λίστα 10 καταστήματα οπτικών στην Ίλιον Δυτικού Τομέα Αθηνών

Έλενα Γεωργίου

• Ενημερώθηκε: 2024-08-26

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το καταστήματα οπτικών στην Ίλιον Δυτικού Τομέα Αθηνών, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως ΔΟΥΡΟΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ, & ΣΙΑ Ε.Ε. "OPTO STAR", ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ Οπτικά είδη - Φακοί Επαφής, j.optics.ilion, optariston ΟΠΤΙΚΑ ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ, ΟΠΤΙΚΑ ΙΛΙΟΝ - Eye Like U. Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

1.ΔΟΥΡΟΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ, & ΣΙΑ Ε.Ε. "OPTO STAR"

ΔΟΥΡΟΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ, & ΣΙΑ Ε.Ε. "OPTO STAR"
Ελάτε στο κατάστημα οπτικών "OPTO STAR" και ανακαλύψτε μια τεράστια ποικιλία γυαλιών οράσεως και ηλίου, ιδανικά για κάθε γούστο και ανάγκη. Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοί μας θα σας καθοδηγήσουν με ευγένεια και προθυμία, προσφέροντάς σας εξαιρετική εξυπηρέτηση και εξηγώντας σας τα πάντα σχετικά με τον κόσμο της οπτικής.

Μη χάσετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε το "OPTO STAR", όπου θα βρείτε ποιοτικά και καλαίσθητα γυαλιά που θα αλλάξουν την όρασή σας και το στυλ σας. Εμπιστευθείτε μας για μια μοναδική εμπειρία αγορών και αποκτήστε τα τέλεια γυαλιά που ταιριάζουν απόλυτα σε εσάς και τις ανάγκες σας. Σας περιμένουμε να σας καλωσορίσουμε με ένα χαμόγελο και να κάνουμε τη διαφορά στην όρασή σας!

Διαβάστε περισσότερα: Τα 16 καλύτερα εστιατόρια στην Ίλιον Δυτικού Τομέα Αθηνών

2.ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ Οπτικά είδη - Φακοί Επαφής

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ Οπτικά είδη - Φακοί Επαφής
  • Αξιολόγηση: 4,2/5 (29 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ιδομενέως 52, Ίλιον 131 22, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:30 π

**Α' Παράγραφος** Όραση με άνεση και στυλ με τους εξαιρετικούς φακούς επαφής μας! Αυτοί οι εξαιρετικής ποιότητας φακοί από την Προοπτική Οπτικά Είδη προσφέρουν την ευκρίνεια που χρειάζεστε, ενώ παράλληλα σας χαρίζουν αυτοπεποίθηση και άνεση όλη μέρα. Είτε για καθημερινή χρήση είτε για ιδιαίτερες περιστάσεις, οι φακοί μας θα αναδείξουν τα μάτια σας και θα αλλάξουν τον τρόπο που βλέπετε τον κόσμο.

**Β' Παράγραφος** Οι άρτια καταρτισμένοι οπτικοί μας είναι πάντοτε πρόθυμοι να σας καθοδηγήσουν στην επιλογή των ιδανικών φακών επαφής για τις ανάγκες σας. Θα εξετάσουμε προσεκτικά τα μάτια σας, θα συζητήσουμε τις επιλογές σας και θα σας βοηθήσουμε να βρείτε τους τέλειους φακούς που θα ταιριάζουν στον τρόπο ζωής και την όρασή σας. Μη διστάσετε να μας επισκεφθείτε σήμερα και να ανακαλύψετε τη διαφορά που κάνει η Προοπτική Οπτικά Είδη στη ζωή σας!

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 21 καφετέριες στην Ίλιον Δυτικού Τομέα Αθηνών

3.j.optics.ilion

j.optics.ilion
Απολαύστε την κορυφαία οπτική εμπειρία στο "j.optics.ilion"! Ο ειδικευμένος μας οπτικός θα σας καθοδηγήσει στην επιλογή του ιδανικού γυαλιού όρασης που θα ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες σας.

