Τα 14 καλύτερα καταστήματα οπτικών στην Σέρρες Σερρών

Μαρία Αντωνίου

• Ενημερώθηκε: 2024-09-04

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το καταστήματα οπτικών στην Σέρρες Σερρών, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως Οπτικά Τσιούραλης, Οπτικά ΟΡΑΣΙΣ ( Βασίλης Κελλίδης), Οπτικα Δωρα Γεωργιαδου, YOU AND EYE ΟΠΤΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΚΟΚΚΙΝΟΥ 1974-ΟΠΤΙΚΑ-ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΙΑΣ-ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΧΑΜΗΛΗΣ ΟΡΑΣΗΣ. Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

1.Οπτικά Τσιούραλης

Οπτικά Τσιούραλης
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (12 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Κουντουριώτου 9, Σέρρες 621 23, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Η Οπτικά Τσιούραλη έχει καθιερωθεί ως ηγέτιδα δύναμη στον οπτικό κλάδο, προσφέροντας εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών με χαμόγελο και ευγένεια. Οι έμπειροι οπτικοί μας είναι αφοσιωμένοι στην παροχή εξατομικευμένων λύσεων για τις οπτικές σας ανάγκες, ξεπερνώντας τις προσδοκίες σας. Στο όμορφο και φιλόξενο κατάστημά μας, θα βρείτε μια εκλεπτυσμένη συλλογή από επώνυμα γυαλιά ηλίου και οράσεως, ειδικά σχεδιασμένα για να συμπληρώνουν το μοναδικό σας στυλ και να προστατεύουν την πολύτιμη όρασή σας. Επισκεφτείτε μας σήμερα και αφήστε τους ειδικούς μας να σας οδηγήσουν στον κόσμο της εξαιρετικής όρασης και της μόδας.

Στην Οπτικά Τσιούραλη, είμαστε υπερήφανοι για το γεγονός ότι παρέχουμε ένα μοναδικό και προσωποποιημένο επίπεδο εξυπηρέτησης. Καταλαβαίνουμε ότι η σωστή φροντίδα των ματιών σας είναι ζωτικής σημασίας και εργαζόμαστε ακούραστα για να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Από τη στιγμή που θα μπείτε στο κατάστημά μας, θα σας υποδεχτούν θερμά και θα σας αντιμετωπίσουν σαν μέλος της οικογένειάς μας. Η ομάδα μας είναι πάντα πρόθυμη να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας και να σας παρέχει ειδικές συμβουλές για την επιλογή των γυαλιών που ταιριάζουν απόλυτα στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Εμπιστευτείτε μας με την πολύτιμη όρασή σας και απολαύστε την ηρεμία του μυαλού, γνωρίζοντας ότι βρίσκεστε σε καλά χέρια.

2.Οπτικά ΟΡΑΣΙΣ ( Βασίλης Κελλίδης)

Οπτικά ΟΡΑΣΙΣ ( Βασίλης Κελλίδης)
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (14 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Εμμανουήλ Ανδρονίκου 37, Σέρρες 621 23, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Το Οπτικά Όραση του Βασίλη Κελλίδη είναι το μεγαλύτερο κατάστημα οπτικών στις Σέρρες, προσφέροντας την ευρύτερη ποικιλία οπτικών υλικών στην Ελλάδα. Η άριστη εξυπηρέτηση, σε συνδυασμό με την εξειδίκευση του ιδιοκτήτη, εγγυώνται την πλήρη ικανοποίησή σας.

