και να αναδείξεις την αυτοπεποίθησή σου με τα υπέροχα ρούχα μεγάλου μεγέθους του PsX Fashion!

2.FARMAKIS COLLECTION

FARMAKIS COLLECTION
  • Αξιολόγηση: 4,2/5 (111 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Εθ. Αντιστάσεως 56, Περιστέρι 121 35, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Στη FARMAKIS COLLECTION, η εμπειρία αγορών σας γίνεται μια αξέχαστη περιπέτεια. Η εξαιρετική εξυπηρέτηση και τα εκπληκτικά κομψά ενδύματα συναντώνται, δημιουργώντας έναν κόσμο μόδας που θα σας αφήσει άφωνους. Από τη στιγμή που θα περάσετε την πόρτα, οι έμπειροι σύμβουλοι μόδας μας θα σας καθοδηγήσουν μέσα από την εκλεκτή συλλογή μας, βρίσκοντας αριστοτεχνικά κομμάτια που θα αναδείξουν την ομορφιά και τη μοναδικότητά σας.

Με ένα κοφτερό μάτι για τη λεπτομέρεια, οι σύμβουλοί μας θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα ιδανικά ρούχα, αναδεικνύοντας τα ατού σας και κολακεύοντας τη σιλουέτα σας. Η αφοσίωσή τους στην εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών θα σας κάνει να νιώσετε ιδιαίτεροι και αξιοσέβαστοι σε όλη τη διάρκεια της επίσκεψής σας. Ετοιμαστείτε να βιώσετε ένα επίπεδο μόδας και εξυπηρέτησης που θα σας αφήσει όχι μόνο ικανοποιημένους, αλλά και ενθουσιασμένους να επιστρέψετε για περισσότερα.

Διαβάστε περισσότερα: Τα 14 καλύτερα μπαρ στην Περιστέρι Δυτικού Τομέα Αθηνών

3.The twins showroom

Το σπίτι σας, ο χώρος σας, η ταυτότητά σας.

The twins showroom
  • Αξιολόγηση: 4,5/5 (156 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Θηβών 160, Περιστέρι 121 34, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

  • Ποικίλη προϊόντα:

    Ποικιλία σε έπιπλα, είδη διακόσμησης και μικροαντικείμενα.

  • Ποιότητα προϊόντος:

    Άριστη ποιότητα κατασκευής και υλικών.

  • Εξυπηρέτηση πελατών:

    Εξυπηρετικό και φιλικό προσωπικό.

  • Εύρος τιμών:

    $ - $$$

  • Παροχές:

    Δωρεάν χώρος στάθμευσης, Εύκολη πρόσβαση για άτομα με αναπηρία, Wi-Fi, Κλιματισμός, Τερματικό καρτών

Στο showroom "The Twins", η εξυπηρέτηση λάμπει με την ταχύτητά και την προθυμία της! Τα προϊόντα που επιλέξατε ξεχωρίζουν για την υψηλή τους ποιότητα και την άψογη εφαρμογή τους. Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στην ομάδα που επιμελείται όλες τις λεπτομέρειες με τόση φροντίδα.

Είμαι φανατική των "The Twins" και δεν χάνω ευκαιρία να ανακαλύψω τις νέες αφίξεις τους. Κάθε επίσκεψη γίνεται μια αξέχαστη εμπειρία μόδας και στυλ. Εμπιστεύομαι απόλυτα τις συμβουλές των ειδικών τους, οι οποίοι με βοηθούν να αναδείξω τη μοναδική μου προσωπικότητα μέσα από τα ρούχα και τα αξεσουάρ τους.

4.LUI E LEI Α.Β.Ε.Ε.

LUI E LEI Α.Β.Ε.Ε.
  • Αξιολόγηση: 4,0/5 (20 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    30 Sikagou & Sissyfou, Peristeri, 12137, Περιστέρι 121 35, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

Διαβάστε περισσότερα: Τα 25 καλύτερα εστιατόρια στην Περιστέρι Δυτικού Τομέα Αθηνών

5.MAT FASHION Περιστέρι

MAT FASHION Περιστέρι
  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (29 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Εθ. Αντιστάσεως 1, Περιστέρι 121 34, Ελλάδα

  • Ώρα:

    5:00 π

Το κατάστημα MAT FASHION στο Περιστέρι είναι ο ιδανικός προορισμός για μοναδικές και κομψές ενδυματολογικές επιλογές. Με την προσοχή στη λεπτομέρεια, τα ρούχα της MAT FASHION κατασκευάζονται προσεκτικά με εξαιρετικά υφάσματα και γίνονται με γνώμονα την άνεση και το στυλ.

