Τα 12 καλύτερα μαθήματα χορού στην Γλυφάδα Νότιος Τομέας Αθηνών

Δημήτρης Κωστόπουλος

• Ενημερώθηκε: 2024-08-24

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το μαθήματα χορού στην Γλυφάδα Νότιος Τομέας Αθηνών, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως Ανώτερη & Ερασιτεχνική Σχολή Χορού "Μάρι Χατζημιχάλη", Σχολή Χορού Γλυφάδας Αλίκη Διαμαντή, DanceBeat Πανδώρα by Cholevas, Dance School Panos Metaxopoulos Σχολή Χορού Αναγνωρισμένη από το Κράτος, ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ GALENA’S DANCE STUDIOS ΓΛΥΦΑΔΑ - Aerial. Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

1.Ανώτερη & Ερασιτεχνική Σχολή Χορού "Μάρι Χατζημιχάλη"

Ανώτερη & Ερασιτεχνική Σχολή Χορού "Μάρι Χατζημιχάλη"
Η Ανώτερη Σχολή Χορού «Μάρι Χατζημιχάλη» είναι ένας χώρος εκφραστικής ελευθερίας και καλλιτεχνικής ανάπτυξης. Διευθύνεται από τη διάσημη χορεύτρια Μάρι Χατζημιχάλη και διαθέτει μια ομάδα έμπειρων δασκάλων που είναι αφοσιωμένοι στο να εμπνεύσουν την επόμενη γενιά χορευτών.

Μπαίνοντας σε αυτό τον πανέμορφο χώρο, θα σας υποδεχτεί μια αύρα δημιουργικότητας και πάθους. Οι δάσκαλοι, με την αγάπη τους για τα παιδιά, τα καθοδηγούν με υπομονή και φροντίδα, καλλιεργώντας τις δεξιότητές τους, την αυτοπεποίθησή τους και την αγάπη τους για τη χορευτική τέχνη.

2.Σχολή Χορού Γλυφάδας Αλίκη Διαμαντή

Σχολή Χορού Γλυφάδας Αλίκη Διαμαντή
  • Αξιολόγηση: 4,6/5 (14 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Πανδώρας 44, Γλυφάδα 166 74, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Η Σχολή Χορού της Αλίκης Διαμαντή στη Γλυφάδα είναι ένας πραγματικός θησαυρός για τους λάτρεις του χορού. Με την εξαιρετική της ιδιοκτήτρια, την υπέροχη ατμόσφαιρά της και τις κορυφαίες δασκάλες, η σχολή αυτή προσφέρει μια μοναδική εμπειρία εκμάθησης και απόλαυσης.

Τμήματα χορού για όλες τις ηλικίες, από παιδιά μέχρι ενήλικες, με ποικίλα επίπεδα δυσκολίας, καθιστούν τη Σχολή Χορού Γλυφάδας Αλίκη Διαμαντή προσβάσιμη σε όλους όσους επιθυμούν να εκφράσουν τον εαυτό τους μέσω της κίνησης και της τέχνης. Οι μαθητές όχι μόνο θα βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στο χορό, αλλά θα αναπτύξουν επίσης αυτοπεποίθηση, πειθαρχία και χάρη. Και για όσους δεν επιδιώκουν επαγγελματική καριέρα στο χορό, τα μαθήματα αποτελούν μια εξαιρετική μορφή φυσικής άσκησης και καλλιτεχνικής έκφρασης.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 29 εστιατόρια στην Γλυφάδα Νότιος Τομέας Αθηνών

3.DanceBeat Πανδώρα by Cholevas

DanceBeat Πανδώρα by Cholevas
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (71 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ανθέων 23, Γλυφάδα 166 74, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Πάρε μέρος στο DanceBeat Πανδώρα του Χολεβά και βίωσε ένα εκρηκτικό ταξίδι στον μαγικό κόσμο του λατινοαμερικάνικου χορού! Αφέσου στους ρυθμούς, χόρεψε με πάθος και ενέργεια, και γίνε κι εσύ μέλος της μεγαλύτερης σχολής χορού στη χώρα. Το DanceBeat Πανδώρα είναι ο ιδανικός προορισμός για όλους, από αρχάριους έως έμπειρους χορευτές, που αναζητούν να ανεβάσουν το χορευτικό τους επίπεδο σε νέα ύψη.

