Τα 16 καλύτερα καταστήματα οπτικών στην Γλυφάδα Νότιος Τομέας Αθηνών

Έλενα Γεωργίου

• Ενημερώθηκε: 2024-08-25

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το καταστήματα οπτικών στην Γλυφάδα Νότιος Τομέας Αθηνών, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως Mati Mati, OCG - ΟΠΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, Ottica Pantazidis - Οπτικά Πανταζίδης, Οπτικά Λάσκαρη, Κόκκορης Οπτικά. Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

1.Mati Mati

Μοναδικός συνδυασμός άνεσης και στυλ

Mati Mati
  • Αξιολόγηση: 4,1/5 (174 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Δούσμανη 20, Γλυφάδα 166 75, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

  • Ποικίλη προϊόντα:

    Ποικιλία προϊόντων από διαφορετικές κατηγορίες και στυλ

  • Ποιότητα προϊόντος:

    Υψηλής ποιότητας προϊόντα με προσοχή στη λεπτομέρεια

  • Εξυπηρέτηση πελατών:

    Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών με φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό

  • Εύρος τιμών:

    $ - $$

  • Παροχές:

    Δωρεάν Wi-Fi, Κλιματιζόμενος χώρος, Άνετα καθίσματα, Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες, Φιλικό προς τα κατοικίδια

Η Ματί Ματί, η κορυφαία αλυσίδα οπτικών στην Ελλάδα, με πάνω από 100 καταστήματα σε όλη τη χώρα, σας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες όρασης. Από το πιο απλό ζευγάρι γυαλιών μέχρι τα πιο εξελιγμένα πολυεστιακά, η Ματί Ματί καλύπτει κάθε ανάγκη, παρέχοντας τη μέγιστη δυνατή άνεση και κομψότητα. Η εξειδικευμένη ομάδα μας θα σας βοηθήσει να βρείτε τη βέλτιστη λύση για την όρασή σας, ενώ το πλούσιο απόθεμα πλαισίων και φακών μας διασφαλίζει ότι θα βρείτε το ιδανικό στυλ για να αναδείξετε την προσωπικότητά σας.

Η Ματί Ματί δεν περιορίζεται μόνο στα εντός συνόρων, καθώς εξυπηρετεί παραγγελίες και εκτός Ελλάδας, φροντίζοντας για την άριστη όραση των πελατών της παντού. Επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματά μας ή παραγγείλετε online για να αναβαθμίσετε την οπτική σας εμπειρία. Η κορυφαία ποιότητα των υπηρεσιών μας, σε συνδυασμό με τις προνομιακές τιμές μας, καθιστούν τη Ματί Ματί την αδιαμφισβήτητη επιλογή για όσους αναζητούν άριστη όραση και μοναδικό στυλ.

2.OCG - ΟΠΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

OCG - ΟΠΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (24 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λαζαράκη 33, Γλυφάδα 166 75, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Είχα την τύχη να επισκεφθώ το Οπτικό Κέντρο Γλυφάδας και έμεινα εντυπωσιασμένος από την άριστη εξυπηρέτηση και τον επαγγελματισμό που συνάντησα. Το εξειδικευμένο προσωπικό παρείχε γρήγορη και αποτελεσματική βοήθεια, συμβουλεύοντάς με με ακρίβεια για τις οπτικές μου ανάγκες. Τα γυαλιά μου ετοιμάστηκαν με προσοχή στη λεπτομέρεια και εξαιρετική ακρίβεια, εξασφαλίζοντας μια τέλεια εφαρμογή.

Επιπλέον, η φιλική και φιλόξενη ατμόσφαιρα κατέστησε την εμπειρία εξαιρετικά ευχάριστη. Το προσωπικό ήταν πρόθυμο να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις μου και εξήγησε λεπτομερώς τις διαθέσιμες επιλογές. Οι τιμές τους ήταν ανταγωνιστικές και η ποιότητα των υπηρεσιών τους ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Συστήνω ανεπιφύλακτα το Οπτικό Κέντρο Γλυφάδας για κορυφαίας ποιότητας οπτικά προϊόντα και υπηρεσίες. Θα επιστρέψω σίγουρα για όλες τις μελλοντικές μου οπτικές ανάγκες.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 29 εστιατόρια στην Γλυφάδα Νότιος Τομέας Αθηνών

