Τα 21 καλύτερα φαρμακεία στην Σερρών

Δημήτρης Κωστόπουλος

• Ενημερώθηκε: 2024-08-09

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το φαρμακεία στην Σερρών, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως ΣΥΣΤΕΓΑΣΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΣΙΣΚΟΥ Φ ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗ Γ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ, Φαρμακείο Ρουστάνη Πολύδωρου και Σια Ο.Ε., ΣΥΣΤΕΓΑΣΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΒΛΑΔΙΚΑΣ Ι. ΒΛΑΔΙΚΑΣ Μ. ΟΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΣΕΡΡΕΣ, Ρόντσης Φαρμακείο, ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.. Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

Πίνακας περιεχομένων

1.ΣΥΣΤΕΓΑΣΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΣΙΣΚΟΥ Φ ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗ Γ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

ΣΥΣΤΕΓΑΣΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΣΙΣΚΟΥ Φ ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗ Γ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ
  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (15 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Διονυσίου Σολωμού 15, Σέρρες 621 22, Ελλάδα

Τα φαρμακεία Σίσκου Φ & Καρασαββίδη Γ και Σια Ο.Ε. ξεχωρίζουν για την αξεπέραστη εξυπηρέτηση πελατών τους. Οι ιδιοκτήτες και οι υπάλληλοι αναδεικνύουν καθημερινά τη γνώση τους και τη διάθεσή τους να σας καθοδηγήσουν στον κόσμο της φροντίδας της υγείας.

Πέρα από φαρμακευτικά προϊόντα, στα φαρμακεία Σίσκου Φ & Καρασαββίδη Γ και Σια Ο.Ε. θα βρείτε μια πλήρη γκάμα προϊόντων για νεογέννητα και μητέρες, όπως πάνες, γάλατα, μπιμπερό, καλλυντικές κρέμες και φαρμακευτικά σκευάσματα για άτομα με αλλεργίες. Οι αντηλιακές κρέμες προσώπου και σώματος, για βρέφη, μωρά και ενήλικες, θα σας προστατέψουν από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Η ποικιλία των προϊόντων που προσφέρεται καλύπτει κάθε ανάγκη, εγγυόμενη την υγεία και την ευεξία της οικογένειάς σας.

2.Φαρμακείο Ρουστάνη Πολύδωρου και Σια Ο.Ε.

Φαρμακείο Ρουστάνη Πολύδωρου και Σια Ο.Ε.
  • Αξιολόγηση: 4,5/5 (11 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Βασιλείου 22, Σέρρες 621 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

Το Φαρμακείο Ρουστάνη Πολύδωρου και Σια Ο.Ε. αποτελεί έναν πραγματικό θησαυρό υγείας και ομορφιάς στην πόλη. Με μια αξεπέραστη ποικιλία κρεμών προσώπου και ματιών, σαμπουάν, λοσιόν, σαπούνια και οδοντόκρεμες, θα βρείτε σίγουρα αυτό ακριβώς που χρειάζεστε για να διατηρήσετε την καλή σας υγεία και τη λαμπερή σας εμφάνιση.

Η φιλική και εξυπηρετική ομάδα του φαρμακείου είναι πάντα πρόθυμη να δώσει συμβουλές και καθοδήγηση, εξασφαλίζοντας ότι επιλέγετε τα καλύτερα προϊόντα για τις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Σε ένα περιβάλλον πεντακάθαρο και σύγχρονο, θα απολαύσετε μια γρήγορη και απρόσκοπτη εμπειρία αγορών, καθιστώντας το Φαρμακείο Ρουστάνη τον απόλυτο προορισμό για την υγεία και την ομορφιά σας.

Διαβάστε περισσότερα: Τα 25 καλύτερα καφετέριες στην Σερρών

3.ΣΥΣΤΕΓΑΣΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΒΛΑΔΙΚΑΣ Ι. ΒΛΑΔΙΚΑΣ Μ. ΟΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΣΕΡΡΕΣ

ΣΥΣΤΕΓΑΣΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΒΛΑΔΙΚΑΣ Ι. ΒΛΑΔΙΚΑΣ Μ. ΟΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΣΕΡΡΕΣ
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (11 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Δυτικής Θράκης 19, Σέρρες 621 24, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

Στο Φαρμακείο Βλαδίκα, η υγεία σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Ως οικογενειακή επιχείρηση, παρέχουμε προσωποποιημένη εξυπηρέτηση και ανεκτίμητες συμβουλές υγείας και ομορφιάς.

