λίστα 17 γυμναστήρια στην Γλυφάδα Νότιος Τομέας Αθηνών

Γιώργος Ανδρέου

• Ενημερώθηκε: 2024-08-24

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το γυμναστήρια στην Γλυφάδα Νότιος Τομέας Αθηνών, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως MEGA GYM, Πάρκο Άθλησης Δήμου Γλυφάδας, ALTERLIFE Glyfada, OBSESSION PILATES, Power House Project - Yoga & Pilates, Γλυφάδα. Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

1.MEGA GYM

Το απόλυτο γυμναστήριο για μια ολοκληρωμένη εμπειρία fitness.

MEGA GYM
  • Αξιολόγηση: 4,1/5 (782 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφόρος Βουλιαγμένης 124, Γλυφάδα 166 74, Ελλάδα

  • Ώρα:

    11:00 π

  • Personal Trainer:

    Προπονητές με Πιστοποίηση Γυμναστή

  • Εξοπλισμός:

    Βάρη, Ελλειπτικά, Διάδρομοι, Ποδήλατα, Μηχανήματα μυϊκής ενδυνάμωσης

  • Εύρος τιμών:

    $$

  • Κατάλληλο για:

    Άτομα που επιθυμούν να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση

Ετοιμάσου να ανακαλύψεις ένα γυμναστήριο που θα σε συνεπάρει σαν χείμαρρος! Με την απίστευτη προσφορά των 199€, η MEGA GYM σε προκαλεί να διεκδικήσεις το σώμα των ονείρων σου με εξατομικευμένη καθοδήγηση από τους άρτια εκπαιδευμένους γυμναστές μας.

Βιώσε την άνεση των ευρύχωρων εγκαταστάσεών μας, που περιλαμβάνουν άφθονα όργανα γυμναστικής και ένα ευρύ φάσμα ομαδικών προγραμμάτων για να κρατήσουν το κίνητρό σου στα ύψη. Οι αστραφτερά αποδυτήριά μας και οι πεντακάθαρες αίθουσες θα σε κάνουν να νιώσεις σαν βασιλιάς ή βασίλισσα. Είτε είσαι αρχάριος είτε επαγγελματίας, η MEGA GYM είναι η ιδανική επιλογή για το ταξίδι της φυσικής σου κατάστασης. Δώσε στον εαυτό σου τη δώρο της υγείας και της ευεξίας σήμερα!

2.Πάρκο Άθλησης Δήμου Γλυφάδας

Πάρκο Άθλησης Δήμου Γλυφάδας
Το Πάρκο Άθλησης του Δήμου Γλυφάδας αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα καινοτομίας και αφιέρωσης στην ευεξία της κοινότητας. Η εντυπωσιακή του υποδομή περιλαμβάνει ένα υπερσύγχρονο ταρτάν, προηγμένα όργανα γυμναστικής και πλήρως εξοπλισμένοι χώροι για ασκήσεις με βάρη, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία άσκησης για όλους τους επισκέπτες.

Η δέσμευση του Δήμου στην εξυπηρέτηση της κοινότητας είναι εμφανής σε κάθε λεπτομέρεια, από το φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό μέχρι την άριστη συντήρηση των εγκαταστάσεων. Το πάρκο είναι ένας ιδανικός προορισμός για άτομα όλων των ηλικιών και ικανοτήτων, που παρέχει ένα ασφαλές και ενθαρρυντικό περιβάλλον για να ξεκινήσετε ή να συνεχίσετε το ταξίδι σας προς την φυσική κατάσταση.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 29 εστιατόρια στην Γλυφάδα Νότιος Τομέας Αθηνών

3.ALTERLIFE Glyfada

[Ο ειδικός πόντος είναι σλόγκαν για ειδικό σημείο σε 10 λέξεις]

ALTERLIFE Glyfada
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (191 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφόρος Βουλιαγμένης 139, Αθήνα 166 74, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

  • Personal Trainer:

    Προσωπικός γυμναστής πιστοποιημένος ως εκπαιδευτής σε 10 λέξεις

  • Εξοπλισμός:

    Εξοπλισμός είναι λίστα 5 αντικειμένων

  • Εύρος τιμών:

    Εύρος τιμών που χρησιμοποιεί $ - $$$

  • Κατάλληλο για:

    Στόχος Πρόσωπο σε 10 λέξεις

Το ALTERLIFE στη Γλυφάδα προσφέρει μια ασυναγώνιστη εμπειρία γυμναστικής, με κορυφαίους γυμναστές που είναι αφοσιωμένοι στην καθοδήγηση και την υποστήριξη των μελών σε κάθε τους βήμα. Απολαύστε προπονήσεις προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες ανάγκες και τους στόχους σας, ενώ περιβάλλεστε από ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις και άψογη εξυπηρέτηση.

