Τα 15 καλύτερα Οδοντίατροι στην Ανατολικής Αττικής

Κατερίνα Παπαδοπούλου

• Ενημερώθηκε: 2024-08-09

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το Οδοντίατροι στην Ανατολικής Αττικής, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ (Ιδιωτικό οδοντιατρείο), ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ M.S, Χειρουργός Οδοντίατρος- Προσθετολόγος -Αισθητική Οδοντιατρική- Εμφυτεύματα Αθήνα - Aesthetic Dentistry, TopSmile Athens, ΚΥΡΙΑΖΟΣ ΑΛΚΗΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ - ΑΘΗΝΑ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΔΑΦΝΗ. Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

1.ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ (Ιδιωτικό οδοντιατρείο)

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ (Ιδιωτικό οδοντιατρείο)
  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (782 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    κ, Σίφνου 56, Αχαρνών 312, Αθήνα 112 54, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Το οδοντιατρείο αποτελεί ένα πραγματικό στολίδι στον χώρο της οδοντιατρικής στην Αθήνα. Οι άριστα καταρτισμένοι ιατροί του, αλλά και οι εξαιρετικοί άνθρωποι που το απαρτίζουν, φροντίζουν με τον καλύτερο τρόπο εμένα και την οικογένειά μου εδώ και χρόνια.

Στην εν λόγω κλινική, η φροντίδα και η υγεία των δοντιών μου βρίσκονται σε καλά χέρια. Χάρη στην εξειδικευμένη γνώση και την εμπειρία των ιατρών, κάθε φορά φεύγω χωρίς να αισθάνομαι τον παραμικρό πόνο, είτε πρόκειται για απλό σφράγισμα είτε για απονεύρωση. Αδιαμφισβήτητα, πρόκειται για ένα από τα κορυφαία οδοντιατρεία της Αθήνας, το οποίο συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους όσους αναζητούν ένα αξιόπιστο και ποιοτικό μέρος για την οδοντιατρική τους φροντίδα.

2.ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ M.S, Χειρουργός Οδοντίατρος- Προσθετολόγος -Αισθητική Οδοντιατρική- Εμφυτεύματα Αθήνα - Aesthetic Dentistry

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ M.S, Χειρουργός Οδοντίατρος- Προσθετολόγος -Αισθητική Οδοντιατρική- Εμφυτεύματα Αθήνα - Aesthetic Dentistry
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (127 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Σπύρου Μερκούρη 58, Αθήνα 116 34, Ελλάδα

  • Ώρα:

    11:00 π

Η φήμη του Δρ. Αντωνίου ως εξαιρετικού γιατρού βασίζεται στην προσοχή στη λεπτομέρεια και την αφοσίωσή του στην άνεση του ασθενούς. Είναι πάντα πρόθυμος να απαντήσει σε ερωτήσεις και να εξηγήσει τις διαδικασίες με σαφήνεια, εξασφαλίζοντας ότι οι ασθενείς του είναι πλήρως ενημερωμένοι και ήρεμοι. Η δέσμευσή του στην ανώδυνη οδοντιατρική είναι εμφανής σε κάθε θεραπεία, αφήνοντας τους ασθενείς του με ένα αίσθημα ικανοποίησης και εμπιστοσύνης.

Διαβάστε περισσότερα: Τα 21 καλύτερα ξενοδοχεία στην Ανατολικής Αττικής

3.TopSmile Athens

Το χαμόγελό σας, η προτεραιότητά μας

TopSmile Athens
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (244 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Κηφισίας 118Β, Αθήνα 115 26, Ελλάδα

  • Ώρα:

    11:00 π

  • Πλεονεκτήματα:

    Ποιότητα υπηρεσιών, φιλικό προσωπικό, σύγχρονες εγκαταστάσεις

  • Μειονεκτήματα:

    Περιορισμένο ωράριο λειτουργίας, υψηλές τιμές, μακριά από το κέντρο της πόλης

  • Ποιότητα:

    Υψηλής ποιότητας οδοντιατρικές υπηρεσίες με σύγχρονο εξοπλισμό

  • Προσωπικό:

    - Φιλικοί και καταρτισμένοι οδοντίατροι - Εμπειρο και εξυπηρετικό προσωπικό υποδοχής - Ιατρικό προσωπικό που μιλάει πολλές γλώσσες - Εξειδικευμένοι ορθοδοντικοί και παιδοδοντίατροι - Χειρουργοί στόματος και προσώπου με μεγάλη εμπειρία