Το κατάστημα διαθέτει μια εκτενή συλλογή επώνυμων γυαλιών, ενώ το εξυπηρετικό και έμπειρο προσωπικό είναι πρόθυμο να σας βοηθήσει στην επιλογή των κατάλληλων για εσάς. Ο Βασίλης Κελλίδης, με την εξειδίκευσή του, αναλαμβάνει όλες τις απαραίτητες οπτικές εξετάσεις και τις αλλαγές, εξασφαλίζοντας την τέλεια εφαρμογή των γυαλιών σας.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 21 εστιατόρια στην Σέρρες Σερρών

3.Οπτικα Δωρα Γεωργιαδου

Οπτικα Δωρα Γεωργιαδου
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (27 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Εμμανουήλ Ανδρονίκου 18, Σέρρες 621 23, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Αναζητάτε κομψά και μοντέρνα γυαλιά οράσεως ή ηλίου; Τα Οπτικά Δώρα Γεωργιάδου είναι ο απόλυτος προορισμός για όλες τις οπτικές σας ανάγκες.

Με μια απίστευτη ποικιλία σχεδίων για να διαλέξετε, από κλασικά μέχρι τολμηρά, είμαστε βέβαιοι ότι θα βρείτε το τέλειο ζευγάρι γυαλιών για να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας. Η εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών μας και οι προσιτές τιμές θα σας κάνουν να επιστρέφετε ξανά και ξανά. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς μας οπτικούς για μια ευχάριστη και ολοκληρωμένη εμπειρία οπτικής φροντίδας.

4.YOU AND EYE ΟΠΤΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

YOU AND EYE ΟΠΤΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (12 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Κωνσταντίνου Καραμανλή 18, Σέρρες 621 23, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Τα YOU AND EYE ΟΠΤΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ σας προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία αγοράς γυαλιών. Η εξυπηρέτηση είναι άψογη, και η ποικιλία σε οπτικά όρασης και ηλίου είναι τεράστια. Μπορείτε να βρείτε το τέλειο ζευγάρι γυαλιών που να ταιριάζει στο στυλ και τις ανάγκες σας.

Εάν αναζητάτε μια συγκεκριμένη μάρκα ή στυλ γυαλιών, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τα YOU AND EYE ΟΠΤΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ. Διαθέτουν ένα εκτεταμένο δίκτυο προμηθευτών και είναι πάντα πρόθυμοι να σας βοηθήσουν να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Η εξυπηρέτηση παράδοσης είναι επίσης εξαιρετική. Τα γυαλιά σας θα σας παραδοθούν γρήγορα και με ασφάλεια.

Διαβάστε περισσότερα: Τα 29 καλύτερα καφετέριες στην Σέρρες Σερρών

5.ΚΟΚΚΙΝΟΥ 1974-ΟΠΤΙΚΑ-ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΙΑΣ-ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΧΑΜΗΛΗΣ ΟΡΑΣΗΣ

ΚΟΚΚΙΝΟΥ 1974-ΟΠΤΙΚΑ-ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΙΑΣ-ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΧΑΜΗΛΗΣ ΟΡΑΣΗΣ
  • Αξιολόγηση: 4,6/5 (44 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Διονυσίου Σολωμού 7, Σέρρες 621 23, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Ετοιμαστείτε για μια γαστρονομική απόδραση με νόστιμο φαγητό και ευγενικό προσωπικό. Ωστόσο, υπάρχει ένα μικρό λάθος που πρέπει να επισημανθεί: το "μέλι σε βάφλα" που χαρακτηρίστηκε ως vegan μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στους φυτοφάγους επισκέπτες. Συνιστάται η διόρθωση του σιροπιού αγαύης για μεγαλύτερη σαφήνεια. Χωρίς αυτό το μικρό εμπόδιο, το εστιατόριο προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία γεμάτη γεύσεις που θα σας κάνουν να επιστρέφετε ξανά και ξανά.

6.Mati Mati

Mati Mati
  • Αξιολόγηση: 4,2/5 (57 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Εμμανουήλ Ανδρονίκου 41, Σέρρες 621 23, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Μεταξύ πολλών επιλογών που προσφέρονται στο κέντρο της πόλης, το Mati Mati ξεχωρίζει. Το κατάστημα αυτό δεν είναι ιδιαίτερα ακριβό, αν και προσφέρει εξαιρετική ποιότητα. Προσφέρει εξαιρετικές τιμές, όπως δύο ηλιόγυαλια στα 40 ευρώ και μηνιαίους φακούς μαζί με το υγρό τους στα 8 ευρώ! Μην χάνετε χρόνο και χρήμα αλλού, η λύση στον οικονομικό προϋπολογισμό σας είναι εδώ.

