λίστα 10 μαθήματα χορού στην Ίλιον Δυτικού Τομέα Αθηνών

Γιάννης Παπαδόπουλος

• Ενημερώθηκε: 2024-08-26

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το μαθήματα χορού στην Ίλιον Δυτικού Τομέα Αθηνών, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως Σχολή Χορού Μαίρη Λαδά, Σχολή Χορού Σοφίας Χρονάκη, Ελληνική Παράδοση - Σωματείο Ελληνικών Χορών και Λαογραφικών Ερευνών, Apollon Dance Studio Ίλιον, OnStage dance studio. Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

1.Σχολή Χορού Μαίρη Λαδά

Σχολή Χορού Μαίρη Λαδά
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (37 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αριστείδου 5b, Ίλιον 131 22, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Η σχολή χορού της κυρίας Μαίρης Λαδά είναι ένας υπέροχος προορισμός για όσους επιθυμούν να βιώσουν την μαγεία του χορού. Με τους έμπειρους καθηγητές και το φιλικό περιβάλλον, σας παρέχουμε μια αξέχαστη εμπειρία χορού.

Οι εγκαταστάσεις μας είναι άρτια εξοπλισμένες με όλα τα απαραίτητα για να καλύψουν τις ανάγκες σας, ενώ ο χώρος είναι ειδικά διαμορφωμένος για να σας παρέχει άνεση και έμπνευση. Είτε είστε αρχάριοι είτε προχωρημένοι χορευτές, θα βρείτε τα κατάλληλα μαθήματα που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας και να εκφραστείτε μέσω της κίνησης.

Διαβάστε περισσότερα: Τα 16 καλύτερα εστιατόρια στην Ίλιον Δυτικού Τομέα Αθηνών

2.Σχολή Χορού Σοφίας Χρονάκη

Σχολή Χορού Σοφίας Χρονάκη
Η Σχολή Χορού Σοφίας Χρονάκη είναι ένας παράδεισος για τα παιδιά που αγαπούν την κίνηση και τη μουσική. Με τέσσερα χρόνια συνεχούς παρουσίας στο χώρο, η σχολή έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, όπου τα παιδιά μαθαίνουν την τέχνη του χορού με τον πιο ευχάριστο τρόπο.

Οι καθηγητές της σχολής είναι άρτια εκπαιδευμένοι επαγγελματίες, με βαθιά αγάπη για τα παιδιά και την τέχνη τους. Με υπομονή και αφοσίωση, καθοδηγούν τους μικρούς χορευτές στο μαγικό κόσμο του χορού, βοηθώντας τους να αναπτύξουν το ταλέντο τους και να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους. Η Σχολή Χορού Σοφίας Χρονάκη είναι ο ιδανικός προορισμός για παιδιά που θέλουν να ξεδιπλώσουν το χορευτικό τους ταλέντο και να βιώσουν τη χαρά της κίνησης.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 21 καφετέριες στην Ίλιον Δυτικού Τομέα Αθηνών

3.Ελληνική Παράδοση - Σωματείο Ελληνικών Χορών και Λαογραφικών Ερευνών

Ελληνική Παράδοση - Σωματείο Ελληνικών Χορών και Λαογραφικών Ερευνών
  • Αξιολόγηση: 4,6/5 (11 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ιωαννίνων 95, Ίλιον 131 23, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Το «Ελληνική Παράδοση» είναι ένα σωματείο που εστιάζει στη διατήρηση και την προώθηση της ελληνικής λαϊκής παράδοσης. Τα μέλη του είναι παθιασμένοι λάτρεις του ελληνικού πολιτισμού, αφοσιωμένοι στη διασφάλιση ότι οι παραδοσιακοί χοροί και οι λαογραφικές έρευνες θα εξακολουθούν να ευδοκιμούν για τις γενιές που έρχονται.

Στη σχολή χορού του σωματείου, μαθητές όλων των ηλικιών έχουν την ευκαιρία να μάθουν αυθεντικές ελληνικές χορευτικές κινήσεις, ενώ ταυτόχρονα αποκτούν πολύτιμες γνώσεις για την ιστορία και τη σημασία της παράδοσης. Η σχολή παρέχει ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, όπου οι μαθητές όχι μόνο αναπτύσσουν τις χορευτικές τους δεξιότητες αλλά και συνδέονται με την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας.

