λίστα 29 φαρμακεία στην Ανατολικής Αττικής

Δημήτρης Κωστόπουλος

• Ενημερώθηκε: 2024-08-09

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το φαρμακεία στην Ανατολικής Αττικής, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως Goodlife Pharmacy - Σ/Φ Ε. Σαμαρτζή - Κ. Αναστασίου Ο.Ε., Μπόγδανος Γεώργιος, Φαρμακείο Στέφανος Κάγιος κάτω πατήσια, ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, Φραγκίσκου Νιόβη. Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

Πίνακας περιεχομένων

1.Goodlife Pharmacy - Σ/Φ Ε. Σαμαρτζή - Κ. Αναστασίου Ο.Ε.

Goodlife Pharmacy - Σ/Φ Ε. Σαμαρτζή - Κ. Αναστασίου Ο.Ε.
**Παράγραφος 1** Το φαρμακείο Goodlife σας προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία σε κάθε σας επίσκεψη. Το εξυπηρετικό και φιλικό προσωπικό θα σας βοηθήσει με οτιδήποτε χρειάζεστε, από απλές αγορές έως και εξειδικευμένες συμβουλές υγείας. Η βολική τοποθεσία του φαρμακείου, με άφθονο χώρο στάθμευσης, καθιστά εύκολη την πρόσβαση σε όλους.

**Παράγραφος 2** Εάν προτιμάτε την άνεση του σπιτιού σας, μπορείτε εύκολα να πραγματοποιήσετε online παραγγελίες από την ιστοσελίδα του φαρμακείου. Για να διασφαλίσετε τη διαθεσιμότητα του προϊόντος που χρειάζεστε, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με το φαρμακείο. Η διαδικτυακή παραγγελία και η άμεση εξυπηρέτηση που παρέχει το Goodlife κάνουν την απόκτηση των απαραίτητων φαρμακευτικών σας αναγκών παιχνιδάκι.

2.Μπόγδανος Γεώργιος

Μπόγδανος Γεώργιος
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (11 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αιγυπτιωτών 8, Κηφισιά 145 61, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

Ως έμπειρος ταξιδιώτης και λάτρης της γεύσης, γνωρίζω καλά τη σημασία των τοπικών φαρμακείων. Στον κόσμο του φαγητού και των ταξιδιών, ένα καλό φαρμακείο μπορεί να κάνει τη διαφορά ανάμεσα σε μια ευχάριστη και μια αξέχαστη εμπειρία. Με εμπειρία χρόνων, είμαι σίγουρος ότι το Φαρμακείο Μπόγδανος Γεώργιος στην Ελλάδα είναι ένα από τα καλύτερα του είδους του.

Το φαρμακείο δεν είναι απλώς ένα μέρος όπου μπορείτε να βρείτε φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης. Είναι ένας κόσμος γεύσεων και αρωμάτων, όπου μπορείτε να ανακαλύψετε τοπικά προϊόντα και να γευτείτε την αυθεντική ατμόσφαιρα της περιοχής. Στα ράφια του Φαρμακείο Μπόγδανος Γεώργιος, θα βρείτε μια εκλεκτική γκάμα από βότανα, μπαχαρικά, τσάι, ελαιόλαδο και άλλα τοπικά προϊόντα που θα ενθουσιάσουν τον ουρανίσκο σας. Οι φαρμακοποιοί είναι ιδιαίτερα ευγενικοί και πρόθυμοι να σας βοηθήσουν να βρείτε ό,τι χρειάζεστε, κάνοντας την επίσκεψή σας μια πραγματικά ευχάριστη εμπειρία.

Διαβάστε περισσότερα: Τα 21 καλύτερα ξενοδοχεία στην Ανατολικής Αττικής

3.Φαρμακείο Στέφανος Κάγιος κάτω πατήσια

Φαρμακείο Στέφανος Κάγιος κάτω πατήσια
  • Αξιολόγηση: 4,5/5 (19 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Στρ. Καλλάρη 7, Αθήνα 104 45, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

Το Φαρμακείο Στέφανος Κάγιος στην περιοχή των Κάτω Πατησίων προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία υγείας και ευεξίας. Η ομάδα έμπειρων και εξυπηρετικών φαρμακοποιών είναι πάντοτε έτοιμη να σας βρει τη λύση σε κάθε πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζετε.

Με μια πλήρως εφοδιασμένη γκάμα φαρμάκων, καλλυντικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων, το Φαρμακείο Στέφανος Κάγιος καλύπτει κάθε ανάγκη σας. Ο καθαρός και καλαίσθητος χώρος δημιουργεί μια ευχάριστη και άνετη ατμόσφαιρα, ενώ η άψογη εξυπηρέτηση και οι εξατομικευμένες συμβουλές των φαρμακοποιών εξασφαλίζουν την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών.