Το εξαιρετικά φιλικό προσωπικό υποδέχεται κάθε μέλος με ένα ζεστό χαμόγελο, δημιουργώντας μια ενεργητική και θετική ατμόσφαιρα. Το ALTERLIFE είναι κάτι παραπάνω από ένα γυμναστήριο· είναι μια κοινότητα με κοινό στόχο την προώθηση της σωματικής και ψυχικής ευεξίας. Εμπιστευτείτε τους ειδικούς του ALTERLIFE και ξεκλειδώστε τις απεριόριστες δυνατότητές σας σε ένα περιβάλλον όπου η σκληρή δουλειά και η επιτυχία γίνονται πραγματικότητα.

4.OBSESSION PILATES

OBSESSION PILATES
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (105 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αττικής 94, Γλυφάδα 165 62, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Η OBSESSION PILATES είναι ένα κέντρο με εξαιρετικούς προπονητές που δίνουν έμφαση στην ορθή εκτέλεση των ασκήσεων, προλαμβάνοντας τραυματισμούς. Αν και είστε άπειροι στην άσκηση, η OBSESSION PILATES θα σας εμπνεύσει να περιμένετε με ανυπομονησία τις προπονήσεις σας.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 27 καφετέριες στην Γλυφάδα Νότιος Τομέας Αθηνών

5.Power House Project - Yoga & Pilates, Γλυφάδα

Power House Project - Yoga & Pilates, Γλυφάδα
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (37 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ανδρέα Παπανδρέου 114, Γλυφάδα 166 74, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Το Power House Project, στη Γλυφάδα, αποτελεί τον ιδανικό σας προορισμό για γιόγκα και πιλάτες. Με πάνω από δύο χρόνια εμπειρίας, έχοντας δοκιμάσει και άλλους χώρους, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι το Power House Project βρίσκεται κορυφαία στην περιοχή και όχι μόνο.

Οι έμπειροι εκπαιδευτές, πραγματικοί επαγγελματίες στο χώρο τους, θα σας μεταδώσουν την αγάπη τους για τη γιόγκα και τις πιλάτες. Η θετική τους ενέργεια θα σας αγκαλιάσει, κάνοντας κάθε σας προπόνηση μοναδική. Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα το Power House Project, για μια ολοκληρωμένη εμπειρία άσκησης και χαλάρωσης!

6.Somatos Domisi

Somatos Domisi
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (18 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Κωνσταντινουπόλεως 24, Γλυφάδα 166 75, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Έτοιμος για μια εμπειρία που θα σε εκτοξεύσει; Βυθίσου στον κόσμο του Somatos Domisi, όπου η άσκηση γίνεται απόλαυση! Σε αυτό το φιλόξενο περιβάλλον, θα ανακαλύψεις μικρές ομάδες και θα νιώσεις σαν στο σπίτι σου. Ετοιμάσου να ιδρώσεις, να γελάσεις και να ξεπεράσεις τα όριά σου με αποτελεσματικές προπονήσεις σχεδιασμένες για κάθε επίπεδο. Η επιλογή του Somatos Domisi είναι μονόδρομος για όποιον αναζητά κίνητρα και αποτελέσματα.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 16 ξενοδοχεία στην Γλυφάδα Νότιος Τομέας Αθηνών

7.Curves Glyfadas

Curves Glyfadas
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (66 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Δελφών 45, Γλυφάδα 165 61, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Ελάτε στο Curves Γλυφάδας και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γυμναστικής με τους κορυφαίους προπονητές μας. Θα σας βοηθήσουμε να ερωτευτείτε τη γυμναστική, να πετύχετε τους στόχους σας και να νιώσετε καλύτερα από ποτέ.

