Τα 15 καλύτερα καταστήματα οπτικών στην Χαλάνδρι Βορείου Τομέα Αθηνών

Γιάννης Παπαδόπουλος

• Ενημερώθηκε: 2024-08-27

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το καταστήματα οπτικών στην Χαλάνδρι Βορείου Τομέα Αθηνών, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως OptoVision Παπαευθυμίου | Οπτικά - Ακουστικά Βαρηκοΐας Παπαευθυμίου (Κατάστημα Χαλανδρίου), Easy to See Καταστήματα Οπτικών | Χαλάνδρι, Omma-Q Optics, Κάκιας Οπτικά - kakiasoptics.gr, ΟΠΤΙΚΑ ΜΑΓΓΕΛ. Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

1.OptoVision Παπαευθυμίου | Οπτικά - Ακουστικά Βαρηκοΐας Παπαευθυμίου (Κατάστημα Χαλανδρίου)

OptoVision Παπαευθυμίου | Οπτικά - Ακουστικά Βαρηκοΐας Παπαευθυμίου (Κατάστημα Χαλανδρίου)
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (25 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Πεντέλης 12-14, Χαλάνδρι 152 34, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:30 π

Το κατάστημα OptoVision Παπαευθυμίου Χαλανδρίου ξεχωρίζει για την εξαιρετική εξυπηρέτηση και τα υψηλής ποιότητας οπτικά και ακουστικά βοηθήματα που προσφέρει. Με άρτιο εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό, παρέχει λύσεις σε κάθε ανάγκη όρασης και ακοής με ασυναγώνιστες τιμές. Από γυαλιά ηλίου μέχρι φακούς επαφής και ακουστικά βαρηκοΐας, το OptoVision Παπαευθυμίου καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία οπτικής και ακουστικής φροντίδας.

Επισκεφθείτε σήμερα το κατάστημα στο Χαλάνδρι και απολαύστε τα οφέλη της κορυφαίας εξυπηρέτησης, της άψογης τεχνογνωσίας και των προσιτών τιμών. Το OptoVision Παπαευθυμίου είναι ο ιδανικός προορισμός για όλους όσους επιθυμούν να βελτιώσουν την ποιότητα της όρασης και της ακοής τους. Αφήστε τους ειδικούς να σας καθοδηγήσουν στη σωστή επιλογή και ανακαλύψτε τον κόσμο της καθαρής όρασης και της ευκρινής ακοής.

2.Easy to See Καταστήματα Οπτικών | Χαλάνδρι

Easy to See Καταστήματα Οπτικών | Χαλάνδρι
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (17 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ανδρέα Παπανδρέου 63, Χαλάνδρι 152 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:30 π

Βρίσκεται στη καρδιά του Χαλανδρίου ένα εξειδικευμένο κατάστημα οπτικών με τεράστια γκάμα γυαλιών αλλά και εξυπηρέτηση που ξεχωρίζει. Σε ένα χώρο που κυριαρχεί το χαμόγελο και η ευγένεια, θα βρείτε γυαλιά για κάθε γούστο και βαλάντιο. Επιπλέον, η δωρεάν οπτομέτρηση για γυαλιά οράσεως και οι ιδιαίτερα οικονομικές τιμές στα πολυεστιακά αποτελούν ένα ακόμα πλεονέκτημα που θα σας κάνει να επιλέξετε το συγκεκριμένο κατάστημα.

Αυτό που πραγματικά μας εντυπωσίασε είναι η άψογη συμπεριφορά του προσωπικού. Η εξυπηρέτηση είναι άμεση, ενώ το χαμόγελο και η καλή διάθεση των υπαλλήλων είναι κάτι που σπανίζει στις μέρες μας. Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει σε μία υπάλληλο που ξεχώρισε για την ευγένεια, την προθυμία και τις γνώσεις της. Είναι φανερό ότι αγαπά τη δουλειά της και είναι πάντα έτοιμη να βοηθήσει τον πελάτη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα: Τα 36 καλύτερα εστιατόρια στην Χαλάνδρι Βορείου Τομέα Αθηνών

3.Omma-Q Optics

Omma-Q Optics
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (49 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ανδρέα Παπανδρέου 3, Χαλάνδρι 152 34, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:30 π