Λάβετε υπόψη τα θετικά σχόλια και τις συστάσεις που έχουν γίνει για αυτό το κατάστημα. Οι πελάτες πάντα φεύγουν ικανοποιημένοι και ενθουσιώδεις, χάρη στην εξαιρετική ποιότητα και τις προσιτές τιμές του Mati Mati. Επισκεφθείτε το κατάστημα σήμερα και ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορεί να κάνει στην όρασή σας.

7.Ηλίας Αμανατίδης

Ηλίας Αμανατίδης
  • Αξιολόγηση: 4,4/5 (23 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωνiδα Παπαπαύλου 18, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Το Οπτικό Experience προσφέρει μια ανεπανάληπτη εμπειρία οπτικής φροντίδας, με μια ευρεία γκάμα επιλογών οπτικών και άψογη εξυπηρέτηση πελατών. Οι έμπειροι οπτικοί μας θα σας καθοδηγήσουν στη διαδικασία επιλογής των ιδανικών γυαλιών για τις ανάγκες σας, λαμβάνοντας υπόψη το σχήμα του προσώπου σας, τον τρόπο ζωής σας και τις προσωπικές σας προτιμήσεις.

Είτε αναζητάτε γυαλιά οράσεως, γυαλιά ηλίου ή απλά θέλετε να αναβαθμίσετε το στιλ σας με ένα νέο ζευγάρι σκελετών, το Οπτικό Experience σας παρέχει μια ασυναγώνιστη εμπειρία αγορών. Η δέσμευσή μας στην ποιότητα, την προσιτή τιμολόγηση και την εξατομικευμένη εξυπηρέτηση θα σας εξασφαλίσει ότι θα βρείτε τα τέλεια γυαλιά για να βλέπετε τον κόσμο με την καλύτερη δυνατή όραση και να κάνετε το δικό σας μοναδικό style statement.

8.Οπτικά Προδρόμου

  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (31 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Τσιμισκή 4, Σέρρες 621 22, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:30 π

Επισκεφθείτε τον ΟΠΤΙΚΑ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ και αφεθείτε στην προσεγμένη εξυπηρέτηση και την αδιαπραγμάτευτη εμπειρία. Με ένα χαμόγελο στα χείλη, θα σας καλωσορίσουμε και θα σας καθοδηγήσουμε με προσοχή στον υπέροχο κόσμο της οπτικής.

Ανακαλύψτε μια πλούσια γκάμα γυαλιών οράσεως και ηλίου, προσεκτικά επιλεγμένων για κάθε ανάγκη και προτίμηση. Οι προσιτές τιμές μας και η άριστη ποιότητα των προϊόντων μας εγγυώνται την απόλυτη ικανοποίησή σας. Εμπιστευθείτε την τεχνογνωσία μας και απολαύστε τα οφέλη της άμεσης εξυπηρέτησης, για γυαλιά που ταιριάζουν άψογα στην όρασή σας.

9.ΟΠΤΙΚΑ Mr-optic

ΟΠΤΙΚΑ Mr-optic
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (21 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Διονυσίου Σολωμού 7 Ε.Ανδρόνικου 3, Ερμού 18, Σέρρες 621 23, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

10.ΟΠΤΙΚΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (1 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Τσιμισκή 2, Σέρρες 621 22, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:30 π

Στο ιστορικό κατάστημα Οπτικών Μαργαρίτη, η παράδοση συναντά την καινοτομία. Η τρίτη γενιά οπτικών εξασφαλίζει την κορυφαία ποιότητα και την βαθιά γνώση της οπτικής τέχνης, προσφέροντας μια αξεπέραστη εμπειρία αγορών. Με μια συλλογή από επώνυμα γυαλιά, εξαιρετικής κατασκευής και ασυναγώνιστες τιμές, ο Μαργαρίτης είναι ο ιδανικός προορισμός για όσους αναζητούν την τέλεια λύση όρασης.

