Τα 12 καλύτερα Οδοντίατροι στην Πάτρα

Γιώργος Ανδρέου

• Ενημερώθηκε: 2024-08-10

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το Οδοντίατροι στην Πάτρα, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ IΟΥΛΙΑ ΠΥΛΑΡΙΝΟΥ, Καραθανασοπούλου Μαρία, Οδοντίατρος - Γιαννούλης Κωνσταντίνος, Kofteris Dental Clinic - Οδοντίατρος Κοφτέρης, Κωνσταντίνος Αλεξίου - Στρατιωτικός Οδοντίατρος. Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

1.ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ IΟΥΛΙΑ ΠΥΛΑΡΙΝΟΥ

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ IΟΥΛΙΑ ΠΥΛΑΡΙΝΟΥ
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (144 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ιγκονε 1, Νόρμαν Ισογειο, Πάτρα 262 23, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Ως ειδικός οδοντίατρος, η Δρ Ιουλία Πυλαρίνου προσφέρει ανώτερες οδοντιατρικές υπηρεσίες που θα βελτιώσουν το χαμόγελό σας. Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία της, κάθε επίσκεψη στο οδοντιατρείο της γίνεται μια ευχάριστη εμπειρία. Μην αφήσετε τον φόβο για τον οδοντίατρο να σας στερήσει το λαμπερό χαμόγελο που σας αξίζει. Εμπιστευτείτε την Δρ Πυλαρίνου και ανακαλύψτε την ομορφιά ενός υγιούς και φωτεινού χαμόγελου.

Η Δρ Πυλαρίνου διακρίνεται για τις εξαιρετικές της ικανότητες και την αφοσίωσή της στους ασθενείς της. Με υπομονή και κατανόηση, θα εξατομικεύσει ένα σχέδιο θεραπείας ειδικά για τις ανάγκες σας, εξασφαλίζοντας την άνεση και την ικανοποίησή σας. Επισκεφτείτε το οδοντιατρείο της και νιώστε τη διαφορά που μπορεί να κάνει ένας πραγματικά έμπειρος οδοντίατρος στο χαμόγελό σας.

2.Καραθανασοπούλου Μαρία

Καραθανασοπούλου Μαρία
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (45 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Μαιζώνος 61-63, Πάτρα 262 21, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

**1η Παράγραφος:** Εμπιστευθείτε την εξαιρετική Δρ. Καραθανασοπούλου Μαρία για άριστες ιατρικές υπηρεσίες και ένα ανθρώπινο άγγιγμα. Με την εξειδίκευση και τη συμπόνια της, η Δρ. Καραθανασοπούλου θα σας οδηγήσει σε μια απρόσκοπτη πορεία θεραπείας, εξασφαλίζοντας μέγιστη άνεση και αποτελέσματα που θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας.

**2η Παράγραφος:** Ζήστε μια άψογη οδοντιατρική εμπειρία στο υπερσύγχρονο ιατρείο της Δρ. Καραθανασοπούλου. Απολαύστε την ευγένεια του προσωπικού και την υψηλή ποιότητα της δουλειάς, ειδικά προσαρμοσμένη στις ατομικές σας ανάγκες. Η ομάδα είναι πάντα έτοιμη να σας υποδεχτεί με ένα ζεστό χαμόγελο, να εξασφαλίσει την άνεσή σας και να σας καθοδηγήσει σε μια υγιή και λαμπερή οδοντοστοιχία.

Διαβάστε περισσότερα: Τα 13 καλύτερα εστιατόρια στην Πάτρα

3.Οδοντίατρος - Γιαννούλης Κωνσταντίνος

Οδοντίατρος - Γιαννούλης Κωνσταντίνος
Ο κορυφαίος οδοντίατρος Γιαννούλης Κωνσταντίνος, με την εμπειρία και την εξειδίκευσή του, σας χαρίζει ένα λαμπερό και υγιές χαμόγελο. Αφοσιωμένος στην προσωπική φροντίδα, ο κ. Γιαννούλης σας ενημερώνει με κάθε λεπτομέρεια για κάθε διαδικασία, κάνοντάς σας να νιώσετε άνετα και ασφαλείς. Ο υπερσύγχρονος χώρος του, με την άψογη καθαριότητα και την προσοχή στη λεπτομέρεια, αντανακλά την αφοσίωσή του στην αριστεία. Αφιερωμένος στην ικανοποίηση των ασθενών του, ο κ. Γιαννούλης είναι ο οδοντίατρος της επιλογής σας για ένα χαμόγελο που εκπέμπει λάμψη και υγεία.