4.Κάκιας Οπτικά - kakiasoptics.gr

Κάκιας Οπτικά - kakiasoptics.gr
  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (15 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ag. Georgiou St 21A, Αθήνα 152 34, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Αντιμετωπίζετε προβλήματα όρασης; Μην ανησυχείτε, γιατί τα Κάκιας Οπτικά είναι εδώ για να σας βοηθήσουν. Με πολλά χρόνια εμπειρίας, αποτελούν έναν αξιόπιστο προορισμό οπτικών ειδών στο Χαλάνδρι. Είτε αναζητάτε γυαλιά οράσεως είτε ηλίου, τα Κάκιας Οπτικά διαθέτουν μια ευρεία γκάμα σκελετών και φακών που ικανοποιούν κάθε σας ανάγκη.

Η εξυπηρέτηση στα Κάκιας Οπτικά είναι άψογη. Οι έμπειροι οπτικοί θα σας καθοδηγήσουν και θα σας συμβουλεύσουν, ώστε να βρείτε τα ιδανικά γυαλιά για εσάς. Η αντικατάσταση του σκελετού οράσεως με σωστά κέντρα γίνεται άμεσα και υπεύθυνα, εξασφαλίζοντας την τέλεια εφαρμογή και όραση. Για την ανώτερη ποιότητα, την ποικιλία και την άριστη εξυπηρέτηση, τα Κάκιας Οπτικά είναι η ιδανική επιλογή για την υγεία των ματιών σας.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 15 καφετέριες στην Χαλάνδρι Βορείου Τομέα Αθηνών

5.ΟΠΤΙΚΑ ΜΑΓΓΕΛ

ΟΠΤΙΚΑ ΜΑΓΓΕΛ
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (38 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Πεντέλης 31, Χαλάνδρι 152 33, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Ανακαλύψτε μια μοναδική εμπειρία οπτικών στον Όπτικα Μάγγελ! Η ομάδα μας από έμπειρους επαγγελματίες οπτικών είναι αφοσιωμένη στο να παρέχει εξαιρετική εξυπηρέτηση και εξατομικευμένες λύσεις για κάθε ανάγκη όρασης. Με μια εκτενή γκάμα προϊόντων από τις κορυφαίες μάρκες οπτικών, εγγυόμαστε ότι θα βρείτε τα τέλεια γυαλιά ή φακούς επαφής για να αναβαθμίσετε την όρασή σας και το στυλ σας.

Στον Όπτικα Μάγγελ, η προτεραιότητά μας είναι να διασφαλίσουμε την απόλυτη ικανοποίησή σας. Οι ειδικοί οπτικοί μας θα σας καθοδηγήσουν προσεκτικά σε όλη τη διαδικασία, παρέχοντας εξατομικευμένη συμβουλή και υποστήριξη για να βρείτε την ιδανική λύση για τις μοναδικές σας ανάγκες όρασης. Η αφοσίωσή μας στην ποιότητα και την εξαιρετική εξυπηρέτηση καθιστά το Όπτικα Μάγγελ την κορυφαία επιλογή για όλες τις ανάγκες οπτικής φροντίδας.

6.Eyeland Χαλάνδρι

Eyeland Χαλάνδρι
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (13 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Εθ. Αντιστάσεως 31, Χαλάνδρι 152 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Το Eyeland Χαλανδρίου διαθέτει εξειδικευμένους επαγγελματίες και οπτομέτρες που θα σας προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία φροντίδας των ματιών σας! Εμπιστευτείτε τους ειδικούς μας για να σας καθοδηγήσουν στην επιλογή των ιδανικών γυαλιών ή φακών επαφής, εξασφαλίζοντας την τέλεια όραση και άνεση.

Από την πρώτη σας επίσκεψη, η ομάδα μας θα σας υποδεχτεί με ζεστό και φιλικό τρόπο, αφιερώνοντας χρόνο σε εσάς και τις ανάγκες σας. Μέσω προηγμένων τεχνολογιών εξετάζουμε την όρασή σας και σας προτείνουμε λύσεις που ανταποκρίνονται στον τρόπο ζωής σας. Επισκεφθείτε μας σήμερα και ανακαλύψτε τη διαφορά που κάνει το Eyeland Χαλανδρίου στην υγεία και την ευεξία των ματιών σας!

