Τα 15 καλύτερα Οδοντίατροι στην Καλλιθέα Νότιος Τομέας Αθηνών

Γιάννης Παπαδόπουλος

• Ενημερώθηκε: 2024-08-20

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το Οδοντίατροι στην Καλλιθέα Νότιος Τομέας Αθηνών, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως South Athens Dental Clinic, Οδοντίατρος Καλλιθέας- DENTAL GLAMOUR -ΣΟΦΙΑΝΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ-Παιδοδοντίατρος-Εμφυτεύματα-Λεύκανση δοντιών, Χειρουργός Οδοντίατρος Αλευράς Παναγιώτης, Πούλιος Ανάργυρος Οδοντιατρείο Περιοδοντολογίας και Εμφυτευμάτων, ΛΙΑΝΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ. Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

Πίνακας περιεχομένων

1.South Athens Dental Clinic

South Athens Dental Clinic
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (135 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 344, Καλλιθέα 176 75, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

**Κλινική Οδοντιατρικής Νότιας Αθήνας** Ένας φιλόξενος και καλαίσθητος χώρος με άψογη φροντίδα και υπηρεσίες πρώτης τάξεως, η Κλινική Οδοντιατρικής Νότιας Αθήνας υπό την καθοδήγηση του έμπειρου και καταξιωμένου οδοντιάτρου κ. Δεσποτάκη προσφέρει ένα ευρύ φάσμα οδοντιατρικών θεραπειών, προσαρμοσμένων στις ανάγκες και τις επιθυμίες κάθε ασθενούς.

Με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και μια ομάδα εξειδικευμένων και έμπειρων συνεργατών, η κλινική παρέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών, όπως εμφυτεύματα, όψεις πορσελάνης, λεύκανση δοντιών και ορθοδοντική θεραπεία. Η αφοσίωση στην εξαιρετική οδοντιατρική φροντίδα, σε συνδυασμό με τη ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα, καθιστά την Κλινική Οδοντιατρικής Νότιας Αθήνας την ιδανική επιλογή για τη φροντίδα της στοματικής υγείας σας.

2.Οδοντίατρος Καλλιθέας- DENTAL GLAMOUR -ΣΟΦΙΑΝΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ-Παιδοδοντίατρος-Εμφυτεύματα-Λεύκανση δοντιών

Οδοντίατρος Καλλιθέας- DENTAL GLAMOUR -ΣΟΦΙΑΝΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ-Παιδοδοντίατρος-Εμφυτεύματα-Λεύκανση δοντιών
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (213 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Σοφοκλέους 193Α, Καλλιθέα 176 73, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Γνωρίστε την DENTAL GLAMOUR, τον οδοντιατρικό παράδεισο στην Καλλιθέα, όπου η οδοντίατρος Χριστίνα Σοφιανίδου, η ειδική στην παιδοδοντία, στα εμφυτεύματα και στη λεύκανση δοντιών, σας υπόσχεται ένα λαμπερό χαμόγελο σε τιμές που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

Με το ελαφρύ χέρι της δρος Σοφιανίδου, ακόμη και οι πιο δύσκολες οδοντιατρικές επεμβάσεις, όπως η εξαγωγή φρονιμίτη, γίνονται παιχνιδάκι, ενώ η συνεχής υποστήριξή της στους πελάτες της κάνει την οδοντιατρική φροντίδα μια ευχάριστη εμπειρία. Αν φοβάστε τους οδοντιάτρους, η δρ Σοφιανίδου είναι η ιδανική επιλογή για εσάς, καθώς θα σας κάνει να νιώσετε άνετα και ήρεμα, βοηθώντας σας να ξεπεράσετε τις ανησυχίες σας. Επισκεφθείτε τη DENTAL GLAMOUR σήμερα και ανακαλύψτε την οδοντιατρική φροντίδα που θα σας χαρίσει ένα ακαταμάχητο χαμόγελο!

Διαβάστε περισσότερα: Τα 20 καλύτερα εστιατόρια στην Καλλιθέα Νότιος Τομέας Αθηνών

3.Χειρουργός Οδοντίατρος Αλευράς Παναγιώτης

Χειρουργός Οδοντίατρος Αλευράς Παναγιώτης
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (24 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Μαντζαγριωτάκη 121, Καλλιθέα 176 76, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Σε μια ατμόσφαιρα υψηλών προδιαγραφών και καινοτομίας, ο Χειρουργός Οδοντίατρος Αλευράς Παναγιώτης αποτελεί έναν φάρο οδοντιατρικής φροντίδας. Με την άριστη προσοχή του στη λεπτομέρεια, η εξέτασή σας μετατρέπεται σε μια ενδελεχή ανάλυση, ενώ τα νέα τεχνολογικά επιτεύγματα του ιατρείου του εξασφαλίζουν ακριβή διάγνωση και θεραπεία αιχμής.