Τα γυαλιά του Μαργαρίτη δεν είναι απλώς αξεσουάρ, αλλά παράθυρα προς έναν κόσμο σαφήνειας και στυλ. Κάθε ζευγάρι επιλέγεται προσεκτικά για την ποιότητα των φακών του, την ανθεκτικότητα των σκελετών του και την κομψή του εμφάνιση. Από κλασικές έως μοντέρνες επιλογές, ο Μαργαρίτης έχει τα κατάλληλα γυαλιά για κάθε πρόσωπο, στυλ και ανάγκες.

11.ΣΤΥΛΛΑΣ ΟΠΤΙΚΑ

ΣΤΥΛΛΑΣ ΟΠΤΙΚΑ
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (4 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Τσαλοπούλου 13, Σέρρες 621 22, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Το ΣΤΥΛΛΑΣ ΟΠΤΙΚΑ είναι ο οπτικός παράδεισος που θα ικανοποιήσει κάθε σας ανάγκη! Με την τεράστια ποικιλία σε οπτικά είδη, από γυαλιά οράσεως μέχρι ηλίου, σίγουρα θα βρείτε το ιδανικό ζευγάρι για το στυλ και τις προτιμήσεις σας. Επισκεφτείτε σήμερα το ΣΤΥΛΛΑΣ ΟΠΤΙΚΑ και αφήστε τους έμπειρους οπτικούς μας να σας καθοδηγήσουν στην εύρεση των τέλειων οπτικών.

Στο ΣΤΥΛΛΑΣ ΟΠΤΙΚΑ, η άψογη εξυπηρέτηση είναι δεδομένη. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας θα αφιερώσουν χρόνο για να κατανοήσουν τις ανάγκες σας και να σας βοηθήσουν να επιλέξετε το ζευγάρι που ταιριάζει καλύτερα στο πρόσωπο, το στυλ και τη συνταγή σας. Εμπιστευτείτε το ΣΤΥΛΛΑΣ ΟΠΤΙΚΑ για την τέλεια οπτική εμπειρία!

12.Οπτικά See You Optical

Οπτικά See You Optical
  • Αξιολόγηση: 4,0/5 (4 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Κωνσταντίνου Καραμανλή 25, Σέρρες 621 23, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Το See You Optical είναι ο απόλυτος προορισμός για όσους αναζητούν την τέλεια όραση σε συνδυασμό με οικονομικές τιμές. Ο φιλικός και εξυπηρετικός μας προσωπικό είναι πάντα πρόθυμο να σας βοηθήσει να βρείτε τα κατάλληλα γυαλιά για τις μοναδικές σας ανάγκες.

Με μια εκτενή γκάμα σκελετών και φακών με όλα τα φίλτρα που μπορείτε να φανταστείτε, το See You Optical έχει την ιδανική λύση για εσάς. Και όλα αυτά σε απίστευτες τιμές που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού. Πείτε αντίο στα προβλήματα όρασης και καλωσορίστε το μέλλον της καθαρής όρασης με το See You Optical.

13.ΚΟΚΚΙΝΟΥ 1974. ΟΠΤΙΚΑ-ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΙΑΣ-ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΧΑΜΗΛΗΣ ΟΡΑΣΗΣ

ΚΟΚΚΙΝΟΥ 1974. ΟΠΤΙΚΑ-ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΙΑΣ-ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΧΑΜΗΛΗΣ ΟΡΑΣΗΣ
  • Αξιολόγηση: 4,5/5 (6 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Εμμανουήλ Ανδρονίκου 3, Σέρρες 621 23, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

14.YOU AND EYE ΟΠΤΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (5 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ 7, Σέρρες 621 22, Ελλάδα

Προτάσεις αναρτήσεων