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 19 μπαρ στην Χαλάνδρι Βορείου Τομέα Αθηνών

7.Neoptic Συκαράς

Neoptic Συκαράς
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (62 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Πεντέλης 77, Χαλάνδρι 152 33, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Η επιλογή των νέων γυαλιών σου πρέπει να είναι μια ευχάριστη εμπειρία και στην Neoptic Συκαράς, φροντίζουν για αυτό. Με μια μεγάλη ποικιλία σε γυαλιά ηλίου και οράσεως για παιδιά, άνδρες και γυναίκες, θα βρεις σίγουρα το ιδανικό στυλ για σένα. Τα παιδιά θα λατρέψουν τα πολύχρωμα και δημιουργικά σκελετούς, ενώ οι ενήλικες μπορούν να επιλέξουν από κλασικά μέχρι μοντέρνα σχέδια.

Και η εξυπηρέτηση πελατών είναι εξαιρετική! Το φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό θα σε βοηθήσει να βρεις τα τέλεια γυαλιά για τις ανάγκες σου, είτε πρόκειται για την καθημερινή σου όραση είτε για προστασία από τον ήλιο. Με γρήγορους χρόνους παράδοσης, θα έχεις τα νέα σου γυαλιά στη στιγμή. Επισκέψου την Neoptic Συκαράς σήμερα και αναβάθμισε το στυλ και την όρασή σου!

8.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΟΠΤΙΚΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΟΠΤΙΚΑ
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (17 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αριστοφάνους 83, Χαλάνδρι 152 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Αναζητείτε την τέλεια εταιρεία οπτικών που θα καλύψει όλες τις ανάγκες σας; Μην κοιτάτε άλλο από τον ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΟΠΤΙΚΑ. Με την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, τη μεγάλη γκάμα γυαλιών και την τεχνογνωσία στον τομέα, είναι η ιδανική επιλογή για όλες τις ανάγκες σας σε γυαλιά. Το έμπειρο προσωπικό τους είναι πάντα διαθέσιμο για να σας βοηθήσει να βρείτε τα τέλεια γυαλιά, ενώ η εκτεταμένη συλλογή τους εξασφαλίζει ότι θα βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Επιπλέον, το ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΟΠΤΙΚΑ προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες σε προσιτές τιμές. Είτε αναζητάτε νέα γυαλιά οράσεως είτε γυαλιά ηλίου, ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΟΠΤΙΚΑ έχει αυτό που χρειάζεστε. Δεν είναι περίεργο που αποτελούν την κορυφαία επιλογή για όσους αναζητούν αξιόπιστη και επαγγελματική εξυπηρέτηση οπτικών. Επισκεφτείτε το κατάστημά τους σήμερα και ζήστε τη διαφορά που κάνει το ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΟΠΤΙΚΑ.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 12 ξενοδοχεία στην Χαλάνδρι Βορείου Τομέα Αθηνών

9.MARK AaLEN Χαλάνδρι

MARK AaLEN Χαλάνδρι
  • Αξιολόγηση: 4,0/5 (20 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Χαϊμαντά 19, Χαλάνδρι 152 34, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Αναζητάς αυθεντική γεύση και εξαιρετική ποιότητα; Το εστιατόριο MARK AaLEN στο Χαλάνδρι είναι η τέλεια επιλογή για σένα! Απογείωσε τις γαστρονομικές σου εμπειρίες με πιάτα φτιαγμένα με αγνά υλικά, εκλεκτό κρέας και λαχανικά που ξεχωρίζουν για την φρεσκάδα τους.

Οι έμπειροι σεφ του MARK AaLEN δημιουργούν γευστικούς θησαυρούς που θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις τα γευστικά σου όρια. Η ζεστή ατμόσφαιρα και το φιλικό προσωπικό θα σε κάνουν να νιώσεις σαν στο σπίτι σου. Ετοιμάσου να ζήσεις μια αξέχαστη γαστρονομική περιπέτεια στο MARK AaLEN και να δημιουργήσεις αναμνήσεις που θα μείνουν ανεξίτηλες στον ουρανίσκο σου!