4.Kofteris Dental Clinic - Οδοντίατρος Κοφτέρης

Kofteris Dental Clinic - Οδοντίατρος Κοφτέρης
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (26 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Κορίνθου 131, Πάτρα 262 23, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:30 π

Το οδοντιατρείο Kofteris Dental Clinic ξεχωρίζει για το φιλόξενο και άνετο περιβάλλον του, που θα σας κάνει να νιώσετε σαν στο σπίτι σας. Το ευγενικό και εξυπηρετικό προσωπικό της υποδοχής και οι φιλικοί και καταρτισμένοι γιατροί είναι εκεί για να σας παρέχουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα.

Είτε πρόκειται για απλό καθαρισμό, είτε για πιο σύνθετες οδοντιατρικές εργασίες, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι βρίσκεστε σε καλά χέρια στο Kofteris Dental Clinic. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις και οι προηγμένες τεχνολογίες που διαθέτει, εγγυώνται την πιο αποτελεσματική και ανώδυνη θεραπεία, για ένα λαμπερό και υγιές χαμόγελο που θα σας συνοδεύει για πάντα.

Διαβάστε περισσότερα: Τα 16 καλύτερα καφετέριες στην Πάτρα

5.Κωνσταντίνος Αλεξίου - Στρατιωτικός Οδοντίατρος

Κωνσταντίνος Αλεξίου - Στρατιωτικός Οδοντίατρος
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (96 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Πλ. Υψηλών Αλωνίων 16, Πάτρα 262 24, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Ο Κωνσταντίνος Αλεξίου, ο εξαιρετικός Στρατιωτικός Οδοντίατρος, σας υπόσχεται μια εμπειρία οδοντιατρικής φροντίδας που ξεπερνά τις προσδοκίες. Η ζεστή ατμόσφαιρα και η αρμονική μουσική δημιουργούν ένα χαλαρωτικό περιβάλλον που απαλύνει το άγχος της επίσκεψης στον οδοντίατρο.

Ο Δρ Αλεξίου συνδυάζει με μοναδικό τρόπο επιστημονική κατάρτιση και ανθρωπιά. Με την τεχνογνωσία και την αφοσίωσή του, παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες, ενώ η φιλική του προσωπικότητα καθιστά την εμπειρία της οδοντιατρικής φροντίδας ευχάριστη και χωρίς άγχος. Είναι ο ιδανικός οδοντίατρος για όσους αναζητούν μια ολοκληρωμένη και άριστης ποιότητας οδοντιατρική εμπειρία.

6.Οδοντιατρείο Αγγελική Θ. Τσούνη

Οδοντιατρείο Αγγελική Θ. Τσούνη
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (15 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Πατρών Κλάους 36, Πάτρα 263 35, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Το Οδοντιατρείο της Αγγελικής Θ. Τσούνη προσφέρει ασυναγώνιστες οδοντιατρικές υπηρεσίες, εγγυημένες να σας χαρίσουν το χαμόγελο που πάντα ονειρευόσασταν! Η Δρ. Τσούνη, μια κορυφαία επιστήμονας στην οδοντιατρική, διαθέτει εξειδικευμένη γνώση και πάθος για την τέχνη της οδοντιατρικής. Με τα έμπειρα χέρια της και τις πρωτοποριακές τεχνικές της, μετατρέπει κάθε επίσκεψη στο οδοντιατρείο σε μια ευχάριστη εμπειρία.

Ο σύγχρονος και καλαίσθητος χώρος του οδοντιατρείου δημιουργεί ένα άνετο και φιλόξενο περιβάλλον, όπου οι ασθενείς μπορούν να χαλαρώσουν και να νιώσουν σαν στο σπίτι τους. Η Δρ. Τσούνη και η ομάδα της είναι πάντα διαθέσιμες να απαντήσουν σε ερωτήσεις και να διαλύσουν τυχόν ανησυχίες, εξασφαλίζοντας ότι κάθε ασθενής λαμβάνει εξατομικευμένη φροντίδα και προσοχή. Εμπιστευτείτε το Οδοντιατρείο της Αγγελικής Θ. Τσούνη και δείτε τη διαφορά που μπορεί να κάνει ένα υγιές και λαμπερό χαμόγελο στη ζωή σας.

7.Λίλη Πέττα - Κορδά | Χειρούργος Οδοντίατρος

Λίλη Πέττα - Κορδά | Χειρούργος Οδοντίατρος
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (11 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Κορίνθου 267, Πάτρα 262 21, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

8.Οδοντιατρείο Φασουλάς Γεώργιος

Οδοντιατρείο Φασουλάς Γεώργιος
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (45 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Κανακάρη 166 168, Πάτρα 262 21, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Ως έμπειρος ταξιδιώτης και λάτρης της γαστρονομίας, γνωρίζω καλά την αξία μιας γνήσιας εμπειρίας. Η αναζήτησή μου για έναν εξαιρετικό οδοντίατρο έφτασε στο τέλος της όταν ανακάλυψα τον κ. Γεώργιο Φασούλα.

