Τα 15 καλύτερα Οδοντίατροι στην Σερρών

Μαρία Αντωνίου

• Ενημερώθηκε: 2024-08-10

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το Οδοντίατροι στην Σερρών, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως Ζήσης Βασίλειος, DDS, M.Sc., M.Sc., MPH, Ph.D, Διδάκτωρ Α.Π.Θ., Περιοδοντολόγος- Εμφυτευματολόγος/ Στοματολόγος, Τριανταφυλλούδης Γεώργιος Οδοντίατρος-Περιοδοντολόγος Ολική Στοματική Αποκατάσταση, Στεφανος Βλαχος Οδοντιατρος Σερρες, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΙΑΠΟΥ MUDr. ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΟΛΟΓΙΑ, ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ ΣΙΔΕΡΗ ΟΕ -- Στυλιανή Σιδέρη & Σια. Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

1.Ζήσης Βασίλειος, DDS, M.Sc., M.Sc., MPH, Ph.D, Διδάκτωρ Α.Π.Θ., Περιοδοντολόγος- Εμφυτευματολόγος/ Στοματολόγος

Ζήσης Βασίλειος, DDS, M.Sc., M.Sc., MPH, Ph.D, Διδάκτωρ Α.Π.Θ., Περιοδοντολόγος- Εμφυτευματολόγος/ Στοματολόγος
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (133 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Κωνσταντινουπόλεως 6, Σέρρες 621 24, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

**Παράγραφος 1:**

**Παράγραφος 2:** Στο σύγχρονο ιατρείο του, ο Δρ. Βασίλειος περιβάλλεται από μια ομάδα εξαιρετικών επιστημόνων που προσφέρουν κορυφαία φροντίδα σε κάθε ασθενή. Η άψογη εξυπηρέτηση και η προσήλωση στην λεπτομέρεια κάνουν την επίσκεψη σας μια ευχάριστη εμπειρία. Επιπλέον, η ελαφριά χείρα του Δρ. Βασιλείου εξασφαλίζει εντυπωσιακά αποτελέσματα με ελάχιστη ταλαιπωρία.

2.Τριανταφυλλούδης Γεώργιος Οδοντίατρος-Περιοδοντολόγος Ολική Στοματική Αποκατάσταση

Τριανταφυλλούδης Γεώργιος Οδοντίατρος-Περιοδοντολόγος Ολική Στοματική Αποκατάσταση
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (81 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Κωνσταντίνου Καραμανλή, πρώην Μεραρχίας 7, Σέρρες 621 24, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Ο Δρ Τριανταφυλλούδης Γεώργιος, ένας εξαιρετικός περιοδοντολόγος με μεγάλη εμπειρία στις περιοδοντικές παθήσεις, είναι έτοιμος να μεταμορφώσει το χαμόγελό σας. Ο γιατρός διαθέτει βαθιά γνώση της περιοδοντολογίας και θα συνεργαστεί στενά μαζί σας για να εξασφαλίσει ότι θα λάβετε την καλύτερη δυνατή φροντίδα.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τα ούλα ή περιοδοντίτιδα, τότε ο Δρ Τριανταφυλλούδης είναι ο ιδανικός επαγγελματίας για εσάς. Θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε ένα υγιές και ελκυστικό χαμόγελο, με τον λιγότερο δυνατό πόνο και τις λιγότερες επισκέψεις. Το ιατρείο του γιατρού είναι πεντακάθαρο και το προσωπικό του ευγενικό και υποστηρικτικό, δημιουργώντας ένα ευχάριστο περιβάλλον για όλους τους ασθενείς.

Διαβάστε περισσότερα: Τα 25 καλύτερα καφετέριες στην Σερρών

3.Στεφανος Βλαχος Οδοντιατρος Σερρες

Στεφανος Βλαχος Οδοντιατρος Σερρες
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (23 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Πρίγκηπος Χριστοφόρου 1, Σέρρες 621 22, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

Στις Σέρρες, υπάρχει ένας οδοντίατρος που δεσπόζει στην τέχνη του, ο Στέφανος Βλάχος. Με εξαιρετική δεξιοτεχνία και αφοσίωση στην ποιότητα, ο Δρ Βλάχος προσφέρει στους ασθενείς του ένα χαμόγελο που ακτινοβολεί υγεία και αυτοπεποίθηση. Η ευγενική του προσέγγιση και η εξατομικευμένη φροντίδα δημιουργούν μια άνετη και καθησυχαστική ατμόσφαιρα, ενώ η υπερσύγχρονη κλινική του είναι εξοπλισμένη με την τελευταία τεχνολογία.

