Τα 13 καλύτερα μαθήματα χορού στην Πάτρα

Γιάννης Παπαδόπουλος

• Ενημερώθηκε: 2024-08-10

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το μαθήματα χορού στην Πάτρα, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως ΧοροΕκφραση, Σχολή Χορού Ζαχαροπούλου Ιωάννα, ARTIQ dance, School of Dance Patras (Πάτρας), ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ "ΧΟΡΟΔΡΑΣΗ" ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ ΑΓΟΡΑ, DIRTY DANCING DANCE & ACROBATIC SCHOOL. Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

1.ΧοροΕκφραση, Σχολή Χορού Ζαχαροπούλου Ιωάννα

ΧοροΕκφραση, Σχολή Χορού Ζαχαροπούλου Ιωάννα
  • Αξιολόγηση: 4,6/5 (21 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ιακωβίδου 34, Πάτρα 263 35, Ελλάδα

  • Ώρα:

    5:00 έως 10:30 μ

Η Σχολή Χορού Ζαχαροπούλου Ιωάννα είναι ένας υπέροχος χώρος για τους λάτρεις του χορού! Η κυρία Ιωάννα, με την αγάπη της για τα παιδιά και την αφοσίωσή της στον χορό, δημιουργεί ένα μαγικό περιβάλλον για τους μαθητές της. Η υψηλής ποιότητας διδασκαλία και το μεταδοτικό πάθος της για την τέχνη ενθουσιάζουν τα παιδιά, μετατρέποντας κάθε μάθημα σε μια αξέχαστη εμπειρία.

2.ARTIQ dance

ARTIQ dance
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (15 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ανθεμίου 19, Πάτρα 264 42, Ελλάδα

  • Ώρα:

    6:00 έως 10:00 μ

Το ARTΙQ dance είναι ένας εκπληκτικός χώρος χορού, σχεδιασμένος με γούστο και προσοχή στη λεπτομέρεια. Η επαγγελματική του ομάδα διαθέτει υψηλή κατάρτιση και αγάπη για τη δουλειά της, παρέχοντας μαθήματα χορού για όλα τα επίπεδα και ηλικίες.

Με πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες χορού, προηγμένο σύστημα ήχου και φωτισμού και άνετους κοινόχρηστους χώρους, το ARTΙQ dance προσφέρει την ιδανική ατμόσφαιρα για να ξεδιπλώσετε το πάθος σας για τον χορό. Ελάτε να ανακαλύψετε τη χαρά και τα οφέλη του χορού σε ένα περιβάλλον που εμπνέει και ενδυναμώνει!

Διαβάστε περισσότερα: Τα 13 καλύτερα εστιατόρια στην Πάτρα

3.School of Dance Patras (Πάτρας)

School of Dance Patras (Πάτρας)
Οι έμπειροι δάσκαλοί μας, διακεκριμένοι στον χώρο τους, μοιράζονται το πάθος τους για το χορό με κάθε μαθητή, δημιουργώντας ένα εμπνευσμένο και υποστηρικτικό περιβάλλον. Ανακαλύψτε το ταλέντο σας, βελτιώστε τις δεξιότητές σας και αγγίξτε νέα ύψη στην School of Dance Patras (Πάτρας), την κορυφαία σχολή χορού στον γαλαξία!

4.ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ "ΧΟΡΟΔΡΑΣΗ" ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ ΑΓΟΡΑ

ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ "ΧΟΡΟΔΡΑΣΗ" ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ ΑΓΟΡΑ
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (15 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    ΜΠΙΖΑΝΙΟΥ 21 &, Σαρανταπόρου, Πάτρα 264 41, Ελλάδα

Η Σχολή Χορού "Χοροδραση" υπό την διεύθυνση της εκπληκτικής χορογράφου και δασκάλας Βίκυς Αγορά, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία χορού που θα σας ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο της κίνησης και του ρυθμού. Με το πάθος και την αφοσίωσή της, η κα Αγορά δημιουργεί ένα ζεστό και υποστηρικτικό περιβάλλον, όπου οι μαθητές όλων των ηλικιών και επιπέδων μπορούν να ανακαλύψουν και να εξελίξουν το χορευτικό τους ταλέντο.