Ο μοντέρνος και πλήρως εξοπλισμένος χώρος μας προσφέρει μια ευρεία γκάμα φαρμακευτικών και καλλυντικών σκευασμάτων, για να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη. Εμπιστευτείτε τους έμπειρους φαρμακοποιούς μας και αφήστε την υγεία σας στα ασφαλή χέρια μας!

4.Ρόντσης Φαρμακείο

Ρόντσης Φαρμακείο
  • Αξιολόγηση: 4,2/5 (27 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Πρ. Χριστοφόρου 21, Σέρρες 621 21, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

Στο Φαρμακείο Ρόντση, η φροντίδα για την υγεία σας γίνεται με ένα εγκάρδιο χαμόγελο και άψογη εξυπηρέτηση. Εδώ, ο επαγγελματισμός και η ευγένεια συνυπάρχουν αρμονικά, προσφέροντάς σας μια ευχάριστη εμπειρία. Με μια εκτενή γκάμα φαρμάκων και καλλυντικών, το Φαρμακείο Ρόντση αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για όλες τις φαρμακευτικές ανάγκες σας.

Όσο για την εξυπηρέτηση; Είναι αδιαμφισβήτητα εξαιρετική! Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό, πάντα πρόθυμο να σας καθοδηγήσει, θα σας βοηθήσει να βρείτε ακριβώς ό,τι ψάχνετε. Η άψογη εξυπηρέτηση και η αστείρευτη καλή διάθεση κάνουν το Φαρμακείο Ρόντση το κορυφαίο στον νομό Σερρών. Επιλέξτε το Φαρμακείο Ρόντση και ανακαλύψτε τη διαφορά στην φροντίδα της υγείας σας!

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 32 εστιατόρια στην Σερρών

5.ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (28 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    29ης Ιουνίου 4, Σέρρες 621 23, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

Επισκεφθείτε το φαρμακείο "ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε." και βιώστε μια ανεπανάληπτη εμπειρία φροντίδας υγείας. Το εξαιρετικά ευγενικό και καταρτισμένο προσωπικό μας είναι πάντοτε πρόθυμο να σας προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση και υποστήριξη.

Απολαύστε την ταχύτατη εξυπηρέτησή μας και την άμεση αποστολή των προϊόντων σας σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας. Η προσεγμένη συσκευασία μας διασφαλίζει την ασφαλή και αξιόπιστη παράδοση των παραγγελιών σας, εγγυώντας σας την απόλυτη ικανοποίηση.

6.Φαρμακείο Ασπροφρύδου Νίνα

Φαρμακείο Ασπροφρύδου Νίνα
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (17 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αλέκου Παναγούλη 2, Σέρρες 621 22, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

Η Νίνα Ασπροφρύδου στο φαρμακείο της, βρίσκεται πάντα δίπλα σας, έτοιμη να εξασφαλίσει την υγεία και την ομορφιά σας. Οι συνεργάτες της, είναι φιλικοί, ευγενικοί και χαμογελαστοί, προσφέροντάς σας άψογη εξυπηρέτηση και τις καλύτερες συμβουλές. Στο φαρμακείο Ασπροφρύδου, θα βρείτε διαθέσιμα όλα τα είδη, για τις καθημερινές σας ανάγκες και τις έκτακτες καταστάσεις. Εμπιστευτείτε τη Νίνα και τους συνεργάτες της, για την δική σας υγεία και ομορφιά.

Ειδικότερα, η Νίνα και η Φωτεινή είναι πάντα εκεί για να σας βοηθήσουν με τις γνώσεις και την εμπειρία τους, προσφέροντάς σας την καλύτερη δυνατή φροντίδα. Επισκεφθείτε το φαρμακείο Ασπροφρύδου, και ανακαλύψτε την άψογη εξυπηρέτηση και την ευρεία γκάμα προϊόντων που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη. Η υγεία και η ομορφιά σας, είναι στα καλύτερα χέρια!

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 17 ξενοδοχεία στην Σερρών

7.ΣΥΣΤΕΓΑΣΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ ΜΑΤΘΙΛΔΗ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ Ο.Ε.

ΣΥΣΤΕΓΑΣΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ ΜΑΤΘΙΛΔΗ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ Ο.Ε.
  • Αξιολόγηση: 4,4/5 (12 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Γενναδίου 3, Σέρρες 621 22, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

Το φαρμακείο Εμμανουηλίδου δεν είναι απλά ένα μέρος όπου θα προμηθευτείτε τα απαραίτητα φάρμακά σας. Είναι ένας χώρος αφιερωμένος στην υγεία και την ευεξία σας, όπου κάθε πελάτης αντιμετωπίζεται με τη μέγιστη προσοχή και φροντίδα.