4.ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΙΑΠΟΥ MUDr. ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΟΛΟΓΙΑ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΙΑΠΟΥ MUDr. ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΟΛΟΓΙΑ
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (67 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Διονυσίου Σολωμού 12, Σέρρες 621 22, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:30 π

Η Δρ. Χριστίνα Τσιάπου, ειδική περιοδοντολόγος, αναλαμβάνει με αφοσίωση και υπευθυνότητα τη φροντίδα των δοντιών σας, απαλλάσσοντάς σας από τον φόβο του οδοντιάτρου. Με την επιστημονική της κατάρτιση και την ανθρωποκεντρική της προσέγγιση, θα σας προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία, φροντίζοντας για την υγιεινή και την αισθητική του στόματος σας, αλλά και για την άνεσή σας.

Η Δρ. Τσιάπου είναι η επιλογή σας για υγιή και όμορφα δόντια, χωρίς πόνο και χωρίς οικονομικό βάρος. Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια της για να απολαύσετε την αυτοπεποίθηση που προσφέρει ένα λαμπερό χαμόγελο και την ηρεμία που πηγάζει από την καλή στοματική υγεία.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 32 εστιατόρια στην Σερρών

5.ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ ΣΙΔΕΡΗ ΟΕ -- Στυλιανή Σιδέρη & Σια

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ ΣΙΔΕΡΗ ΟΕ -- Στυλιανή Σιδέρη & Σια
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (53 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    29ης Ιουνίου 2, Σέρρες 621 23, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

Στο Οδοντιατρείο Σιδέρη ΟΕ, η στοματική υγεία γίνεται τέχνη. Εδώ, η εξειδίκευση συναντά την αγάπη και η εμπειρία συνδυάζεται με τη σύγχρονη τεχνολογία. Ο κ. Γιώργος Σιδέρης και η ομάδα του, συνεχιστές μιας παράδοσης δεκαετιών, φροντίζουν με αφοσίωση και ενσυναίσθηση κάθε ασθενή.

Σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής και άρτιου εξοπλισμού, προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, από την απλή εξέταση και τον καθαρισμό έως τις πιο εξειδικευμένες θεραπείες. Η ευγένεια, η λεπτομέρεια και η αφοσίωση που τους χαρακτηρίζει δημιουργούν μια μοναδική εμπειρία. Εμπιστευθείτε τους το χαμόγελό σας και αφήστε τους να το μεταμορφώσουν σε μια ακτινοβόλα πηγή αυτοπεποίθησης και υγείας.

6.ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΟΛΟΓΟΣ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΣΤΕΛΛΑ ΑΝΟΙΞΙΑΔΟΥ

ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΟΛΟΓΟΣ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΣΤΕΛΛΑ ΑΝΟΙΞΙΑΔΟΥ
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (28 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Κωνσταντίνου Καραμανλή 27, Σέρρες 621 23, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Η Στέλλα Ανοιξιάδου, διακεκριμένη περιοδοντολόγος και εμφυτευματολόγος, προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες σε ένα πεντακάθαρο, υπερσύγχρονο ιατρείο. Η εξειδίκευση και η δεξιοτεχνία της είναι εμφανείς σε κάθε θεραπεία που παρέχει, διασφαλίζοντας άψογα αποτελέσματα. Αξιοσημείωτη είναι η τοποθέτηση εμφυτευμάτων, μια διαδικασία που εκτελεί με μοναδική ακρίβεια και εντυπωσιακά ανώδυνη για τους ασθενείς της.

Η Στέλλα Ανοιξιάδου συμπληρώνει τον επαγγελματισμό της με βαθιά γνώση της περιοδοντικής νόσου και των σύγχρονων μεθόδων θεραπείας της. Η αφοσίωσή της στην παροχή εξατομικευμένων θεραπειών και η άμεση ανταπόκρισή της στις ανάγκες των ασθενών της, κάνουν την εμπειρία στο ιατρείο της εξαιρετική. Η επίσκεψη στην Στέλλα Ανοιξιάδου είναι συνώνυμη με υγιή χαμόγελα, αυξημένη αυτοπεποίθηση και βελτιωμένη ποιότητα ζωής.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 17 ξενοδοχεία στην Σερρών