Από τα μαθήματα κλασικού μπαλέτου μέχρι τις σύγχρονες και μοντέρνες τεχνικές, η "Χοροδραση" καλύπτει ένα ευρύ φάσμα χορευτικών ειδών. Η κα Αγορά και η ομάδα των έμπειρων καθηγητών της, καθοδηγούν τους μαθητές με υπομονή και ενθάρρυνση, βοηθώντας τους να ξεκλειδώσουν τις δυνατότητές τους και να εκφραστούν ελεύθερα μέσα από τον χορό. Είτε είστε αρχάριοι που θέλουν να δοκιμάσουν κάτι νέο, είτε έμπειροι χορευτές που αναζητούν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους, η Σχολή Χορού "Χοροδραση" είναι ο ιδανικός προορισμός για να ζήσετε τη χαρά του χορού.

Διαβάστε περισσότερα: Τα 16 καλύτερα καφετέριες στην Πάτρα

5.DIRTY DANCING DANCE & ACROBATIC SCHOOL

DIRTY DANCING DANCE & ACROBATIC SCHOOL
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (35 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αγίου Νικολάου 77, Πάτρα 262 21, Ελλάδα

  • Ώρα:

    6:00 έως 10:00 μ

Η Σχολή Χορού και Ακροβατικών Dirty Dancing είναι ένας χώρος όπου η αγάπη για τον χορό κυριαρχεί σε κάθε επίπεδο. Η δασκάλα μας, με την ευγένεια, την υπομονή και το μόνιμο χαμόγελό της, δημιουργεί μια ατμόσφαιρα όπου ο σεβασμός για την τέχνη του χορού είναι αδιαμφισβήτητος. Με τις άριστες δεξιότητες και την τεράστια εμπειρία της, μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις της με έναν τρόπο που ανεβάζει το επίπεδο διδασκαλίας χορού σε άλλα ύψη.

Στην Dirty Dancing, κάθε μαθητής γίνεται μέρος μιας χορευτικής κοινότητας όπου η χαρά και η έκφραση χρωματίζουν κάθε στιγμή. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι μαθητές μας μιλάνε με τόσο πάθος για τη σχολή μας. Είμαστε περήφανοι που αποτελούμε το σπίτι των χορευτών που κυνηγούν τα όνειρά τους και αναδεικνύουν την ομορφιά του χορού στον κόσμο. Ελάτε να γίνετε μέλος της χορευτικής μας οικογένειας και αφήστε μας να σας καθοδηγήσουμε στο μαγευτικό ταξίδι του χορού!

6.Salsa Lab Dance Studio

Salsa Lab Dance Studio
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (21 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Κριτολαού 10, Πάτρα 262 21, Ελλάδα

  • Ώρα:

    6:00 έως 11:30 μ

Το Salsa Lab Dance Studio είναι πολύ περισσότερο από μια σχολή χορού. Είναι ένα μέρος όπου η χαρά και η καλή ενέργεια κυριολεκτικά αποπνέουν στον αέρα.

Με τον καλύτερο Latin DJ της Πάτρας στα ηχεία, η Salsa Lab δημιουργεί μια ατμόσφαιρα πάρτι που θα σας κάνει να θέλετε να χορέψετε μέχρι τελικής πτώσης. Και με την εκπληκτική μέθοδο διδασκαλίας και τη φιλόξενη διάθεση των καθηγητών, θα μάθετε όχι μόνο τα βήματα, αλλά θα γίνετε και μέρος μιας ζωντανής κοινότητας λάτρεις του χορού. Από την πρώτη σας κίνηση, θα καταλάβετε ότι η Salsa Lab δεν είναι απλώς μια σχολή χορού. Είναι ένας τόπος όπου θα δημιουργήσετε αναμνήσεις που θα κρατήσουν μια ζωή.