10.Panaidis Eyewear Boutique Chalandri I

Panaidis Eyewear Boutique Chalandri I
  • Αξιολόγηση: 4,6/5 (22 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ανδρέα Παπανδρέου 7, Χαλάνδρι 152 34, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Στο πολυσύχναστο προάστιο του Χαλανδρίου, η μπουτίκ οπτικών Panaidis ξεχωρίζει ως ένας παράδεισος για όσους αναζητούν μοναδικά γυαλιά όρασης. Το εξειδικευμένο προσωπικό της μπουτίκ, με την αφοσίωσή του στη λεπτομέρεια και την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, μετατρέπει την επιλογή γυαλιών σε μια πραγματική εμπειρία. Η εκτεταμένη συλλογή της μπουτίκ, από διακριτικά μέχρι τολμηρά σχέδια, εγγυάται την εύρεση του τέλειου ζευγαριού που ανταποκρίνεται τόσο στη λειτουργική όσο και στην αισθητική σας απαίτηση.

Για όσους αναζητούν μια ολοκληρωμένη οφθαλμολογική εμπειρία, η μπουτίκ οπτικών Panaidis υπερβαίνει τις προσδοκίες. Προσφέροντας μια δωρεάν εξέταση όρασης με κάθε αγορά γυαλιών, η ομάδα της μπουτίκ διασφαλίζει ότι οι πελάτες έχουν πρόσβαση σε μια ακριβή διάγνωση της όρασής τους. Χάρη στην προσοχή στη λεπτομέρεια και την αφοσίωσή της στην εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, η μπουτίκ οπτικών Panaidis είναι ο προορισμός σας για γυαλιά όρασης που ξεπερνούν τις προσδοκίες σε ποιότητα, στυλ και λειτουργικότητα.

11.Beseen

Beseen
  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (25 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αγίας Παρασκευής 34, Χαλάνδρι 152 34, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:30 π

**Ανώτατη Αισθητική Όρασης** Το Besseen προσφέρει μια αξεπέραστη συλλογή γυαλιών ηλίου και οράσεως, που θα ικανοποιήσει τις πιο απαιτητικές επιθυμίες. Σε έναν καλαίσθητο χώρο, η μεγάλη ποικιλία αντικατοπτρίζει την τελευταία λέξη της μόδας και της τεχνολογίας, ώστε να αναδείξετε το προσωπικό σας στυλ. Η άψογη εξυπηρέτηση των έμπειρων επαγγελματιών του Besseen θα σας καθοδηγήσει στην επιλογή των ιδανικών γυαλιών, αναβαθμίζοντας την όραση και την αυτοπεποίθησή σας.

**Αριστοτεχνία σε Κάθε Στιγμή** Στο Besseen, κάθε ζευγάρι γυαλιών είναι ένα έργο τέχνης, σχεδιασμένο με προσοχή στη λεπτομέρεια. Από κλασικές σιλουέτες μέχρι τολμηρές μοντέρνες γραμμές, υπάρχει ένα σχήμα και ένα χρώμα για κάθε πρόσωπο και προσωπικότητα. Οι φακοί υψηλής ποιότητας προσφέρουν κρυστάλλινη όραση, προστατεύοντας τα μάτια σας από τις επιβλαβείς ακτίνες του ήλιου. Με την εγγύηση ποιότητας του Besseen, τα γυαλιά σας θα γίνουν πολύτιμοι σύμμαχοί σας, συνοδεύοντάς σας σε κάθε στιγμή της ζωής σας.

12.Cosmoptica Οπτικά Νικολόπουλος

Cosmoptica Οπτικά Νικολόπουλος
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (9 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ανδρέα Παπανδρέου 4, Χαλάνδρι 152 34, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

13.Sunnies & Optics

Sunnies & Optics
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (9 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Σωκράτους 13, Χαλάνδρι 152 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

14.WEYES

WEYES
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (8 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αγίου Γεωργίου 21Α, Χαλάνδρι 152 34, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

15.ΟΠΤΙΚΑ Μάρκος Φαρμακάκης

ΟΠΤΙΚΑ Μάρκος Φαρμακάκης
Προτάσεις αναρτήσεων