7.ΔΟΥΣΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ,ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ DMD,μετεκπαιδευθείς στην εμφυτευματολογία CDEP(New York University),Fastbraces Technology Provider

ΔΟΥΣΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ,ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ DMD,μετεκπαιδευθείς στην εμφυτευματολογία CDEP(New York University),Fastbraces Technology Provider
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (22 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Κωνσταντίνου Καραμανλή 30, Σέρρες 621 25, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Γνωρίστε τον Δούσο Σωκράτη, τον κύριο οδοντίατρο χειρουργό που θα σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ένα περιβάλλον που θα σας κερδίσει. Με την εξειδίκευσή του στην εμφυτευματολογία και την τεχνολογία Fastbraces, ο Δούσος Σωκράτης είναι η εγγύηση για ένα αστραφτερό και υγιές χαμόγελο.

Μέσα σε έναν χώρο προσεγμένο στην παραμικρή λεπτομέρεια, ο Δούσος Σωκράτης όχι μόνο θα σας προσφέρει άριστες υπηρεσίες, αλλά θα σας κάνει και να νιώσετε άνετα με τις γνώσεις του και την ειλικρινή προσέγγισή του. Η ποιότητα, η αισθητική και ο επαγγελματισμός συναντώνται στο οδοντιατρείο του Δούσου Σωκράτη, του ανθρώπου που θα αλλάξει το χαμόγελό σας και την ποιότητα της ζωής σας!

8.Οδοντιατρείο Ροποτος Βασίλειος

Οδοντιατρείο Ροποτος Βασίλειος
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (21 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Μεγ. Αλεξάνδρου 6, Σέρρες 621 22, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:30 π

Ο οδοντίατρος Βασίλειος Ροπότος, με την ήρεμη και σταθερή του χείρα, είναι ένας γνώστης του κλάδου του που δίνει έμφαση στην ποιότητα και την ακρίβεια. Το ταλέντο και η αφοσίωσή του στη δουλειά του φαίνονται σε κάθε λεπτομέρεια των εργασιών του, προσφέροντας εξαιρετικά αποτελέσματα που θα εντυπωσιάσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Αλλά η δεξιοτεχνία του δεν είναι το μόνο του πλεονέκτημα. Ο Δρ Ροπότος είναι επίσης ευγενής και ευγενικός, δημιουργώντας μια ζεστή και υποστηρικτική ατμόσφαιρα για τους ασθενείς του. Κατανοεί τη σημασία μιας θετικής εμπειρίας κατά τη διάρκεια των οδοντιατρικών επεμβάσεων και φροντίζει να νιώθουν οι ασθενείς του άνετα και σίγουροι καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Επιλέξτε τον Δρ Ροπότο για τις οδοντιατρικές σας ανάγκες και ετοιμαστείτε να απολαύσετε μια ανώδυνη και χωρίς άγχος οδοντιατρική εμπειρία, με τα καλύτερα και πιο όμορφα αποτελέσματα.

Διαβάστε περισσότερα: Τα 25 καλύτερα μπαρ στην Σερρών

9.Lazaros Papadopoulos Dentist Οδοντιατρείο

Lazaros Papadopoulos Dentist Οδοντιατρείο
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (7 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Γεωρ. Παπανδρέου 26, Σέρρες 621 23, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:30 π

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος είναι ένας καταξιωμένος οδοντίατρος με πολυετή εμπειρία στον τομέα της οδοντιατρικής. Είναι γνωστός για την αριστοτεχνική του δουλειά και την προηγμένη τεχνογνωσία του. Η δέσμευση του Δρ Παπαδόπουλου για την παροχή ανώδυνης οδοντιατρικής φροντίδας τον ξεχωρίζει. Χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες τεχνικές και τεχνολογίες για να διασφαλίσει ότι όλες οι θεραπείες είναι άνετες και ανώδυνες για τους ασθενείς του.

Ο Δρ Παπαδόπουλος είναι άριστος στη διάγνωση και τη θεραπεία ενός ευρέος φάσματος οδοντιατρικών προβλημάτων, από απλές κοιλότητες μέχρι πολύπλοκες αποκαταστάσεις. Πιστεύει στη διατήρηση της φυσικής δομής των δοντιών, γι' αυτό και χρησιμοποιεί τις πιο συντηρητικές μεθόδους θεραπείας. Είναι επίσης εξειδικευμένος στην αισθητική οδοντιατρική, βοηθώντας τους ασθενείς να αποκτήσουν το λαμπερό χαμόγελο που πάντα ονειρεύονταν. Συνολικά, ο Δρ Λάζαρος Παπαδόπουλος είναι ένας εξαιρετικός οδοντίατρος που συνδυάζει εμπειρία, τεχνογνωσία και συμπόνια για να παρέχει στους ασθενείς του την καλύτερη δυνατή οδοντιατρική φροντίδα.