7.Λύκειον των Ελληνίδων, Παράρτημα Πάτρας

Λύκειον των Ελληνίδων, Παράρτημα Πάτρας
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (42 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Σατωβριάνδου 32, Πάτρα 262 23, Ελλάδα

  • Ώρα:

    6:00 έως 8:00 μ

Το Λύκειο των Ελληνίδων, παράρτημα Πάτρας, συνεχίζει την πολυετή πορεία του, λαμπρύνοντας με τις εκπληκτικές εμφανίσεις και παραστάσεις του σημαντικές εκδηλώσεις της Πάτρας. Το επιβλητικό κτίριό του αποτελεί ιδανικό χώρο για τη διδασκαλία παραδοσιακών χορών, ενώ οι καταξιωμένοι δάσκαλοί του μεταδίδουν με πάθος και ακρίβεια τη γνώση και την εμπειρία τους για τους χορούς, τα ήθη, τα έθιμα και το πλούσιο λαογραφικό υλικό της πατρίδας μας.

Η ενασχόληση με τους παραδοσιακούς χορούς στο Λύκειο των Ελληνίδων δεν είναι απλώς μια δραστηριότητα. Είναι ένα ταξίδι αυτογνωσίας, σύνδεσης με τις ρίζες μας και έκφρασης της πολιτιστικής μας ταυτότητας. Μέσα από τους ρυθμούς, τις κινήσεις και τα τραγούδια, ανακαλύπτουμε την ομορφιά της ελληνικής λαϊκής παράδοσης και βιώνουμε τη διαχρονική της αξία. Η ενασχόληση με τους παραδοσιακούς χορούς προσφέρει αμέτρητα οφέλη για τη σωματική και ψυχική μας υγεία, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στη διατήρηση και διάδοση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

8.El Conventillo Escuela de Tango

Το Ελ Κονβεντίγιο, η Σχολή Τάνγκο είναι ένας τόπος όπου ο χορός αγκαλιάζει τη ζωή. Αποδράστε από την καθημερινότητα και βυθιστείτε στην καρδιά της Αργεντινής, στο κέντρο της Πάτρας. Μια φιλόξενη σχολή και άνθρωποι με πάθος που δημιουργούν μια ατμόσφαιρα που θα σας κάνει να ταξιδέψετε. Είτε είστε αρχάριος είτε έμπειρος χορευτής, η Σχολή Τάνγκο Ελ Κονβεντίγιο είναι το ιδανικό μέρος για να βιώσετε την αληθινή ουσία του τάνγκο.

Αυτή η υπέροχη σχολή/κλαμπ τάνγκο καλωσορίζει όλους με ανοιχτές αγκάλες. Η πανέμορφη αισθητική διακόσμηση δημιουργεί μια μαγευτική ατμόσφαιρα, ενώ οι φιλικοί και πρόθυμοι άνθρωποι θα σας κάνουν να νιώσετε σαν στο σπίτι σας. Το Ελ Κονβεντίγιο είναι περισσότερο από μια σχολή χορού, είναι ένας χώρος όπου οι ρυθμοί του τάνγκο θα σας μαγέψουν και θα σας μεταφέρουν σε έναν κόσμο μαγείας και πάθους.

9.ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (41 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Μεσολογγίου 11, Πάτρα 262 24, Ελλάδα

  • Ώρα:

    5:00 έως 9:30 μ

10.𝝨𝝬𝝤𝝠𝝜 𝝬𝝤𝝦𝝤𝝪 𝝥𝝖𝝩𝝦𝝖, 𝝨𝝬𝝤𝝠𝝜 𝝡𝝥𝝖𝝠𝝚𝝩𝝤𝝪 - 𝗗𝗔𝗡𝗖𝗘 𝗔𝗖𝗔𝗗𝗘𝗠𝗬

𝝨𝝬𝝤𝝠𝝜 𝝬𝝤𝝦𝝤𝝪 𝝥𝝖𝝩𝝦𝝖, 𝝨𝝬𝝤𝝠𝝜 𝝡𝝥𝝖𝝠𝝚𝝩𝝤𝝪 - 𝗗𝗔𝗡𝗖𝗘 𝗔𝗖𝗔𝗗𝗘𝗠𝗬
  • Αξιολόγηση: 4,4/5 (7 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Καραϊσκάκη 125, Πάτρα 262 21, Ελλάδα

  • Ώρα:

    5:00 έως 9:00 μ

**Παράγραφος 1:**

**Παράγραφος 2:** Στη Dance Academy, δεσμευόμαστε για την αριστεία και την προώθηση του ταλέντου σας. Οι καθηγητές μας είναι παθιασμένοι με το χορό και έχουν εκπαιδευτεί σε διεθνείς φορείς χορού. Προσφέρουμε πιστοποιήσεις και πτυχία που αναγνωρίζονται σε όλο τον κόσμο, ανοίγοντας πόρτες για εξελιγμένες καριέρες στον τομέα του χορού. Επιπλέον, διοργανώνουμε σεμινάρια και παρέχουμε πολλές ευκαιρίες για εμφανίσεις, βοηθώντας σας να εξελίξετε τις δεξιότητές σας και να εκπληρώσετε τα καλλιτεχνικά σας όνειρα.

11.Poly's Dance Center - Πόλυ Γιαννακοπούλου

Poly's Dance Center - Πόλυ Γιαννακοπούλου
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (8 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Σούδας 17, Πάτρα 263 34, Ελλάδα

  • Ώρα:

    5:00 έως 9:00 μ

Το Κέντρο Χορού Πολύ Γιαννακοπούλου υπόσχεται μια χορευτική εμπειρία που θα σας κάνει να λάμπετε. Με τον προσεκτικά σχεδιασμένο και φιλόξενο χώρο του, το κέντρο αυτό δημιουργεί το τέλειο περιβάλλον για να Unleash τη χορευτική σας δύναμη. Οι έμπειροι και επαγγελματίες δάσκαλοι καθοδηγούν κάθε βήμα σας με υπομονή και ενθουσιασμό, εμπνέοντάς σας να ξεπεράσετε τους περιορισμούς σας και να ανακαλύψετε το πραγματικό σας χορευτικό ταλέντο.

Οι συναρπαστικές παραστάσεις του κέντρου είναι μια γιορτή χορευτικής αριστείας. Κάθε παράσταση είναι σχεδιασμένη με προσοχή στη λεπτομέρεια, με εντυπωσιακά κοστούμια και καθηλωτικές χορογραφίες που θα σας αφήσουν με δέος. Είτε είστε πρωτάρης είτε έμπειρος χορευτής, το Κέντρο Χορού Πολύ Γιαννακοπούλου έχει το κάτι παραπάνω για εσάς. Ελάτε, βυθιστείτε στη μαγεία του χορού και αφήστε το πάθος σας να οδηγήσει τον ρυθμό της ζωής σας.

12.Σχολή Χορού Κατερίνα Σταυροπούλου

  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (5 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Καραϊσκάκη 36, Πάτρα 262 21, Ελλάδα

  • Ώρα:

    6:00 έως 10:30 μ

13.Dance addiction by Manos

Dance addiction by Manos
  • Αξιολόγηση: 4,3/5 (6 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Παλαιών Πατρών Γερμανού 25, Πάτρα 262 25, Ελλάδα

  • Ώρα:

    11:30 π

**Εισαγωγή** Μια χορευτική όαση στο πολύβουο αστικό τοπίο, η Dance Addiction του Μάνου προσφέρει ένα μοναδικό καταφύγιο για τους λάτρεις της τέχνης. Οι εξαιρετικοί δάσκαλοι, κορυφαίοι στον τομέα τους, μεταδίδουν τις γνώσεις τους με πάθος και αφοσίωση, καθοδηγώντας τους μαθητές τους σε ένα ταξίδι χορευτικής αυτοέκφρασης.

**Κορυφαία Χορευτική Εμπειρία** Η Dance Addiction είναι κάτι περισσότερο από μια σχολή χορού. Είναι μια κοινότητα όπου οι άνθρωποι ενώνονται μέσω του κοινού τους πάθους. Η ατμόσφαιρα είναι ζεστή και φιλόξενη, όπου οι μαθητές ανταλλάσσουν ιδέες και ενθαρρύνονται να ξεδιπλώσουν το δυναμικό τους. Ο διευθυντής, Μάνος, και η διευθύντρια, Έφη, είναι οι ψυχές της σχολής, εμπνέοντας τους μαθητές τους με την αγάπη τους για το χορό και την αφοσίωσή τους στην εκπαίδευση.
Προτάσεις αναρτήσεων