Τα 10 καλύτερα γυμναστήρια στην Καλλιθέα Νότιος Τομέας Αθηνών

Έλενα Γεωργίου

• Ενημερώθηκε: 2024-08-20

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το γυμναστήρια στην Καλλιθέα Νότιος Τομέας Αθηνών, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως Fitness Games, 13fitnessroom, Γυμναστήριο Fitness Club, Γυμναστικός Σύλλογος Άμιλλα Καλλιθέας, Bodycareladies. Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

1.Fitness Games

Σλόγκαν για ειδικό σημείο σε 10 λέξεις

Fitness Games
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (243 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Δοϊράνης 72, Καλλιθέα 176 72, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:30 π

  • Personal Trainer:

    Προσωπικός εκπαιδευτής με πιστοποίηση εκπαιδευτή 10 λέξεων

  • Εξοπλισμός:

    Εξοπλισμός λίστα 5 αντικειμένων

  • Εύρος τιμών:

    $ - $$$

  • Κατάλληλο για:

    Στόχος άτομο 10 λέξεις

Γυμναστήριο Fitness Games: Ένας εξαιρετικός χώρος γυμναστικής με ασφαλή και σωστή δομή. Ο Γιώργος, με την πλούσια εμπειρία του στον χώρο της γυμναστικής, είναι δίπλα σας για να σας καθοδηγεί και να σας υποστηρίζει καθ’ όλη τη διάρκεια της προπόνησής σας. Ελάτε να το επισκεφτείτε και να ζήσετε από πρώτο χέρι την εξαιρετική ποιότητα των υπηρεσιών του!

Στο Fitness Games, θα βρείτε άρτιο εξοπλισμό, σύγχρονες εγκαταστάσεις και ένα πάντοτε φιλικό προς τα μέλη προσωπικό. Είτε είστε αρχάριος είτε επαγγελματίας αθλητής, το Fitness Games έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιεί όλες τις ανάγκες σας. Γνωρίστε τον ιδιοκτήτη Γιώργο και την έμπειρη ομάδα του, οι οποίοι είναι αφοσιωμένοι στο να σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας.

Διαβάστε περισσότερα: Τα 20 καλύτερα εστιατόρια στην Καλλιθέα Νότιος Τομέας Αθηνών

2.13fitnessroom

13fitnessroom
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (54 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Κρέμου 218, Καλλιθέα 176 75, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

Το 13fitnessroom είναι ένας παράδεισος ευεξίας στα νότια προάστια, που προσφέρει μια ασυναγώνιστη εμπειρία γυμναστικής. Ο φωτεινός, ευάερος χώρος και τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον για να ξεπεράσετε τα όριά σας.

Οι έμπειροι και καταρτισμένοι γυμναστές μας είναι αφοσιωμένοι στην παροχή εξατομικευμένης καθοδήγησης, βοηθώντας σας να επιτύχετε τους στόχους σας για φυσική κατάσταση. Από τη στοχευμένη ενδυνάμωση μέχρι τα δυναμικά ομαδικά μαθήματα, προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων για να ταιριάζουν σε όλες τις ανάγκες και επίπεδα ικανότητας. Επισκεφτείτε το 13fitnessroom σήμερα και ξεκινήστε το ταξίδι σας προς τη βέλτιστη υγεία και φυσική κατάσταση!

Διαβάστε περισσότερα: Τα 11 καλύτερα καφετέριες στην Καλλιθέα Νότιος Τομέας Αθηνών

3.Γυμναστήριο Fitness Club

Γυμναστήριο Fitness Club
  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (38 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λασκαρίδου 94, Καλλιθέα 176 76, Ελλάδα

  • Ώρα:

    11:00 π

Στο Fitness Club, η υγεία και η ευεξία σας είναι η απόλυτη προτεραιότητά μας. Με το ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον μας, αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας καθώς επιτυγχάνετε τους στόχους φυσικής κατάστασής σας. Οι εγκαταστάσεις μας, άψογα καθαρές και καλοσυντηρημένες, παρέχουν τον ιδανικό χώρο για να ξεκινήσετε ή να συνεχίσετε το ταξίδι της υγείας σας.

Από τη στιγμή που περνάτε τις πόρτες μας, είστε μέλος της οικογένειάς μας. Το εξειδικευμένο και φιλικό μας προσωπικό είναι πάντοτε έτοιμο να σας καθοδηγήσει και να σας υποστηρίξει σε κάθε βήμα. Ζήστε την εξαιρετική εμπειρία του Fitness Club, όπου η φυσική κατάσταση γίνεται ευχαρίστηση και οι στόχοι σας γίνονται πραγματικότητα σε ένα περιβάλλον που σας εμπνέει να φτάσετε στην κορυφή!

4.Γυμναστικός Σύλλογος Άμιλλα Καλλιθέας

Γυμναστικός Σύλλογος Άμιλλα Καλλιθέας
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (14 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Μεγιστης 18-20, Καλλιθέα 176 73, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

5.Bodycareladies

Bodycareladies
  • Αξιολόγηση: 4,4/5 (27 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Συνταγματάρχου Δαβάκη 68, Καλλιθέα 176 72, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Σε μια εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα, όπου ο επαγγελματισμός συναντά την άνεση, το Bodycareladies σας καλωσορίζει στον κόσμο της ομορφιάς και της ευεξίας. Με τους έμπειρους αισθητικούς μας, που ηγούνται ο καταξιωμένος Παντελής, θα βιώσετε εξαιρετικές θεραπείες περιποίησης σώματος ειδικά σχεδιασμένες για τις ανάγκες σας.