Η εξειδικευμένη ομάδα φαρμακοποιών μας, με επικεφαλής την πάντα χαμογελαστή και ευγενική κ. Μαρία, είναι έτοιμη να σας καθοδηγήσει και να σας βοηθήσει να βρείτε τις κατάλληλες λύσεις για τις ανάγκες υγείας και περιποίησης της ομορφιάς σας. Προσφέρουμε όχι μόνο φάρμακα, αλλά και μια ευρεία γκάμα κρεμών προσώπου και ματιών, προϊόντα κατά της ακμής, φαρμακευτικά σαμπουάν, οδοντόκρεμες, προϊόντα για μωρά και πολλά άλλα.

8.ΣΥΣΤΕΓΑΣΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΠΡΟΚΟΠΙΔΟΥ ΣΒΕΤΛΑΝΑΣ- ΚΟΥΡΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑΣ ΟΕ

ΣΥΣΤΕΓΑΣΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΠΡΟΚΟΠΙΔΟΥ ΣΒΕΤΛΑΝΑΣ- ΚΟΥΡΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑΣ ΟΕ
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (11 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Δυτικής Θράκης 39 ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑΣ ΚΑΙ, Δυτικής Θράκης ΓΩΝΙΑ, Σέρρες 621 23, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:30 π

Στον φιλόξενο και άνετο χώρο μας, θα ανακαλύψετε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων φαρμακείου, καλλυντικών, συμπληρωμάτων διατροφής και ειδών ορθοπεδικής, που ικανοποιούν κάθε ανάγκη. Αξιολογώντας τις προσωπικές σας ανάγκες, σας παρέχουμε εξατομικευμένες συμβουλές και καθοδήγηση, διασφαλίζοντας ότι επιλέγετε τα ιδανικά προϊόντα για τη βελτίωση της υγείας και της ποιότητας ζωής σας.

Διαβάστε περισσότερα: Τα 25 καλύτερα μπαρ στην Σερρών

9.ΣΥΣΤΕΓΑΣΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗΣ-ΚΑΛΟΓΡΑΙΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑΣ Ο.Ε.

ΣΥΣΤΕΓΑΣΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗΣ-ΚΑΛΟΓΡΑΙΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑΣ Ο.Ε.
  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (13 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Φιλώτα 5, Σέρρες 621 22, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Το Συστεγασμένο Φαρμακείο Μαυρίδου και Καλογραίακη αποτελεί το κορυφαίο φαρμακείο της πόλης, προσφέροντας ασυναγώνιστες υπηρεσίες υγείας υπό την καθοδήγηση έμπειρων και συμπονετικών φαρμακοποιών. Η ευγενής φαρμακοποιός, με άπταιστα αγγλικά, καλωσορίζει θερμά τους πελάτες, προσφέροντας εξατομικευμένες συμβουλές και εξειδικευμένες γνώσεις για κάθε φαρμακευτική ανάγκη.

Η αφοσίωση του φαρμακείου στην παροχή προσιτής φροντίδας υγείας είναι αξιοσημείωτη, καθώς διασφαλίζει ότι οι πελάτες λαμβάνουν τα απαραίτητα φάρμακα και τις θεραπείες χωρίς να επιβαρύνονται οικονομικά. Ο επαγγελματισμός και η αγάπη τους για την κοινότητα αντικατοπτρίζονται σε κάθε αλληλεπίδραση με τους πελάτες, καθιστώντας το Συστεγασμένο Φαρμακείο Μαυρίδου και Καλογραίακη έναν πραγματικό πυλώνα υγείας και ευεξίας.

10.ΣΥΣΤΕΓΑΣΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ ΓΡΑΤΖΑΚΗ - ΑΓΓΕΛΟΥ ΛΕΜΟΝΙΑ Ο.Ε.

ΣΥΣΤΕΓΑΣΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ ΓΡΑΤΖΑΚΗ - ΑΓΓΕΛΟΥ ΛΕΜΟΝΙΑ Ο.Ε.
  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (52 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Κωνσταντίνου Καραμανλή 9, Σέρρες 621 23, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

Στο κέντρο των Σερρών, τα Συστεγασμένα Φαρμακεία συνδυάζουν την ιδανική τοποθεσία με την άριστη εξυπηρέτηση. Αποτελούν έναν αξιόπιστο προορισμό για κάθε φαρμακευτική ανάγκη, διαθέτοντας μια ολοκληρωμένη γκάμα φαρμάκων, καλλυντικών και συμπληρωμάτων.