Η κορυφαία οδοντιατρική φροντίδα που παρέχει ο κ. Φασούλας ξεπερνά κατά πολύ τις προσδοκίες μου. Ο επαγγελματισμός, η λεπτομερής προσέγγιση και η απαράμιλλη τεχνογνωσία του εγγυώνται μια φροντίδα που θα αφήσει ένα λαμπερό χαμόγελο στο πρόσωπό σας. Ετοιμαστείτε να αναβαθμίσετε την οδοντιατρική εμπειρία σας σε ένα επίπεδο άριστης ποιότητας που θα σας κάνει να χαμογελάτε με αυτοπεποίθηση για τα επόμενα χρόνια.

9.ΗΛΙΑΣ ΚΥΡΙΟΠΟΥΛΟΣ - Kiriopoulos Ortho Clinic

ΗΛΙΑΣ ΚΥΡΙΟΠΟΥΛΟΣ - Kiriopoulos Ortho Clinic
Ο κορυφαίος ορθοδοντικός γιατρός Ηλίας Κυριόπουλος και η Κλινική Kiriopoulos Ortho σας υποδέχονται σε έναν κόσμο άψογων χαμόγελων!

Με την επιστημονική του αριστεία και το ακλόνητο πάθος του, ο γιατρός Ηλίας Κυριόπουλος εξασφαλίζει τα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα στην ορθοδοντική θεραπεία. Εμπιστευτείτε τον και αφεθείτε στα έμπειρα χέρια του, για να αποκτήσετε το λαμπερό χαμόγελο που πάντα ονειρευόσασταν!

10.Οδοντίατρος Πάτρα - Σαρρής Ελευθέριος

  • Αξιολόγηση: 4,6/5 (29 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λαχανά, & Κορίνθου 28, Πάτρα 262 23, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Ο κορυφαίος οδοντίατρος της Πάτρας, ο κύριος Σαρρής Ελευθέριος, θα σας χαρίσει το χαμόγελο των ονείρων σας. Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία της σύγχρονης οδοντιατρικής, ο κύριος Σαρρής αντιμετωπίζει κάθε οδοντιατρικό πρόβλημα με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Στο σύγχρονο και φιλόξενο ιατρείο του, αισθάνεστε άνεση και σιγουριά, καθώς ο γιατρός σας καθοδηγεί σε κάθε βήμα της θεραπείας σας. Από απλά σφραγίσματα μέχρι σύνθετες αισθητικές αποκαταστάσεις, ο κύριος Σαρρής φροντίζει για την υγεία και την ομορφιά του χαμόγελου σας.

Εμπιστευθείτε την οδοντική σας υγεία στον κορυφαίο οδοντίατρο της Πάτρας, τον κύριο Σαρρή Ελευθέριο. Με την εμπειρία, τον σύγχρονο εξοπλισμό και την αφοσίωσή του στη λεπτομέρεια, σας εγγυάται άριστα αποτελέσματα που θα σας χαρίσουν ένα υγιές και λαμπερό χαμόγελο για μια ζωή. Καλέστε σήμερα κιόλας το ιατρείο του στο [...] για να κλείσετε το ραντεβού σας και να αρχίσετε το ταξίδι προς το τέλειο χαμόγελο που αξίζετε.

11.Σοφία Πετσάλη

Σοφία Πετσάλη
Ως ειδική στην οδοντιατρική, η κα Πετσάλη υπερβαίνει τα πέντε αστέρια. Με την εξαιρετική της δεξιοτεχνία, μεταμορφώνει δόντια, εργαζόμενη ακούραστα για δύο ώρες ή περισσότερο, αν χρειαστεί. Αναζητώντας την τελειότητα, βρίσκει λύσεις ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις.

Το σπασμένο μπροστινό δόντι μου, μια παιδική ανάμνηση, έλαβε νέα ζωή στα χέρια της. Η ρητίνη που είχε προηγουμένως αποκολληθεί σε λιγότερο από ένα χρόνο, παραμένει σταθερή από το 2018, μια μαρτυρία της υψηλής ικανότητάς της.

12.ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΣΑΡΑΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΠΑΤΡΑ

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΣΑΡΑΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΠΑΤΡΑ
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (4 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Κανακάρη 143, Πάτρα 262 21, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Προτάσεις αναρτήσεων