4.ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
  • Αξιολόγηση: 4,5/5 (33 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Μεσσηνίας 31, Χαλάνδρι 152 34, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

Η Σαρτζετάκη Αναστασία, με την αξεπέραστη ομάδα της, προσφέρει μια εξυπηρέτηση που ξεπερνά τα όρια της απλής ευγένειας. Είναι άνθρωποι με ευαισθησία και πραγματικό ενδιαφέρον να κάνουν την εμπειρία σας ξεχωριστή.

Η Αναστασία και η Μαρία ξεχωρίζουν με την άψογη συμπεριφορά τους, τη ζεστασιά και τη διάθεση να σας χαρίσουν χαμόγελο. Δεν είναι απλώς υπάλληλοι, αλλά πρεσβευτές της φιλοξενίας που θα σας κάνουν να νιώσετε σαν στο σπίτι σας, δημιουργώντας αναμνήσεις που θα μείνουν ανεξίτηλες στον χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 27 μπαρ στην Ανατολικής Αττικής

5.Φραγκίσκου Νιόβη

Φραγκίσκου Νιόβη
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (42 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αγίου Ιωάννου 63, Αγ. Παρασκευή 153 42, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Γνωρίστε την ταβέρνα "Φραγκίσκος Νιόβη", έναν γαστρονομικό παράδεισο που θα σας συναρπάσει με την άψογη εξυπηρέτηση και τις εκλεκτές γεύσεις του. Απολαύστε την ζεστή ατμόσφαιρα και το χαμογελαστό προσωπικό που θα κάνει τα πάντα για να σας εξυπηρετήσει άμεσα, καλύπτοντας κάθε σας ανάγκη.

Ζήστε μια αξέχαστη βραδιά ή γιορτάστε την Πρωτοχρονιά σε ένα περιβάλλον γεμάτο ευγένεια και φιλοξενία. Με την εξαιρετική τοποθεσία του, ο "Φραγκίσκος Νιόβη" αποτελεί την ιδανική επιλογή για οικογενειακά τραπέζια, κοινωνικές εκδηλώσεις και συναντήσεις με φίλους. Σας εγγυόμαστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία που θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

6.Κωνσταντόπουλου Νικολια

Κωνσταντόπουλου Νικολια
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (22 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λ. Γεωργίου Παπανδρέου 110 &, Μεγ. Αλεξάνδρου, Ζωγράφου 157 73, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:30 π

Κωνσταντόπουλου Νικολία | Η φαρμακοποιός της γειτονιάς σου, με την άψογη εξυπηρέτηση και το ζεστό χαμόγελο!

Αναζητάς ποιοτικά φαρμακευτικά προϊόντα και εξειδικευμένη καθοδήγηση; Το φαρμακείο της Κωνσταντόπουλου Νικολίας είναι ο προορισμός σου. Η ευρεία γκάμα προϊόντων και η αφοσίωση στην εξατομικευμένη εξυπηρέτηση καθιστούν το φαρμακείο το ιδανικό μέρος για να καλύψεις όλες τις φαρμακευτικές σου ανάγκες. Εμπιστεύσου την Κωνσταντόπουλου Νικολία, τη φαρμακοποιό που γνωρίζει το ιστορικό υγείας σου και είναι πάντα διαθέσιμη να σε συμβουλέψει με κατανόηση και φροντίδα. Επισκέψου σήμερα το φαρμακείο και ανακάλυψε τη διαφορά!

7.Pharmacy295 - Φαρμακείο Designer Outlet Athens

Pharmacy295 - Φαρμακείο Designer Outlet Athens
  • Αξιολόγηση: 4,4/5 (20 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Οικοδομικό Τετράγωνο, Γυαλού E71, Σπάτα 190 04, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Το Φαρμακείο Designer Outlet Athens είναι ο προορισμός σας για όλα τα φαρμακευτικά και προϊόντα υγείας. Με μια τεράστια γκάμα από προϊόντα, από φάρμακα έως καλλυντικά και συμπληρώματα διατροφής, το έμπειρο και εξυπηρετικό προσωπικό μας είναι πάντα έτοιμο να σας καθοδηγήσει και να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που χρειάζεστε.

