Τα 15 καλύτερα φαρμακεία στην Παλλήνης Ανατολικής Αττικής

Μαρία Αντωνίου

• Ενημερώθηκε: 2024-09-13

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το φαρμακεία στην Παλλήνης Ανατολικής Αττικής, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΙΟΛΕΤΑ AV-PHARMACY PALLINI, ΣΥΣΤΕΓΑΣΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΡΚΟΥΛΙΑ - ΜΠΟΥΖΑΛΑ ΔΙΟΝΥΣΙΑ - ΜΠΟΥΖΑΛΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΟΕ, ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΚΑΝΩΛΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ, ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΣΤΑΣΙΝΗΣ ΠΑΙΚΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ, Φαρμακείο Μαρίας Αλεξανδρή. Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

1.ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΙΟΛΕΤΑ AV-PHARMACY PALLINI

ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΙΟΛΕΤΑ AV-PHARMACY PALLINI
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (26 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ελ. Βενιζέλου 8, Παλλήνη 153 51, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

Το φαρμακείο Αναγνωστοπούλου Βιολέτα στην Παλλήνη είναι ένα κόσμημα για τη γειτονιά μας. Με την όμορφη αισθητική του και το ευγενικό προσωπικό, δημιουργεί ένα φιλόξενο και φιλικό περιβάλλον για τους πελάτες του.

Η ιδιοκτήτρια Βιολέτα και η υπάλληλός της διακρίνονται για την συμπαθητική τους συμπεριφορά και την άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες μας. Η προθυμία τους να βοηθήσουν και να παρέχουν επαγγελματικές συμβουλές το καθιστά το ιδανικό μέρος για την προμήθεια φαρμάκων και προϊόντων υγείας.

2.ΣΥΣΤΕΓΑΣΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΡΚΟΥΛΙΑ - ΜΠΟΥΖΑΛΑ ΔΙΟΝΥΣΙΑ - ΜΠΟΥΖΑΛΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΟΕ

ΣΥΣΤΕΓΑΣΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΡΚΟΥΛΙΑ - ΜΠΟΥΖΑΛΑ ΔΙΟΝΥΣΙΑ - ΜΠΟΥΖΑΛΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΟΕ
  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (14 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Μαραθώνος 95, Παλλήνη 153 51, Ελλάδα

Τα Συστεγαζόμενα Φαρμακεία Καρκούλια ξεχωρίζουν για την άριστη εξυπηρέτηση πελατών και τον επαγγελματισμό τους. Πρόσφατα, η φαρμακοποιός Δήμητρα Βούζαλου παρείχε εξαιρετική εξυπηρέτηση, πραγματοποιώντας ένα απαραίτητο rapid test για έναν πελάτη που το χρειαζόταν επειγόντως για εργασιακούς λόγους. Η ευγένεια, η προθυμία και οι επαγγελματικές δεξιότητές της κατέστησαν την εμπειρία εξαιρετική.

Επιπλέον, τα Συστεγαζόμενα Φαρμακεία Καρκούλια διακρίνονται για την πλούσια γκάμα προϊόντων τους, που καλύπτει κάθε ανάγκη υγείας και προσωπικής φροντίδας. Το φιλικό και καταρτισμένο προσωπικό είναι πάντα πρόθυμο να βοηθήσει τους πελάτες με την επιλογή των κατάλληλων προϊόντων, παρέχοντας εξειδικευμένες συμβουλές και προτάσεις με βάση τις ατομικές τους ανάγκες. Με έμφαση στην ικανοποίηση των πελατών, τα Συστεγαζόμενα Φαρμακεία Καρκούλια προσφέρουν μια άψογη εμπειρία αγορών, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση της τοπικής κοινότητας.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 16 καφετέριες στην Παλλήνης Ανατολικής Αττικής

3.ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΚΑΝΩΛΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΚΑΝΩΛΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (29 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Μαραθώνος 75, Παλλήνη 153 51, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

Το φαρμακείο της Μαριλένας Κανώλη και ΣΙΑ ΟΕ είναι ένας παράδεισος ευεξίας και φροντίδας. Από την πρώτη στιγμή που θα περάσεις την πόρτα, θα σε υποδεχτούν με ένα θερμό χαμόγελο και αισιοδοξία που θα σε κάνουν να νιώσεις άνετα. Το έμπειρο προσωπικό, αφοσιωμένο στην εξυπηρέτηση του πελάτη, θα σου παράσχει εξατομικευμένες συμβουλές και λύσεις για κάθε σου ανάγκη υγείας και ομορφιάς.