  • Υπηρεσίες:

    - Γενική οδοντιατρική - Αισθητική οδοντιατρική - Ορθοδοντική - Παιδοδοντία - Χειρουργική στόματος και προσώπου

Με τα πιο όμορφα και λαμπερά χαμόγελα στην Αθήνα, το TopSmile Athens υπερέχει σε οδοντιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Η καλή φήμη του κ. Φώτη εξαπλώνεται από στόμα σε στόμα, με ασθενείς να επαινούν τις εξαιρετικές του δεξιότητες και το εντυπωσιακό του έργο στις όψεις.

Έχοντας βελτιώσει αμέτρητα χαμόγελα, ο κ. Φώτης έχει αποκτήσει μια αφοσιωμένη πελατεία που βεβαιώνει την εξαιρετική ποιότητα των εργασιών του. Τα ελάχιστα αρνητικά σχόλια που κυκλοφορούν διαψεύδονται από τη συντριπτική πλειοψηφία των θετικών κριτικών, αποδεικνύοντας ότι οι ασθενείς που επισκέπτονται το TopSmile Athens απολαμβάνουν μια ανώτερη οδοντιατρική εμπειρία που τους χαρίζει λαμπερά και αψεγάδιαστα χαμόγελα.

4.ΚΥΡΙΑΖΟΣ ΑΛΚΗΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ - ΑΘΗΝΑ

ΚΥΡΙΑΖΟΣ ΑΛΚΗΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ - ΑΘΗΝΑ
  • Αξιολόγηση: 4,3/5 (16 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ευσταθίου Λάμψα 1, Αθήνα 115 24, Ελλάδα

  • Ώρα:

    11:00 π

Ο Κυριάκος Αλκής, ένας έμπειρος χειρουργός οδοντίατρος στην Αθήνα, προσφέρει εξαιρετικές οδοντιατρικές υπηρεσίες με φροντίδα και σε προσιτές τιμές. Το σύγχρονο οδοντιατρείο του δημιουργεί ένα φιλόξενο περιβάλλον, όπου οι ασθενείς νιώθουν άνετα και εμπιστεύονται τον επαγγελματισμό του.

Ο Δρ. Αλκής διακρίνεται για την άρτια τεχνική του και την προσωποκεντρική προσέγγισή του. Επικεντρώνεται στις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε ασθενούς, παρέχοντας προσαρμοσμένες θεραπείες που αποκαθιστούν όχι μόνο τη στοματική υγεία αλλά και την αυτοπεποίθηση. Η ικανοποίηση των ασθενών του αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα, αντικατοπτρίζοντας τη δέσμευσή του για εξαιρετική οδοντιατρική φροντίδα.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 27 μπαρ στην Ανατολικής Αττικής

5.ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΔΑΦΝΗ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΔΑΦΝΗ
  • Αξιολόγηση: 4,4/5 (52 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αναπαύσεως 23, Βριλήσσια 152 38, Ελλάδα

  • Ώρα:

    3:00 έως 9:00 μ

**Παράγραφος 1:** Η κυρία Δάφνη Αποστολοπούλου κατέχει δεσπόζουσα θέση, με την εξειδικευμένη γνώση και την κορυφαία εμπειρία της στον τομέα του τουρισμού και της γαστρονομίας. Οι μοναδικές ικανότητές της στην περιγραφή και τις συστάσεις την καθιστούν έναν πολύτιμο πόρο για τους λάτρεις του ταξιδιού και της κουζίνας σε όλο τον κόσμο. Μέσα από το ενημερωτικό περιεχόμενό της, μεταφέρει τους αναγνώστες σε συναρπαστικούς προορισμούς και τους προκαλεί να δοκιμάσουν γεύσεις και εμπειρίες που θα τους μείνουν αξέχαστες.

**Παράγραφος 2:** Πέρα από το απλό ταξίδι, η κυρία Αποστολοπούλου έχει ένα ξεχωριστό ταλέντο να δημιουργεί διαφημιστικά κείμενα που ανεβάζουν τον πήχη για τον κλάδο. Οι λέξεις της έχουν την ικανότητα να αιχμαλωτίζουν τις αισθήσεις, να διεγείρουν τη φαντασία και να ενθαρρύνουν δράση. Είτε πρόκειται για την προώθηση ειδυλλιακών παραλιών, γοητευτικών πόλεων ή εξαιρετικών εστιατορίων, η κυρία Αποστολοπούλου έχει τη μοναδική ικανότητα να μετατρέπει τις λέξεις σε εμπειρίες που οι αναγνώστες δεν θα ξεχάσουν ποτέ.