Επιπλέον, η αξεπέραστη εξυπηρέτηση πελατών θα σας κάνει να νιώσετε σαν στο σπίτι σας. Το φιλικό μας προσωπικό θα σας υποδεχτεί με ένα λαμπερό χαμόγελο και θα είναι πάντα πρόθυμο να σας βοηθήσει, καθιστώντας την επίσκεψή σας ξεχωριστή και ανεπανάληπτη. Ελάτε σήμερα στο "j.optics.ilion" και ανακαλύψτε τον κόσμο της καθαρής όρασης!

4.optariston ΟΠΤΙΚΑ ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ

optariston ΟΠΤΙΚΑ ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (35 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Πετρουπόλεως 28, Ίλιον 131 23, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Στο Οπτικά Φακοί Επαφής, θα βιώσετε μια εξαιρετική εμπειρία οπτικής φροντίδας. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας είναι πάντα πρόθυμο να σας βοηθήσει να βρείτε τα τέλεια γυαλιά ή τους φακούς επαφής που ταιριάζουν στις ανάγκες και τον τρόπο ζωής σας. Με μια εκτεταμένη συλλογή από κορυφαίες μάρκες και στυλ, είμαστε σίγουροι ότι θα βρούμε την ιδανική λύση για εσάς.

Επισκεφθείτε σήμερα τα Οπτικά Φακοί Επαφής και ανακαλύψτε τη διαφορά. Με την αφοσίωσή μας στην εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και τα ανταγωνιστικά μας κόστη, είμαστε βέβαιοι ότι θα είστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Εμπιστευτείτε μας για όλες τις ανάγκες σας σε οπτική φροντίδα και βελτιώστε την όραση και το στυλ σας.

5.ΟΠΤΙΚΑ ΙΛΙΟΝ - Eye Like U

ΟΠΤΙΚΑ ΙΛΙΟΝ - Eye Like U
Ετοιμαστείτε να μαγευτείτε από την άψογη εξυπηρέτηση των έμπειρων οπτικών μας, οι οποίοι θα καθοδηγήσουν την επιλογή σας με φιλικότητα και επαγγελματισμό. Στο ΟΠΤΙΚΑ ΙΛΙΟΝ, η ικανοποίηση του πελάτη είναι προτεραιότητά μας, και είμαστε βέβαιοι ότι θα βρείτε το ιδανικό ζευγάρι γυαλιών που ταιριάζει στο στιλ και στις ανάγκες σας. Επισκεφθείτε μας σήμερα και αφήστε μας να σας οδηγήσουμε στο δρόμο της τέλειας όρασης και του απαράμιλλου στυλ!

6.DKSpecLab ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΟΠΤΙΚΩΝ

DKSpecLab ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΟΠΤΙΚΩΝ
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (10 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Πωγωνάτου 26, Ίλιον 131 21, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Το Εργαστήριο Οπτικών DKSpecLab, που βρίσκεται στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου και Πωγωνάτου, ξεχωρίζει για την άψογη εξυπηρέτηση πελατών και την εγγύηση ποιότητας που προσφέρει. Το ευγενικό προσωπικό είναι πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει με επαγγελματισμό και χαμόγελο.

Εμπιστευτείτε μας την όραση σας και αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των οπτικών μας. Προσφέρουμε κορυφαία εξυπηρέτηση και ταχεία ανταπόκριση για να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη. Επισκεφτείτε μας σήμερα και βιώστε τη διαφορά!

7.Οπτικά Παναγούλια InterOptica

Οπτικά Παναγούλια InterOptica
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (8 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Ανδρέα Παπανδρέου 68, Ίλιον 131 22, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Διαπολίζομαι από ενθουσιασμό και αποφασίζω να μοιραστώ τη θαυμάσια εμπειρία μου με τους Οπτικούς Παναγούλια InterOptica. Η ασύγκριτη τεχνογνωσία τους και η αφοσίωσή τους στην άρτια εξυπηρέτηση με εντυπωσίασαν. Σμιλεύοντας τα γυαλιά του συζύγου μου με απαράμιλλη δεξιοτεχνία, κατόρθωσαν να αναβαθμίσουν την όρασή του σε απίστευτα επίπεδα, χαρίζοντάς του μια οπτική διαύγεια που ξεπερνά τη φαντασία.