Είτε αναζητάς φάρμακα συνταγής, συμπληρώματα διατροφής ή προϊόντα περιποίησης δέρματος, το φαρμακείο της Μαριλένας Κανώλη και ΣΙΑ ΟΕ έχει όλα όσα χρειάζεσαι. Η γκάμα των προϊόντων τους είναι άριστης ποιότητας και ανανεώνεται συνεχώς με τις τελευταίες κυκλοφορίες. Επωφελήσου από τις εξαιρετικές τους τιμές και τις συνεχείς προσφορές και απόλαυσε την απόλυτη εμπειρία φροντίδας.

4.ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΣΤΑΣΙΝΗΣ ΠΑΙΚΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΣΤΑΣΙΝΗΣ ΠΑΙΚΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ
  • Αξιολόγηση: 4,6/5 (20 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ιθάκης 1, Παλλήνη 153 51, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΣΤΑΣΙΝΗΣ ΠΑΙΚΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ Φροντίδα με το χαμόγελο!

Ανακαλύψτε το άνετο και φιλόξενο φαρμακείο μας, όπου η φροντίδα και η εξυπηρέτηση γίνονται με το χαμόγελο. Οι έμπειροι φαρμακοποιοί μας είναι πάντα έτοιμοι να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας και να σας προσφέρουν εξατομικευμένες συμβουλές για την υγεία και την ευεξία σας. Σε εμάς θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία φαρμάκων, παραφαρμακευτικών προϊόντων και συμπληρωμάτων διατροφής, σε προσιτές τιμές και με την εγγύηση της γνήσιας ποιότητας.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 29 φαρμακεία στην Ανατολικής Αττικής

5.Φαρμακείο Μαρίας Αλεξανδρή

Φαρμακείο Μαρίας Αλεξανδρή
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (14 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Εθ. Αντιστάσεως 18, Παλλήνη 153 51, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Το Φαρμακείο της Μαρίας Αλεξανδρή είναι ένας παράδεισος φροντίδας και ευεξίας, όπου η υγεία και η ομορφιά συναντούν την εξαιρετική εξυπηρέτηση. Η φαρμακοποιός Μαρία, με τη γνώση και την εμπειρία της, θα σας καθοδηγήσει σε κάθε σας βήμα, παρέχοντας εξατομικευμένες συμβουλές και λύσεις που καλύπτουν κάθε ανάγκη σας. Εδώ, η φροντίδα δεν είναι απλώς μια υπηρεσία, αλλά μια υπόσχεση για υψηλή ποιότητα ζωής.

Είτε αναζητάτε φάρμακα, συμπληρώματα διατροφής, προϊόντα ομορφιάς ή απλώς φιλικές συμβουλές, το Φαρμακείο της Μαρίας Αλεξανδρή είναι ο προορισμός σας. Με τις άριστες τιμές και την αφοσίωσή μας στην ικανοποίηση των πελατών μας, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να διατηρήσετε την υγεία και την ομορφιά σας σε άψογη κατάσταση. Επισκεφθείτε μας σήμερα και αφήστε μας να σας ταξιδέψουμε στον κόσμο της φροντίδας και της ευεξίας!

6.Φαρμακείο Σπύρος Θανασούλας & ΣΙΑ - Pallini Pharmacy

  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (60 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφόρος Μαραθώνος 83 και, Αγίου Νικολάου 1, Παλλήνη 153 51, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

Το Φαρμακείο Σπύρος Θανασούλας & ΣΙΑ ξεχωρίζει για την σύγχρονη αντίληψη του, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία φροντίδας και εξυπηρέτησης. Η ομάδα των έμπειρων φαρμακοποιών, με την άκρως φιλική και ευγενική τους διάθεση, είναι πάντοτε πρόθυμη να σας υποδεχθεί και να σας καθοδηγήσει με εξατομικευμένες συμβουλές για κάθε σας ανάγκη, κάνοντας την επίσκεψή σας στο φαρμακείο μια ευχάριστη στιγμή.

