λίστα 12 καταστήματα οπτικών στην Καλλιθέα Νότιος Τομέας Αθηνών

Μαρία Αντωνίου

• Ενημερώθηκε: 2024-08-20

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το καταστήματα οπτικών στην Καλλιθέα Νότιος Τομέας Αθηνών, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως ΔΥΟΡΑΤΟΝ - Α. ΚΟΤΣΙΦΑΚΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ, ΦΑΣΜΑ Οπτικά - Καλλιθέα, Οπτικά & Φακοί Επαφής Δελέγκος, ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΛΟΥ ΟΠΤΙΚΑ, ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ, Prooptics. Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

1.ΔΥΟΡΑΤΟΝ - Α. ΚΟΤΣΙΦΑΚΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

ΔΥΟΡΑΤΟΝ - Α. ΚΟΤΣΙΦΑΚΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (129 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Χαροκόπου 13, Αθήνα 176 72, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Είτε αναζητάτε κομψά γυαλιά ηλίου είτε γυαλιά οράσεως που θα ανεβάσουν την εμφάνισή σας, το ΔΥΟΡΑΤΟΝ έχει καλύψει κάθε σας επιθυμία. Επισκεφτείτε μας και βυθιστείτε σε έναν κόσμο αμέτρητων επιλογών, με τιμές τόσο προσιτές που θα σας κάνουν να πιστεύετε ότι ονειρεύεστε. Η κορυφαία ποιότητα και η αξεπέραστη εξυπηρέτηση του ΔΥΟΡΑΤΟΝ υπόσχονται την απόλυτη ικανοποίηση, μετατρέποντας την επιλογή γυαλιών σε μια απολαυστική εμπειρία αγορών.

2.ΦΑΣΜΑ Οπτικά - Καλλιθέα

ΦΑΣΜΑ Οπτικά - Καλλιθέα
  • Αξιολόγηση: 4,5/5 (82 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ελευθερίου Βενιζέλου 148, Πλ. Δαβάκη, Καλλιθέα 176 76, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Βυθιστείτε σε έναν κόσμο οπτικής υπεροχής στο ΦΑΣΜΑ Οπτικά, όπου η άριστη εξυπηρέτηση συναντά την εξαιρετική ποικιλία. Στο καταρτισμένο και φιλικό μας περιβάλλον, κάθε επίσκεψη μετατρέπεται σε μια μοναδική εμπειρία. Από κομψά γυαλιά οράσεως έως μοντέρνα γυαλιά ηλίου, η συλλογή μας υπόσχεται να ανταποκριθεί σε κάθε ανάγκη και επιθυμία. Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών μας οπτικών και ανακαλύψτε την τέλεια εφαρμογή, το ιδανικό στυλ και την απαράμιλλη ποιότητα που θα αναβαθμίσει τόσο την όρασή σας όσο και την εμφάνισή σας.

Διαβάστε περισσότερα: Τα 20 καλύτερα εστιατόρια στην Καλλιθέα Νότιος Τομέας Αθηνών

3.Οπτικά & Φακοί Επαφής Δελέγκος

Οπτικά & Φακοί Επαφής Δελέγκος
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (11 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 128, Καλλιθέα 176 76, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Η "Δελέγκος Οπτικά & Φακοί Επαφής" σας προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό ποιότητας και αισθητικής για τα γυαλιά σας. Το έμπειρο προσωπικό μας είναι πάντα πρόθυμο να σας βοηθήσει να βρείτε τα τέλεια γυαλιά για τις ανάγκες σας, سواء πρόκειται για γυαλιά ηλίου ή γυαλιά μυωπίας.

Επιπλέον, διαθέτουμε μια εκτενή συλλογή από επώνυμα γυαλιά σε μια μεγάλη ποικιλία στυλ και χρωμάτων για να διαλέξετε. Επισκεφθείτε μας σήμερα και ανακαλύψτε την τέλεια εμφάνιση για εσάς! Η άριστη εξυπηρέτηση, οι λογικές τιμές και η αδιαμφισβήτητη ποιότητα των προϊόντων μας θα σας εκπλήξουν.