Η έμπειρη ομάδα των φαρμακοποιών είναι πάντα έτοιμη να σας παρέχει εξατομικευμένες συμβουλές υγείας, ενώ η εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης καθιστά το φαρμακείο ιδανικό για γρήγορες αγορές και βολική εξυπηρέτηση. Στα Συστεγασμένα Φαρμακεία, η φροντίδα της υγείας σας είναι προτεραιότητα, και η αφοσίωσή μας στην ποιότητα εξασφαλίζει την πλήρη ικανοποίησή σας.

11.Φαρμακείο

Φαρμακείο
Φαρμακείο Απολαύστε μια εξαιρετική φαρμακευτική εμπειρία στο φαρμακείο! Το άρτια εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας φροντίζει για την άμεση εξυπηρέτησή σας, ενώ ο άνετος χώρος στάθμευσης διευκολύνει τις συναλλαγές σας.

Η ανθρωπιά και η κατανόηση που μας διακρίνει καθιστούν το φαρμακείο μας έναν ιδανικό προορισμό για όλες τις φαρμακευτικές ανάγκες σας. Επισκεφθείτε μας και αφήστε μας να σας προσφέρουμε εξαιρετικές υπηρεσίες και φαρμακευτική φροντίδα που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

12.Φαρμακείο Εμμανουηλίδης Αλέξανδρος - Online Φαρμακείο Real Peach

Φαρμακείο με online παραγγελία και διανομή σε όλη την Ελλάδα

  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (169 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Περιστέρη Κωστοπούλου 2, Σέρρες 621 22, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

  • Ποικίλη προϊόντα:

    Πλήθος από Φάρμακα, Βιταμίνες και Συμπληρώματα Διατροφής

  • Ποιότητα προϊόντος:

    Ελεγμένα προϊόντα από κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες

  • Εξυπηρέτηση πελατών:

    Άμεση εξυπηρέτηση πελατών, ευγενική και φιλική

  • Εύρος τιμών:

    $$

  • Παροχές:

    Ευρύ φάσμα φαρμακευτικών προϊόντων, Προσφορές και εκπτώσεις σε τακτική βάση, Γρήγορη και αξιόπιστη παράδοση, Επαγγελματική συμβουλευτική από έμπειρους φαρμακοποιούς, Δυνατότητα εξόφλησης με διάφορους τρόπους

13.ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ Γκαλίδης Δημήτριος (Theonlinepharmacy.gr)

  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (41 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Τσαλοπούλου 12, Σέρρες 621 22, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

14.Σ. Φαρμακεία Κίτσιος Λεωνίδας & Κίτσιος Ιωάννης

Σ. Φαρμακεία Κίτσιος Λεωνίδας & Κίτσιος Ιωάννης
  • Αξιολόγηση: 4,3/5 (7 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Μεγ. Αλεξάνδρου 16, Σέρρες 621 24, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

15.Φαρμακείο Ιατροπούλου Ειρήνη

Φαρμακείο Ιατροπούλου Ειρήνη
  • Αξιολόγηση: 4,3/5 (6 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Γεωρ. Παπανδρέου 18, Σέρρες 621 22, Ελλάδα

16.Φαρμακείο ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ & ΣΙΑ ΟΕ

  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (5 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Μεγ. Αλεξάνδρου 26, Σέρρες 621 22, Ελλάδα

17.ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΗΛ. ΓΚΟΥΡΜΗ

ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΗΛ. ΓΚΟΥΡΜΗ
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (1 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Βενιζέλου 31, Σέρρες 621 21, Ελλάδα

  • Ώρα:

    5:30 π

18.Φαρμακείο Αφείδου Μαρία Ελένη

Φαρμακείο Αφείδου Μαρία Ελένη
  • Αξιολόγηση: 4,3/5 (6 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Γενναδίου 1, Σέρρες 621 22, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:55 έως 10:55 μ

19.Φαρμακείο Ραφαέλα Μπόντη

Φαρμακείο Ραφαέλα Μπόντη
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (2 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Π. Τσαλδάρη 43, Σέρρες 621 23, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

20.Φαρμακείο - Πάνου Π. & Καλημέρη Θ.

  • Αξιολόγηση: 3,8/5 (5 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ανατολικής Θράκης 2, Σέρρες 621 00, Ελλάδα

21.Αγγελίδου Αναστασία - Φαρμακείο Σέρρες

Αγγελίδου Αναστασία - Φαρμακείο Σέρρες
  • Αξιολόγηση: 0/5 ( Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Βασ. Βασιλείου 3, Σέρρες 621 21, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

Προτάσεις αναρτήσεων