Επιπλέον, το φαρμακείο διαθέτει όλα τα απαραίτητα φάρμακα και προϊόντα υγείας, εξασφαλίζοντας ότι θα βρείτε πάντα αυτό που ψάχνετε. Ο προσεγμένος χώρος, με την κομψή διακόσμηση και την άψογη καθαριότητα, δημιουργεί ένα άνετο και εμπνευσμένο περιβάλλον για να επιλέξετε τα φαρμακευτικά και καλλυντικά σας προϊόντα. Επισκεφτείτε το Φαρμακείο Σπύρος Θανασούλας & ΣΙΑ και ανακαλύψτε την αξεπέραστη ποιότητα φροντίδας και εξυπηρέτησης που θα κάνει τη διαφορά στην υγεία και την ευεξία σας!

7.ΜΩΡΑΪΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΜΩΡΑΪΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (10 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεονταρίου 36, Παλλήνη 153 51, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Το φαρμακείο της Μωραΐτου Παρασκευής είναι το απαραίτητο σημείο αναφοράς της γειτονιάς, παρέχοντας άμεση και φροντιστική εξυπηρέτηση. Η έμπειρη φαρμακοποιός διαθέτει ασύγκριτη επιδεξιότητα στις ενέσεις, καθιστώντας την διαδικασία ανώδυνη και άνετη. Η άμεση ανταπόκριση της στις ανάγκες των ασθενών και η ζεστή της προσωπικότητα δημιουργούν ένα ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον.

Μπαίνοντας στο φαρμακείο, οι επισκέπτες υποδέχονται με μια πληθώρα φαρμακευτικών προϊόντων και συμπληρωμάτων υγείας. Η καλά οργανωμένη διάταξη και η καθαριότητα καθιστούν εύκολη την εύρεση των απαραίτητων φαρμάκων. Επιπλέον, η φαρμακοποιός είναι πάντα πρόθυμη να παρέχει εξατομικευμένες συμβουλές και συστάσεις, διασφαλίζοντας ότι οι ασθενείς λαμβάνουν τη βέλτιστη φροντίδα.

8.ΣΑΜΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (16 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    ΠΑΛΛΗΝΙΔΟΣ ΑΘΗΝΑΣ 99 ΚΑΙ ΘΗΒΑΙΩΝ 2 ΚΑΝΤΖΑ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΚΑΝΤΖΑ, Παλλήνη Αττικής 153 51, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

**Γνωρίστε το φαρμακείο του Σ. Κωνσταντίνου, τον αξιόπιστο συνεργάτη σας στην υγειονομική περίθαλψη.**

Βιώστε την εξαιρετική εξυπηρέτηση στο φαρμακείο μας, όπου ο κάθε πελάτης αντιμετωπίζεται με σεβασμό και προσοχή. Το έμπειρο προσωπικό μας διαθέτει βαθιά γνώση του τομέα της υγείας και είναι πάντοτε πρόθυμο να εξηγήσει με σαφήνεια τυχόν απορίες ή ανησυχίες. Επιπλέον, η πλήρως εφοδιασμένη αποθήκη μας διασφαλίζει ότι μπορείτε να προμηθευτείτε όλα τα απαραίτητα φάρμακα και είδη περίθαλψης σε μία βολική στάση.

9.ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΘΑΝΑΣΟΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΠΑΛΛΗΝΗ

ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΘΑΝΑΣΟΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΠΑΛΛΗΝΗ
  • Αξιολόγηση: 4,5/5 (35 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    πλησίον cafe ΓΡΗΓΟΡΗΣ, Λεωφ. Μαραθώνος 62, Παλλήνη 153 51, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

10.Φαρμακείο Ηλίας Βασιλαδιώτης

Φαρμακείο Ηλίας Βασιλαδιώτης
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (29 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Πατριάρχου Γρηγορίου Ε, Παλλήνη 153 51, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

11.Φιλίππου Μαρια

  • Αξιολόγηση: 4,3/5 (9 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Μαραθώνος 19, Παλλήνη 153 51, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:30 π