Επισκεφτείτε μας σήμερα και επωφεληθείτε από τις καταπληκτικές προσφορές μας, τόσο στο κατάστημά μας όσο και στον ιστότοπό μας. Από φάρμακα συνταγής έως βιταμίνες, προϊόντα περιποίησης δέρματος και πολλά άλλα, έχουμε τα πάντα για να νοιάζεστε για την υγεία και την ευεξία σας. Επιπλέον, μην ξεχάσετε να ρωτήσετε για τις αποκλειστικές προσφορές και τις εκπτώσεις μας για να εξοικονομήσετε ακόμα περισσότερα χρήματα σε όλα τα απαραίτητα προϊόντα σας.

8.ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΙΟΛΕΤΑ AV-PHARMACY PALLINI

ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΙΟΛΕΤΑ AV-PHARMACY PALLINI
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (26 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ελ. Βενιζέλου 8, Παλλήνη 153 51, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

Από την πρώτη στιγμή που θα αντικρίσετε το φαρμακείο της Βιολέτας Αναγνοστοπούλου, στη γειτονιά της Παλλήνης, θα νιώσετε τη ζεστασιά και την εμπιστοσύνη που αποπνέει. Η φιλική ιδιοκτήτρια και η εξυπηρετική υπάλληλος θα σας καλωσορίσουν με ένα χαμόγελο, έτοιμες να σας προσφέρουν όλη τη βοήθεια που χρειάζεστε.

Ειδικά αν υποφέρετε από αλλεργίες, μην διστάσετε να επισκεφτείτε το φαρμακείο της κυρίας Βιολέτας. Με κατανόηση και φροντίδα, θα σας ακούσει προσεκτικά και θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τα ενοχλήματά σας. Μην ξεχάσετε να ζητήσετε την ένεση που σας έχει συστήσει ο γιατρός σας, καθώς η κυρία Βιολέτα θα σας τη χορηγήσει με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

9.Pharmakeio

Pharmakeio
Το Φαρμακείο Πολύ καλό είναι το ιδανικό μέρος για όλες τις φαρμακευτικές σας ανάγκες. Με την πλούσια γκάμα προϊόντων τους, είστε σίγουροι ότι θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε. Το φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό τους είναι πάντα πρόθυμο να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ψάχνετε και να σας συμβουλεύσει για τις ανάγκες υγείας σας.

Επισκεφθείτε σήμερα το Φαρμακείο Πολύ καλό και ανακαλύψτε γιατί είναι το κορυφαίο φαρμακείο στην περιοχή. Με την αφοσίωσή τους στην ποιότητα και την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, είναι σίγουρο ότι θα γίνουν ο προορισμός σας για όλες τις φαρμακευτικές σας ανάγκες.

10.Avgerinos Pharmacy / Φαρμακείο Αυγερινός

Avgerinos Pharmacy / Φαρμακείο Αυγερινός
  • Αξιολόγηση: 4,4/5 (93 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Βασιλέως Κωνσταντίνου 138, Κορωπί 194 41, Ελλάδα

Ανακαλύψτε το Φαρμακείο Αυγερινός στο Κορωπί, τον απόλυτο προορισμό για τις φαρμακευτικές και καλλυντικές σας ανάγκες. Απολαύστε την ευρεία γκάμα φαρμάκων και θεραπειών μας που συνοδεύονται από ασυναγώνιστες τιμές. Βυθιστείτε στον πρόσφατα ανακαινισμένο χώρο μας, όπου το φιλικό και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι έτοιμο να σας καθοδηγήσει και να σας βοηθήσει σε κάθε σας βήμα.

Επιλέξτε μέσα από την πλούσια συλλογή μας από καλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής και ανταλλακτικά παπουτσιών. Είτε αναζητάτε την τέλεια ενυδατική κρέμα, το συμπλήρωμα που θα ενισχύσει την υγεία σας, είτε ανταλλακτικά για το αγαπημένο σας ζευγάρι παπουτσιών, στο Φαρμακείο Αυγερινός θα βρείτε σίγουρα αυτό που ψάχνετε. Επισκεφθείτε μας σήμερα και αφήστε το έμπειρο προσωπικό μας να σας μυήσει στον κόσμο της υγείας και της ομορφιάς.

11.ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΔΗΜΗΤΡΑ ΞΕΝΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.

ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΔΗΜΗΤΡΑ ΞΕΝΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.
  • Αξιολόγηση: 4,2/5 (41 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ελ. Βενιζέλου 89, Αγ. Παρασκευή 153 41, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

Στο ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΔΗΜΗΤΡΑ ΞΕΝΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε., η υγεία και η ευεξία σας βρίσκονται στα χέρια μιας έμπειρης ομάδας φαρμακοποιών. Σε ένα εκπληκτικό περιβάλλον, θα βρείτε κορυφαίες φαρμακευτικές υπηρεσίες με εξατομικευμένη φροντίδα.