Από την πρώτη στιγμή που θα περάσετε την πόρτα μας, θα αισθανθείτε τη ζεστή φιλοξενία και τον αφοσιωμένο σε εσάς χαρακτήρα που μας διακρίνει. Αφήστε τους έμπειρους θεραπευτές μας να σας καθοδηγήσουν σε έναν κόσμο χαλάρωσης και αναζωογόνησης, όπου η ομορφιά και η ευεξία συνυπάρχουν αρμονικά. Σας περιμένουμε να ανακαλύψετε την εσωτερική σας λάμψη στο Bodycareladies!

6.Revive Personal Training

  • Αξιολόγηση: 4,4/5 (130 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Σωκράτους 76, Καλλιθέα 176 72, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Γυμνάσου με ενθουσιασμό και απόλαυση! Το Revive Personal Training είναι ένας χώρος άσκησης που θα σε ενθουσιάσει. Ο άνετος και μοντέρνος χώρος, σε συνδυασμό με εξειδικευμένους προπονητές, υπόσχεται να μετατρέψει την προπόνησή σου σε μια μοναδική εμπειρία.

Με προσεκτικά σχεδιασμένα προγράμματα προπόνησης, προσαρμοσμένα στις ανάγκες σου, το Revive Personal Training θα σε οδηγήσει σε ένα ταξίδι γυμναστικής γεμάτο ενθουσιασμό και αποτελέσματα. Η φιλική και χαρούμενη ατμόσφαιρα θα σε κάνει να απολαμβάνεις κάθε στιγμή της προπόνησής σου, κάνοντάς την αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου.

7.Δημοτικό γυμναστήριο Καλλιθέας

  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (50 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Θησέως 241, Καλλιθέα 176 73, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Το Δημοτικό Γυμναστήριο Καλλιθέας, ένας χώρος όπου η ευρυχωρία και η καθαριότητα συνδυάζονται αρμονικά. Το ευγενικό και καταρτισμένο προσωπικό μας είναι πάντα πρόθυμο να σας καθοδηγήσει και να σας υποστηρίξει στην επίτευξη των στόχων σας.

Απολαύστε το υπερσύγχρονο εξοπλισμό μας, ιδανικό για όλες τις μορφές άσκησης, από το ελεύθερο βάρος μέχρι τη γιόγκα. Οι άνετοι χώροι μας και η ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα πιλάτες δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον για μια ολοκληρωμένη εμπειρία ευεξίας. Ελάτε και ζήστε τη διαφορά στο Δημοτικό Γυμναστήριο Καλλιθέας, όπου η υγεία και η ευεξία σας είναι η προτεραιότητά μας.

8.Social Arenas Καλλιθέα

Social Arenas Καλλιθέα
  • Αξιολόγηση: 3,9/5 (149 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Σοφοκλέους 157, Καλλιθέα 170 72, Ελλάδα

  • Ώρα:

    12:00 έως 6:00 μ

Το γυμναστήριο Social Arenas στην Καλλιθέα είναι ένας ιδανικός προορισμός για τους λάτρεις της φυσικής κατάστασης. Με έναν άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, το γυμναστήριο προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία γυμναστικής. Παρά την περιστασιακή δυσωδία ορισμένων ατόμων, το γυμναστήριο διατηρείται καθαρό και τακτοποιημένο, καθιστώντας το ένα από τα πιο αξιόπιστα και οργανωμένα γυμναστήρια της περιοχής.

Παρά την ευρεία γκάμα πλεονεκτημάτων του γυμναστηρίου, ένα μικρό μειονέκτημα που εντοπίζεται είναι η παρουσία ορισμένων ατόμων που συχνά κάνουν θόρυβο και δεν τηρούν τους κανόνες του γυμναστηρίου. Αυτό μπορεί να διαταράξει την ηρεμία της προπόνησης, αλλά το γυμναστήριο λαμβάνει μέτρα για να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Η λογική τιμολόγηση και η γενική ποιότητα των υπηρεσιών του γυμναστηρίου το καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν έναν ολοκληρωμένο προορισμό γυμναστικής.

9.Power Gym Personal Training

Power Gym Personal Training
  • Αξιολόγηση: 3,6/5 (23 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 134, Καλλιθέα 176 76, Ελλάδα

Αν αναζητάς ένα γυμναστήριο που θα σε μυήσει στα μυστικά της σκληρής προπόνησης, τότε το Power Gym Personal Training στην Καλλιθέα είναι ο προορισμός σου. Από τα πιο παραδοσιακά γυμναστήρια της περιοχής, το Power Gym παραμένει σταθερή αξία για όσους εκτιμούν την αληθινή δύναμη της άσκησης. Χωρίς δήθεν και περιττές πολυτέλειες, το Power Gym προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι για να χτίσεις το σώμα που ονειρεύεσαι.

Με έμπειρους γυμναστές που θα σε καθοδηγήσουν σε κάθε σου βήμα και με εξοπλισμό που θα σου επιτρέψει να ξεπεράσεις τα όριά σου, το Power Gym Personal Training είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να γυμναστούν σκληρά και να δουν πραγματικά αποτελέσματα. Είτε είσαι αρχάριος είτε έμπειρος αθλητής, στο Power Gym θα βρεις το πρόγραμμα και την υποστήριξη που χρειάζεσαι για να πετύχεις τους στόχους σου και να ξεκλειδώσεις τη δύναμη που κρύβεις μέσα σου.

10.Body Control Fitness Club

Body Control Fitness Club
Προτάσεις αναρτήσεων