Φαρμακείο Φιλίππου Μαρία: Ο φαρμακοποιός σας δίπλα σας κάθε στιγμή! Επισκεφθείτε το φαρμακείο Φιλίππου Μαρία και βιώστε την άριστη εξυπηρέτηση που θα σας καταπλήξει. Η εξειδικευμένη φαρμακοποιός είναι πάντα πρόθυμη να σας εξυπηρετήσει με χαμόγελο και να σας βοηθήσει σε κάθε σας ανάγκη. Επιπλέον, ο άνετος χώρος στάθμευσης θα σας διευκολύνει, κάνοντας την επίσκεψή σας στο φαρμακείο μια ευχάριστη εμπειρία.

Με την εμπιστοσύνη σας στον φαρμακοποιό σας, η υγεία σας και η ευεξία σας είναι στα καλύτερα χέρια. Το φαρμακείο Φιλίππου Μαρία στέκεται δίπλα σας, παρέχοντάς σας φαρμακευτική φροντίδα υψηλού επιπέδου. Εμπιστευθείτε την εμπειρία και τη γνώση της φαρμακοποιού, η οποία θα σας καθοδηγήσει με ασφάλεια σε κάθε τομέα της υγείας σας.

12.Πανώριος Γρηγοριος

Πανώριος Γρηγοριος
  • Αξιολόγηση: 4,5/5 (8 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Μεγ. Αλεξάνδρου 17, Παλλήνη 153 51, Ελλάδα

Πανώριος Γρηγορίου, ένα διαχρονικό φαρμακείο στην Παλλήνη, όπου η υποδοχή είναι πάντοτε θερμή και φιλική. Οι έμπειροι φαρμακοποιοί του φαρμακείου είναι πρόθυμοι να σας παρέχουν εξατομικευμένες συμβουλές και να απαντήσουν σε κάθε σας ερώτηση, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα εμπιστοσύνης και φροντίδας.

Το φαρμακείο Πανώριος Γρηγορίου διαθέτει μια ευρεία γκάμα φαρμακευτικών προϊόντων, καλλυντικών και συμπληρωμάτων διατροφής, καλύπτοντας κάθε σας ανάγκη. Με την άριστη εξυπηρέτηση και την προσωπική επαφή με τους πελάτες του, το φαρμακείο Πανώριος Γρηγορίου έχει κερδίσει επάξια την εμπιστοσύνη της τοπικής κοινότητας, καθιστώντας το τον ιδανικό προορισμό για την υγεία και την ομορφιά σας.

13.Φαρμακειο Χ. Γαρμανη & Ε. Βασιλειου

Φαρμακειο Χ. Γαρμανη & Ε. Βασιλειου
  • Αξιολόγηση: 3,3/5 (10 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Μαραθώνος 54, Παλλήνη 153 51, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

Το Φαρμακείο Χ. Γαρμάνη & Ε. Βασιλείου υπερέχει στην περιοχή, προσφέροντας μια αδιάλειπτη παρουσία και μια θερμή ατμόσφαιρα που αγκαλιάζει τους πελάτες σε δύσκολες στιγμές. Αυτή η ανθρώπινη προσέγγιση τους ξεχωρίζει, μετατρέποντας το φαρμακείο σε κάτι παραπάνω από έναν απλό προμηθευτή φαρμάκων.

Η προσοχή στη λεπτομέρεια και ο πλούσιος εξοπλισμός του φαρμακείου αντικατοπτρίζουν την αφοσίωσή τους στην εξαιρετική εξυπηρέτηση. Αυτό το εξαιρετικό ίδρυμα όχι μόνο εκπληρώνει τις προσδοκίες, αλλά τις ξεπερνά, καθιστώντας το συνώνυμο της λέξης "φαρμακείο" και αναδεικνύοντας την πραγματική αξία που μπορεί να προσφέρει μια ανθρώπινη επιχείρηση.

14.SmartHealth Pharmacies @Mesogeia, Φαρμακείο Παλλήνη

SmartHealth Pharmacies @Mesogeia, Φαρμακείο Παλλήνη
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (3 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Εθ. Αντιστάσεως 23, Παλλήνη 153 51, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

15.Φαρμακείο

Φαρμακείο
Προτάσεις αναρτήσεων