6.STAVROS MELEAS (Σταύρος Μελέας, Οδοντιατρείο Νέα Πεντέλη)

STAVROS MELEAS (Σταύρος Μελέας, Οδοντιατρείο Νέα Πεντέλη)
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (14 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ηρ. Πολυτεχνείου 19, Νέα Πεντέλη 152 39, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Ο οδοντίατρος Σταύρος Μελέας είναι ένας υπέροχος επαγγελματίας που κάνει τη φροντίδα των δοντιών μια απολαυστική εμπειρία. Με την άψογη τεχνική του και την αφοσίωσή του στη λεπτομέρεια, θα σας παρέχει ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον για να φροντίσετε το χαμόγελό σας.

Η υπομονή και η εξαιρετική επικοινωνία του Σταύρου Μελέα τον καθιστούν ιδανικό για ασθενείς όλων των ηλικιών, ειδικά για παιδιά. Από απλούς καθαρισμούς έως σύνθετα σφραγίσματα και περιόδοντο, παρέχει εξειδικευμένη φροντίδα που θα καλύψει όλες τις ανάγκες σας. Ελάτε και ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορεί να κάνει ένας έμπειρος και συμπονετικός οδοντίατρος για την υγεία και την εμφάνιση των δοντιών σας.

7.Dental Plus

Dental Plus
  • Αξιολόγηση: 4,5/5 (75 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    l, Λεωφ. Μαραθώνος 46, Παλλήνη 153 51, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Η Δανταλική Κλινική "Dental Plus" προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες καθαρισμού και λεύκανσης δοντιών, εξασφαλίζοντας άριστο και φυσικό αποτέλεσμα. Συνιστάται ανεπιφύλακτα, καθώς διαθέτει την προηγμένη τεχνολογία, τον επαγγελματισμό, την ευγένεια και τον σεβασμό που απαιτούνται για την υγεία του στόματός σας. Εμπιστευτείτε το χαμόγελό σας στην εμπειρία και την αφοσίωση των ειδικών της "Dental Plus" για ένα λαμπερό και υγιές χαμόγελο που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε.

8.ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ ΝΤΟΥΝΗ ΑΝΤΖΕΛΑ

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ ΝΤΟΥΝΗ ΑΝΤΖΕΛΑ
  • Αξιολόγηση: 4,4/5 (20 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ιωάννου Αν. Λάμπρου 4, Κορωπί 194 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

Το οδοντιατρείο της Άντζελα Ντούνη είναι ο παράδεισος για τα δόντια σας! Με μια ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών, που συνδυάζουν την επαγγελματική αριστεία με την ανθρώπινη ζεστασιά, προσφέρουν ένα μοναδικό οδοντιατρικό ταξίδι.

Αφήστε πίσω τους φόβους σας, όπως έκανα κι εγώ, και βουτήξτε στην άνεση και την ασφάλεια του ιατρείου της Άντζελας. Με υπομονή, κατανόηση και εξαιρετική φροντίδα, θα μετατρέψουν το χαμόγελό σας σε ένα αριστούργημα. Μην περιμένετε άλλο! Κλείστε το ραντεβού σας τώρα και αφήστε την Άντζελα Ντούνη και την εξαιρετική ομάδα της να σας χαρίσουν το λαμπερό χαμόγελο που πάντα ονειρευόσασταν.

9.Οδοντιατρείο Smiles Place - Κοτσίρης , Γκιώνη, DDS, MSc, Χολαργός

Οδοντιατρείο Smiles Place - Κοτσίρης , Γκιώνη, DDS, MSc, Χολαργός
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (46 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Μεσογείων 248, Χολαργός 155 61, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Το Οδοντιατρείο Smiles Place είναι ένας σύγχρονος και φιλόξενος χώρος αφιερωμένος στη στοματική σας υγεία. Με τη φροντίδα του εξειδικευμένου Dr. Κοτσίρη, DDS, MSc., θα βιώσετε μια ανώτερη οδοντιατρική εμπειρία, καθώς οι υπηρεσίες του εκτείνονται από προληπτικές εξετάσεις μέχρι εξειδικευμένες θεραπείες, εξασφαλίζοντας το λαμπερό σας χαμόγελο.