Οι έμπειρες πωλήτριες του καταστήματος είναι πάντα πρόθυμες να σας βοηθήσουν να βρείτε το τέλειο σύνολο για κάθε περίσταση. Η φιλική τους εξυπηρέτηση και η βαθιά τους γνώση της μόδας θα σας κάνουν να νιώσετε σίγουροι για τις επιλογές σας. Με την MAT FASHION, η μόδα γίνεται προσβάσιμη και απολαυστική. Απολαύστε τη μοναδική εμπειρία αγορών και ανακαλύψτε τα υπέροχα ρούχα που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε.

6.Place Clothes And More

Place Clothes And More
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (23 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Σαρανταπόρου 23 και, Θεοκρίτου, Περιστέρι 121 34, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Επισκεφτείτε το Place Clothes And More και απολαύστε μια εκπληκτική εμπειρία αγορών! Το εξυπηρετικό προσωπικό μας φροντίζει πάντα για κάθε σας ανάγκη, ενώ η κορυφαία ποιότητα των προϊόντων μας εγγυάται την απόλυτη ικανοποίησή σας.

Ανακαλύψτε την εντυπωσιακή γκάμα ρούχων και αξεσουάρ μας και βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να ανανεώσετε το στιλ σας. Οι ευγενικές κοπέλες μας είναι πάντοτε δίπλα σας για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα κατάλληλα κομμάτια και να σας προσφέρουν πολύτιμες συμβουλές. Ελάτε στο Place Clothes And More και αφήστε μας να σας οδηγήσουμε σε έναν κόσμο στυλ και άνεσης!

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 19 καφετέριες στην Περιστέρι Δυτικού Τομέα Αθηνών

7.SILKY COLLECTION

SILKY COLLECTION
  • Αξιολόγηση: 4,6/5 (54 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Σοφοκλή Βενιζέλου 45, Περιστέρι 121 31, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Συλλογή SILKY, όπου η κομψότητα συναντά την άνεση. Ανακαλύψτε μια εκπληκτική συλλογή από μεταξένια ρούχα, σχεδιασμένα να αγκαλιάζουν το σώμα σας σαν δεύτερο δέρμα. Από απαλά φορέματα μέχρι κομψές φούστες και άνετα πουκάμισα, κάθε κομμάτι είναι κατασκευασμένο με προσοχή στη λεπτομέρεια, εξασφαλίζοντας μια αίσθηση πολυτέλειας σε κάθε σας βήμα.

Η φιλοσοφία μας βασίζεται στην άψογη εξυπηρέτηση και την προσωπική αφοσίωση. Οι ειδικοί στιλίστες μας είναι πάντα πρόθυμοι να σας βοηθήσουν να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει, ενώ το άνετο περιβάλλον μας εγγυάται μια ευχάριστη και παραγωγική εμπειρία αγορών. Επισκεφθείτε το κατάστημα SILKY σήμερα και απολαύστε τη μεταμόρφωση του στυλ σας με την αξεπέραστη ποιότητα και την προσεκτική φροντίδα που αξίζετε.

8.ΚΑΠΑΓΕΡΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ - ΕΝΔΥΜΑΤΑ - ΑΤΕΛΙΕ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΚΑΠΑΓΕΡΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ - ΕΝΔΥΜΑΤΑ - ΑΤΕΛΙΕ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
  • Αξιολόγηση: 4,5/5 (61 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Θηβών 166 Α, Περιστέρι 121 34, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:30 π

Βαπτιστικά Καπαγερίδου Σοφία: Η πρώτη σας επιλογή για βαφτιστικά είδη υψηλής ποιότητας! Στο ατελιέ μας στο Περιστέρι, θα βρείτε μια πλούσια συλλογή από εκπληκτικά βαπτιστικά, όλα με μοναδικά σχέδια και άψογη ποιότητα κατασκευής. Οι έμπειροι σχεδιαστές μας είναι αφοσιωμένοι στο να δημιουργούν υπέροχα βαπτιστικά ρούχα, εξασφαλίζοντας ότι το μωρό σας θα λάμψει την ξεχωριστή αυτή ημέρα.