Οι φαρμακοποιοί μας είναι αφιερωμένοι στην παροχή κορυφαίας εξυπηρέτησης, αντιμετωπίζοντας κάθε πελάτη με σεβασμό και κατανόηση. Με βαθιά γνώση της φαρμακευτικής επιστήμης, παρέχουν ακριβείς πληροφορίες, συμβουλές και λύσεις για να διασφαλίσουν την υγεία και την ευημερία σας. Επισκεφθείτε το ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΔΗΜΗΤΡΑ ΞΕΝΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. όπου η υγεία σας είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας.

12.Φαρμακείο - Λύκου Ευαγγελία

Φαρμακείο - Λύκου Ευαγγελία

13.ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ

ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (20 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    10 Chr. Smyrnis, Neos Voutzas, Ραφήνα 190 09, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

14.ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ

15.Φαρμακείο Ποταμιάνος Potamianos Pharmacy

Φαρμακείο Ποταμιάνος Potamianos Pharmacy
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (43 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Λαυρίου 204, Γλυκά Νερά 153 54, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

16.Φαρμακείο - Ελένη Λούτση & ΣΙΑ Ο.Ε.

Φαρμακείο - Ελένη Λούτση & ΣΙΑ Ο.Ε.
  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (80 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ελ Αλαμέιν 18, Νέα Ιωνία 142 31, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

17.Σεγκουνάς Χρηστος

Σεγκουνάς Χρηστος
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (41 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Βασ. Σοφίας 3, Παιανία 190 02, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:15 π

18.Καραγιάννη Μαρια Τούλα

Καραγιάννη Μαρια Τούλα
  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (29 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Σταματίου Πρόφη 15, Κορωπί 194 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

19.Φαρμακείο Ντίνα Δουβή

Φαρμακείο Ντίνα Δουβή
  • Αξιολόγηση: 4,5/5 (99 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Εθ. Αντιστάσεως 28, Νέα Ερυθραία 146 71, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

20.ΤΑΛΑΡΟΥΓΚΑΣ ΧΑΡΗΣ - ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ - ΑΘΗΝΑ

ΤΑΛΑΡΟΥΓΚΑΣ ΧΑΡΗΣ - ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ - ΑΘΗΝΑ
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (87 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Γεωρ. Βλάχου 35, Αθήνα 115 25, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

21.ΝΙΚΟΛΑΚΗ, Π., & ΣΙΑ Ε.Ε.

  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (22 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Βασιλέως Κωνσταντίνου 137, Κορωπί 194 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

22.ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΠΟΓΡΗ & ΣΙΑ Ε.Ε.

23.ΣΤΕΛΛΑ ΛΟΥΗ & ΣΙΑ Ο.Ε - UPPHARMACY

ΣΤΕΛΛΑ ΛΟΥΗ & ΣΙΑ Ο.Ε - UPPHARMACY
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (20 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Θεσσαλονίκης 7, Γέρακας 153 44, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

24.Τσιακουλια Αθανασία

Τσιακουλια Αθανασία
  • Αξιολόγηση: 4,3/5 (7 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Καρδίτσης 8-12, Γέρακας 153 44, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:30 π

25.Φιλίππου Μαρια

  • Αξιολόγηση: 4,3/5 (9 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Μαραθώνος 19, Παλλήνη 153 51, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:30 π

26.SmartHealth Pharmacies @ Mesogeia, Φαρμακείο Σπάτα (Smart Park)

SmartHealth Pharmacies @ Mesogeia, Φαρμακείο Σπάτα (Smart Park)
  • Αξιολόγηση: 3,8/5 (66 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Smart Park, Ε. Πουλακη, Σπάτα 190 04, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

27.Φαρμακειο Χ. Γαρμανη & Ε. Βασιλειου

Φαρμακειο Χ. Γαρμανη & Ε. Βασιλειου
  • Αξιολόγηση: 3,3/5 (10 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Μαραθώνος 54, Παλλήνη 153 51, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

28.SmartHealth Pharmacies @ Mesogeia, Φαρμακείο Κάντζα

SmartHealth Pharmacies @ Mesogeia, Φαρμακείο Κάντζα
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (3 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Λαυρίου 21, Λεοντάριο 153 51, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

29.SPATA PHARMACY

SPATA PHARMACY
  • Αξιολόγηση: 0/5 ( Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Διαδόχου Κωνσταντίνου 9, Σπάτα 190 04, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

Προτάσεις αναρτήσεων