4.ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΛΟΥ ΟΠΤΙΚΑ, ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΛΟΥ ΟΠΤΙΚΑ, ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (14 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Συνταγματάρχου Δαβάκη 15, Καλλιθέα 176 72, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Στην καρδιά της Καλλιθέας, η ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΛΟΥ ΟΠΤΙΚΑ αναδεικνύεται ως ένας ναός της οπτικής τελειότητας. Με εξειδικευμένους οπτικούς που δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στις ανάγκες του κάθε πελάτη, η επιχείρηση εγγυάται την απόλυτη ικανοποίηση. Αφήνοντας κατά μέρος τις πωλήσεις με πίεση, η ομάδα της ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΛΟΥ ΟΠΤΙΚΑ προσεγγίζει τον κόσμο της όρασης με αγάπη και φροντίδα.

Είτε πρόκειται για τη σχολαστική προσαρμογή γυαλιών είτε για τον εξαντλητικό έλεγχο της συνταγής σας, η ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΛΟΥ ΟΠΤΙΚΑ δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Η εξαιρετική αισθητική, η γρήγορη εξυπηρέτηση και οι ασυναγώνιστες τιμές την καθιστούν την κορυφαία επιλογή για όσους επιθυμούν να βιώσουν την όραση στην πιο καθαρή και άνετη μορφή της.

Διαβάστε περισσότερα: Τα 11 καλύτερα καφετέριες στην Καλλιθέα Νότιος Τομέας Αθηνών

5.Prooptics

Prooptics
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (23 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 155 - 157, Καλλιθέα 176 72, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Η εμπειρία μου στο Prooptics υπήρξε πάντα εξαιρετική. Η κα Αντιγόνη, με την αμέριστη προθυμία της, βρίσκεται πάντα δίπλα μου για να ικανοποιήσει κάθε μου ανάγκη, από γυαλιά οράσεως μέχρι και ηλίου. Το ευγενικό προσωπικό του καταστήματος, διαθέτει εξειδικευμένες γνώσεις και την απαραίτητη όρεξη για να προσφέρει άψογη εξυπηρέτηση σε κάθε πελάτη. Η επιλογή του Prooptics για τις οπτικές μου ανάγκες είναι μονόδρομος, καθώς η ποιότητα των προϊόντων και οι υπηρεσίες που παρέχονται είναι αξεπέραστες.

Το Prooptics αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν εξαιρετικής ποιότητας γυαλιά οράσεως και ηλίου. Το έμπειρο προσωπικό, με την εξειδικευμένη γνώση του, παρέχει εξατομικευμένες συμβουλές, προτείνοντας τις καλύτερες επιλογές για κάθε πελάτη. Η ευρεία γκάμα γυαλιών οράσεως και ηλίου, σε συνδυασμό με την αδιαμφισβήτητη ποιότητα των υλικών κατασκευής, εγγυάται την εύρεση του ιδανικού ζευγαριού. Επισκεφθείτε το Prooptics και ανακαλύψτε το γιατί αποτελεί την κορυφαία επιλογή για τις οπτικές σας ανάγκες.

6.ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΙ, ΑΦΟΙ, Ο.Ε.

ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΙ, ΑΦΟΙ, Ο.Ε.
Οι Μητρόπουλοι είναι οι κορυφαίοι οπτικοί της περιοχής, προσφέροντας αξεπέραστη εμπειρία και εξειδίκευση στον χώρο της οπτικής. Η άριστη εξυπηρέτηση πελατών είναι το σήμα κατατεθέν τους, καθώς επιδιώκουν πάντα την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών σας.