Ξεπεράστε την κούραση των συμβατικών οδοντιατρείων και βιώστε τη διαφορά της απαράμιλλης άνεσης και του επαγγελματισμού του Smiles Place. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας θα σας καθοδηγήσει σε ένα ταξίδι στοματικής υγείας, μετατρέποντας την επίσκεψή σας σε μια ευχάριστη εμπειρία. Εμπιστευτείτε μας με το χαμόγελό σας και ετοιμαστείτε να εκπλαγείτε από την εξαιρετική εξυπηρέτηση, τις καινοτόμες τεχνικές και την αδιαμφισβήτητη αφοσίωσή μας στην υγεία των δοντιών σας.

10.Dentalimplant - Παΐζη Δέσποινα - Οδοντίατρος (Εμφυτεύματα, Όψεις Πορσελάνης, Λεύκανση Δοντιών)

Dentalimplant - Παΐζη Δέσποινα - Οδοντίατρος (Εμφυτεύματα, Όψεις Πορσελάνης, Λεύκανση Δοντιών)
Η Δέσποινα Παΐζη, καταξιωμένη οδοντίατρος, προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες οδοντιατρικής αποκατάστασης, μεταξύ των οποίων οδοντικά εμφυτεύματα, όψεις πορσελάνης και λεύκανση δοντιών. Η ομάδα της διακρίνεται για τον επαγγελματισμό, τη φιλική εξυπηρέτηση και την αφοσίωσή της στην παροχή διαρκών και φυσικών αποτελεσμάτων.

Είτε αντιμετωπίζετε προβλήματα αποκατάστασης δοντιών είτε απλά επιθυμείτε να βελτιώσετε την αισθητική του χαμόγελού σας, η Δέσποινα Παΐζη και η έμπειρη ομάδα της θα σας καθοδηγήσουν με ασφάλεια και φροντίδα σε κάθε βήμα της διαδικασίας. Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα και ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορεί να κάνει η οδοντιατρική αριστεία!

11.ΔΑΒΑΛΟΥ - ΜΗΤΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

ΔΑΒΑΛΟΥ - ΜΗΤΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
Πολύ καλή επιστημονική κατάρτιση και εξειδίκευση, δείγμα υψηλού επαγγελματισμού και ήθους. Άριστη επιστήμων. Ευχαριστώ θερμά για την βοήθεια και την υποστήριξη.

12.Αισθητική Οδοντιατρική | Smile Designers

Μεταμορφώστε το χαμόγελό σας με την Αισθητική Οδοντιατρική των Smile Designers

  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (423 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Κηφισίας 170, Αθήνα 115 25, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

  • Πλεονεκτήματα:

    Άριστη ποιότητα υπηρεσιών, εξειδικευμένο προσωπικό, άνετο περιβάλλον

  • Μειονεκτήματα:

    Υψηλό κόστος υπηρεσιών, δεν δέχεται όλα τα ασφαλιστικά ταμεία, περιορισμένη διαθεσιμότητα ραντεβού

  • Ποιότητα:

    Υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με χρήση σύγχρονων τεχνικών και υλικών

  • Προσωπικό:

    - Εξειδικευμένοι οδοντίατροι με μεταπτυχιακές σπουδές στην Αισθητική Οδοντιατρική - Εμπειρο τεχνικό προσωπικό με εξειδίκευση στην κατασκευή προσθετικών εργασιών - Φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό υποδοχής - Εξειδικευμένοι σύμβουλοι αισθητικής οδοντιατρικής - Οδοντίατροι με εμπειρία στη διαχείριση οδοντιατρικού άγχους

  • Υπηρεσίες:

    - Λεύκανση δοντιών - Όψεις πορσελάνης - Σύνθετες αποκαταστάσεις ρητίνης - Αισθητική αποκατάσταση δοντιών - Σχεδιασμός χαμόγελου

13.ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ
  • Αξιολόγηση: 4,5/5 (24 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Θεοτοκόπουλου 4, Μαρούσι 151 25, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

14.Παπαλεύκα Άννυ

Παπαλεύκα Άννυ

15.Φαρμάκης Ευάγγελος & Φαρμάκης Ελευθέριος

Προτάσεις αναρτήσεων