λίστα 10 Οδοντίατροι στην Αχαρνών Ανατολικής Αττικής

Δημήτρης Κωστόπουλος

• Ενημερώθηκε: 2024-08-19

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το Οδοντίατροι στην Αχαρνών Ανατολικής Αττικής, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΑΧΑΡΝΩΝ, Παγώνας Σπυρίδων ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ, ΜΑΓΔΑ ΣΥΡΑΝΙΔΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ, Βογιατζόγλου Δήμητρα Οδοντίατρος, Πολυοδοντιατρειο Γ. Κομης. Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

1.ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΑΧΑΡΝΩΝ
  • Αξιολόγηση: 4,2/5 (39 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αρχαίου Θεάτρου 31, Αχαρνές 136 71, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Ως έμπειρη ταξιδιωτική συγγραφέας, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι αυτή η περιοχή προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες για εξερεύνηση και περιπέτεια. Από καταπράσινα δάση μέχρι κρυστάλλινες λίμνες, αυτή η περιοχή είναι γεμάτη φυσική ομορφιά που θα σας αφήσει με δέος. Και με την αφθονία επιλογών διαμονής και εστιατορίων, είστε σίγουροι ότι θα βρείτε το τέλειο μέρος για να χαλαρώσετε και να αναζωογονηθείτε μετά από μια μέρα εξερεύνησης.

Αν ψάχνετε για μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία, μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τα ιστορικά μνημεία και τα πολιτιστικά αξιοθέατα της περιοχής. Από αρχαία ερείπια μέχρι σύγχρονα μουσεία, αυτή η περιοχή είναι γεμάτη θησαυρούς που περιμένουν να τους ανακαλύψετε. Και με την ευκολία των δημόσιων συγκοινωνιών και την αφθονία των ξεναγήσεων, μπορείτε να τα δείτε όλα χωρίς ταλαιπωρία.

Διαβάστε περισσότερα: Τα 12 καλύτερα καφετέριες στην Αχαρνών Ανατολικής Αττικής

2.Παγώνας Σπυρίδων ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

Παγώνας Σπυρίδων ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ
  • Αξιολόγηση: 4,0/5 (15 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Δεκέλειας 33, Αχαρνές 136 73, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

**Παγώνας Σπυρίδων, DDS**: Ένας εξαιρετικός οδοντίατρος με απαράμιλλη δεξιότητα.

Με ζεστό χαμόγελο και ευγενή τρόπο, ο κ. Σπυρίδων θα σας υποδεχθεί στο άνετο ιατρείο του. Η φροντίδα του είναι απαράμιλλη, καθώς ο συνδυασμός εμπειρίας και αφοσίωσης διασφαλίζει ότι το στόμα σας θα είναι υγιές και λαμπερό. Η ακρίβεια στις τεχνικές του και η προσοχή στη λεπτομέρεια αποδεικνύονται σε κάθε θεραπεία, εγγυώμενη ένα άψογο αποτέλεσμα κάθε φορά.

Διαβάστε περισσότερα: Τα 15 καλύτερα Οδοντίατροι στην Ανατολικής Αττικής

3.ΜΑΓΔΑ ΣΥΡΑΝΙΔΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ

ΜΑΓΔΑ ΣΥΡΑΝΙΔΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ
  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (15 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Πάρνηθος 14, Αχαρνές 136 71, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Η οδοντίατρος Μάγδα Συρανίδη είναι μια κορυφαία επαγγελματίας στον τομέα της οδοντιατρικής. Με την εξαιρετική της επιστημονική κατάρτιση και την πολυετή εμπειρία της, παρέχει ολοκληρωμένες οδοντιατρικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Γνωστή για την υπομονή και την ευγένειά της, ιδιαίτερα με τα παιδιά, η Δρ. Συρανίδη δημιουργεί ένα φιλικό και άνετο περιβάλλον στην οδοντιατρική της κλινική. Η ομάδα των άρτια καταρτισμένων συνεργατών της μοιράζεται την ίδια δέσμευση για αριστεία, εξασφαλίζοντας μια εξαιρετική εμπειρία σε κάθε ασθενή.