10.Smile Art- Ζερβού Ευαγγελία

Smile Art- Ζερβού Ευαγγελία
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (7 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Εμμανουήλ Ανδρονίκου, Σέρρες 621 25, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Το χαμόγελό σας αποτυπώνει τη λάμψη και τη ζωντάνια σας. Και για να αποκτήσετε το λαμπρότερο χαμόγελο, η οδοντίατρος Εύα Ζερβού είναι η ιδανική επιλογή. Η εξειδικευμένη της ομάδα θα σας βοηθήσει να αναδείξετε ένα χαμόγελο που λάμπει με σιγουριά.

Με την άψογη επαγγελματική της προσέγγιση, η Εύα Ζερβού διασφαλίζει ότι κάθε διαδικασία πραγματοποιείται με ακρίβεια και προσοχή στη λεπτομέρεια. Με υπομονή και κατανόηση, εξηγεί κάθε βήμα ξεκάθαρα, επιτρέποντάς σας να πάρετε ενημερωμένες αποφάσεις για την οδοντική σας υγεία. Η αφοσίωσή της στην αριστεία και η φιλική της προσέγγιση την καθιστούν την κορυφαία επιλογή για ένα λαμπερό χαμόγελο που θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση.

11.Αθανάσιος Πάσχος - Χειρουργός Οδοντίατρος

Αθανάσιος Πάσχος - Χειρουργός Οδοντίατρος
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (9 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Γεωρ. Παπανδρέου 12, Σέρρες 621 23, Ελλάδα

Ο Αθανάσιος Πάσχος, ένας έμπειρος χειρουργός οδοντίατρος, προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες οδοντιατρικής φροντίδας, διασφαλίζοντας την άνεση και την ικανοποίηση των ασθενών του. Με την αφοσίωσή του στην άριστη στοματική υγεία, ο Δρ Πάσχος συνεργάζεται στενά με τους ασθενείς του για να δημιουργήσει εξατομικευμένα σχέδια θεραπείας που ταιριάζουν στις μοναδικές τους ανάγκες.

Η κλινική του διακρίνεται για τα υψηλά της πρότυπα υγιεινής, δημιουργώντας ένα ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον για τους ασθενείς. Ο Δρ Πάσχος προσεγγίζει κάθε ασθενή με ενσυναίσθηση και υπομονή, διαβεβαιώνοντάς τους σε κάθε βήμα της διαδικασίας της οδοντιατρικής φροντίδας. Οι ασθενείς του επωφελούνται από την άριστη τεχνογνωσία, την απαράμιλλη δεξιότητα και την αφοσίωση του Δρ Πάσχου στη παροχή εξαιρετικών αποτελεσμάτων. Εμπιστευτείτε τον Αθανάσιο Πάσχο για μια υγιή και λαμπερή οδοντοστοιχία!

12.ΠΑΛΛΑ ΣΙΛΕΝΑ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ /ΠΡΟΣΘΕΤΟΛΟΓΟΣ - ΣΕΡΡΕΣ

ΠΑΛΛΑ ΣΙΛΕΝΑ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ /ΠΡΟΣΘΕΤΟΛΟΓΟΣ - ΣΕΡΡΕΣ
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (6 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Περιστέρη Κωστοπούλου 10, Σέρρες 621 22, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

13.Οδοντίατρος

Οδοντίατρος
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (3 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Μεγ. Αλεξάνδρου 3β, Σέρρες 621 22, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

14.οδοντιατρείο Τρούπης Γεώργιος

οδοντιατρείο Τρούπης Γεώργιος
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (3 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Π. Μελά 12, Σέρρες 621 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:30 π

15.ΔΟΜΙΝΙΚΗ Δ. ΛΕΒΕΝΤΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΣΕΡΡΕΣ

ΔΟΜΙΝΙΚΗ Δ. ΛΕΒΕΝΤΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΣΕΡΡΕΣ
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (5 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Τσαλοπούλου 12, Σέρρες 621 22, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:30 π

Προτάσεις αναρτήσεων