Άφησε τη μουσική να σε παρασύρει και τους έμπειρους δασκάλους να σε καθοδηγήσουν σε ένα ταξίδι γεμάτο ρυθμό, κίνηση και πάθος. Με την καθοδήγησή τους, θα κατακτήσεις σύνθετα βήματα, θα αναπτύξεις την αυτοπεποίθησή σου και θα ανακαλύψεις κρυμμένα ταλέντα που ποτέ δεν πίστευες ότι είχες. Επιπλέον, το φιλικό και υποστηρικτικό περιβάλλον της σχολής θα σε κάνει να νιώσεις σαν στο σπίτι σου, με ανθρώπους που μοιράζονται την ίδια αγάπη για το χορό. Έλα στο DanceBeat Πανδώρα και άφησε τον ρυθμό να σε απελευθερώσει!

4.Dance School Panos Metaxopoulos Σχολή Χορού Αναγνωρισμένη από το Κράτος

Dance School Panos Metaxopoulos Σχολή Χορού Αναγνωρισμένη από το Κράτος
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (14 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Achilleos 34-36 & Andrea Papandreou 97, Glyfada, Athens 166 74, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Το Εργαστήριο Χορού Πάνου Μεταξόπουλου, αναγνωρισμένο από το κράτος, προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία εκπαίδευσης στο μπαλέτο και το χορό. Η αφοσιωμένη δασκάλα του μπαλέτου μεταδίδει το πάθος της με χάρη και τεχνική ακρίβεια, καλλιεργώντας στους μαθητές την αγάπη για αυτή την κομψή τέχνη.

Η σχολή χαρακτηρίζεται από την άριστη οργάνωσή της, παρέχοντας στους μαθητές ένα υποστηρικτικό και εμπνευσμένο περιβάλλον. Η θετική γνώμη των μαθητών αντανακλά την αποτελεσματικότητα της διδασκαλίας και την ευχάριστη ατμόσφαιρα που επικρατεί. Επιλέξτε το Εργαστήριο Χορού Πάνου Μεταξόπουλου για ένα ταξίδι χορευτικής ανάπτυξης και έκφρασης.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 27 καφετέριες στην Γλυφάδα Νότιος Τομέας Αθηνών

5.ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ GALENA’S DANCE STUDIOS ΓΛΥΦΑΔΑ - Aerial

ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ GALENA’S DANCE STUDIOS ΓΛΥΦΑΔΑ - Aerial
  • Αξιολόγηση: 4,5/5 (25 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφόρος Βουλιαγμένης 133, Γλυφάδα 166 75, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Τα GALENA’S DANCE STUDIOS στη Γλυφάδα είναι ο απόλυτος προορισμός για όσους αναζητούν την τέλεια χορευτική εμπειρία. Μια νέα υπερσύγχρονη σχολή χορού, στελεχωμένη από μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών, προσφέρει μια ατελείωτη σειρά μαθημάτων για όλα τα γούστα. Ο χώρος είναι καλαίσθητος και η ατμόσφαιρα τόσο φιλόξενη, που θα σε κάνει να θέλεις να μείνεις για πάντα.

Από την έμπειρη δασκάλα χορού Αντζελίνα έως το φιλόξενο προσωπικό υποδοχής, το GALENA’S DANCE STUDIOS είναι αφιερωμένο στο να παρέχει στους μαθητές του την καλύτερη δυνατή χορευτική εμπειρία. Η Αντζελίνα ξεχωρίζει για το πάθος της για το χορό, καθώς και για το ενδιαφέρον της να μεταδώσει τις γνώσεις της στους μαθητές της, ανεξαρτήτως επιπέδου ικανοτήτων.

6.Hot Steps by Ano Glyfada , Elliniko

Hot Steps by Ano Glyfada , Elliniko
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (23 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Γεννηματά 25 και, Αττικής 10, Γλυφάδα 165 62, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 16 ξενοδοχεία στην Γλυφάδα Νότιος Τομέας Αθηνών

7.NMDF DANCE SCHOOL

NMDF DANCE SCHOOL
  • Αξιολόγηση: 4,2/5 (25 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 52, Γλυφάδα 166 74, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

8.Σχολές Χορού Κατερίνα Ροδίου | Katerina Rodiou Dancing Schools

Σχολές Χορού Κατερίνα Ροδίου | Katerina Rodiou Dancing Schools
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (9 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αλ. Παναγούλη 58, Γλυφάδα 166 75, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Ελάτε να ανακαλύψετε τη μαγεία του χορού στις Σχολές Χορού Κατερίνας Ροδίου! Ζήστε την αξεπέραστη ποιότητα των υπηρεσιών μας και τον άψογο χώρο μας, όπου κάθε λεπτομέρεια είναι φροντισμένη με μεράκι. Εδώ, η αγάπη για τον κλάδο μας, ο σεβασμός προς τους μαθητές μας και η αφοσίωση στην τέχνη του χορού δημιουργούν μια μοναδική εμπειρία εκμάθησης.