Είτε χρειάζεστε νέα γυαλιά είτε φακούς επαφής, οι Μητρόπουλοι είναι το ιδανικό μέρος. Με τον σύγχρονο εξοπλισμό τους και την βαθιά γνώση τους, θα βεβαιωθούν ότι έχετε την καλύτερη δυνατή όραση. Η δέσμευσή τους στην ποιότητα και την αριστεία διασφαλίζει ότι κάθε επίσκεψη είναι μια θετική εμπειρία.

7.Global Optics

Global Optics
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (33 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Δημοσθένους 148, Καλλιθέα 176 73, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Το κατάστημα οπτικών Global Optics με εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή με την άψογη εξυπηρέτησή του. Ένας ευγενικός κύριος με υποδέχτηκε και, με χαμόγελο στα χείλη, ανέλαβε να επισκευάσει τη χαλασμένη βίδα του βραχίονα των γυαλιών ηλίου μου. Η επισκευή έγινε με επαγγελματισμό και προσοχή στη λεπτομέρεια, ενώ οι τιμές ήταν απολύτως λογικές.

Επέλεξα το Global Optics όχι μόνο για την εξαιρετική εξυπηρέτηση αλλά και για την πλούσια γκάμα γυαλιών ηλίου και οράσεως που διαθέτει. Υπάρχουν επιλογές για όλα τα γούστα και τις ανάγκες, από κλασικά μοντέλα μέχρι μοντέρνα σχέδια. Το προσωπικό είναι εξειδικευμένο και μπορεί να σας καθοδηγήσει στην επιλογή των ιδανικών γυαλιών για εσάς. Συνιστώ ανεπιφύλακτα το Global Optics για οποιαδήποτε ανάγκη έχετε σε γυαλιά.

8.BA OPTICS

BA OPTICS
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (19 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Χαροκόπου 80, Καλλιθέα 176 71, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Το κατάστημά μας "BA OPTICS", αν και διαθέτει μικρή βιτρίνα, στο εσωτερικό του κρύβει έναν θησαυρό από σχέδια γυαλιών ηλίου και οράσεως. Οι τιμές μας παραμένουν ασυναγώνιστες, προσφέροντάς σας την ευκαιρία να ανανεώσετε την εικόνα σας με στυλ και οικονομία. Το έμπειρο και φιλικό μας προσωπικό είναι πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει, προσφέροντας δωρεάν οπτομέτρηση και βοηθώντας σας να βρείτε τα γυαλιά που ταιριάζουν καλύτερα στις δικές σας μοναδικές ανάγκες.

9.Occhio Papavassiliou

Occhio Papavassiliou
  • Αξιολόγηση: 4,4/5 (75 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 133, Καλλιθέα 176 72, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Το Οπτικό Παπαβασιλείου είναι ένας πραγματικός παράδεισος για όσους αναζητούν υψηλή ποιότητα και άψογη εξυπηρέτηση στον τομέα της οπτικής. Από τη στιγμή που θα περάσετε την πόρτα, θα βυθιστείτε σε έναν κόσμο όπου η εμπειρία του πελάτη είναι ύψιστης σημασίας.

Το εξειδικευμένο προσωπικό θα σας υποδεχτεί με ανοιχτές αγκάλες, έτοιμο να σας οδηγήσει στην ιδανική επιλογή γυαλιών, είτε πρόκειται για γυαλιά μυωπίας είτε ηλίου. Με μια τεράστια γκάμα επιλογών από τους μεγαλύτερους οίκους οπτικών, υπάρχει κάτι για να ικανοποιήσει και τα πιο απαιτητικά γούστα. Η δέσμευση για την αρτιότητα και την ικανοποίηση του πελάτη καθιστά το Οπτικό Παπαβασιλείου την κορυφαία επιλογή για όλες τις οπτικές σας ανάγκες.

10.Novum Optical - Καλλιθέα

Novum Optical - Καλλιθέα
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (281 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Συνταγματάρχου Δαβάκη 50, Καλλιθέα 176 72, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

  • ποικιλία προϊόντων:

    Μεγάλη ποικιλία γυαλιών ηλίου και οράσεως.