Αναμφίβολα, η άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση της Κατερίνας ξεχώρισε ως κορυφαία. Με μια διεισδυτική κατανόηση της φυσιογνωμίας μου, πρότεινε με ακρίβεια σχέδια που ανέδειξαν τέλεια τα χαρακτηριστικά μου. Η ταχύτατη παράδοση των γυαλιών μου ήταν η έξοχη ταφόπλακα σε αυτήν την εξαιρετική συνεργασία. Οι Οπτικοί Παναγούλια InterOptica είναι ο οπτικός σας φάρος, καθοδηγώντας σας προς μια εντυπωσιακή αναβάθμιση στην οπτική σας εμπειρία.

8.Οπτικά ΊΛΙΟΝ

Οπτικά ΊΛΙΟΝ
  • Αξιολόγηση: 3,3/5 (26 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Πρωτεσιλάου 83, Ίλιον 131 22, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:30 π

Το Οπτικά Ίλιον είναι το μοναδικό επαγγελματικό κατάστημα οπτικών στο γραφικό χωριό του Ιλίου. Μετά την πρόσφατη επαγγελματική μου επίσκεψη στο Μιλάνο, βρήκα μόνο στο Οπτικά Ίλιον την άμεση εξυπηρέτηση, την ολοκληρωμένη στυλιστική άποψη και την άμεση προμήθεια γυαλιών ηλίου Prada, που δεν ήταν άμεσα διαθέσιμα στην ελληνική αγορά, σε μια εξαιρετική τιμή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Ντίνα για τα πάντα!

Σήμερα επισκέφθηκα το κατάστημα με την κόρη μου, η οποία χρειαζόταν γυαλιά οράσεως. Η ευγενική πωλήτρια μας ενημέρωσε ότι το κατάστημα ήταν γεμάτο και μας πρότεινε να επιστρέψουμε σε μισή ώρα. Όπως και έγινε. Η εξυπηρέτηση ήταν άψογη, με σεβασμό στον προσωπικό μας χρόνο. Πιστεύω ακράδαντα ότι το Οπτικά Ίλιον είναι η ιδανική επιλογή για την κάλυψη των οπτικών σας αναγκών.

9.Οπτικά Ε.Ζουγανέλη

Οπτικά Ε.Ζουγανέλη

10.ΟΠΤΙΚΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΙΛΙΟΝ

ΟΠΤΙΚΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΙΛΙΟΝ
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (1 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Μπίμπιζα 29, Ίλιον 131 22, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Οπτικά Τριανταφύλλου, το κορυφαίο κατάστημα οπτικών ειδών στο Ίλιον, προσφέρει ασυναγώνιστη εξυπηρέτηση και ποιότητα για να καλύψει όλες τις ανάγκες όρασης σας. Είτε αναζητάτε κομψά γυαλιά οράσεως είτε μοντέρνα γυαλιά ηλίου, η εξειδικευμένη ομάδα μας είναι πάντα πρόθυμη να σας βοηθήσει να βρείτε την τέλεια λύση για εσάς.

Ανακαλύψτε μια ευρεία γκάμα από επώνυμα brands και σχεδιαστές, όλα επιλεγμένα προσεκτικά για να εξασφαλίσουν ότι θα βρείτε τον τέλειο συνδυασμό στυλ και λειτουργικότητας. Είτε πρόκειται για την καθημερινή σας άνεση είτε για μια ξεχωριστή περίσταση, τα Οπτικά Τριανταφύλλου σας εγγυώνται την απόλυτη ικανοποίηση. Επισκεφθείτε μας σήμερα και αφήστε μας να αναδείξουμε τη φυσική σας ομορφιά με την τέλεια επιλογή γυαλιών.
Προτάσεις αναρτήσεων