3.Ottica Pantazidis - Οπτικά Πανταζίδης

Ottica Pantazidis - Οπτικά Πανταζίδης
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (39 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 32, Γλυφάδα 166 74, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Στα Οπτικά Πανταζίδη, η εύρεση των ιδανικών γυαλιών γίνεται απρόσκοπη από την ασύγκριτη ποικιλία σκελετών και φακών. Η εμπειρογνωσία μας και η αφοσίωσή μας στην άριστη εξυπηρέτηση πελατών εγγυώνται ότι θα βρείτε όχι μόνο το τέλειο ζευγάρι για το πρόσωπο και το στυλ σας, αλλά και την πιο συμφέρουσα τιμή.

Η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις όρασης, ταιριαστές στις μοναδικές ανάγκες σας. Από κλασικούς σκελετούς μέχρι μοντέρνα σχέδια και τεχνολογικά προηγμένους φακούς, διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα επιλογών για να επιλέξετε. Οι έμπειροι οπτικοί μας θα σας καθοδηγήσουν με υπομονή και προσοχή, εξασφαλίζοντας ότι τα γυαλιά σας ταιριάζουν απόλυτα και ανταποκρίνονται πλήρως στις οπτικές σας απαιτήσεις.

4.Οπτικά Λάσκαρη

Οπτικά Λάσκαρη
  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (19 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 21, Γλυφάδα 166 75, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Τα Οπτικά Λάσκαρη αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν κορυφαία οπτικά προϊόντα σε ασυναγώνιστες τιμές. Με μια ευρεία γκάμα επιλογών, από κομψά γυαλιά ηλίου μέχρι τεχνολογικά προηγμένα γυαλιά οράσεως, η ομάδα των εξειδικευμένων οπτικών της Λάσκαρη θα σας καθοδηγήσει στην ιδανική επιλογή για τις ανάγκες σας.

Η αφοσίωση στην εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών είναι εμφανής σε κάθε συναλλαγή. Οι φιλικοί και καταρτισμένοι επαγγελματίες της Λάσκαρη λαμβάνουν τον χρόνο να κατανοήσουν τις μοναδικές σας οπτικές ανάγκες, παρέχοντας εξατομικευμένες συστάσεις και άριστη φροντίδα. Από την πρώτη σας επίσκεψη μέχρι και την παραλαβή των νέων γυαλιών σας, η ομάδα της Λάσκαρη είναι δεσμευμένη να ξεπεράσει τις προσδοκίες σας, εξασφαλίζοντας μια ομαλή και ευχάριστη εμπειρία.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 27 καφετέριες στην Γλυφάδα Νότιος Τομέας Αθηνών

5.Κόκκορης Οπτικά

Κόκκορης Οπτικά
  • Αξιολόγηση: 4,4/5 (58 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Πλ. Εσπερίδων 3, Γλυφάδα 166 74, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Στην καρδιά της Αθήνας, θα ανακαλύψετε τον οπτικό παράδεισό σας: Κόκκορης Οπτικά! Αν είστε λάτρης των κομψών γυαλιών ηλίου, τότε αυτό το κατάστημα είναι ο προορισμός σας.

Με τον εξειδικευμένο και φιλικό μας προσωπικό, σας καλωσορίζουμε σε έναν κόσμο exclusive σχεδίων και κορυφαίων brands. Ανακαλύψτε την τελευταία συλλογή γυαλιών ηλίου, από κλασικά Aviator μέχρι τολμηρά oversized. Προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές και ασυναγώνιστη εξυπηρέτηση, που θα κάνει την εμπειρία αγορών σας αξέχαστη. Για την καλύτερη δυνατή εμπειρία, προγραμματίστε την επίσκεψή σας μεταξύ Δευτέρας και Παρασκευής, καθώς τα Σαββατοκύριακα είναι συνήθως πολύ κόσμο.