Η αφοσίωση στην καθαριότητα και η διατήρηση πλήρους οδοντιατρικού ιστορικού με φωτογραφίες κάθε δοντιού αντανακλούν την άψογη οδοντιατρική πρακτική του Δρ Αλευρά. Η διαφάνειά του και η βαθιά παρακολούθηση των ασθενών του δημιουργούν ένα κλίμα εμπιστοσύνης, καθιστώντας τον έναν αξιόπιστο σύμμαχο στην προστασία του χαμόγελου σας. Επισκεφτείτε το ιατρείο του και βιώστε τη διαφορά στην οδοντιατρική φροντίδα.

4.Πούλιος Ανάργυρος Οδοντιατρείο Περιοδοντολογίας και Εμφυτευμάτων

Πούλιος Ανάργυρος Οδοντιατρείο Περιοδοντολογίας και Εμφυτευμάτων
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (25 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 260, Καλλιθέα 176 75, Ελλάδα

  • Ώρα:

    4:30 έως 8:00 μ

Το Οδοντιατρείο Περιοδοντολογίας και Εμφυτευμάτων του Πούλιου Αναργύρου αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας οδοντιατρικές υπηρεσίες. Με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στην περιοδοντολογία και τα εμφυτεύματα, ο Δρ Πούλιος Αναργύρου και η ομάδα του προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, από απλούς καθαρισμούς μέχρι σύνθετες χειρουργικές επεμβάσεις.

Η φιλική και επαγγελματική ατμόσφαιρα στο Οδοντιατρείο Περιοδοντολογίας και Εμφυτευμάτων του Πούλιου Αναργύρου θα σας κάνει να νιώσετε άνετα από την πρώτη στιγμή. Ο Δρ Αναργύρου και η ομάδα του δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην ατομική προσέγγιση, λαμβάνοντας υπόψη τις μοναδικές ανάγκες και επιθυμίες κάθε ασθενούς. Χάρη στην προσεκτική προσοχή στη λεπτομέρεια και τις άριστες δεξιότητές του, ο Δρ Αναργύρου εξασφαλίζει άριστα αποτελέσματα, χαρίζοντας στους ασθενείς του ένα λαμπερό και υγιές χαμόγελο που θα διαρκέσει μια ζωή.

Διαβάστε περισσότερα: Τα 11 καλύτερα καφετέριες στην Καλλιθέα Νότιος Τομέας Αθηνών

5.ΛΙΑΝΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΛΙΑΝΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Η Λιανού Αντωνία, έμπειρη χειρουργός οδοντίατρος με έδρα την Καλλιθέα, σας προσκαλεί στην άνετη και υπερσύγχρονη οδοντιατρική της κλινική. Με την πλούσια γνώση και την αφοσίωσή της στην αριστεία, η Δρ Λιανού εγγυάται κορυφαίες υπηρεσίες οδοντιατρικής φροντίδας, από απλούς καθαρισμούς μέχρι σύνθετες χειρουργικές επεμβάσεις.

Εμπιστευτείτε τον επαγγελματισμό και την ευσυνειδησία της Δρ Λιανού για ένα υγιές και λαμπερό χαμόγελο. Το σύγχρονο οδοντιατρείο της είναι σχεδιασμένο για την άνεσή σας, δημιουργώντας μια φιλόξενη και χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Επικοινωνήστε σήμερα με την Δρ Λιανού για να προγραμματίσετε το ραντεβού σας και να ανακαλύψετε την ποιοτική οδοντιατρική φροντίδα σε ένα περιβάλλον ασφάλειας, εμπιστοσύνης και ενσυναίσθησης.