Η κλινική οδοντιατρικής της Δρ. Συρανίδη είναι εξοπλισμένη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, προσφέροντας στους ασθενείς τις πιο προηγμένες θεραπείες. Από τις τακτικές εξετάσεις και καθαρισμούς έως τις πιο σύνθετες διαδικασίες, η Δρ. Συρανίδη και η ομάδα της παρέχουν εξατομικευμένη φροντίδα προσαρμοσμένη στις μοναδικές ανάγκες κάθε ασθενή. Η δέσμευσή τους για τη στοματική υγεία και την ευημερία των ασθενών τους καθιστά την οδοντιατρική κλινική της Δρ. Συρανίδη τον ιδανικό προορισμό για όλες τις οδοντιατρικές σας ανάγκες.

4.Βογιατζόγλου Δήμητρα Οδοντίατρος

Βογιατζόγλου Δήμητρα Οδοντίατρος
  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (28 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αριστοτέλους 187, Αχαρνές 136 72, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Η Δήμητρα Βογιατζόγλου είναι μια εξαίρετη οδοντίατρος που παρέχει άριστες υπηρεσίες σε ένα όμορφο και καθαρό περιβάλλον. Είναι συνεπής στα ραντεβού της, υπομονετική και ευγενική. Η μεθοδολογία της είναι σωστή και οι θεραπείες της αποτελεσματικές. Το σημαντικότερο είναι ότι δεν προκαλεί πόνο κατά τη διάρκεια των επεμβάσεων και ανεβάζει την ψυχολογία των ασθενών της. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Η Δήμητρα Βογιατζόγλου είναι κάτι περισσότερο από μια οδοντίατρος. Είναι μια καλή ακροάτρια που κατανοεί τις ανησυχίες των ασθενών της. Λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες τους και τους εξηγεί ξεκάθαρα τις επιλογές θεραπείας τους. Είναι πάντα πρόθυμη να απαντήσει σε ερωτήσεις και να δώσει συμβουλές. Η φιλική της προσέγγιση και ο επαγγελματισμός της κάνουν τους ασθενείς να νιώθουν άνετα και σίγουροι ότι είναι στα κατάλληλα χέρια.

5.Πολυοδοντιατρειο Γ. Κομης

Πολυοδοντιατρειο Γ. Κομης
  • Αξιολόγηση: 4,6/5 (18 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αναστασίου Βαρελά 5 & Φιλαδελφείας 67, Αχαρνές 136 71, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Χαμόγελο λαμπερό σας προσφέρει το Πολυοδοντιατρείο Γ. Κομής. Με πρώτη ματιά, το ζεστό του περιβάλλον θυμίζει φιλόξενο καφενείο, που εντάσσεται στην καρδιά της τοπικής κοινωνίας. Η έμπειρη ομάδα ιατρών και οδοντοτεχνιτών μας σας υποδέχεται με φιλική διάθεση, πάντα με γνώμονα την άνεσή σας.

Στο Πολυοδοντιατρείο Γ. Κομής, δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα. Χάρη στον υπερσύγχρονο εξοπλισμό και την επιστημονική μας κατάρτιση, σας εγγυόμαστε άριστα αποτελέσματα, που θα σας χαρίσουν το λαμπερό χαμόγελο που επιθυμείτε. Επισκεφτείτε μας και ανακαλύψτε τη δική σας οδοντιατρική εμπειρία, συνώνυμη με την άριστη φροντίδα και την αξεπέραστη ποιότητα.

6.Ποιμενίδης Αλέξανδρος, Οδοντίατρος Αχαρνές

Ποιμενίδης Αλέξανδρος, Οδοντίατρος Αχαρνές
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (26 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αγίου Διονυσίου 25, Αχαρνές 136 74, Ελλάδα

Ο διακεκριμένος Οδοντίατρος, Ποιμενίδης Αλέξανδρος, θα σας χαρίσει το χαμόγελο που πάντα ονειρευόσασταν. Με έμπειρα χέρια και πάντοτε με ευγένεια, φροντίζει ολιστικά την υγεία των δοντιών σας, προσφέροντας ασύγκριτες οδοντιατρικές υπηρεσίες. Η εξαιρετική καθαριότητα του χώρου του, αποτελεί εγγύηση για την ασφάλεια και την υγεία σας.

Εμπιστευτείτε τον Οδοντίατρο Ποιμενίδη Αλέξανδρο και χαρίστε στον εαυτό σας την υγεία και την αισθητική που του αξίζει. Με τον εξειδικευμένο τρόπο αντιμετώπισης κάθε οδοντιατρικού προβλήματος, θα σας χαρίσει το λαμπερό χαμόγελο που επιθυμείτε και θα διατηρήσει την υγεία του στόματός σας. Εξασφαλίστε σήμερα τη δική σας εξατομικευμένη οδοντιατρική φροντίδα και απολαύστε την ποιότητα ζωής που σας αξίζει.