Επιπλέον, η εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών μας είναι εκεί για να σας καθοδηγήσει σε κάθε βήμα της διαδικασίας επιλογής. Η ευγενική και ενημερωμένη ομάδα μας θα σας βοηθήσει να βρείτε το τέλειο βαπτιστικό που ταιριάζει στο στυλ και τις προτιμήσεις σας. Ελάτε στο Βαπτιστικά Καπαγερίδου Σοφία και ζήστε την εξαιρετική εμπειρία αγορών για βαπτιστικά είδη που θα μείνει αξέχαστη.

9.Christian Woman Fashion

Christian Woman Fashion
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (25 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Τζων Κέννεντυ 126, Περιστέρι 121 36, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Με κάθε αγορά μου από το εκλεκτό αυτό κατάστημα, νιώθω σαν να έχω βρει έναν ανεκτίμητο θησαυρό. Οι τιμές μεν είναι λίγο τσουχτερές, όμως η ποιότητα των ενδυμάτων είναι απλά ασυναγώνιστη, αφήνοντας με πάντα απόλυτα ικανοποιημένη.

Ανεξάρτητα από την περίσταση ή το στυλ που αναζητάτε, στα βραδινά φορέματα του καταστήματος θα βρείτε σίγουρα αυτό που ταιριάζει καλύτερα στην περίσταση. Κομμάτια μοναδικά, φτιαγμένα με περίσσια φροντίδα και προσοχή στη λεπτομέρεια, ικανά να αναδείξουν την ομορφιά και την αυτοπεποίθηση κάθε γυναίκας. Προσθέστε σε όλα αυτά την άψογη εξυπηρέτηση και τις προσιτές τιμές και έχετε την εγγύηση μιας αγοραστικής εμπειρίας που θα σας αφήσει με τις καλύτερες εντυπώσεις.

10.Doretta Βιοτεχνία Γυναικείων Ενδυμάτων

Doretta Βιοτεχνία Γυναικείων Ενδυμάτων
  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (27 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Κορώνης 9Α, Περιστέρι 121 33, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Η Doretta, η βιοτεχνία γυναικείων ενδυμάτων, προσφέρει εξαιρετική ποιότητα σε ασυναγώνιστες τιμές. Με υφάσματα απαράμιλλης υφής και εφαρμογή που αγκαλιάζει μοναδικά τη γυναικεία σιλουέτα, η Doretta υπόσχεται μια εμπειρία μόδας που υπερβαίνει τις προσδοκίες.

Από τα εντυπωσιακά φορέματα σε σμαραγδί απόχρωση και τα κομψά μίντι με έναν ώμο στο σαγηνευτικό χρώμα του σάπιου μήλου, κάθε δημιουργία της Doretta είναι ένα αριστούργημα τέχνης. Το εξυπηρετικό προσωπικό είναι πάντα έτοιμο να καθοδηγήσει τις πελάτισσες στον κόσμο της υψηλής ραπτικής, εξασφαλίζοντας ότι κάθε γυναίκα θα βρει το τέλειο ένδυμα για κάθε περίσταση. Εμπιστευτείτε τη Doretta για να αναδείξετε τη μοναδική σας γοητεία με στυλ και φινέτσα.

11.UKiYO

UKiYO
  • Αξιολόγηση: 4,4/5 (49 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Εθ. Αντιστάσεως 5, Περιστέρι 121 34, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Το UKiYO, ο παράδεισος των γυναικείων ενδυμάτων, προσφέρει έναν κόσμο μόδας και στυλ στην καρδιά της πόλης. Μια πληθώρα επιλογών περιμένει τους λάτρεις της μόδας, από κομψά φορέματα και παντελόνια μέχρι μοντέρνα αξεσουάρ που θα αναδείξουν κάθε γυναίκα. Το εξυπηρετικό προσωπικό του καταστήματος είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει να βρείτε το τέλειο σύνολο, με προτάσεις που θα ταιριάζουν απόλυτα στο γούστο και τον τύπο του σώματός σας.