6.GKALA Dental Care Γκατζώνης Αναστάσιος Περιοδοντολόγος, Λάμπρου Γεώργιος Χειρουργός Οδοντίατρος

GKALA Dental Care Γκατζώνης Αναστάσιος Περιοδοντολόγος, Λάμπρου Γεώργιος Χειρουργός Οδοντίατρος
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (25 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Συνταγματάρχου Δαβάκη 58, Καλλιθέα 176 72, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Η GKALA Dental Care ξεχωρίζει για την κορυφαία οδοντιατρική περίθαλψη και την ασυναγώνιστη εξυπηρέτηση πελατών της. Οι εξειδικευμένοι οδοντίατροί μας, ο Περιοδοντολόγος Αναστάσιος Γκατζώνης και ο Χειρουργός Οδοντίατρος Λάμπρου Γεώργιος, διαθέτουν βαθιά γνώση και εμπειρία, διασφαλίζοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η φιλική γραμματέας μας θα σας υποδεχτεί με ζεστό χαμόγελο και θα σας καθοδηγήσει σε κάθε βήμα. Το σύγχρονο ιατρείο μας προσφέρει ένα περιβάλλον ηρεμίας και άνεσης, ώστε να νιώθετε σίγουροι και χαλαροί κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας.

7.Οδοντιατρείο Μαλιγιάννη-Φλώρου Παναγιώτα

Οδοντιατρείο Μαλιγιάννη-Φλώρου Παναγιώτα
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (14 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Aten, Ιφιγένειας 81, Καλλιθέα 176 76, Ελλάδα

8.Οδοντιατρείο Καλτσάς Δημήτριος

Οδοντιατρείο Καλτσάς Δημήτριος
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (55 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ασκληπιού 42, Καλλιθέα 176 74, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Το Οδοντιατρείο του Δημήτριου Καλτσά είναι ένας σύγχρονος ναός υγείας που στοχεύει στην παροχή κορυφαίων οδοντιατρικών υπηρεσιών. Μετατρέποντας το χαμόγελό σας σε έργο τέχνης, ο έμπειρος και εξειδικευμένος οδοντίατρος αξιοποιεί την υπερσύγχρονη τεχνολογία για να διασφαλίσει την άριστη οδοντική σας υγεία. Επισκεφθείτε τον χώρο του και αφεθείτε στην εμπειρία της αριστείας, ανακαλύπτοντας τις απεριόριστες δυνατότητες ενός λαμπερού, υγιούς χαμόγελου.

Διατηρώντας το όραμα ενός υγιούς και λαμπερού χαμόγελου για όλους, ο Δρ. Δημήτρης Καλτσάς συνδυάζει επιδέξια τις γνώσεις του με την υπερσύγχρονη τεχνολογία, δημιουργώντας ένα οδοντιατρικό καταφύγιο που ξεπερνά τις προσδοκίες. Το οδοντιατρείο του έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια άνετη και χαλαρωτική εμπειρία, ενώ ο ίδιος, με το ζεστό χαμόγελό του και την εγκάρδια φύση του, θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας. Εμπιστευτείτε την οδοντική σας φροντίδα σε έναν πραγματικό καλλιτέχνη, τον Δρ. Δημήτρη Καλτσά, και αφήστε το χαμόγελό σας να λάμψει όπως ποτέ άλλοτε.

9.Οδοντιατρική Κλινική Γεώργιος Λεριος

Ο κορυφαίος οδοντίατρος Γεώργιος Λέριος προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές και εξαιρετική φροντίδα για τις οδοντιατρικές σας ανάγκες. Έχοντας αξιολογηθεί άριστα από προηγούμενους πελάτες, ο Δρ Λέριος διακρίνεται για την ευγένεια, την ειλικρίνεια και την εξειδίκευσή του. Με προηγμένη τεχνολογία και άνετες εγκαταστάσεις, ο Δρ Λέριος σας παρέχει μια ολοκληρωμένη οδοντιατρική εμπειρία που θα αφήσει το χαμόγελό σας λαμπερότερο από ποτέ. Μην διστάσετε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού σήμερα και ανακαλύψτε τη διαφορά της κλινικής Γεωργίου Λέριου.

Με εξειδίκευση στις γέφυρες, ο Δρ Λέριος διασφαλίζει μια άψογη εφαρμογή που αποκαθιστά τη λειτουργία και την αισθητική των δοντιών σας. Ακολουθώντας τις πιο πρόσφατες οδοντιατρικές τεχνικές, δημιουργεί γεφύρες προσαρμοσμένες στις μοναδικές σας ανάγκες. Η αφοσίωσή του στην εξαιρετική φροντίδα των ασθενών αντικατοπτρίζεται στον σεβασμό του για τον χρόνο σας και στην άνεσή σας καθ' όλη τη διάρκεια της θεραπείας. Επισκεφθείτε την οδοντιατρική κλινική Γεωργίου Λέριου και βιώστε τη διαφορά που κάνει η εμπειρία και η αριστεία στη στοματική σας υγεία.