Κάντε το πρώτο σας βήμα στον κόσμο του χορού στις Σχολές Χορού Κατερίνας Ροδίου και αφεθείτε στην καθοδήγηση των έμπειρων εκπαιδευτών μας. Μαζί, θα εξερευνήσετε μια ευρεία γκάμα στυλ χορού, θα αναπτύξετε την τεχνική σας και θα ανακαλύψετε τη δημιουργική σας έκφραση. Είτε είστε αρχάριοι είτε έμπειροι χορευτές, στις σχολές μας θα βρείτε το ιδανικό πρόγραμμα για τις ανάγκες σας.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 19 μπαρ στην Γλυφάδα Νότιος Τομέας Αθηνών

9.Dance your soul - Glyfada

  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (9 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ανδρέα Παπανδρέου 145, Γλυφάδα 165 61, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Μέσα στο άνετο και καλαίσθητο περιβάλλον μας, θα ξεδιπλώσετε την ψυχή σας μέσω του χορού, θα αναζωογονήσετε το σώμα σας με εξατομικευμένα διατροφικά πλάνα και θα ενδυναμώσετε τον νου σας με θετικές τεχνικές. Αφήστε μας να σας καθοδηγήσουμε σε ένα ταξίδι μεταμόρφωσης, όπου θα ανακαλύψετε τη χαρά της κίνησης και θα εμπνευστείτε για μια ζωή σε αρμονία.

10.Ballet des Etoiles

Ballet des Etoiles
  • Αξιολόγηση: 3,9/5 (16 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ασκληπιού 70 και, Αριστοφάνους, Γλυφάδα 166 74, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

11.Σχολή χορού Μελίνας Κοροβίλα

Σχολή χορού Μελίνας Κοροβίλα
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (6 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Γρ. Λαμπράκη, Κύπρου και, Γλυφάδα 166 74, Ελλάδα

  • Ώρα:

    5:00 έως 10:00 μ

12.Χορομάθεια

Χορομάθεια
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (3 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Βορείου Ηπείρου 44, Γλυφάδα 165 62, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Ανοιχτό όλο το 24ωρο

Χορομανία, η τέχνη της αρμονικής κίνησης και της γαλήνης, βρίσκει την κοιτίδα της σε αυτόν τον εκπληκτικό χώρο, υπό την καθοδήγηση του νεαρού και δεξιοτέχνη, Σωτήρη. Αφιερωμένο στην εκμάθηση παραδοσιακών και σύγχρονων χορών, το Χορομανία υπόσχεται να σας μεταμορφώσει σε δεξιοτέχνες του ρυθμού και της χάρης. Η άριστα καταρτισμένη ομάδα εκπαιδευτών, με επικεφαλής τον ταλαντούχο Σωτήρη, θα σας οδηγήσει σε ένα μαγικό ταξίδι αυτοέκφρασης, όπου το σώμα και η ψυχή ενώνονται σε μια αρμονική συμφωνία.

Ανεξάρτητα από το επίπεδο ή την προηγούμενη εμπειρία σας, το Χορομανία εγγυάται εξατομικευμένη προσέγγιση, καθοδηγώντας σας βήμα προς βήμα σε ένα κόσμο χορευτικής υπεροχής. Εμπνευσμένοι από το πάθος και την αφοσίωση των εκπαιδευτών, θα ανακαλύψετε τον κρυμμένο χορευτή μέσα σας, απογειώνοντας την εμπειρία με διασκεδαστικές παραστάσεις και εκδηλώσεις. Το Χορομανία δεν είναι απλώς ένα στούντιο χορού, αλλά ένα καταφύγιο γαλήνης και δημιουργικότητας, όπου η κίνηση γίνεται έκφραση της ψυχής και όπου γεννιούνται αξέχαστες αναμνήσεις.
Προτάσεις αναρτήσεων