Οι εκπτώσεις και τα προνομιακά πακέτα του καταστήματος είναι ένας επιπλέον λόγος για να επισκεφθείτε το UKiYO. Εξοικονομήστε σημαντικά ποσά σε εξαιρετικά κομμάτια υψηλής ποιότητας, και δημιουργήστε μια γκαρνταρόμπα που ανταποκρίνεται στις τελευταίες τάσεις της μόδας χωρίς να ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας. Ετοιμαστείτε για μια μοναδική εμπειρία αγορών, όπου το στυλ, η εξυπηρέτηση και οι προσιτές τιμές συνδυάζονται αρμονικά, μετατρέποντας κάθε επίσκεψη στο UKiYO σε μια αξέχαστη στιγμή.

12.Princess of Fashion Περιστέρι

Η μόδα στον καλύτερο της εαυτό

  • Αξιολόγηση: 4,1/5 (194 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ηροδότου 34, Περιστέρι 121 34, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

  • Ποικίλη προϊόντα:

    Μεγάλη ποικιλία ρούχων, αξεσουάρ και υποδημάτων

  • Ποιότητα προϊόντος:

    Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και υλικών

  • Εξυπηρέτηση πελατών:

    Φιλική και εξυπηρετική εξυπηρέτηση πελατών

  • Εύρος τιμών:

    $$

  • Παροχές:

    Δωμάτια δοκιμής, Καθρέφτες μεγάλου μεγέθους, Εύκολη πρόσβαση με αναπηρικό αμαξίδιο, Δωρεάν Wi-Fi, Κλιματισμός

Το κατάστημα της Princess of Fashion στο Περιστέρι είναι ο ναός της μόδας, όπου η ποιότητα συναντά την οικονομία και η άψογη εξυπηρέτηση γίνεται δεύτερη φύση. Αν ψάχνεις για εντυπωσιακά και οικονομικά ρούχα, δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από αυτό. Η μεγάλη ποικιλία σε στυλ και μεγεθών θα ικανοποιήσει και την πιο απαιτητική fashionista.

Το μυστικό της επιτυχίας της Princess of Fashion δεν είναι μόνο οι απίστευτες τιμές και η ποιότητα των ρούχων της, αλλά και η εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών. Οι πωλήτριες είναι πάντα πρόθυμες να βοηθήσουν, να δώσουν συμβουλές και να κατανοήσουν τις ανάγκες σου. Από τη στιγμή που θα μπεις στο κατάστημα μέχρι τη στιγμή που θα φύγεις, θα νιώθεις σαν μέλος της βασιλικής οικογένειας της μόδας.

13.Freedom Woman's Fashion Κατάστημα Περιστερίου

Η μόδα που αναδεικνύει τη γυναικεία φύση

  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (168 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αίγλης 7, Περιστέρι 121 35, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:30 π

  • Ποικίλη προϊόντα:

    Πλήρης γκάμα γυναικείων ειδών ένδυσης και αξεσουάρ.

  • Ποιότητα προϊόντος:

    Υψηλής ποιότητας υλικά και κατασκευή.

  • Εξυπηρέτηση πελατών:

    Φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό.

  • Εύρος τιμών:

    $$

  • Παροχές:

    Δωρεάν WiFi, Κλιματισμός, Θέσεις στάθμευσης, Προσβάσιμο σε ΑμεΑ, Δεκτές πιστωτικές κάρτες

14.Simply Spice

  • Αξιολόγηση: 4,1/5 (28 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Εθ. Αντιστάσεως 61, Περιστέρι 121 34, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

15.Anna Raxevsky

Anna Raxevsky
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (9 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Σουρή 20, Περιστέρι 121 31, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

16.Γυναικεια ρουχα | mdi

Γυναικεια ρουχα | mdi
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (7 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αιμιλίου Βεάκη 40, Περιστέρι 121 34, Ελλάδα

17.ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ, Σ., - Μ. ΝΕΜΠΙΔΗ Ο.Ε. "INGROSSO"

  • Αξιολόγηση: 3,2/5 (9 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Πελοπίδα 2, Περιστέρι 121 34, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

18.DP Boutique

DP Boutique
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (5 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Σικάγου 30, Περιστέρι 121 35, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

19.ADMONT fashionbrands

ADMONT fashionbrands
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (1 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αγίου Ιεροθέου 107, Περιστέρι 121 35, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

20.Noobass, Άγιος Ιερόθεος

Noobass, Άγιος Ιερόθεος
  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (3 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Σικάγου 4, Περιστέρι 121 35, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Προτάσεις αναρτήσεων