4.Apollon Dance Studio Ίλιον

Apollon Dance Studio Ίλιον
  • Αξιολόγηση: 4,0/5 (11 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ναυσικάς 118, Ίλιον 131 22, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Το Apollon Dance Studio είναι ο ιδανικός χώρος για να ξεδιπλώσεις το χορευτικό σου ταλέντο. Οι έμπειροι και καταρτισμένοι δάσκαλοι μας θα σου μεταδώσουν τις γνώσεις και τις τεχνικές τους, οδηγώντας σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο της τέχνης. Οι εγκαταστάσεις μας είναι άνετες και πλήρως εξοπλισμένες, παρέχοντας το ιδανικό περιβάλλον για μάθηση και εξέλιξη.

Στο Apollon Dance Studio, κάθε επιθυμία σας γίνεται πραγματικότητα. Είτε επιθυμείτε να βελτιώσετε την τεχνική σας, είτε να προετοιμαστείτε για επαγγελματικές εμφανίσεις, οι δάσκαλοι μας θα σας καθοδηγήσουν με πάθος και αφοσίωση. Θα σας εμπνεύσουν να ξεπεράσετε τα όριά σας και να αγγίξετε νέες χορευτικές κορυφές. Ελάτε να ενταχθείτε στην ομάδα μας και να μεταμορφώσετε το χορευτικό σας ταξίδι σε μια αξέχαστη εμπειρία.

5.OnStage dance studio

OnStage dance studio
Το OnStage Dance Studio γιορτάζει με υπερηφάνεια την επιτυχημένη δεκαετή πορεία του στον χώρο του χορού! Με μια εξαιρετική ομάδα έμπειρων δασκάλων και ένα ευρύ φάσμα χορευτικών στιλ, το OnStage Dance Studio ξεχωρίζει στον χώρο του χορού.

Είτε είστε αρχάριος που αναζητάει να κάνει τα πρώτα του βήματα στον κόσμο του χορού, είτε έμπειρος χορευτής που επιθυμεί να εξελίξει την τεχνική του, το OnStage Dance Studio έχει το ιδανικό πρόγραμμα για εσάς. Με πάθος για τον χορό και δέσμευση στην εκπαίδευση, οι δάσκαλοι του στούντιο θα σας καθοδηγήσουν σε ένα ταξίδι γεμάτο ρυθμό, κίνηση και αυτοέκφραση.

6.The Dance Club By Ilion

The Dance Club By Ilion
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (33 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Πρωτεσιλάου 101, Αθήνα 131 22, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Ο Χορευτικός Σύλλογος "Ιlion" σας προσκαλεί σε έναν μαγευτικό κόσμο κίνησης και ρυθμού! Οι έμπειροι χοροδιδάσκαλοί μας με τα υψηλά επίπεδα κατάρτισης και επαγγελματισμού δημιουργούν ένα ζεστό και ανθρώπινο περιβάλλον, όπου ο χορός μετατρέπεται σε μια μοναδική εμπειρία. Ελάτε να ανακαλύψετε το χορευτικό σας ταλέντο και να απογειώσετε την έκφρασή σας μέσα από τις κινήσεις και τη μουσική. Στο "Ιlion", ο χορός δεν είναι απλώς μια δραστηριότητα, είναι μια τέχνη που μας ενώνει και μας χαρίζει αμέτρητες στιγμές χαράς και δημιουργικότητας. Μην περιμένετε άλλο, μπείτε στον ρυθμό και αφήστε το σώμα και την ψυχή σας να εκφραστούν μέσα από το χορό.

7.All Dance Academy

All Dance Academy
  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (105 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Μενελάου 144, Ίλιον 131 22, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

8.Σχολή Μπαλέτου & Σύγχρονου Χορού | Νάντια Παλαιολόγου

Σχολή Μπαλέτου & Σύγχρονου Χορού | Νάντια Παλαιολόγου

9.JK Dance Art

10.Σχολή μπαλέτου Μάρας Νιάρχου

Σχολή μπαλέτου Μάρας Νιάρχου
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (6 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Πατρόκλου 75, Ίλιον 131 22, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Προτάσεις αναρτήσεων