10.Βασίλειος Στέφας - Χειρουργός Οδοντίατρος

Βασίλειος Στέφας - Χειρουργός Οδοντίατρος
Ο Βασίλειος Στέφας, παρέχοντας ασυναγώνιστες υπηρεσίες οδοντιατρικής, υπόσχεται ένα λαμπερό και υγιές χαμόγελο. Ως ένας αφοσιωμένος γιατρός με βαθιά γνώση και αριστοτεχνία, σας οδηγεί με άνεση και αποτελεσματικότητα. Θα συναντήσετε ένα ζεστό περιβάλλον, ευφυές χιούμορ και την απαράμιλλη ικανότητα του Δρ Στέφανου, καθιστώντας την επίσκεψή σας μια μοναδική εμπειρία.

Η φήμη του Δρ Στέφανου ως εξαιρετικού επιστήμονα είναι ανεπιφύλακτη. Ως ακλόνητος υπερασπιστής της προόδου, ενσωματώνει τις τελευταίες τεχνικές και καινοτομίες, προσφέροντας ασφαλείς και αποτελεσματικές θεραπείες. Επενδύει σε συνεχή εκπαίδευση, εξασφαλίζοντας ότι οι γνώσεις του είναι πάντα ενημερωμένες. Επιπλέον, η απίστευτη κατανόηση του Δρ. Στέφανου για την ανθρώπινη ανατομία και η αφοσίωσή του στην ανακούφιση σας από τον πόνο, οδηγούν σε εξαιρετικά αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες. Εμπιστευτείτε τον Δρ Στέφανο για την απόλυτη οδοντιατρική φροντίδα, απολαμβάνοντας ένα λαμπερό χαμόγελο και μια υγιή στοματική κοιλότητα για μια ζωή.

11.Εμφυτεύματα Δοντιών Стоматология Имплантология Dental Clinic Κεσόγλου Κύριλλος (Οδοντιατρείο / Ορθοδοντική / Χειρουργική)

  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (96 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 176, Καλλιθέα 176 75, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Στην αναζήτησή σας για κορυφαία οδοντιατρική φροντίδα, μην αναζητάτε άλλο από το οδοντιατρείο του Κεσόγλου Κύριλλου, όπου η εμπειρία και η εξειδίκευση συναντούν την προσιτή πολυτέλεια. Η ομάδα μας αφιερωμένων επαγγελματιών διασφαλίζει ότι κάθε επίσκεψή σας είναι άνετη και αποτελεσματική, με εξατομικευμένες θεραπείες ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

Από απλές οδοντιατρικές εργασίες έως σύνθετες διαδικασίες εμφυτευμάτων, ο Κεσόγλου Κύριλλος παρέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών που καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα των οδοντιατρικών αναγκών. Η δέσμευση μας στην τεχνολογία αιχμής και στις καινοτόμες τεχνικές διασφαλίζει ότι η θεραπεία σας είναι ανώδυνη, γρήγορη και μόνιμη. Επιλέξτε το οδοντιατρείο του Κεσόγλου Κύριλλου σήμερα και ξεκινήστε το ταξίδι σας προς ένα λαμπερό, υγιές χαμόγελο που θα σας συνοδεύει για μια ζωή.

12.Παπαδόπουλος Νικόλαος - Οδοντιατρείο

Παπαδόπουλος Νικόλαος - Οδοντιατρείο
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (36 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Δημοσθένους 235, Καλλιθέα 176 73, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

13.ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 24ΩΡΕΣ

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 24ΩΡΕΣ
  • Αξιολόγηση: 3,1/5 (51 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Σοφοκλέους 64, Καλλιθέα 176 71, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Ανοιχτό όλο το 24ωρο

14.Δούρου Βασιλική Οδοντίατρος Ενδοδοντιστής

Δούρου Βασιλική Οδοντίατρος Ενδοδοντιστής
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (1 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αγησιλάου 20, Καλλιθέα 176 74, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

15.Σιαπκαρά Γεωργία Θ.

  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (5 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Δημητρακοπούλου 118, Καλλιθέα 176 76, Ελλάδα

Προτάσεις αναρτήσεων