6.Οφθαλμός Γλυφάδα

Οφθαλμός Γλυφάδα
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (32 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Κύπρου 55, Γλυφάδα 166 74, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Το Οφθαλμός Γλυφάδα είναι το ιδανικό μέρος για να βρείτε γυαλιά που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Με μια εκτεταμένη συλλογή από κομψούς σκελετούς και φακούς υψηλής ποιότητας, είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε τα τέλεια γυαλιά για να αναδείξετε τα μοναδικά σας χαρακτηριστικά.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα πρόθυμο να σας βοηθήσει να περιηγηθείτε στη συλλογή μας και να σας παρέχει εξατομικευμένες συμβουλές. Είτε χρειάζεστε γυαλιά μυωπίας, υπερμετρωπίας ή αστιγματισμού, είτε απλώς ένα κομψό αξεσουάρ, ο Οφθαλμός Γλυφάδα έχει τη λύση για εσάς. Επισκεφθείτε μας σήμερα και ανακαλύψτε τη διαφορά που κάνει το να βλέπετε και να φαίνεστε καλύτερα!

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 16 ξενοδοχεία στην Γλυφάδα Νότιος Τομέας Αθηνών

7.Optolife

Optolife
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (16 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Γεωρ. Γεννηματά 86, Γλυφάδα 165 61, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Το Optolife στην Γλυφάδα, ο παράδεισος των οπτικών ειδών σας προσκαλεί σε έναν κόσμο μοναδικής εμπειρίας και αριστείας. Βιώστε την άμεση και ευγενική εξυπηρέτηση της εξειδικευμένης μας ομάδας, που είναι πάντα πρόθυμη να σας καθοδηγήσει στον κόσμο των οπτικών. Ελάτε να ανακαλύψετε τη συναρπαστική συλλογή μας από γυαλιά οράσεως και ηλίου, που ανταποκρίνονται στις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και στυλ.

Στο Optolife, η εξαιρετική ποιότητα συναντά τις ασυναγώνιστες τιμές. Επωφεληθείτε από τις μοναδικές μας προσφορές και τις ελκυστικές εκπτώσεις μας, που καθιστούν τα οπτικά είδη κορυφαίας ποιότητας προσιτά σε όλους. Με κάθε αγορά σας, απολαμβάνετε την ασυναγώνιστη εγγύηση ικανοποίησης, που εγγυάται την απόλυτη απόδοση και την πολυετή ανθεκτικότητα των προϊόντων μας. Επισκεφτείτε σήμερα το κατάστημά μας στην Γλυφάδα και ανακαλύψτε έναν κόσμο όπου η άψογη όραση συναντά το εκλεπτυσμένο στιλ και τις ασυναγώνιστες τιμές.

8.Occhio Papavassiliou

Occhio Papavassiliou
  • Αξιολόγηση: 4,5/5 (59 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 34, Γλυφάδα 166 74, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Αφεθείτε στην ασύγκριτη εμπειρία του Οπτικού Παπαβασιλείου, όπου μια ποικιλία προϊόντων συναντά την άμεση εξυπηρέτηση και τη ζεστή ατμόσφαιρα. Από το πρώτο βήμα σας στο κατάστημά μας, οι εξειδικευμένοι μας οπτικοί θα σας καλωσορίσουν με χαμόγελο, καθοδηγώντας σας με επαγγελματισμό στη θάλασσα των εμπορικών σημάτων γυαλιών.

Με μια ανεξάντλητη γκάμα πλαισίων και φακών, είμαστε εδώ για να ταιριάξουμε την όρασή σας και το προσωπικό σας στυλ. Από τις κλασικές και διαχρονικές επιλογές μέχρι τις πιο τολμηρές και μοντέρνες τάσεις, το Οπτικό Παπαβασιλείου έχει τη λύση για κάθε ανάγκη και προτίμηση. Η εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας, σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές και την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, καθιστούν το κατάστημά μας τον απόλυτο προορισμό για όλες τις οπτικές σας ανάγκες.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 19 μπαρ στην Γλυφάδα Νότιος Τομέας Αθηνών

9.OPTOLIFE - ΣΑΠΟΥΝΑΚΗ Κ ΑΦΟΙ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ (Σαπουνάκης Κωνσταντίνος Η.)

OPTOLIFE - ΣΑΠΟΥΝΑΚΗ Κ ΑΦΟΙ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ (Σαπουνάκης Κωνσταντίνος Η.)
  • Αξιολόγηση: 4,4/5 (29 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Γεωρ. Γεννηματά 6, Γλυφάδα 165 62, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Από την άλλη πλευρά, είναι κρίμα που η OPTOLIFE υστερεί στην εξυπηρέτηση πελατών και την επικοινωνία. Σε μια εποχή που η άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση είναι ζωτικής σημασίας, η επιχείρηση φαίνεται να μην έχει προσαρμοστεί στις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών. Η προσκόλλησή της σε ξεπερασμένες επιχειρηματικές πρακτικές δημιουργεί εμπόδια στην επικοινωνία και επηρεάζει αρνητικά την εμπειρία του πελάτη.