Με το φιλικό μας περιβάλλον και τους εξειδικευμένους γυμναστές μας, το Curves Γλυφάδας είναι ο ιδανικός προορισμός για γυναίκες όλων των επιπέδων φυσικής κατάστασης. Συνδυάζοντας εκπληκτικές ασκήσεις με θετική υποστήριξη, θα ανακαλύψετε την αληθινή χαρά της γυμναστικής. Αφήστε μας να σας καθοδηγήσουμε στο ταξίδι προς ένα πιο υγιές και χαρούμενο εσάς!

8.Υπαίθριο Δημόσιο Γυμναστήριο ( Public Gym ), Άνω Γλυφάδας

Υπαίθριο Δημόσιο Γυμναστήριο ( Public Gym ), Άνω Γλυφάδας
Γνωρίστε το εξαιρετικό Υπαίθριο Δημόσιο Γυμναστήριο της Άνω Γλυφάδας, ένα καταπράσινο καταφύγιο για όσους αγαπούν τη γυμναστική. Απολαύστε την άσκησή σας κάτω από τη σκιά των δέντρων, ενώ τα άριστα συντηρημένα όργανα σας παρέχουν μια ασφαλή και αποτελεσματική προπόνηση. Κάθε κίνηση γίνεται απολαυστική σε αυτόν τον υπέροχο χώρο, εμπνέοντας σας να ξεπεράσετε τα όριά σας και να ζήσετε μια υγιεινή και δραστήρια ζωή.

Οι δήμοι καλούνται να ακολουθήσουν το λαμπρό παράδειγμα της Άνω Γλυφάδας, δημιουργώντας περισσότερα τέτοια υπαίθρια γυμναστήρια σε κάθε γειτονιά. Ας μετατρέψουμε τους δημόσιους χώρους μας σε κέντρα ευεξίας, όπου η γυμναστική γίνεται εύκολα προσβάσιμη και ευχάριστη για όλους. Ελάτε να αγκαλιάσετε την υγεία και την ευεξία στον μοναδικό αυτό προορισμό άσκησης της Άνω Γλυφάδας, όπου κάθε επίσκεψη θα ανανεώνει το σώμα και το πνεύμα σας.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 19 μπαρ στην Γλυφάδα Νότιος Τομέας Αθηνών

9.Ground Zero Training Area

Ground Zero Training Area
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (62 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Επιδαύρου 5β, Γλυφάδα 165 61, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Το Ground Zero Training Area αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις της γυμναστικής, καθώς διαθέτει υπερσύγχρονα μηχανήματα ενδυνάμωσης και μια υπέροχη αίθουσα indoor cycling που θα σας ξεσηκώσει! Η προσοχή στη λεπτομέρεια και η τήρηση των κανόνων υγιεινής καθιστούν το Ground Zero Training Area την κορυφαία επιλογή για όσους επιθυμούν να αναβαθμίσουν την προπόνησή τους.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό είναι πάντα πρόθυμο να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας, ενώ ο οργανωμένος και καθαρός χώρος του γυμναστηρίου θα σας εμπνεύσει να ξεπεράσετε τα όριά σας. Επισκεφθείτε το Ground Zero Training Area σήμερα και ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορεί να κάνει ένα γυμναστήριο υψηλών προδιαγραφών στην προπονητική σας ρουτίνα!

10.Iron Gym

Iron Gym
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (81 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Δημ. Γούναρη 150, Γλυφάδα 166 74, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Το Iron Gym είναι ένα σύγχρονο γυμναστήριο με άρτια τεχνολογικό εξοπλισμό, σχεδιασμένο για να καλύψει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού αθλούμενου.

Εδώ θα βρεις μια τεράστια ποικιλία από όργανα γυμναστικής, ενώ οι έμπειροι γυμναστές μας είναι πάντα πρόθυμοι να σε καθοδηγήσουν και να σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου. Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας η γυμναστική γίνεται παιχνίδι, ενώ ο άρτια εξοπλισμένος χώρος μας εγγυάται την άνεση και την ασφάλειά σου.