  • ποιότητα προϊόντων:

    Υψηλής ποιότητας γυαλιά από επώνυμες μάρκες.

  • εξυπηρέτηση πελατών:

    Φιλική και εξυπηρετική εξυπηρέτηση πελατών.

  • τιμές:

    $$

  • σλόγκαν:

    Το κατάστημα οπτικών που θα βρείτε τα πάντα για τα μάτια σας.

  • παροχές:

    Δωρεάν εξέταση όρασης, Επισκευές γυαλιών, Εγγύηση για όλα τα προϊόντα, Δυνατότητα παραγγελίας γυαλιών μέσω διαδικτύου, Πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών

11.Οπτικά See You Optical

Οπτικά See You Optical
  • Αξιολόγηση: 3,8/5 (19 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 120, Καλλιθέα 176 76, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Η See You Optical προσφέρει εξαιρετικές οπτικές υπηρεσίες, με εξειδικευμένους επαγγελματίες και σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό. Από την πρώτη σας επίσκεψη, θα βιώσετε την άψογη εξυπηρέτηση και την προσωπική φροντίδα της ομάδας μας. Οι έμπειροι οπτικοί μας θα σας καθοδηγήσουν σε κάθε βήμα της διαδικασίας, διασφαλίζοντας ότι θα έχετε τους τέλειους φακούς επαφής ή γυαλιά για να ανταποκρίνονται στις μοναδικές σας ανάγκες.

Η αφοσίωσή μας στην ικανοποίηση του πελάτη είναι ανυπέρβλητη. Από την προσεκτική εξατομικευμένη συνταγογράφηση έως τις τακτικές εξετάσεις ματιών και τις αξιόπιστες επισκευές, είμαστε ο αξιόπιστος σύντροφος σας για όλες τις οπτικές σας ανάγκες. Χάρη στην εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών μας, έχουμε αποκτήσει μια σταθερή βάση πιστών πελατών που βασίζονται σε εμάς για καθαρή όραση και εξαιρετική εμπειρία αγορών. Επιλέξτε See You Optical και ανακαλύψτε τη διαφορά σήμερα!

12.Οπτικά - Γιόκαρη Σοφία

Οπτικά - Γιόκαρη Σοφία
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (6 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λασκαρίδου 107, Καλλιθέα 176 76, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:30 π

Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αγορών στα Οπτικά Γιόκαρη Σοφία, όπου η εξυπηρέτηση πελατών είναι ασυναγώνιστη. Από την πρώτη στιγμή, η εμπειρία και η αφοσίωση της ομάδας είναι εμφανής. Οι επαγγελματίες οπτικοί θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα τέλεια γυαλιά που ταιριάζουν στο στυλ και τις ανάγκες σας, παρέχοντας εξατομικευμένες συμβουλές και εξυπηρέτηση.

Στα Οπτικά Γιόκαρη Σοφία, η ικανοποίηση του πελάτη είναι προτεραιότητα. Οι προσιτές τιμές και η ταχύτατη εξυπηρέτηση διασφαλίζουν ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία αγορών. Είτε αναζητάτε νέα γυαλιά ηλίου για τις καλοκαιρινές σας περιπέτειες είτε νέα γυαλιά οράσεως για καθημερινή άνεση, οι ειδικοί στα Οπτικά Γιόκαρη Σοφία είναι εδώ για να σας βοηθήσουν. Μην χάσετε την ευκαιρία να αναβαθμίσετε την εμφάνισή σας και να βελτιώσετε την όρασή σας με στυλ και ευκολία. Επισκεφθείτε τα Οπτικά Γιόκαρη Σοφία σήμερα και ζήστε τη διαφορά της άριστης εξυπηρέτησης και της εξαιρετικής ποιότητας.
Προτάσεις αναρτήσεων