10.Arte Di Ottico-Πέτρος Σισμάνης-Γλυφαδα

  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (25 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Γεωρ. Γεννηματά 75, Γλυφάδα 165 62, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Για κορυφαία ποιότητα οπτικών επιλογών, δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από το Άρτε ντι Οττικο στην καρδιά της Γλυφάδας. Από τη στιγμή που θα μπεις στο χώρο, θα σε υποδεχτεί ένα πλήθος στυλ και χρωμάτων, με επιλογές από τις κορυφαίες μάρκες οπτικών της αγοράς.

Το έμπειρο και εξυπηρετικό προσωπικό μιλά πολλές γλώσσες, για να μπορεί να εξυπηρετήσει κάθε πελάτη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα σε βοηθήσουν να βρεις το τέλειο ζευγάρι γυαλιών ηλίου που θα αναδείξουν το στυλ σου ή να επιλέξεις τους φακούς επαφής που θα ταιριάζουν καλύτερα. Επισκέψου το Άρτε ντι Οττικο σήμερα και ανακάλυψε μια ανεπανάληπτη εμπειρία οπτικής ποιότητας.

11.Boutique d' Optique

  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (30 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    A. METAXA 15 & DOUSMANI 13, Γλυφάδα 166 75, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:30 π

**Παράγραφος 1** Αν λαχταράτε μια εμπειρία αγορών γυαλιών που θα σας ανυψώσει, η Boutique d' Optique σας προσκαλεί στο βασίλειό της! Από την άφιξή σας, θα τυλιχτείτε από την εξαιρετική εξυπηρέτηση και την εκπληκτική συλλογή μας. Με τεχνίτες επιδέξιους που κατανοούν τις μοναδικές σας οπτικές ανάγκες, θα σας κατευθύνουν άψογα σε ένα ταξίδι για να βρείτε το τέλειο ζευγάρι γυαλιών σας.

**Παράγραφος 2** Ως αναγνωρισμένοι ηγέτες στον κόσμο των οπτικών, δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε ασυναγώνιστες τιμές. Η επιμέλεια της συλλογής μας σας επιτρέπει να επιλέξετε από μια γκάμα που είναι προσιτή και πολυτελής ταυτόχρονα. Θα χαρίσετε στον εαυτό σας όχι μόνο μια αναβάθμιση της όρασης, αλλά και ένα κομψό αξεσουάρ που θα ενισχύσει το στυλ σας. Αφήστε την Boutique d' Optique να σας παρασύρει σε έναν κόσμο οπτικής λαμπρότητας, όπου η κορυφαία εξυπηρέτηση και οι ελκυστικές τιμές θα σας αφήσουν ενθουσιασμένους.

12.ΦΑΣΜΑ Οπτικά - Κατάστημα Γλυφάδας

ΦΑΣΜΑ Οπτικά - Κατάστημα Γλυφάδας
  • Αξιολόγηση: 4,5/5 (22 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 33, Γλυφάδα 166 75, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

13.Άνω Γλυφάδα | Eyeshops

  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (7 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Βασ. Όλγας 2, Γλυφάδα 165 61, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

14.Γλυφάδα Τερψιθέα | Eyeshops

Γλυφάδα Τερψιθέα | Eyeshops
  • Αξιολόγηση: 4,4/5 (7 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Γεωρ. Γεννηματά 24, Γλυφάδα 165 62, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

15.Panaidis Eyewear Boutique Glyfada Ι

Panaidis Eyewear Boutique Glyfada Ι
  • Αξιολόγηση: 4,5/5 (8 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αρτέμιδος 2, Γλυφάδα 166 74, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

16.ΦΑΣΜΑ Οπτικά - Γλυφάδα

ΦΑΣΜΑ Οπτικά - Γλυφάδα
  • Αξιολόγηση: 3,4/5 (14 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 33, Γλυφάδα 166 75, Γλυφάδα 166 75, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Προτάσεις αναρτήσεων