11.STUDIO MIX

STUDIO MIX
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (69 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αθανασίου Διάκου 24, Γλυφάδα 166 75, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Το STUDIO MIX είναι ο κορυφαίος χώρος γυμναστικής στα νότια προάστια για όσους επιζητούν πραγματικά αποτελέσματα και αξιοποιούν τη σοβαρότητα και την επιμέλεια τους. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, έμπειρους γυμναστές και εξατομικευμένα προγράμματα, το STUDIO MIX υπόσχεται και πετυχαίνει να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας και να ξεπεράσετε τα όριά σας.

Όλοι στον χώρο μας είναι προσηλωμένοι στο να διασφαλίσουν ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Από τη στιγμή που θα μπείτε από την πόρτα, θα νιώσετε την θετική ενέργεια και την αφοσίωση της ομάδας μας. Το STUDIO MIX είναι κάτι παραπάνω από ένα γυμναστήριο, είναι μια κοινότητα ανθρώπων που μοιράζονται το ίδιο πάθος για τη γυμναστική και την επίτευξη των στόχων τους. Ελάτε να μας επισκεφτείτε σήμερα και ανακαλύψτε τη διαφορά που κάνει το STUDIO MIX. Σας περιμένουμε!

12.Benefit Gym

Benefit Gym
  • Αξιολόγηση: 4,3/5 (65 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Γεωρ. Γεννηματά 71, Γλυφάδα 165 62, Ελλάδα

  • Ώρα:

    11:00 π

13.Holmes Place Γλυφάδα

Μεγάλη ποικιλία μαθημάτων και προγραμμάτων εκγύμνασης.

Holmes Place Γλυφάδα
  • Αξιολόγηση: 4,4/5 (824 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Γρ. Λαμπράκη 83, Γλυφάδα 166 75, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

  • Personal Trainer:

    Εξειδικευμένοι γυμναστές έτοιμοι να σας καθοδηγήσουν.

  • Εξοπλισμός:

    - Μηχανήματα με βάρη - Διάδρομοι - Ελλειπτικά - Ποδήλατα - Ζώνες TRX

  • Εύρος τιμών:

    $$ - $$$

  • Κατάλληλο για:

    Για άτομα που επιθυμούν να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση.

14.Dr.Fit Boutique Gym Glyfada | EMS - Pilates - Personal Training

Dr.Fit Boutique Gym Glyfada | EMS - Pilates - Personal Training
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (110 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Σοφίας Βέμπο 17, Γλυφάδα 165 61, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

15.L.A. SOUTH Gym Glyfada (πρώην GYM TONIC)

Το γυμναστήριο της επιλογής σας για μια ολοκληρωμένη εμπειρία fitness σε ένα πολυτελές και φιλικό περιβάλλον

L.A. SOUTH Gym Glyfada (πρώην GYM TONIC)
  • Αξιολόγηση: 4,1/5 (152 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Παρ. Λεωφ. Βουλιαγμένης 96, Γλυφάδα 166 75, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

  • Personal Trainer:

    Προπονητές γυμναστικής με πιστοποίηση και εμπειρία άνω των 10 ετών

  • Εξοπλισμός:

    Πλήρης εξοπλισμός με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, ελεύθερα βάρη, αίθουσα μαθημάτων και εξωτερικός χώρος άσκησης

  • Εύρος τιμών:

    $$ - $$$

  • Κατάλληλο για:

    Άτομα όλων των ηλικιών και επιπέδων φυσικής κατάστασης που αναζητούν ένα πλήρες και ασφαλές περιβάλλον προπόνησης

16.Yava Fitness Center

Το ειδικό σημείο είναι το σύνθημα για το ειδικό σημείο σε 10 λέξεις

Yava Fitness Center
  • Αξιολόγηση: 3,8/5 (419 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ξενοφώντος 32, Γλυφάδα 166 75, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

  • Personal Trainer:

    Προσωπικός γυμναστής πιστοποιημένος εκπαιδευτής σε 10 λέξεις

  • Εξοπλισμός:

    Εξοπλισμός σε λίστα 5 αντικειμένων

  • Εύρος τιμών:

    Εύρος τιμών που χρησιμοποιείται $ - $$$

  • Κατάλληλο για:

    Στοχευμένο άτομο σε 10 λέξεις

17.THE EDGE

THE EDGE
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (1 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Φοίβης 13, Γλυφάδα 166 74, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Προτάσεις αναρτήσεων