7.Οδοντιατρείο Dr. Med. Dent. Νίκος Μιχαλάκης

Οδοντιατρείο Dr. Med. Dent. Νίκος Μιχαλάκης
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (36 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αλιάκμονος, Πάρνηθος 21, Θρακομακεδόνες 136 79, Ελλάδα

Οδοντιατρείο Δρ. Νίκου Μιχαλάκη: Μια Εξαιρετική Εμπειρία για το Χαμόγελό σας

Αναζητάτε εξαιρετική οδοντιατρική φροντίδα; Το οδοντιατρείο του Δρ. Νίκου Μιχαλάκη είναι η ιδανική σας επιλογή. Με την εμπειρία και την αφοσίωσή του στη λεπτομέρεια, ο Δρ. Μιχαλάκης θα σας προσφέρει ένα χαμόγελο εκθαμβωτικό και υγιές. Σε έναν χώρο φιλόξενο και εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, η επίσκεψή σας γίνεται μια ευχάριστη εμπειρία. Από απλές θεραπείες έως σύνθετες οδοντιατρικές διαδικασίες, ο Δρ. Μιχαλάκης έχει τη λύση για όλες τις οδοντιατρικές σας ανάγκες. Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα και κάντε ένα βήμα προς ένα λαμπερό και υπέροχο χαμόγελο!

8.Χρυσουλάκη Κατερίνα

  • Αξιολόγηση: 4,4/5 (11 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Νικηταρά 25, Αχαρνές 136 71, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Ως μια καταξιωμένη οδοντίατρος με εξαιρετική εμπειρία και φήμη, η Χρυσούλα Κατερίνα αφοσιώνεται βαθιά στην παροχή εξαιρετικής οδοντιατρικής φροντίδας στους ασθενείς της. Με την απαλή και υπομονετική της φύση, δημιουργεί ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, όπου οι ασθενείς μπορούν να χαλαρώσουν και να νιώσουν σιγουριά. Η λεπτομερής προσέγγισή της και η δέσμευσή της να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία καθιστούν την Κατερίνα μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν έναν έμπειρο και αξιόπιστο οδοντίατρο.

Με τιμές προσιτές για όλους, η Χρυσούλα Κατερίνα καλωσορίζει όλους τους ασθενείς στο άνετο ιατρείο της. Εδώ, μπορείτε να περιμένετε πρώτης τάξεως οδοντιατρικές υπηρεσίες και εξατομικευμένη φροντίδα που ανταποκρίνεται στις μοναδικές σας ανάγκες. Είτε χρειάζεστε έναν απλό καθαρισμό είτε μια πιο περίπλοκη θεραπεία, η Κατερίνα θα συνεργαστεί μαζί σας για να δημιουργήσει ένα σχέδιο θεραπείας που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Επισκεφθείτε σήμερα το ιατρείο της Χρυσούλας Κατερίνας και βιώστε τη διαφορά της αριστείας στην οδοντιατρική φροντίδα!

9.Οδοντιατρειο Στιλπνοπουλος Γιαννης

Οδοντιατρειο Στιλπνοπουλος Γιαννης
  • Αξιολόγηση: 4,5/5 (48 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Θρακομακεδόνων 99, Αχαρνές 136 72, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

10.Θεόδωρος Χάψας

Θεόδωρος Χάψας
Θεόδωρος Χάψας Οι εξειδικευμένοι ιατροί και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας σας προσφέρουν μοναδικές υπηρεσίες οδοντιατρικής φροντίδας, σε ένα σύγχρονο και φιλικό περιβάλλον. Η πολυετής εμπειρία μας εγγυάται την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και την ικανοποίηση των αναγκών σας.

Με γνώμονα την απόλυτη εξυπηρέτηση των ασθενών μας, είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να απαντήσουμε σε κάθε απορία και να προγραμματίσουμε το ραντεβού σας. Εμπιστευτείτε μας για την υγεία του χαμόγελου σας και απολαύστε μια άριστη οδοντιατρική εμπειρία. Η δέσμευσή μας στην ποιότητα και η αφοσίωσή μας στους ασθενείς μας είναι η εγγύησή σας για ένα υγιές και λαμπερό χαμόγελο.
Προτάσεις αναρτήσεων